• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی نحوه ی رانندگی بانوان در کشور

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

چرا خانم های کشورمون رانندگیشون قوی نیست؟

بحث دینی شدیدا ممنوع

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
1- این فرهنگ تلقینیه
2- بیشتر خانوم ها ماشین مال خودشون نیست و مال همسرشونه.
...
پ.ن: ولی بعضیاشون خیلی داغونن(مخصوصا تو پارک دوبل:D)

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
چرا همیشه سر چهار راه خاموش میکنن ؟!!! : دی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه برنامه در مورد تفاوت جنسیت ها تو من و تو نشون داد
به صورت کاملا علمی توضیح داد که رانندگی مستلزم مهارت های خاص جسمی و ذهنی هستش که خانومای گرامی توش ضعیفترن

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
چند سالیه دیگه زن ها مثل قبل آروم آروم از سمت راست حرکت نمی کنن و اکثراً تو لاین سبقتن و بعضی ها هم ماشالا استاد لایی کشیدن بین ماشین ها. بدبختا انگار عقده ای شدن.
وقتی یه عمر تو گوششون بخونن مردها حقتونو خوردن اینها هم فکر می کنن باید لیاقتشون رو تو رانندگی به مردها ثابت کنن و حقشون رو بگیرن!!

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
وقتی رانندگی خانومارو میبینم تازه میفهمم پادشاه عربستان چه ادم با شعوریه که نمیذاره خانوما رانندگی کننند!
به نظر من عامل اصلی ترافیک خانومان.من نمیدونم چه اجباریه وقتی بلد نیستی بشینی پشت فرمون
یکی از دلیلاش اینه که ماشین برا خودشون نیست و بیشتر برای شوهر یا دوست پسراشون و ازین خیلی میترسن که ماشین رو به جایی بزنن که مبادا احتلافی به وجود بیاد از طرفه دیگه همین بحثای ما هم باعث میشه که خانوما سعی کنند که خودشون رو نشون بدن و میان به سمت رانندگی که بگن مام اره ولی خب رسما می ری . . . !

خاطره::یه سری پشت چراغ قرمز وایسادی یه خانوم جلو تر از ما رفت تو چهار راه شانس اورد سرعتش کم بود پلیس سوت زد که دنده عقب بیاد عقب عقب اومد به سمت ما.ما هم هرچی بوق انگار کر بود خدا شاهده انقد بوق زدم بوق دیگه داشت میسوخت زد به ما.کاپوت قر شد وجلو پنجره خورد شد سپر پایه هاش شکست بماند این همینجوری تو ماشین داشت گریه میکرد اون پلیسه اومده بود نمیدونست بخنده گریه کنه هر چی میگفت خانوم بیا پابیین نمیشنیید انگار واقعا همینجوری گریه میکرد میگفت شوهرش بفهمه جرش میده من ماشین برا خودم نبود نتونستم رضایت بدم گفتم باید خسارت بدی اینم پول نداشت خلاصه زنه به پام افتاده بود که به پیر پیغمبر میدم گفتم عمرا در همون بحثا شوهر زنگ زد که دیدم دوباره زد زیره گریه گوشیش رو داد به من گفت با ا من کار داره شوهر گفت نذارم خانومش بره تا خودش بیاد.شوهرش اومد تا اونجا که میشد این بدبخت رو خار و حقیر کرد

پ.ن: به خاطر این چیزاست که خانوما میترسن و خیلی خیلی با احتیاط رانندگی میکنند

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دوستمون اون بالا گفتن خانم‌ها مهارت جسمیشون به نسبت آقایون کمتره. و مدت زیادتری زمان لازمه تا مهارتشون بیشتر بشه.
بعد هم توقع نداشته باشین عین بعضی آقایون سرسام‌اور رانندگی کنن. همیشه کمی محتاط‌تر هستن هم اینکه تو چشم هستند همین استرس‌زاس و هم اینکه بعضی‌ها منتظر گاف دادنشونن تا بخندن! همه اینها دست به دست هم میده کمی کندی تو رانندگیشون دیده بشه.
من صبح ها محل کارم زود میرسم و کمی تو ماشین چرت میزنم نمی‌دونین یه خانم میاد پارک کنه فکر کنم یک لیتری بنزین مصرف میکنه تا پارک کنه و همشم پرگاز که چرت منو پاره میکنه و من خودم از این قضیه شاکیم. ولی چه میشه کرد.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
پس استرس و کمبود نیروی عضلانی دخیل هست توی این ماجرا؟

