• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی نحوه ی رانندگی بانوان در کشور

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
همه خانم ها؟اصلا اینطوری نیست.بین خانم ها و آقایون هم راننده خوب داریم و هم بد.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
در جواب دوستاني كه رانندگي خانوم ها رو به سخره گرفتن بايد عرض كنم كه ....
فكر نكنيد لايي كشيدن و خودت رو توي ١ وجب جا كردن هنر رانندگي هست !!!! اينها همه نشون دهنده فرهنگ پايين در رانندگي هست ، قصد بي احترامي به كسي رو ندارم چون من هم خيلي وفت ها اينجوري رانندگي ميكنم و اصلا هم افتخار نميكنم
خانوم ها قانون مند رانندگي ميكنن و فكر ميكنم بجاي اينكه بخوايد ازشون ايراد بگيريد بايد ازشون قانونمند بودن را ياد بگيريد . ٨٠٪ تصادفات جاده اي و شهري به خاطر نقض قانون بوده و راننده هم يه آقا بوده . متاسفانه در كشور ما يكسري كارها و بي قانوني ها افتخار هست و اگر كسي روي اصول قانوني حركت كنه بهش ميگن دست فرمونش تعطيلِ !!!!! واسه همين هست كه ما جهان سوم مونديم و يه كشوري مثل آلمان كه توي اكثر اتوبان هاش چيزي به اسم محدوديت سرعت وجود نداره يه كشور جهان اول هست و سالانه شايد تعداد تصادفاتي كه منجر به مرگ ميشه به عدد ١٠٠ هم نرسه

تاکید می شه
البته خانم ها از نظر ترسیم اجسام مشکل دارن ( خدا بیامرز فرید خان )

البته اون دست خودشون نیست ، ولی اون بی شعور هایی که لایی می کشن و جان بقیه رو به خطر می اندازن خیلی بدتر از خانم ها هستند

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تاکید می شه
البته خانم ها از نظر ترسیم اجسام مشکل دارن ( خدا بیامرز فرید خان )

البته اون دست خودشون نیست ، ولی اون بی شعور هایی که لایی می کشن و جان بقیه رو به خطر می اندازن خیلی بدتر از خانم ها هستند

آره یادش بخیر... آدم خوبی بود... :eek: خدا رحمتش کنه... :eek:

/

اون دوستانی که میگن در تصادفات تعداد مردها بیشتر بوده و آمار و ارقام میدن، خداوکیلی از ابتدایی ترین قضیه آماری در این موضوع بی خبرن:

از 100 تا ماشین که توی خیابونه، راننده بالای 90 تاش آقا هستند... یه دو دو تا چهارتای ساده خیلی راحت بهتون میگه که اگه تمام خانمها هم تصادف کنن باز 10% از خودروهایی که تصادف میکنن رانندشون خانم هستند! (البته اون دوستی که گفت 20% از راننده ها خانم هستند احتمالاً حساب مسیر برگشت از بیمه تا خانه رو هم کرده که قطعاً دوباره تصادف میکنن و میشه 20% :D )

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
لازم به بررسی نیست یه امر کامل واضح و مبرهمه
4fvfcja.gif

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
راجع ب رانندگی تو ایران حرف نزنید که اوج بی فرهنگی مارو نشون میده

azada

Registered User
لایک‌ها
279
من که رانندگی خانومم بهتر از خودمه!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آره یادش بخیر... آدم خوبی بود... :eek: خدا رحمتش کنه... :eek:

/

اون دوستانی که میگن در تصادفات تعداد مردها بیشتر بوده و آمار و ارقام میدن، خداوکیلی از ابتدایی ترین قضیه آماری در این موضوع بی خبرن:

