• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

راستي اينو قسمت قرمزشو يكي معني كنه!!!!!!!!!
مربوط به مشكل ما نيسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اينجا ورداشتم

آقا هیچ کاری نکن مودم رو ریست کامل بکن برو توی تنظیمات interface بعد جلوی pvc یه گزینه هست به نام PVCs summry رو بزن ببین کدوم pvc موارد vpi 0 , vci 33 هست بعد برو روی همون pvc مثلا pvc3 بعد که انتخابش کردی vci رو تغیر بده به یه عدد دلخواه بعد ذخیره کن بعدش برو به pvc2 و موارد vpi 0 , vci 33 رو بزن و pppoe و بعد یوزر و پسورد و بعدش ذخیره ! تمام همین بود اگه خواستی واسه وایرلس پس بزاری برو توی wireless و Authentication Type رو بزن گزینه wpa-psk (گزینه 2 رو نزنی) بعدش رمزت رو انتخاب کن و تموم من خودم امروز درستش کردم و دارم استفاده میکنم امیدوارم کمک کرده باشم :cool:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این دقیقا مشکل این مودم هستش. واسه همینه که من به کسی این برند و پیشنهاد نمیکنم.
از اول بهتون گفتم pvc را روی 0 بذارین و تنظیمش کنید برای همین بود. چون خودش ممکنه بین pvc ها سوییچ کنه.

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان عزیز سلام.یک مشکل عجیب برام پیش اومده. از 13 فروردین اینترنت pc یه دفعه کند شد شدید .موقع لود وسط کار میمونه منتها سایت گوگل رو درجا باز میکنه و سرچ گوگل هم عالیه ولی سایتهای دیگه رو موقع لود توش میمونه و وسط کار دیتا قطع میشه.اول فکر کردم از مرکز هست ولی امروز اتفاقی با یه مینی لب تاپ ایسوز که تو خوته داریم وصل شدم دیدم همه چی عادیه و صفحات عالی باز میشه خلاصه کنم تا الان 10 بار ویندوز عوض کردم ولی همونجوریه فقط گوگل رو خوب باز میکنه اینم بگم اگه لینکی رو بخوام دانلود کنم سرعتم عادی میشه.چند بار dns عوض کردم تغییر نکرد. یکی از هاردها که ویندوز روشه رو low level format کردم چون یه ویروس یه نام ping.exe داشت که پاک نمیشد ولی بازم نشد.

موقعی که asrock xfastlan رو نصب میکنم روش عکس یه پاکت نامه با یه علامت اخطار وسطش میاد که روش کلیک میکنم میره به ادرس زیر:
http://cfos.de/en/traffic-shaping/calibration-message.htm?reg-6.61.1880-asrock&tsa=

core i7 2600k
asrock z68 extreme3 gen3
segate 500gb 7200rpm برای ویندوز
samsug f4 2tb
4gb 1600cl6
و.......
سرویسم 256kbit هست منتها روی 4mbit بسته شده و سرعت دانلودم 400 هست
ممنون میشم کمک کنین.

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان عزیز سلام.یک مشکل عجیب برام پیش اومده. از 13 فروردین اینترنت pc یه دفعه کند شد شدید .موقع لود وسط کار میمونه منتها سایت گوگل رو درجا باز میکنه و سرچ گوگل هم عالیه ولی سایتهای دیگه رو موقع لود توش میمونه و وسط کار دیتا قطع میشه.اول فکر کردم از مرکز هست ولی امروز اتفاقی با یه مینی لب تاپ ایسوز که تو خوته داریم وصل شدم دیدم همه چی عادیه و صفحات عالی باز میشه خلاصه کنم تا الان 10 بار ویندوز عوض کردم ولی همونجوریه فقط گوگل رو خوب باز میکنه اینم بگم اگه لینکی رو بخوام دانلود کنم سرعتم عادی میشه.چند بار dns عوض کردم تغییر نکرد. یکی از هاردها که ویندوز روشه رو low level format کردم چون یه ویروس یه نام ping.exe داشت که پاک نمیشد ولی بازم نشد.

