• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
من به شما گفتم مشکل از کارت شبکه نیست. اصلا مشکل سخت افزاری نیست. مشخصه . مشکل تنظیمات نرم افزاری هستش. اصلا میخوای IP دستی ست کن و dns دستی بده. و امتحان کن.
ممنونم. الان این پست رو با pc خودم با استفاده از پر و ک سی فایر ( سرویس ساکس) میدم.میتونه این مورد مربوط به استفاده من از این سرویس ربط داشته باشه. چون من همیشه حتی سایتهای ازاد و ف ی ل ت ر نشده رو هم با ساکس میدیدم. جالب اینه که سایتهایی که قبلا زیاد میومدم الان سخت باز میشه. ست کردن دستی ip چطوریه؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
ممنونم. الان این پست رو با pc خودم با استفاده از پر و ک سی فایر ( سرویس ساکس) میدم.میتونه این مورد مربوط به استفاده من از این سرویس ربط داشته باشه. چون من همیشه حتی سایتهای ازاد و ف ی ل ت ر نشده رو هم با ساکس میدیدم. جالب اینه که سایتهایی که قبلا زیاد میومدم الان سخت باز میشه. ست کردن دستی ip چطوریه؟

سلام نمیتونه ار این باشه.
شما یک کاری هم امتحان کن با نت بوکت از طریق کابل لن هم وصل بشو و امتحان کن. ببین مشکلی نداره.
دوست عزیز نمیتونه ربطی به این داشته باشه اگر بود باید این مشکل را روی نت بوکم داشته باشین. چون IP شما یکی هست و فقط IP داخلیتون فرق داره.
راستش یادم رفت ویندوزیت چیه. اگر 7 هستش روی ایکونش کلیک کن بعد network and sharing center بعدش برو توی قسمت change adapter setting بعد روی کارت شبکه لنت کلیک راست و پراپرتیز و برو به قسمت ipv4 اونجا فقط dns و دستی ست کن و بذار 4.2.2.4 و 8.8.8.8.

اگر xp هست که راحت تره. روی ایکونش کلیک کن و پراپرتیز و tcp/ip.

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
سلام نمیتونه ار این باشه. شما یک کاری هم امتحان کن با نت بوکت از طریق کابل لن هم وصل بشو و امتحان کن. ببین مشکلی نداره. دوست عزیز نمیتونه ربطی به این داشته باشه اگر بود باید این مشکل را روی نت بوکم داشته باشین. چون IP شما یکی هست و فقط IP داخلیتون فرق داره. راستش یادم رفت ویندوزیت چیه. اگر 7 هستش روی ایکونش کلیک کن بعد network and sharing center بعدش برو توی قسمت change adapter setting بعد روی کارت شبکه لنت کلیک راست و پراپرتیز و برو به قسمت ipv4 اونجا فقط dns و دستی ست کن و بذار 4.2.2.4 و 8.8.8.8. اگر xp هست که راحت تره. روی ایکونش کلیک کن و پراپرتیز و tcp/ip.
ممنون از راهنمایت. سون 32 بیت دارم الان. روی xpهم همینجوریه.متاسفانه هیچ تغییری نکرد. به هرکی میگم همه میگن امکان نداره. ولی نمیدونم چرا اینجوری شده.

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست عزیز NAT اصلا غیر فعال نمیشه. و همه مودم ها دارن ولی اون DHCP هست که برخی مودم ها ندارند. شما فقط میتونی NAT را تنظیم کنی نه غیر فعال. کارش هم این هست که بسته های داده رو آدرس دهی میکنه همین.
اون سرور DHCP هست که میاد 1 IP ورودی را تبدیل به چندین IP داخلی میکنه و به دستگاه های مختلف مثل کامپیوتر و لپ تاپ و موبایل و تبلت ها که به مودم وصل میشن IP میده.
NAT مثل یک پستچی هستش که بسته ها رو به دست مشتریش میرسونه یا از طریق port forwarding میاد بسته درخواستی را به آدرس جدید منتقل میکنه.

در مورد pvc: پژی جان موقع تنظیم همه مودم ها روی حالت PPPOE اولین چیزی که تنظیم میکنید pvc هستش که پیش فرض روی صفر هست. همان جایی که vci و vpi و ست میکنید. اگر اشتباه نکنم توی این حالت pvc ارتباط را با مرکز برقرار میکنه. و همان طور که گفتم پیش فرض 0 هست. pvc های مختلف ترکیب vci - vpi مختلف دارن. که پیش فرض pvc 0 با 8/35 vpi و vci هست که ما اون 8 و مکنیم 0 و ذخیره میکنیم.