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
به نظرم این قضیه بر میگرده به ذات انسان از لحاظ روانشانسی و مسائل علمی علاوه بر این که خانوم ها زود هل میشن و احساسی و از این حرفا...
اقایون کلی نگر هستند و خانوم ها جزیی نگر همین دلیل باعث میشه که اقایون فقط به ماشین ها نگاه کنند و پردازش ذهنی اونا سریع انجام بشه و بتونن تصمیم سریع تری بگیریند ولی خانوما ریز ریز جزییات رو دقت میکنن!
مثال بخوام بیارم شما با یه خانومی برید مهمونی شما خیلی هنرکرده باشید مدل تلویزیونشون رو یادتون میاد وبهش توجه میکنید ولی خانم از فرش بگیر برو تاپرده و مدل نمکدون ها گرد خاک رو وسایل و ....:D

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
پس استرس و کمبود نیروی عضلانی دخیل هست توی این ماجرا؟

مگه چه کاری میخوان انجام بدن که نیرو بخواد :D
استرس صد درصد. سریع هل میشن و..شما پشت سر یه خانم بوق بزنی سریع دست وپاچه میشه ولی پشت سر اقا بوق برنی بی خیاله

خلاصه دست خودشون نیست :D
همونطور که ما مردا توان درست کردن یه غذای خوب رو نداریم و همه چی رو قاتی میکنیم و سریع یه چیز ردیف میشه :)
البته مسلما درصدی از خانم ها رانندگی خوب و درصدی از مردا اشپزی خوبی دارن
ولی اکثر برعکس هست

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
وقتی رانندگی خانومارو میبینم تازه میفهمم پادشاه عربستان چه ادم با شعوریه که نمیذاره خانوما رانندگی کننند!
البته شخص پادشاه عربستان
sheikhHessam.gif
دوشواری ئی با این گضیه نداره.
توی قانونشونم ننوشتن که زنها نمیتونن رانندگی کنن. مساله اینه که اداره ای که در عربستان گواهینامه صادر میکنه ، گواهینامه به زنها نمیده

خاطره::یه سری پشت چراغ قرمز وایسادی یه خانوم جلو تر از ما رفت تو چهار راه شانس اورد سرعتش کم بود پلیس سوت زد که دنده عقب بیاد عقب عقب اومد به سمت ما.ما هم هرچی بوق انگار کر بود خدا شاهده انقد بوق زدم بوق دیگه داشت میسوخت زد به ما.کاپوت قر شد وجلو پنجره خورد شد سپر پایه هاش شکست بماند این همینجوری تو ماشین داشت گریه میکرد اون پلیسه اومده بود نمیدونست بخنده گریه کنه هر چی میگفت خانوم بیا پابیین نمیشنیید انگار واقعا همینجوری گریه میکرد میگفت شوهرش بفهمه جرش میده من ماشین برا خودم نبود نتونستم رضایت بدم گفتم باید خسارت بدی اینم پول نداشت خلاصه زنه به پام افتاده بود که به پیر پیغمبر میدم گفتم عمرا در همون بحثا شوهر زنگ زد که دیدم دوباره زد زیره گریه گوشیش رو داد به من گفت با ا من کار داره شوهر گفت نذارم خانومش بره تا خودش بیاد.شوهرش اومد تا اونجا که میشد این بدبخت رو خار و حقیر کرد
باید وقتی دنده عقب میومد، همزمان با بوق زدن ، مه شکنها رو روشن میکردی و باز همزمان با اون، با سرعت 50 مگاهرتز در ثانیه بصورت متوالی چراغ میزدی
در مقصر بودنِ اون هیچ شکی نیست ولی شوما هم میتونستی وقتی می دیدی اون رفت جلو ، انقذه نمیرفتی جلو که دیگه اون نتونه برگرده سر جاش. اگه قبل از رسیدن به خط کشی، جای یک دانه ماشین براش خالی میذاشتی و پیشبینی این حادثه رو مینمودی....
حالا بگذریم. چن خسارت گرفتی ؟
money1.gif

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
احتمالا فقط استرس هست و بس.