موقعی که asrock xfastlan رو نصب میکنم روش عکس یه پاکت نامه با یه علامت اخطار وسطش میاد که روش کلیک میکنم میره به ادرس زیر:
Traffic Shaping Calibration Traffic Shaping - Internet-Accelerator + Ping optimizer - cFos Software GmbH

core i7 2600k
asrock z68 extreme3 gen3
segate 500gb 7200rpm برای ویندوز
samsug f4 2tb
4gb 1600cl6
و.......
سرویسم 256kbit هست منتها روی 4mbit بسته شده و سرعت دانلودم 400 هست
ممنون میشم کمک کنین.

سلام دوست عزیز
اینجام همینو گفته. حتما باید این برنامه و نصب کنی؟؟؟
داره سیستمتو کالیبره میکنه. منها گفته اگه می خوای زود تر تموم شه یه فایل مثلا 5 6 مگی به خودت میل بزن.
ولی اگه لازم نیست برنامه رو حذف کن

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
آقا هیچ کاری نکن مودم رو ریست کامل بکن برو توی تنظیمات interface بعد جلوی pvc یه گزینه هست به نام PVCs summry رو بزن ببین کدوم pvc موارد vpi 0 , vci 33 هست بعد برو روی همون pvc مثلا pvc3 بعد که انتخابش کردی vci رو تغیر بده به یه عدد دلخواه بعد ذخیره کن بعدش برو به pvc2 و موارد vpi 0 , vci 33 رو بزن و pppoe و بعد یوزر و پسورد و بعدش ذخیره ! تمام همین بود اگه خواستی واسه وایرلس پس بزاری برو توی wireless و Authentication Type رو بزن گزینه wpa-psk (گزینه 2 رو نزنی) بعدش رمزت رو انتخاب کن و تموم من خودم امروز درستش کردم و دارم استفاده میکنم امیدوارم کمک کرده باشم :cool:

سلام
آقا يه چيزايي واسم مبهم بود.اينكه تنظيمات interface كجاست؟از تو مرورگر يا از تو cd? كجاش دقيقا؟نبود...!
به هر حال من رفتم تو قسمتي كه تو عكس ميبينيد.(بعد از ريست مودم)
1d7118d88d55.jpg

5 تا رديف بود كه همشونو حذف كردم و يكي خودم ساختم با تنظيمات درست isp من.كه 8 و 35 هستش.(نه 0 و 33)و ريبوت هم كردم اما بي فايده بود.اما يه چيز مشكوك هستش اينكه بعد از ريبوت مودم يه اخطار اون پايين مياد كه عكسشو ميبينيد.كسي ميتونه اينو متوجه شه چيه؟
9d9edbf9b9e2.jpg

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام
آقا يه چيزايي واسم مبهم بود.اينكه تنظيمات interface كجاست؟از تو مرورگر يا از تو cd? كجاش دقيقا؟نبود...!
1d7118d88d55.jpg

5 تا رديف بود كه همشونو حذف كردم و يكي خودم ساختم با تنظيمات درست isp من.كه 8 و 35 هستش.(نه 0 و 33)و ريبوت هم كردم اما بي فايده بود.اما يه چيز مشكوك هستش اينكه بعد از ريبوت مودم يه اخطار اون پايين مياد كه عكسشو ميبينيد.كسي ميتونه اينو متوجه شه چيه؟
9d9edbf9b9e2.jpg

اون خطا یعنی کارت شبکه شما نتونسته Gateway یا IP بگیره از مودم/روتر. شما NAT و DHCP Server رو هم باید از تنظیمات مودم (CD لازم نیست) کانفیگ کنی، یا میتونی دستی تنظیمات کارت شبکه رو انجام بدی از تو ویندوز Local Area Connection رو که در تنظیمات شبکه داخل Control Panel هست پیدا کن، IP و Gateway و Subnet Mask رو از Automatic به Manual تغییر بده و اعداد زیر رو بنویس توش
IP Address (IPv4): 192.168.1.3
Subnetmask: 255.255.255.0
Default Gateway (IPv4 Gateway): 192.168.1.1

gateway باید IP مودمتون باشه، اگه مودم IP دیگه ای داره یا تغییر IP دادی قبلاً، اون IP رو بگزارید به جاش.

