mahiye_bala
کاربر تازه وارد
خداییش خوب رانندگی میکنیم. با دقت و رعایت قوانین:دی
آره انگار قهرمان اتوموبیل رانی هستن. اکثرا تو یه دستشون موبایله و دارن صحبت میکنن و با دست دیگه رانندگی میکنن.به دور از رانندگی میشینن پشت ماشین جو گیر میشن یکی سیگار میکشه یکی چنان قیافه میگره انگار راننده امام خمینیه!
وقتی رانندگی خانومارو میبینم تازه میفهمم پادشاه عربستان چه ادم با شعوریه که نمیذاره خانوما رانندگی کننند!
به نظر من عامل اصلی ترافیک خانومان.من نمیدونم چه اجباریه وقتی بلد نیستی بشینی پشت فرمون
یکی از دلیلاش اینه که ماشین برا خودشون نیست و بیشتر برای شوهر یا دوست پسراشون و ازین خیلی میترسن که ماشین رو به جایی بزنن که مبادا احتلافی به وجود بیاد از طرفه دیگه همین بحثای ما هم باعث میشه که خانوما سعی کنند که خودشون رو نشون بدن و میان به سمت رانندگی که بگن مام اره ولی خب رسما می ری . . . !
خاطره::یه سری پشت چراغ قرمز وایسادی یه خانوم جلو تر از ما رفت تو چهار راه شانس اورد سرعتش کم بود پلیس سوت زد که دنده عقب بیاد عقب عقب اومد به سمت ما.ما هم هرچی بوق انگار کر بود خدا شاهده انقد بوق زدم بوق دیگه داشت میسوخت زد به ما.کاپوت قر شد وجلو پنجره خورد شد سپر پایه هاش شکست بماند این همینجوری تو ماشین داشت گریه میکرد اون پلیسه اومده بود نمیدونست بخنده گریه کنه هر چی میگفت خانوم بیا پابیین نمیشنیید انگار واقعا همینجوری گریه میکرد میگفت شوهرش بفهمه جرش میده من ماشین برا خودم نبود نتونستم رضایت بدم گفتم باید خسارت بدی اینم پول نداشت خلاصه زنه به پام افتاده بود که به پیر پیغمبر میدم گفتم عمرا در همون بحثا شوهر زنگ زد که دیدم دوباره زد زیره گریه گوشیش رو داد به من گفت با ا من کار داره شوهر گفت نذارم خانومش بره تا خودش بیاد.شوهرش اومد تا اونجا که میشد این بدبخت رو خار و حقیر کرد
پ.ن: به خاطر این چیزاست که خانوما میترسن و خیلی خیلی با احتیاط رانندگی میکنند
اصل سوال رو قبول ندارم. رانندگی خانم های تهرانی به خوبی آقایونه
چرا این حرفتو توی امضات نمیزاری لایکزن و رانندگی ؟!!! یا ضامن چاقو . . . اصلا در این مورد حرف نزنید . . . اصلا نمیشه در این مورد حرف زد . . . سکوت محض h34r2:
درود،
قبول دارم. اما فکر میکنم "استرس" و "کمبود اعتماد بنفس" و اینکه "ماشین مال خودشون نیست" هم کمی دخیل باشه.
از هر هزار نفر یکیشون راننده میشه اونم راننده ها! تو ساری با یه خانومه جوان 111 داشت کل انداختم جوری لایی میکشید فر خورد موهام:| آخرشم فرستادمش تو باغ لیلا:| (باقالیا) البته باهم رفتیمکاملا تکذیب میشه من مادرم عین شوماخر ه خیلی توپه رانندگیش
منم اگه بخوام یاد بگیرم 100% دوست دارم مثل ماردم باشم
تو هر جایی هم خوب هست هم ید
یعنی الان همه مردا رانندگیشون عالیه و همه زنا ید؟!