• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اگر بخوام در مودم dsl-322t با usb وصل بشم آيا بايدعلاوه بر تنظيمات wan تنظيمات lan را هم انجام بدم يا نه
اگر تنظيمات lan را هم بخواد تغيير موقت ip كامپيوتر تو چه مرحله اي بايد انجام بشه و كي به حالت قبلي برگردانده بشه بخدا من اين wan lan و usb را با هم قاطي كردم اصلاً نميدانم قضيه چطور هست

amin1356

Registered User
لایک‌ها
48

hamid_golp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان; من يه چند شبي هست بنا دارم اين adsl رو تزريق كنم به اين دو تا كامپيوتر، كچل شدم!
عرض شود كه مودم يه ADSL Router از كمپاني معظم سيمفوني ست. sy800c. هم پورت usb داره و هم ethernet.
من ميخوام از طريق اين router هم دو كامپيوتر رو lan كنم و هم اينكه هر كودوم به طور جداگانه بتونن از adsl استفاده كنن.

كامپيوتر1 از طريق پورت usb به router وصله با تنظيمات زير:
ip: 192.168.1.2
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
workgroup: Homenet

كامپيوتر2 از طريق پورت ethernet به router وصله وبا تنضيمات زير:
ip: 192.168.1.3
workgroup: Homenet

مودم هم كه ip ش 192.168.1.1 هست و من از طريق همين آي‌پي آدرس به كنسول تنظيمات مودم وارد ميشم.

بين دو تا كامپوتر شبكه اي تنظيم كردم كه اجازه ي file and printer sharing ميده. حالا از كامپيوتر2 به فايلهاي share شده كامپيوتر 1 دسترسي دارم و نه بالعكس. هر وقت كه ميخوام از كامپيوتر1 به كامپيوتر2 وصل شم، prompt ميده براي user و pass.
اين از مشكل file sharing كه لنگ در هوا مونده.
در مورد adsl هم بايد بگم كه من مي‌خوام وقتي كامپيوترها ميان بالا از طريق همون lan (پورت usb هم يه lan مجازي ميسازه) متصل شن به اينترنت، بطور همزمان، بدون نياز به اينكه يكي اجبارا" روشن باشه.
مودم از پروتكل bridge استفاده مي كرد بطور پيش فرض و فكر ميكنم به خاطر همين هم باشه كه حتما" براي كانكت شدن بايد از يه Broadband connection استفاده كنم. رفتم تو config اين sy800c يه پروتكل pppoe درست كردم و username و pass اس كه isp داده بود زدم. vpi و vci رو هم به ترتيب 0 و 35 دادم و تنظيمات ادامه رو هم انجام دادم و dhcp server رو on گذشتم كه خودش بره بگرده پيدا كنه.
فايده نداشت ، حتي يكي از كامپيوتر ها هم خود به خود connect نميشه و مجبورم از broadband استفاده كنم. وقتي هم كه از broadband استفاده ميكنم، ميدونيد دو تا كامپيوتر رو نميشه با هم connect كرد.

شرمنده به درازا كشيد، تصور ميكنم تو اين چند شب همه اين قروم هارو خوندم ولي هيچ كودوم از تنظيمات كارگر نشد.
ممنون ميشم راهنمايي كنين..

تنظيمات connection:

ip: 192.168.1.X
Preferred DNS server: 192.168.1.1
Alternet DNS server: 4.2.2.4

VPI , VCI براي شهرستان 0 و 59 هستش
نرم‌افزار مودم رو هم بايد upgrade كنيد كه تو سايت پارس افلاين هستش

اگه مشكلي داشتي يه سر به سايت پارس افلاين بزن. يا بپرس اكه ميدونستم راهنماييت ميكنم ما همين سيستمو داريم.

توي شبكه وقتي مودم به hub وصله از NAT استفاده ميشه

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يكي به داد من برسه چند روز ديگه اينترنتم مياد بلد نيستم مودم dsl-322t را با usb نصب كنم كسي نيست كامل مراحلش را به من بگه من انتظار بيشتري از اين سايت داشتم

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی , من از مودم Asus AM602 برای اتصال به اینترنت ADSL استفاده میکنم . امروز به دلیل مشکل DC شدن به پیشنهادپشتیبان ISP مودم رو آپگرید کردم (Firmware Update آدرس http://www.joyce.cz/c/pruvodce/ovladace.htm ) ظاهرا مدل فرمور و مودم با هم مطابقت داره ولی بعد از آپگرید دیگه چراغ Status روشن نمیشه و نمیتونم کانکت بشم.:(
لطفا اگه کسی از دوستان راهی به نظرشون میرسه یا firmware دیگه ای(به هر زبانی) سراغ دارن منو راهنمایی کنن . پیشاپیش ممنونم.