در ضمن، از اون تصویری که گزاشتی به نظر میاد که تنظیمات WAN رو حدوداً درست ست کرده باشی، حالا شما با همون تنظیمات از Device Info و یا WAN Info هم یه تصویر بگزار، ببینیم اصلاً مودم موفق به برقراری ارتباط شده یا خطایی میده.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام
1d7118d88d55.jpg

9d9edbf9b9e2.jpg

کاری نداره برو quick setup و از اونجا اول همون vci.vpi رو مشخص کن بعد اون تیک پایین رو بزن و بعد بزن next و بعدش نوع کانکشن که همون pppoe هست رو انتخاب کن و next رو بزن بعدش یوزر و پسورد رو درست وارد کن و بازم next رو بزن و بعدش گزینه save and reboot میاد همون رو بزن بعد از چند ثانیه مودم ریست میشه و درست میشه

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
اینجام همینو گفته. حتما باید این برنامه و نصب کنی؟؟؟
داره سیستمتو کالیبره میکنه. منها گفته اگه می خوای زود تر تموم شه یه فایل مثلا 5 6 مگی به خودت میل بزن.
ولی اگه لازم نیست برنامه رو حذف کن

متاسفانه درست نشد.کسی فکری نداره؟ چرا فقط گوگل باز میشه ؟ اگه مودمو ریسیت کنم ممکنه حل بشه؟ مودمم d link 2540 u هست.

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
اون خطا یعنی کارت شبکه شما نتونسته Gateway یا IP بگیره از مودم/روتر. شما NAT و DHCP Server رو هم باید از تنظیمات مودم (CD لازم نیست) کانفیگ کنی، یا میتونی دستی تنظیمات کارت شبکه رو انجام بدی از تو ویندوز Local Area Connection رو که در تنظیمات شبکه داخل Control Panel هست پیدا کن، IP و Gateway و Subnet Mask رو از Automatic به Manual تغییر بده و اعداد زیر رو بنویس توش
IP Address (IPv4): 192.168.1.3
Subnetmask: 255.255.255.0
Default Gateway (IPv4 Gateway): 192.168.1.1

gateway باید IP مودمتون باشه، اگه مودم IP دیگه ای داره یا تغییر IP دادی قبلاً، اون IP رو بگزارید به جاش.

در ضمن، از اون تصویری که گزاشتی به نظر میاد که تنظیمات WAN رو حدوداً درست ست کرده باشی، حالا شما با همون تنظیمات از Device Info و یا WAN Info هم یه تصویر بگزار، ببینیم اصلاً مودم موفق به برقراری ارتباط شده یا خطایی میده.
خوب dhcp بهتره كه! بعدش nat كه لازم نيست.به هر حال گذاشتمش رو دستي.ببينم چطور ميشه.فعلا ولي نميتونم امتحان كنم.دست بزنم به كانكشن سرعتم پريده.بايد يه چند روزي،روزي 20 گيگ بدانلودم!(سوال نفرماييد لطفا:cool:)
کاری نداره برو quick setup و از اونجا اول همون vci.vpi رو مشخص کن بعد اون تیک پایین رو بزن و بعد بزن next و بعدش نوع کانکشن که همون pppoe هست رو انتخاب کن و next رو بزن بعدش یوزر و پسورد رو درست وارد کن و بازم next رو بزن و بعدش گزینه save and reboot میاد همون رو بزن بعد از چند ثانیه مودم ریست میشه و درست میشه

ورتي جون اين كارو كه 10 باز انجام دادم!!!فقط اون تيك پايين رو كه ميگي واسه چيه؟؟؟؟جايي نگفته كه بزنمش!البته تيكم زدم بي فايده بود!