از 100 تا ماشین که توی خیابونه، راننده بالای 90 تاش آقا هستند... یه دو دو تا چهارتای ساده خیلی راحت بهتون میگه که اگه تمام خانمها هم تصادف کنن باز 10% از خودروهایی که تصادف میکنن رانندشون خانم هستند! (البته اون دوستی که گفت 20% از راننده ها خانم هستند احتمالاً حساب مسیر برگشت از بیمه تا خانه رو هم کرده که قطعاً دوباره تصادف میکنن و میشه 20% :D )
تقصیر خودته کم پیدایی ! :D
من که رانندگی خانومم بهتر از خودمه!
این بنده خدا ، خانمش بالا سرشه ، زیاد توجه نکنید :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
خانوم ها رو فعلا بیخیال

بعضی از این به ظاهر ادمایی که فکر میکنن سوار فراری هستن و لایی کشی میکنن رو دریاب

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دمت گرم گفتی .لامبورگینی سوارارو چی میگی مخصوصا که دست راستشون بیکاره و دست چپ ساعت سه فرمونو گرفته .آخ تو این شرایط آرزوی چماق میکنم

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
رانندگی خانومها خیلی هم خوبه ولی بعضی وقتها از سر احتیاط زیادی حرص ادمو در میارن !!!

بعضی وقتها هم خوب رانندگی میکنند که یک دفعه یک احمق میاد لایی بکشه یا کار احمقانه ای ازش سر میزنه که خانوما از پشت میکوبن بهش و تصادف میشه !!!

یکی تو فامیل ما بود میترسید از رانندگی !!! همش با دلهره رانندگی میکرد

شوهرش یک پراید دست دوم براش گرفت گفت شده ماشین نابود بشه باید راننده بشی !!!

خلاصه این که بعد از 3 ماه رانندگی دست فرمونش فرمول 1 شده :D البته با 2 تا تصادف جزیی !!! یکی زد جلو پنجره رو ترکوند !!! یکی هم کمی گلگیر رفت داخل !!!

الان دست فرمونش حرف نداره !!!

مطمئن باشید شما هم به خانوما بها بدید رانندگیشون عالی میشه !!!

البته 1 در هزارشون هم تصادف نمیکنند اما راننده های خوبی هستند

مثلا این خانوما که راننده تاکسی یا راننده اتوبوس شهری هستند چقدر دست فرمونشون خوبه !!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
جالبه اونا هم همین سوال رو از آقایون می پرسند lol

خب در کل در سطح رانندگی معمولی که مشکلی نیست ولی در سطح بالا نه. مسابقات جهانی رانندگی فکر کنم ثابت کنه.
داخل کشور هم قسمتی مشکل داره دلیلشم مسائل اجتماعی هست.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
جالبه اونا هم همین سوال رو از آقایون می پرسند lol

خب در کل در سطح رانندگی معمولی که مشکلی نیست ولی در سطح بالا نه. مسابقات جهانی رانندگی فکر کنم ثابت کنه.
داخل کشور هم قسمتی مشکل داره دلیلشم مسائل اجتماعی هست.

به مسابقات فک نکرده بودم
جالب بود

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
من موقعی که سرباز بودم توی بخش راهنمایی و رانندگی هم فعالیت می کردم.

یه نکته ای که بعد از دیدن این تاپیک یادش افتادم این بود که :

هر موقع با ترافیکی روبرو می شدم نقش راننده زن توی ایجاد این ترافیک واقعا پررنگ بود :ا

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
وقتی رانندگی خانومارو میبینم تازه میفهمم پادشاه عربستان چه ادم با شعوریه که نمیذاره خانوما رانندگی کننند!

آره واقعا , همین آدم به اصطلاح با شعور اینقدر بی شعور هست که بهشون گواهینامه میده :D

خوب اخه یکی نیست بهش بگه احمق , وقتی نمیتونند رانندگی کنند چرا بهشون گواهینامه میدی !!

عربه دیگه :blush:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
هرجا می بینی راه بندون شده میری جلو می بینی یا یه خانم چپ کرده، یا رفت تو جوف یا دیفال! یا دنده عقب زده به خودش! :D

بالا