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشبختانه موفق شدم Firmware مناسب از فروم روسی سایت Asus پیدا کنم :happy:, دوستانی که به مشکل مشابهی برخوردن میتونن ازین آدرس فایل دانلود کنن (BETA VERSION): http://www.asus.ru/ftp/spk/adsl/AM602_306060100.dat
موفق باشین.

مشخصات Firmware:
Model Name: AM602
Board ID: R
Software Version: 3-06-06-1000.A2pB022.d19d
Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5​

ARTMIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سئوال در مورد مودمadsl sy800cداشتم چند وقتیه که سرورمون تغییر کرده و توسط شرکت اصلیش پارس آنلاین از تهران ساپورت میشه و بقول خودشون pppoeشده
وقتی رمز عبور رو میزنم فقط یکی از سیستمهامون ای پی میگیره و میتونه به شبکه وصل بشه در صورتی که قبلا اینجوری نبود و هر دو سیستم با هم وصل میشدن کسی میتونه کمک کنه باید چیکار کنم؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
یه سئوال در مورد مودمadsl sy800cداشتم چند وقتیه که سرورمون تغییر کرده و توسط شرکت اصلیش پارس آنلاین از تهران ساپورت میشه و بقول خودشون pppoeشده
وقتی رمز عبور رو میزنم فقط یکی از سیستمهامون ای پی میگیره و میتونه به شبکه وصل بشه در صورتی که قبلا اینجوری نبود و هر دو سیستم با هم وصل میشدن کسی میتونه کمک کنه باید چیکار کنم؟
NAT را در كانكتشن pppoe مودمت فعال كن و فايروال را غير فعال و نيزDHCP server را نيز فعال كن. حالا مشكل حل ميشه

ARTMIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اینهایی که گفتی کجاست من هیچ چیز درباره مودم نمیدونم
فقط تونستم فایروال رو غیر فعال کنم خواهشا جز بجز راهنماییم کنید بنده آماتورم

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعاً براي اين سايت و مديرانش متاسفم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام یه مشکلی در adsl پارس من به وجود اومده
اونم اینکه اولا وصل نمیشه ارور 718 و بعضی موقها هم 678 میده
چراغی هم که روی مودم هست و مربوط به دانلود هم هست چشمک میزنه (وصل نیستم ولی چشمک میزنه)
تو قسمت شناختن ip هم مشکل داره و این ارور رو میده
7y2f58p.jpg

اینم عکس مربوط به local area connevtion
که میگم وصل نمیشه
8f280ty.jpg

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
الان وصل شد ولی چراغ روی مودم که مربوط به دانلود هست الکی چشمک میزنه یعنی مانیتورها خاموشن (سند و رسیو ندارم ) ولی اون چراغ چشمک میزنه)
مودمم هم sy602 هست

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
الان وصل شد ولی چراغ روی مودم که مربوط به دانلود هست الکی چشمک میزنه یعنی مانیتورها خاموشن (سند و رسیو ندارم ) ولی اون چراغ چشمک میزنه)
مودمم هم sy602 هست
منطقه مخابراتي شما كجاست؟
مودمتون كه وايرلس نيست ؟
از كي اينجوري شده؟
با bridge وصل ميشيد يا pppoe ؟

عجالتا اگر با بريج كانكت ميشيد، اي پي كارت شبكه را در حالت اتوماتيك بگذاريد و مودم را هم 5 دقيقه خاموش كنيد. اگر باز هم مشكل داشتيد سيستمتون را يك بار ويروس يابي كنيد و اگر باز هم مشكل داشتيد به پشتيباني پارس آنلاين اطلاع دهيد

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بابا يكي به داد من برسه چند روز ديگه اينترنتم مياد بلد نيستم مودم dsl-322t را با usb نصب كنم كسي نيست كامل مراحلش را به من بگه من انتظار بيشتري از اين سايت داشتم
اين لينك مراحل نصب يك مودم usb را نشان ميدهد. شما هم با استفاده از آن ميتوانيد مودم خود را ست آپ كنيد فقط ممكنه ظاهر اينترفيس آن با مودم شما كمي فرق داشته باشه و مكانهاي آپشنهاش كمي پس و پيش باشه كه با ور رفتن راحت پيدا ميكنيد
http://shatel.ir/images/stories/FAQ/bipac%205200%20series%20usb.pdf
انشاالله كه بدردتان بخورد
ضمنا ممكنه آي پي مودم شما 192.168.1.1 باشد كه در فايل راهنما مربوط به مودمي است كه آي پي آن 192.168.254 است كه شما بجاي 254 بايد 1 را در برازتان جايگرين كنيد