راستي يكي ميگه مودم رو كه ريست ميكني وقتي ريست شد چه علامتي ميده؟يعني چراغاش خاموش روشن ميشن درسته؟؟؟
ولي من يبار دكمه پشتي رو 1 دقيقه نگه داشتم ولي هيچي نشد.يه بارم نگه داشتم چن ثانيه گذشت ريست شد(چراغاش خاموش روشن شد)

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
این دقیقا مشکل این مودم هستش. واسه همینه که من به کسی این برند و پیشنهاد نمیکنم.
از اول بهتون گفتم pvc را روی 0 بذارین و تنظیمش کنید برای همین بود. چون خودش ممکنه بین pvc ها سوییچ کنه.
داداش يكم بيشتر توضيح ميدين؟!! pvc رو روي صفر بزارم حله؟؟؟ pvc رو از كجا روي صفر بزارم؟؟؟دقيقا كجا؟مودمم تي پي لينك 8811 هستش.
بعد اينكه مشكلات مودم هاي tp-link ديگه چيه؟؟؟
راستش يكي بهم گفته دوتا سيستمشو با يه لپتاپ شبكه كنم كه نت هم بينشون شير بشه.
من ميخوام مودم تي پي لينك وايرلس بگيرم(كه روترم هستش) كه با سه تا سيستمو وصل كنم به پشت مودم و dhcp و والسلام!
هم نت شير ميشه هم شبكه ميشه درسته؟؟؟؟
راه بهتري پيشنهاد ميدين؟؟؟راه بهتري غير از اين هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودم چي؟همين خوبه براي اين كار يا ديلينك يا ايسوس يا لينكسيز يا .. بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
متاسفانه درست نشد.کسی فکری نداره؟ چرا فقط گوگل باز میشه ؟ اگه مودمو ریسیت کنم ممکنه حل بشه؟ مودمم d link 2540 u هست.

دوست عزیز دارم میگم این برنامه رو حذف کن uninstall کن درست میشه. به مودم هیچ ریطی نداره. اون برنامه نمی ذاره سرعت و پینگت بالا بره تا کالیبرش تموم بشه.

آرش جان من تی پی پیشنهاد نمیکنم. یا دلینک بگیر یا زایکسل یا ایسوس. البته من ایسوس dsl - n10 و پیشنهاد میکنم.

Last edited:

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز دارم میگم این برنامه رو حذف کن uninstall کن درست میشه. به مودم هیچ ریطی نداره. اون برنامه نمی ذاره سرعت و پینگت بالا بره تا کالیبرش تموم بشه.

آرش جان من تی پی پیشنهاد نمیکنم. یا دلینک بگیر یا زایکسل یا ایسوس. البته من ایسوس dsl - n10 و پیشنهاد میکنم.

ممنونم ولی با انیستال درست نشد. احتمال خرابی چبپ لن چقدره؟ با کارت شبکه مشکل حل میشه؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
خوب dhcp بهتره كه! بعدش nat كه لازم نيست.به هر حال گذاشتمش رو دستي.ببينم چطور ميشه.فعلا ولي نميتونم امتحان كنم.دست بزنم به كانكشن سرعتم پريده.

راستي يكي ميگه مودم رو كه ريست ميكني وقتي ريست شد چه علامتي ميده؟يعني چراغاش خاموش روشن ميشن درسته؟؟؟
ولي من يبار دكمه پشتي رو 1 دقيقه نگه داشتم ولي هيچي نشد.يه بارم نگه داشتم چن ثانيه گذشت ريست شد(چراغاش خاموش روشن شد)

DHCP Server صرفا IP و Gateway و کانفیگ های شبکه رو جوابگو هست، در فرستادن و گرفتن بسته های دیتا هیچ دخالتی نمیکنه.
NAT (Network address translation هست که بسته ها رو بین روترها / رایانه ها و اینترنت، تنظیم و آدرس دهی میکنه، البته اگه شما Bridge کانکت شده باشی نیازی به استفاده از NAT توی مودم نیست، خود سیستم عامل شما بسته ها رو کامل آدرس دهی میکنه، ولی وقتی PPPoE متصل هستید، آدرس مقصدی که توی Header بسته دیتای شما هست، آدرس مودم هست، و پس از دریافت، NAT تنظیمش میکنه برای هاپ / روتر بعدی و میده تحویل روتر مودم که با تیپا بندازتش بره.

