• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی نحوه ی رانندگی بانوان در کشور

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
خداییش خوب رانندگی میکنیم. با دقت و رعایت قوانین:دی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
همشون مثل هم نیستن

ولی تا حالا شده بتونید به یه خانوم که یه درک نادرست از چیزی داشته درستش رو یاد بدین ؟

ساختار شون همینه بدتر از همه اموزش در کشور ماست با 50 تومن میوفتن به جون خیابونا یعنی دختر و پسر نداره

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
به دور از رانندگی میشینن پشت ماشین جو گیر میشن یکی سیگار میکشه یکی چنان قیافه میگره انگار راننده امام خمینیه!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به دور از رانندگی میشینن پشت ماشین جو گیر میشن یکی سیگار میکشه یکی چنان قیافه میگره انگار راننده امام خمینیه!
آره انگار قهرمان اتوموبیل رانی هستن. اکثرا تو یه دستشون موبایله و دارن صحبت میکنن و با دست دیگه رانندگی میکنن.
دختره پشت پراید چنان گازی به ماشین میده فکر میکنه بقیه پدال گازشون خرابه.
چرا زنهای ممکلت ما اینقدر جو گیر و بی جنبه هستن؟

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
زن و رانندگی ؟!!! :eek:
یا ضامن چاقو . . .
اصلا در این مورد حرف نزنید . . .
اصلا نمیشه در این مورد حرف زد . . .
سکوت محض :ph34r2:

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
وقتی رانندگی خانومارو میبینم تازه میفهمم پادشاه عربستان چه ادم با شعوریه که نمیذاره خانوما رانندگی کننند!
به نظر من عامل اصلی ترافیک خانومان.من نمیدونم چه اجباریه وقتی بلد نیستی بشینی پشت فرمون
یکی از دلیلاش اینه که ماشین برا خودشون نیست و بیشتر برای شوهر یا دوست پسراشون و ازین خیلی میترسن که ماشین رو به جایی بزنن که مبادا احتلافی به وجود بیاد از طرفه دیگه همین بحثای ما هم باعث میشه که خانوما سعی کنند که خودشون رو نشون بدن و میان به سمت رانندگی که بگن مام اره ولی خب رسما می ری . . . !

خاطره::یه سری پشت چراغ قرمز وایسادی یه خانوم جلو تر از ما رفت تو چهار راه شانس اورد سرعتش کم بود پلیس سوت زد که دنده عقب بیاد عقب عقب اومد به سمت ما.ما هم هرچی بوق انگار کر بود خدا شاهده انقد بوق زدم بوق دیگه داشت میسوخت زد به ما.کاپوت قر شد وجلو پنجره خورد شد سپر پایه هاش شکست بماند این همینجوری تو ماشین داشت گریه میکرد اون پلیسه اومده بود نمیدونست بخنده گریه کنه هر چی میگفت خانوم بیا پابیین نمیشنیید انگار واقعا همینجوری گریه میکرد میگفت شوهرش بفهمه جرش میده من ماشین برا خودم نبود نتونستم رضایت بدم گفتم باید خسارت بدی اینم پول نداشت خلاصه زنه به پام افتاده بود که به پیر پیغمبر میدم گفتم عمرا در همون بحثا شوهر زنگ زد که دیدم دوباره زد زیره گریه گوشیش رو داد به من گفت با ا من کار داره شوهر گفت نذارم خانومش بره تا خودش بیاد.شوهرش اومد تا اونجا که میشد این بدبخت رو خار و حقیر کرد

پ.ن: به خاطر این چیزاست که خانوما میترسن و خیلی خیلی با احتیاط رانندگی میکنند

حاک بر سر اینجور شوهری
---

یه علتش هم اینه که پسرا از بچگی - بگیم 14-15 سالگی - دزدکی پشت ماشین می شینن و خب یاد می گیرن و این خیلی تاثیر داره .

علت دیگش هم به ژنتیک زن ها بر میگرده که زود کنترلشون رو از دست می دن . تا یه مانع جلشون می بینن هل میشن .

پ ن : ولی خانم هایی هم هستن که واقعا رانندگیشون خوبه

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
بابا بذارید یه چی براتون بگم. یک زن دایی دارم خعلی باحاله !! سروان نیروی انتظامی هستش و از این خانوماست که با عشق رانندگی میکنه. بعد وقتی میریم شهرستان سمتشون عشق ما اینه با زن داییم سوار شیم ! بابا رانندگی نگو بگو شوماخر ! والا. لایی میکشه ! دریفت میزنه. بد بخت پژو پارسشو ترکونده ! آدم با صفا به این میگن !