مرسي
من تو عكسي كه گذاشته بودم گفتم كه همه pvc هارو حذفيدم و يكي ساختمو اونو تنظيمش كردم كه vci , vpi من 8 و 35 بود.
ولي فايده اي نداشت.الانم كه نميتونم قطع كنم چرا كه isp يمون قاطي كرده و سرعت از 50 رفته رو 270 كيلوبايت نامحدود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا كه دارم استفاده ميكنم.شايد يه چند روزي بتروكونم...فك كنم روزي 20 گيگ زدم

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
مرسي
من تو عكسي كه گذاشته بودم گفتم كه همه pvc هارو حذفيدم و يكي ساختمو اونو تنظيمش كردم كه vci , vpi من 8 و 35 بود.
ولي فايده اي نداشت.الانم كه نميتونم قطع كنم چرا كه isp يمون قاطي كرده و سرعت از 50 رفته رو 270 كيلوبايت نامحدود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فعلا كه دارم استفاده ميكنم.شايد يه چند روزي بتروكونم...فك كنم روزي 20 گيگ زدم

سلام حالا نگفتی isp چیه؟؟
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. از پشتیبانی کمکم بگیر.

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از راهنمایت. سون 32 بیت دارم الان. روی xpهم همینجوریه.متاسفانه هیچ تغییری نکرد. به هرکی میگم همه میگن امکان نداره. ولی نمیدونم چرا اینجوری شده.
فقط یه سوال دارم اگه مشکل از سیستم منه پس چرا با ساکس میتونم سایتها رو باز کنم ( البته کمی به سختی).فکر کنم باید مودم رو ریسیت کنم.نظر شما چیه زنگ بزنم مخابرات بیان منزل ببینن ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
فقط یه سوال دارم اگه مشکل از سیستم منه پس چرا با ساکس میتونم سایتها رو باز کنم ( البته کمی به سختی).فکر کنم باید مودم رو ریسیت کنم.نظر شما چیه زنگ بزنم مخابرات بیان منزل ببینن ؟

بازم نه اگر مشکل داشت شما با نت بوک هم نباید سایت باز کنی.
ببین کش مرورگرتو پاک کن. کلا تمام آفلاین فایل هارو پاک کن. ببین فرقی میکنه؟

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
بازم نه اگر مشکل داشت شما با نت بوک هم نباید سایت باز کنی. ببین کش مرورگرتو پاک کن. کلا تمام آفلاین فایل هارو پاک کن. ببین فرقی میکنه؟
کش رو چطور پاک کنم. ویندوز سون32 بیت هست. مرورگر هم فایر فاکس هست.

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
بازم نه اگر مشکل داشت شما با نت بوک هم نباید سایت باز کنی.
ببین کش مرورگرتو پاک کن. کلا تمام آفلاین فایل هارو پاک کن. ببین فرقی میکنه؟

mahni1390 اقا دمت گرم. امروزخود به خود درست شد. دیروز کلا اینترنتم قطع بود ولی امروز دقیقا بعد از 22 روز نت درست شد.ولی اخرش نفهمیدیم ایراد از چی بود!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
mahni1390 اقا دمت گرم. امروزخود به خود درست شد. دیروز کلا اینترنتم قطع بود ولی امروز دقیقا بعد از 22 روز نت درست شد.ولی اخرش نفهمیدیم ایراد از چی بود!

خب پس ایراد از اونا بوده حتما دیگه.
امیدوارم دیگه مجددا تکرار نشه مشکلتون.

arashlolos

Registered User
لایک‌ها
16
آقايون امروز دوبار ريست كردم و سي دي رو گذاشتم و با سي دي كانفيگ كه كردم ارور نداد و كانفيگ شد
و امروز براي اولين بار اينترنت pppoe رو تجربه كردم:)
با مرورگر كه بي فايده بود
فكر ميكنم مشكل از سي دي يا سي دي رام بود كه تو مرحله آخر دستگاه سي دي رام كلي صدا ميكرد آخرشم ارور ميداد و ناتما ميذاشت.
ولي اينبار گذاشتم تو اون يكي سي دي رامم كه ارور نداد و درست شد.چقد ساده بود
از همه كسايي كه كمك كردن ممنونم

آقايون تابستون يا هر وقت ديگه شمال شهر فومن تشريف آوردين ويلا شيك خواستين تماس بگيريد در خدمت هستيم
فقط يه هفته و بلكه زودتر قبل از سفر تماس بگيريد كه پر نشه.نگران ويلا نباشيد عكساشم تو وبلاگ(و در آينده تو سايت) ميزنم.
همين چهارشنبه كه تعطيله 4 تا اينترنتي رزرو شده.

maedehparandeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز
خود تلفن با برق کار میکنه پس طبعا id caller اش هم برق مصرف میکنه. پس این نکته ای که فرمودید شامل مشکل بنده نمیشه.

