وقتی رانندگی خانومارو میبینم تازه میفهمم پادشاه عربستان چه ادم با شعوریه که نمیذاره خانوما رانندگی کننند!
البته شخص پادشاه عربستان
دوشواری ئی با این گضیه نداره.
توی قانونشونم ننوشتن که زنها نمیتونن رانندگی کنن. مساله اینه که اداره ای که در عربستان گواهینامه صادر میکنه ، گواهینامه به زنها نمیده
خاطره::یه سری پشت چراغ قرمز وایسادی یه خانوم جلو تر از ما رفت تو چهار راه شانس اورد سرعتش کم بود پلیس سوت زد که دنده عقب بیاد عقب عقب اومد به سمت ما.ما هم هرچی بوق انگار کر بود خدا شاهده انقد بوق زدم بوق دیگه داشت میسوخت زد به ما.کاپوت قر شد وجلو پنجره خورد شد سپر پایه هاش شکست بماند این همینجوری تو ماشین داشت گریه میکرد اون پلیسه اومده بود نمیدونست بخنده گریه کنه هر چی میگفت خانوم بیا پابیین نمیشنیید انگار واقعا همینجوری گریه میکرد میگفت شوهرش بفهمه جرش میده من ماشین برا خودم نبود نتونستم رضایت بدم گفتم باید خسارت بدی اینم پول نداشت خلاصه زنه به پام افتاده بود که به پیر پیغمبر میدم گفتم عمرا در همون بحثا شوهر زنگ زد که دیدم دوباره زد زیره گریه گوشیش رو داد به من گفت با ا من کار داره شوهر گفت نذارم خانومش بره تا خودش بیاد.شوهرش اومد تا اونجا که میشد این بدبخت رو خار و حقیر کرد
باید وقتی دنده عقب میومد، همزمان با بوق زدن ، مه شکنها رو روشن میکردی و باز همزمان با اون، با سرعت 50 مگاهرتز در ثانیه بصورت متوالی چراغ میزدی
در مقصر بودنِ اون هیچ شکی نیست ولی شوما هم میتونستی وقتی می دیدی اون رفت جلو ، انقذه نمیرفتی جلو که دیگه اون نتونه برگرده سر جاش. اگه قبل از رسیدن به خط کشی، جای یک دانه ماشین براش خالی میذاشتی و پیشبینی این حادثه رو مینمودی....
حالا بگذریم. چن خسارت گرفتی ؟