بين صبا و پارس آنلاين تو قزوين چي بهتره كلا؟
بين صبا و پارس آنلاين تو قزوين چي بهتره كلا؟
این مسلما همون سرعت ارتباط با isp هست نه چیز دیگه . دان استریم و آپ استریمآره حق با شماست.
در صفحه تنظيمات مودم من هم 2 مگ درج شده:
http://img2.************/files/i8cl3vzsf53v7vkq0hl9.jpg
پس وقتي ماه رمضون تموم بشه شبها بايد بشه 2 گيگي دانلود كرد.
به نقل از sahasoft :سلام دوست عزیز
من الان حدود 6 ماهی هست از دست نداگستر راحت شدم و به شاتل مهاجرت کردم، به همه ی دوستان هم پیشنهاد می کنم به سمت شاتل مهاجرت کنید ،پشتیبانی خیلی خیلی خیلی قویی داره، سرعتش همیشه ثابته، ایام نوروز ترافیک رایگان داره، اون زمانهایی که اینترنت کل کشور مشکل داشت ،مدیرانش تمام سعی و تلاششون این بود که از مخابرات و دولت شکایت کنن و در همه حال پشتیبان مصرف کننده بودن، حالا هم که شاتل تونسته از مخابرات برای بد قولی های مخابرات خسارت بگیری، به همه ی کاربران خودش 3گیگ ترافیک رایگان اضافه کرده
سلام دوست عزیز
من الان حدود 6 ماهی هست از دست نداگستر راحت شدم و به شاتل مهاجرت کردم، به همه ی دوستان هم پیشنهاد می کنم به سمت شاتل مهاجرت کنید ،پشتیبانی خیلی خیلی خیلی قویی داره، سرعتش همیشه ثابته، ایام نوروز ترافیک رایگان داره، اون زمانهایی که اینترنت کل کشور مشکل داشت ،مدیرانش تمام سعی و تلاششون این بود که از مخابرات و دولت شکایت کنن و در همه حال پشتیبان مصرف کننده بودن، حالا هم که شاتل تونسته از مخابرات برای بد قولی های مخابرات خسارت بگیری، به همه ی کاربران خودش 3گیگ ترافیک رایگان اضافه کرده
به نظر من ::
لذت استفاده از اینترنت را فقط و فقط با شاتل تجربه کنید....
این حرف یک نفره که حدودأ 2 سال از نداگستر ---دزد --- سرویس می گرفتم و الان به اشتباه خودش پی برده و هیچ وقت دیگه به نداگستر بر نمی گرده
این هم پینگ شاتل
شرکت نداگستر صبا (صبانت) به مناسبت عید سعید فطر اقدام به ارائه سرویس ها 2Mb به کاربران اداری در استانهای مشهد ، اصفهان و تبریز نموده است .