سلام به دوستان.از اینکه میبینم کسامی هستند که مثل من مشکل id caller دارند حوشحال شدم چون واقعا نمیدونستم باید این مشکلو چطوری حل کنم.خود مخابراتم که یه مشت آدم بیسواد هستند و از هیچی خدا رو شکر خبر ندارن .
من چند سالی هست که از adsl استفاده میکنم ولی جدیدا که خونمونو عوض کردیم چون خطمون فیبره مجبور شدم از مخابرات بگیرم adsl حالا بعد از این فعال شدن adsl دیگه caller id کار نمیکنه و هیچ شماره ای رو نشون نمیده و وقتی تو لیست تماس ها میرم همه شماره ها رو با 1111 یا 11112 یا 121111 یا شماره های اینطوری نشون میده.مخابرات که رفتم میگه رو فیبر همینطوریه و ما نمیدونیم واسه چی و کاری نمیتونیم انجام بدیم.
مودمم solition هست و از فن آوا گرفتم چند سال قبل.اسپیلتورم رو پریزی که تلفن هست قرار داره و بدون اسپیبلتور هم امتحان کردم ولی درست نشد.

منون میشم راهنمایی کنید

shahramhn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واسه یکی از دوستام یه adsl گرفتم. الان به یه مشکل خوردم. اونم اینه که اینترنت به صورت پی در پی هر 15 ثانیه 1 بار قطع میشه در ضمن چراغ adsl هم ثابته و قطع نمیشه . از مرکز هم قطعی نمیزنه. یعنی adsl و wan قطع نمیشه ولی اینترنت نمیاد.
کسی تا هالا همچین چیزی دیده ؟

mansoor dk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من سرعتم با وایر لس خیلی پایینه مودم 2730u دیلینک چه باید کرد ؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
دیروز برای من یک عدد مودم وایرلس هدیه آوردند! (دوره آخرالزمونه والله! مودم هدیه میارن مردم!:D)
این مودم:
Prolink h5004N
رایانه و ماشین های اداری :: مودم :: مودم ADSL :: مودم روتر وایرلس :: مودم روتر وایرلس و هاب H5004N - چاره: فروشگاه اینترنتی
مودم خیلی راحت وصل شد و همه چی اوکی بود. منتها من از وضعیت سیگنال مودم توی طبقه‌ی دوم اصلا راضی نیستم. خونه دو طبقه‌است و مودم طبقه‌ی پایینه. از طبقه‌ی بالا که می‌خوام وصل بشم، قدرت سیگنال خیلی کمه.
یک چیز دیگه‌ای که هست اینه که این مودم دو تا آنتن داره. من یکی از آنتن‌ها رو باز کردم و دیدم که هیچ اتفاقی نیفتاد (قدرت سیگنال رو با این نرم‌افزارهای اندرویدی تست کردم) بعد این آنتن رو گذاشتم سر جاش و اون یکی رو باز کردم و دیدم که کلا سیگنال مرد! نتیجه‌ این که به نظر میاد یکی از آنتن‌ها کلا قطعه.
نظر شما چیه بچه‌ها؟
ممنون.

S!AvAsH

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ما هر جا زنگ میزنم میگن محل شما تحت پوشش نیست و خطتون کابل نوریه و adsl نمیگیره
من باید چیکار کنم الان؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط باید از مخابرات بگیرم؟؟؟؟
نمیشه خط کابل مسی خرید برای تک واحد خودمون ؟(آخه ما تو آپارتمان 30 واحدی هستیم )
یه راه حلی بگین ؟

aram44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دو تا مودم tp-link 8811 با با دو تا pc با یک حط تلفن و یک سرویس اشتراک از مخابرات از 3 سال گذشته هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت نداشتم (هر کدام از کامپیوترها به صورت تکی و نه باهم میتونستند به adsl وصل شوند و هیچ مشکلی نبود )تا اینکه از حدود هفته پیش شرکت مخابرات مک فیلتر رو اعمال کرد الان یکی از مودمها به صورت pppoe وصل میشه ولی دیگری به هیچ عنوان حتی در حالت pppoe هم وصل نمیشه (تمام این حالتها در حالت روشن بودن یکی از مودمها بررسی میشه )دوستان گفتند چاره ای نیست باید بری مخابرات و بگی مک رو ریست کنند و اولین مودمی که روشن بشه مک اون ثبت میشه و باز هم دومی نمی تونه وصل بشه . لازم به ذکرهست که هیچ کدام از مودمها از اون موقع تا به حال در حالت بریج هم نمیتوانند کانکت بشوند و ارور 691 میدهند .دیدم این چاره کار نیست بعدش پیشنهاد شد که چون هر دو مودم tp-link هست مک مودمی رو که سرور بهش اجازه میده یادداشت و در قسمت mac clone مودمی که نمیتونه کانکت بشه ست کنم این کار رو کردم ولی باز هم نتیجه نگرفتم . در مراجعه دوباره به قسمت mac clone مودم تنظیم شده با کمال تعجب دیدم مکی که جدیدا در مستطیل اول از بالا ست کرده بودم پاک شده و مستطیل خالیه .ایا دوستان راه حلی برای این مشکل دارند ؟ مرصی

بالا