ARTMIS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی مریم جان از کمک شما یه دنیا تشکر مشکلم رفع شد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
منطقه مخابراتي شما كجاست؟
مودمتون كه وايرلس نيست ؟
از كي اينجوري شده؟
با bridge وصل ميشيد يا pppoe ؟

عجالتا اگر با بريج كانكت ميشيد، اي پي كارت شبكه را در حالت اتوماتيك بگذاريد و مودم را هم 5 دقيقه خاموش كنيد. اگر باز هم مشكل داشتيد سيستمتون را يك بار ويروس يابي كنيد و اگر باز هم مشكل داشتيد به پشتيباني پارس آنلاين اطلاع دهيد

امروز وصل شد ولی دوباره قطع شد(وقتی قطع شد این ارور رو داد
7y2f58p.jpg

2 روزی هست که اینجوری شده
اون موقع هم که وصل شدم چراغ دانلود الکی چشمک نمیزد ولی الان که دوباره قطع شدم داره چشمک میزنه
مودمم وایرلس نیست
pppoe هم هستم
کرمان هم هستم

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون مريم خانم دست شما درد نكنه
روش نصب را خواندم اما ببينيد در اينجا هم روش نصب با كارت شبكه را گفته من كه كارت شبكه ندارم
من مي خواهم بدانم كه براي نصب با usb آيا باز هم همان مراحل اول كه براي كارت شبكه را گفته ميخواهذ يا نه
در واقع ميخواهم بدانم اگر با usb باشه بعد از نصب درايور مودم و ساخت كانكشن بايد تنظيمات كارت شبكه را هم در حالي كه كارت شبكه ندارم بايد انجام بدهم يا نه
راستي من يك جا خواندم تنظيمات مودم dsl-322t با بقيه مودمها فرق ميكنه

aftabgardan-cc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛
من يه مشكل خيلي عجيب دارم!:blush:
نمي‌دونم چه مشكلي هست كه هر چند روز يك بار، اصلا نمي‌تونم وارد سايت خودم بشم!!
از طريق ADSL64 با PPOE به اينترنت متصل مي‌شم.
مواقعي كه اين مشكل به وجود مي‌ياد، تا سه چهار روز نمي‌تونم وارد سايت بشم، بعد، خودش درست مي‌شه!!:wacko:
يه راهي كه خودم كشف كردم براي رفع اين مشكل، اينه كه:
چند تا فايل حجيم رو بذارم براي دانلود تا در حالت عادي، اتصالم قطع بشه. بعد، با استفاده از كانكشني كه ساختم كانكت مي‌شم، اونوقت مشكلم حل مي‌شه!! (خودم از اين مشكل شاخ در آوردم، شما رو نمي‌دونم!)
اما اين ترفند گاهي از اوقات (مثل الان) جواب نمي‌ده و اعصابم به شدت خرد مي‌شه! يعني هر كاري مي‌كنم اتصال مستقيمم قطع نمي‌شه كه بخوام با كانكشن متصل بشم!
جالب اينجاست كه فقط هم با سايت خودم مشكل دارم!:eek:

كسي مي‌تونه راهنمايي كنه؟:blush:

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ممنون مريم خانم دست شما درد نكنه
روش نصب را خواندم اما ببينيد در اينجا هم روش نصب با كارت شبكه را گفته من كه كارت شبكه ندارم
من مي خواهم بدانم كه براي نصب با usb آيا باز هم همان مراحل اول كه براي كارت شبكه را گفته ميخواهذ يا نه
در واقع ميخواهم بدانم اگر با usb باشه بعد از نصب درايور مودم و ساخت كانكشن بايد تنظيمات كارت شبكه را هم در حالي كه كارت شبكه ندارم بايد انجام بدهم يا نه
راستي من يك جا خواندم تنظيمات مودم dsl-322t با بقيه مودمها فرق ميكنه
اون راهنمايي كه برايتان گذاشتم دقيقا براي مودمهاي usb است. و اگر ميبينيد در جايي كلمه كارت شبكه را بكار برده بدين خاطر است كه بعد از وصل كردن مودم به پورت usb كامپيوترتان، اين پورت usb پس از نصب درايور مودم دقيقا حالت يك كارت شبكه را پيدا ميكند كه بصورت اكسترنال به كامپيوترتان متصل شده است و اون پورت usb شما ميشود يك كارت شبكه. پس راهنمايي كامل است. ضمنا تمامي مودمها با يك ذره كم و زياد و پس و پيش بودن، امكانات تنظيماتشان به يك صورت است

بالا