ریست کردن مودم ها هم باهم فرق میکنه، ولی اکثراً سوراخی که کلید ریست زیرش قایم شده به قدری کوچک هست که نیاز به سنجاق قفلی و یا سوزن ممکنه باشه، این کلید رو باید چند ثانیه نگه دارید، بهتره 10 تا 15 ثانیه نگه دارید که کاملاً مطمئن بشید کارش تمومه. پس از ریست شدن هم رفتار مودم ها فرق میکنه، یکی به محض ورود به پروسه ریست شده همه چراغ هاش باهم روشن میشه، یکی تا دکمه ریست رو ول نکنی وارد مرحله ریست نمیشه اصلاً، یکی چراغ هاش خاموش میشه همشون، یکی چراغ پاورش قرمز یا چشمک زن میشه.....

PVC رو من نمیدونم کجاست، تو مودم هایی که من استفاده کردم وجود نداشته.

MAAAANNNNHI!!!!! کجاییییی؟ بیا PVC رو شرح بده عزیزم.

jeri

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
مودم من دلينك 2730 يو هستش از ديروز چراغ اينترنتم روي مودم چشمك سبز مي زنه و دسترسيم به اينترنت قطع شده
همه كار ي هم كه بلد بودم انجام دادم ريست مودم و كانفينگ مجدد
ويندوز 7 و اكس پي هم دارم تو هر دوتاش همينجوري البته فكر مي دونم كه به ويندوز ربطي نداره .
رو حالت بريدج هم كانفينگ كردم خطاي 651 ميده
مشكل چيه لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
پجي جون ممنون
و درست
ولي اون NAT رو فك كنم اشتباه كردي.آخه اين نات وظيفش فكر ميكنم مخفي نگه داشتن IP داخل شبكه هست.مثلا فرض كن آي پي هايي تو شبكه داخليمون هست كه اين آي پي تو يه جا ديگه تو نت استفاده شده.اونوقته كه نات باعث ميشه آي پي داخلي ما از ديد اينترنت مخفي بمون(در واقع آي پي بسته هاي داخل شبكه رو تغيير ميده بعد ميفرسته به نت)
من هدفم اينه كه معناي درست نات رو بدونيم وگرنه نميخوام بگم حرفم 100 درصد درسته.اگه مطمئني بگو.چون دليلش يكي اينه كه نات تو مودم در حالت پيشفرض غيرفعاله.در واقع يجور امكانات اضافي هستش.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ممنونم ولی با انیستال درست نشد. احتمال خرابی چبپ لن چقدره؟ با کارت شبکه مشکل حل میشه؟

سلام خیر احتمالش خیلی کمه. من میگم اصلا لنتون را حذف کنید و دوباره درایئرش را نصب کنید باید درست بشه.
سلام
مودم من دلينك 2730 يو هستش از ديروز چراغ اينترنتم روي مودم چشمك سبز مي زنه و دسترسيم به اينترنت قطع شده
همه كار ي هم كه بلد بودم انجام دادم ريست مودم و كانفينگ مجدد
ويندوز 7 و اكس پي هم دارم تو هر دوتاش همينجوري البته فكر مي دونم كه به ويندوز ربطي نداره .
رو حالت بريدج هم كانفينگ كردم خطاي 651 ميده
مشكل چيه لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر

سلام دوست عزیز
شما مطمئنی که نت قطع نشده.
شما اینجا همه چیز را چک کردی غیر از اینکه اینترنتتون قطع شده یانه!!!!
این چراغ نشون میده نت قطع شده. و ارور 651 هم برای همینه مودم نمیتونه وصل بشه به نت.

jeri

Registered User
لایک‌ها
37
سلام خیر احتمالش خیلی کمه. من میگم اصلا لنتون را حذف کنید و دوباره درایئرش را نصب کنید باید درست بشه.

