mostafa4670
Registered User
مگه تاکسی بانوان هم هنوز فعالیت میکونه؟؟؟
اره همین تاکسی سرویس مخصوص خانوما چی بهش میگن
مگه تاکسی بانوان هم هنوز فعالیت میکونه؟؟؟
تاکسی بانوان :wacko:
یعنی ماشینو بزنی تو بلوار تا شیشه جمع کنی با تاکسی بانوان جماعت تصادف نکنی ..
فکر کن تو شلوغ ترین خیابون شهرتون دقیقا یک روز قبل از عید خیلی شیک و مجلسی داری دنده عقب میری واسه پارک دوبل از پشت یه پراید تاکسی بانوان بووووم بزنه بهت راننده خانوم مسافرش داف :blink: ملت جمع شده بودن دور ماشین راننده سمند مقصره یکی میگفت مسافر تاکسی مقصره .. گفتم خواهر من , من مقصر بیا بریم ماشین درست میکنم این قاعله رو ختم کن بریم میگفت نه باید وایسم شوهرم بیاد :hmm: افسر جوان هم اومد راننده و مسافرشه دید خودشو باخت میگفت سمند مقصره گفتم چشم من مقصر خسارتو میدم میگفت نه باید همینجا رضایتشو جلب کنی اونم میگفت میسی جناب سرهنگ یعنی میخاستم خرخره جناب سروانو بجوئم . یک ترافیکی درست شده بود نگوووو هرچی پسر الاف دلقک هم بود جمع شده بودن دور ماشینا یک داستانی شده بود که نگو بعد از 1 ساعت الافی دیدم شوهر راننده و برادرش اومدن چی شده کی زده بعد 1 ساعت بحث کلنجار با این زوج هنری و راننده و نسبتا محترم میگفت مدارکو بده فردا بیا فردا هم روز عید عازم سفر بودیم گند زدن به تعطیلات ما واسه سپر پراید و چراغش که سر جمع 30 تومن هم نشد میگفت باید افت قیمت ماشین هم بدی ...... دیگه حال ندارم بقیشو تایپ کنم اعصابم مکدر شد
:blink: جاب اینجاست خانومه میگفت یه کوپن بده یه برگ کوپن بیمه بده گفتم مگه قند و شکر اعلام شده کوپن بدم
چند وقت یه دختره با ماشین زده بود عقب ماشین رفیقمون کل خیابون رو بند اوورده بودن زنه میگفت تو مقصری رفیقم بهش گفته بود تو از عقب زدی من مقصرم ؟:blink: پاهاشم تو یه کفش کرده بود که اره تو مقصری باید صبر کنیم پلیس بیاد
خلاصه این رفیقمون هم که ماشینش چیزی نشده بود یه چندتا حرف خوشمزه بار خانومه میکنه و میشینه تو ماشینش میاد خونه :happy:
اره همین تاکسی سرویس مخصوص خانوما چی بهش میگن
چند وقت یه دختره با ماشین زده بود عقب ماشین رفیقمون کل خیابون رو بند اوورده بودن زنه میگفت تو مقصری رفیقم بهش گفته بود تو از عقب زدی من مقصرم ؟:blink: پاهاشم تو یه کفش کرده بود که اره تو مقصری باید صبر کنیم پلیس بیاد
خلاصه این رفیقمون هم که ماشینش چیزی نشده بود یه چندتا حرف خوشمزه بار خانومه میکنه و میشینه تو ماشینش میاد خونه :happy:
خانوم محترم شما مال کدوم شهری؟ :general609:
به شوهرت تخفیف بده... حیفه بخدا، یهو میبینی ترشیدی کسی نمیاد طرفت :general711:
اینم بسپر به ذهنت بد نیست: دوره قلدری گذشته الان یکی رو بزنی کبود بشه طرف قانونی خاکسترت میکنه :general405: بعد دوازده سالگی یعنی اول راهنمایی شما پشت ماشین مینشینی... :general112:
داستانت جالب بود :general404:
خلاصه چشاتون دراد ک نمیتونید پیشرفت دخترارو ببینید
دختر موفق مثل خودم زیاد هست ک مثلا من کاراته و نینجوتسو و ژیمناستیک و رقص باله و اسکیت برد و زبان انگلیسی کار میکنم و حتی مهریم واسه خواستگارام یه ماشین فراری هست
میدونم ربطی نداشت اما گفتم بدونید دخترایی ک پیشرفتشون زیاده خیلی پیدا میشه
فقط کمی اعتماد بنفس ندارن مثل خودم
ک در عوض شما پسرا منبع اعتماد بنفسید ))))
البته یادم رفت بگم!
منبع اعتماد بنفس کاذبید :|