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
تحقیقات جدید پلیس راهنمایی و رانندگی کشور نشون داده که بیشتر تصادفات جاده ای و درون شهری توسط بانوان به دلیل شروع عادت ماهانه در لحظه وقوع حادثه رخ میده .

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
چرا یک مو نازک رو کت شوهرشون می بینند ولی ستون به اون بزرگی را نه؟

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
برید بابا، اینهمه تصادف میشه، اینهمه مردا تو تصادف میمیرن، چندتاشون راننده ش زن بوده؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
در جواب دوستاني كه رانندگي خانوم ها رو به سخره گرفتن بايد عرض كنم كه ....
فكر نكنيد لايي كشيدن و خودت رو توي ١ وجب جا كردن هنر رانندگي هست !!!! اينها همه نشون دهنده فرهنگ پايين در رانندگي هست ، قصد بي احترامي به كسي رو ندارم چون من هم خيلي وفت ها اينجوري رانندگي ميكنم و اصلا هم افتخار نميكنم
خانوم ها قانون مند رانندگي ميكنن و فكر ميكنم بجاي اينكه بخوايد ازشون ايراد بگيريد بايد ازشون قانونمند بودن را ياد بگيريد . ٨٠٪ تصادفات جاده اي و شهري به خاطر نقض قانون بوده و راننده هم يه آقا بوده . متاسفانه در كشور ما يكسري كارها و بي قانوني ها افتخار هست و اگر كسي روي اصول قانوني حركت كنه بهش ميگن دست فرمونش تعطيلِ !!!!! واسه همين هست كه ما جهان سوم مونديم و يه كشوري مثل آلمان كه توي اكثر اتوبان هاش چيزي به اسم محدوديت سرعت وجود نداره يه كشور جهان اول هست و سالانه شايد تعداد تصادفاتي كه منجر به مرگ ميشه به عدد ١٠٠ هم نرسه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
در جواب دوستاني كه رانندگي خانوم ها رو به سخره گرفتن بايد عرض كنم كه ....
فكر نكنيد لايي كشيدن و خودت رو توي ١ وجب جا كردن هنر رانندگي هست !!!! اينها همه نشون دهنده فرهنگ پايين در رانندگي هست ، قصد بي احترامي به كسي رو ندارم چون من هم خيلي وفت ها اينجوري رانندگي ميكنم و اصلا هم افتخار نميكنم
خانوم ها قانون مند رانندگي ميكنن و فكر ميكنم بجاي اينكه بخوايد ازشون ايراد بگيريد بايد ازشون قانونمند بودن را ياد بگيريد . ٨٠٪ تصادفات جاده اي و شهري به خاطر نقض قانون بوده و راننده هم يه آقا بوده . متاسفانه در كشور ما يكسري كارها و بي قانوني ها افتخار هست و اگر كسي روي اصول قانوني حركت كنه بهش ميگن دست فرمونش تعطيلِ !!!!! واسه همين هست كه ما جهان سوم مونديم و يه كشوري مثل آلمان كه توي اكثر اتوبان هاش چيزي به اسم محدوديت سرعت وجود نداره يه كشور جهان اول هست و سالانه شايد تعداد تصادفاتي كه منجر به مرگ ميشه به عدد ١٠٠ هم نرسه
درود،

قبول دارم. اما فکر میکنم "استرس" و "کمبود اعتماد بنفس" و اینکه "ماشین مال خودشون نیست" هم کمی دخیل باشه.

بالا