سلام دوست عزیز
شما مطمئنی که نت قطع نشده.
شما اینجا همه چیز را چک کردی غیر از اینکه اینترنتتون قطع شده یانه!!!!
این چراغ نشون میده نت قطع شده. و ارور 651 هم برای همینه مودم نمیتونه وصل بشه به نت.

ممنون دوست عزيز
اگر نت قطع باشه چراغ اينترنت يا خاموش ميشه يا قرمز ولي الان چشمك سيز مي زنه و چراغ اي دي اس ال روشن هستش

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
پجي جون ممنون
و درست
ولي اون NAT رو فك كنم اشتباه كردي.آخه اين نات وظيفش فكر ميكنم مخفي نگه داشتن IP داخل شبكه هست.مثلا فرض كن آي پي هايي تو شبكه داخليمون هست كه اين آي پي تو يه جا ديگه تو نت استفاده شده.اونوقته كه نات باعث ميشه آي پي داخلي ما از ديد اينترنت مخفي بمون(در واقع آي پي بسته هاي داخل شبكه رو تغيير ميده بعد ميفرسته به نت)
من هدفم اينه كه معناي درست نات رو بدونيم وگرنه نميخوام بگم حرفم 100 درصد درسته.اگه مطمئني بگو.چون دليلش يكي اينه كه نات تو مودم در حالت پيشفرض غيرفعاله.در واقع يجور امكانات اضافي هستش.

سلام دوست عزیز NAT اصلا غیر فعال نمیشه. و همه مودم ها دارن ولی اون DHCP هست که برخی مودم ها ندارند. شما فقط میتونی NAT را تنظیم کنی نه غیر فعال. کارش هم این هست که بسته های داده رو آدرس دهی میکنه همین.
اون سرور DHCP هست که میاد 1 IP ورودی را تبدیل به چندین IP داخلی میکنه و به دستگاه های مختلف مثل کامپیوتر و لپ تاپ و موبایل و تبلت ها که به مودم وصل میشن IP میده.
NAT مثل یک پستچی هستش که بسته ها رو به دست مشتریش میرسونه یا از طریق port forwarding میاد بسته درخواستی را به آدرس جدید منتقل میکنه.

در مورد pvc: پژی جان موقع تنظیم همه مودم ها روی حالت PPPOE اولین چیزی که تنظیم میکنید pvc هستش که پیش فرض روی صفر هست. همان جایی که vci و vpi و ست میکنید. اگر اشتباه نکنم توی این حالت pvc ارتباط را با مرکز برقرار میکنه. و همان طور که گفتم پیش فرض 0 هست. pvc های مختلف ترکیب vci - vpi مختلف دارن. که پیش فرض pvc 0 با 8/35 vpi و vci هست که ما اون 8 و مکنیم 0 و ذخیره میکنیم.

Last edited:

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36

دیرروز رفتم یع کارت شبکه خریدم منتها تغییری نکرد. عجیب اینه که سایت گوگل رو راحت باز میکنه و تو گوگل سرچ هم بکنم سرعتش عالیه ولی زمانی که روی لینکهای نتایج سرچ گوگل کلیک میکتم دیتام قطع میشه . ولی اگه همین کارو روی لب تاپ انجام بدم سایتها باز میشه.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دیرروز رفتم یع کارت شبکه خریدم منتها تغییری نکرد. عجیب اینه که سایت گوگل رو راحت باز میکنه و تو گوگل سرچ هم بکنم سرعتش عالیه ولی زمانی که روی لینکهای نتایج سرچ گوگل کلیک میکتم دیتام قطع میشه . ولی اگه همین کارو روی لب تاپ انجام بدم سایتها باز میشه.

من به شما گفتم مشکل از کارت شبکه نیست. اصلا مشکل سخت افزاری نیست. مشخصه . مشکل تنظیمات نرم افزاری هستش.
اصلا میخوای IP دستی ست کن و dns دستی بده. و امتحان کن.

بالا