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
آقا ما دیروز با موتور رفته بودیم میدون آزادی از یکی از بچه های بازارچه یک وسیله ایی رو بگیریم
چشمتون روز بد نبینه توی راه برگشت از سمت خیابان آزادی بعد از انقلاب یه لحظه از تو آینه موتور نگاه کردم(بنا به تجربه
همونقدر که مواظب جلو هستم همونقدر هم از آینه ها مراقب ماشینها و موتور های پشت سری هستم)
دیدم یه پراید
سفید به سرعت زیاد و به شکل خیلی وحشتناکی ویراژ میده و میاد سمت من.یک لحظه خدا رحم کرد
و تونستم گاز و پر کنم و بچسپونم ماشین جلویی.و پرایدی هم با فاصله یک میلیمتر ازم رد شد و رفت توی
لاین دیگه.وقتی راننده
رو نگاه کردم دیدم یک زنه که با چادر که فقط نصف صورت و انگشتاش معلوم بود مثل جوجه تیغی گرد شده پشت فرمون و گاز میده.البته نه اینکه فکر کنید
حرفه ایی لایی میکشید! بیشتر شبیه صحنه هیی از فیلمها بود که یک نفر پشت فرمون با راننده بزن بزن میکنه و راننده هم سعی در کنترل ماشین داره
یعنی بعد از دیدن این صحنه نمیدونستم باید خوشحال باشم که خطر از بیخ گوشم رفع شد یا ناراحت ولی واقعا شوکه شدم:blink:
یعنی اگه با اون سرعت به من میخورد الان بهشت زهرا بودم.:(

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

wacsmiley.gif
wacsmiley.gif
wacsmiley.gif
wacsmiley.gif
wacsmiley.gif

biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif
biggrinsmiley.gif

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
یه بار داشتم میرفتم رشت اونموقع هنوز اتوبان نبود از جاده قدیم یه دختره با ۴۰۵ کل انداخت با ما خداییش راننده شیری بود دست فرمون اصن خفن ... همشون بی تجربه نیستن

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
عربستانو عشق است.رانندگی بانوان ممنوع.بزن دست قشنگ رو
.به امیدی اجرایی شدن این قانون تو ایران.تصورش کنید.خیابان خلوت تر .تصادف کمتر.به به چه شوووود

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
درود،

قبول دارم. اما فکر میکنم "استرس" و "کمبود اعتماد بنفس" و اینکه "ماشین مال خودشون نیست" هم کمی دخیل باشه.

اینارم اضافه کنید :وجود افرادی که همش دنبال سوتی از خانوما هستن تو رانندگی (کم نیستن) خودش استرس میاره و اینکه اکثرا کمتر از اقایون با ماشین سرو کار دارن تمرینشون کمه پس تسلط هم کمتر میشه.

Sent from my GT-P3100

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
جالبه چرا تاپیک راجع به رانندگی اقایون نمیزنن؟واقعا رانندگیه اقایون بی اشکاله؟

Sent from my GT-P3100

ali 14007

Registered User
لایک‌ها
58
کاملا تکذیب میشه من مادرم عین شوماخر ه خیلی توپه رانندگیش
منم اگه بخوام یاد بگیرم 100% دوست دارم مثل ماردم باشم
تو هر جایی هم خوب هست هم ید
یعنی الان همه مردا رانندگیشون عالیه و همه زنا ید؟!

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
به شخصه بارها اتفاق افتاده که خانوما زود هول میشن. سرچهارراه واستاده بودم سبز شه برم. چندثانیه هم دیرتر حرکت کردم بعد سبز شدنش. میخواستم وارد چهارراه روبرو بشم یه خانوم خیلی ملوس و خوشگل قرمز رو رد کرد اومد تو در من. چجورم گاز یه سره شده بود! به خیال خودش پاش رو ترمزه:| اومده میگه ترمز بریدم:( میگم نه خانوم اون گاز بود که فشار میدادی:|
سر تقاطع ها فکر میکنن همه باید واستن تا اینا رد شن! همینجوری میان وسط. یارو میبینه من سرعتم بالاس باز همینجوری میاد وسط چهار راه جوری که انگار منو ندیده:|

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
کاملا تکذیب میشه من مادرم عین شوماخر ه خیلی توپه رانندگیش
منم اگه بخوام یاد بگیرم 100% دوست دارم مثل ماردم باشم
تو هر جایی هم خوب هست هم ید
یعنی الان همه مردا رانندگیشون عالیه و همه زنا ید؟!
از هر هزار نفر یکیشون راننده میشه اونم راننده ها! تو ساری با یه خانومه جوان 111 داشت کل انداختم جوری لایی میکشید فر خورد موهام:| آخرشم فرستادمش تو باغ لیلا:| (باقالیا) البته باهم رفتیم

بالا