• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

king68

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان مثل اینکه سرعت ها دوباره برگشته به حالت اولش دیشب که سرعت بدک نبود حدود 70 بود ، حالا ببینیم این سرعت رو فقط دیشب داشتیم یا بازم داریم

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
بين صبا و پارس آنلاين تو قزوين چي بهتره كلا؟

هنوز ADSL نگرفتی ...؟!!:blink: اینقدر وسواس به خرج نده، ما که گفتیم باید بری تو منطقه خودت از کسایی که SabaNet/ParsOnline دارند جویا بشی که از سرویس هاشون راضی اند یا نه!
صبانت رو که من خودم به شخصه ازش راضی ام، چون سرویس اینترنت 128Kbps که به من دادند، سرعت دانلودش 25KBps هستش، (البته 800KB اول با سرعت 120KBps دانلود میشه!!!!)
در رابطه با ParsOnline هم یکی از دوستای من برا CN ازش اشترک گرفته، میتونی خودت ازش بپرسی... خواستی بگو کارتشو بت میدم!;)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آره حق با شماست.

در صفحه تنظيمات مودم من هم 2 مگ درج شده:

http://img2.************/files/i8cl3vzsf53v7vkq0hl9.jpg

پس وقتي ماه رمضون تموم بشه شبها بايد بشه 2 گيگي دانلود كرد.
این مسلما همون سرعت ارتباط با isp هست نه چیز دیگه . دان استریم و آپ استریم
ولی مال من که 1 هست الان

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
با توجه به اینکه ابونمان مخابرات از 3 هزار تومن به 1 هزار تومن کاهش پیدا کرد ولی صبا قیمت هاش رو تغییر نداد
با این وجود با کمال پر رویی صفحه اول سایتش زده ما آبونمان رو برای مشترکین گرامی کاهش دادیم.

sepehr_sf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به !!! چه دل خجسته اي داري شما !!!
پس چي ؟! خيال كردي اين داداشمون پسيان به خاطر گل روي منو شما رفته به قول خودش جلوي دزدي مخابراتو گرفته ؟؟؟‌ نچ !!! اين چن بار به مخابرات گفت بيا تو اين چل و چاپي كه داري ميكني منو شريك كن , مخابرات گفت نه . اونم گفت بچرخ تا بچرخيم . بعد رفت با نفوذي كه داشت همه ي پولي كه به ناحق دارن ار ما ميگيرنو مستقيم واريز كرد به جيب خودش ... حالا فك كن كسي بتونه از جيب اين يارو دربياره !!! عمرا !!!

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
امروز چقدر سرعتها كند شده بود.

راستي شاتل الان داره اينترنت با سرعت 2 مگ و ترافيك 3 گيگ را ماهيانه به قيمت 23.900 تومن ارائه مي دهد. بريم شاتل؟

sahasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من الان حدود 6 ماهی هست از دست نداگستر راحت شدم و به شاتل مهاجرت کردم، به همه ی دوستان هم پیشنهاد می کنم به سمت شاتل مهاجرت کنید ،پشتیبانی خیلی خیلی خیلی قویی داره، سرعتش همیشه ثابته، ایام نوروز ترافیک رایگان داره، اون زمانهایی که اینترنت کل کشور مشکل داشت ،مدیرانش تمام سعی و تلاششون این بود که از مخابرات و دولت شکایت کنن و در همه حال پشتیبان مصرف کننده بودن، حالا هم که شاتل تونسته از مخابرات برای بد قولی های مخابرات خسارت بگیری، به همه ی کاربران خودش 3گیگ ترافیک رایگان اضافه کرده

به نظر من ::
لذت استفاده از اینترنت را فقط و فقط با شاتل تجربه کنید....
این حرف یک نفره که حدودأ 2 سال از نداگستر ---دزد --- سرویس می گرفتم و الان به اشتباه خودش پی برده و هیچ وقت دیگه به نداگستر بر نمی گرده:D:D:D:D:D

این هم پینگ شاتل
i67959_ll.JPG

Last edited:

mrhbk36

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sahasoft :
سلام دوست عزیز
من الان حدود 6 ماهی هست از دست نداگستر راحت شدم و به شاتل مهاجرت کردم، به همه ی دوستان هم پیشنهاد می کنم به سمت شاتل مهاجرت کنید ،پشتیبانی خیلی خیلی خیلی قویی داره، سرعتش همیشه ثابته، ایام نوروز ترافیک رایگان داره، اون زمانهایی که اینترنت کل کشور مشکل داشت ،مدیرانش تمام سعی و تلاششون این بود که از مخابرات و دولت شکایت کنن و در همه حال پشتیبان مصرف کننده بودن، حالا هم که شاتل تونسته از مخابرات برای بد قولی های مخابرات خسارت بگیری، به همه ی کاربران خودش 3گیگ ترافیک رایگان اضافه کرده

داداش ای کاش در مورد قیمت و محدودیتش توضیح می دادی
ما با همین 128 صبا داریم شبی بین 1.5 تا 1.8 گیگ دانلود می کنیم. سه ماه 9 گیگ حدودا 40 تومن. شما که هر دو رو تجربه کردی یه مقایسه بکن بزار برامون.
با تشکر

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
این صبای خراب شده چرا چند روزه انقدر کند شده ؟
putertired.gif

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز

به نظر من ::
لذت استفاده از اینترنت را فقط و فقط با شاتل تجربه کنید....
این حرف یک نفره که حدودأ 2 سال از نداگستر ---دزد --- سرویس می گرفتم و الان به اشتباه خودش پی برده و هیچ وقت دیگه به نداگستر بر نمی گرده:D:D:D:D:D

این هم پینگ شاتل
i67959_ll.JPG

سرعت شما 10 مگابيته؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
عجب است ...
آنچنان بوق کرده اند که ما شکایت کرده ایم که گویی چکار کرده اند.
قبلا هم بنده 39500 تومان میدادم برای 3 ماهه 128
الان هم که شارژ کرده ام باز هم همین قیمت !
جالب است گفتند که ما خودمان پول مخابرات را خواهیم داد و روی قبض دیگر پولی نمی آید !!! حالا هم که مخابرات کاهش هزینه داشته است باز هم همین مقدار پول می گیرند...

واقعا که !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام

من از نزدیک ساعت 12 دیشب تا الان که یک ربع به 3 روز چهارشنبه هست هرچقدر سعی می کنم کانکت بشم ، نمیشه.
ارورش هم 678 هست.

در تهران یا سایر شهرها کسی مشکل اتصال داره؟
اصلا تحمل دایال ندارم.با این وضع فکر کنم شبانه هم وصل نشه

aliram38

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مال منم قطع بوده , از دیشب.
هم شبانه هم روزانه. ساعت 7 صبح هم چک کردم قطع بود. شبانه اصلا وصل نشده بود.
الان خونه نیستم نمیدونم وصله یا نه.
من تهرانم.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
چه جالب!!!
دیشب هم از ساعت 9-10 قطع بود و این بار لینک ام رفته بود. هر چی هم زنگ میزدم کسی جواب نمیداد طبق معمول!
صبح زنگ زدم، یه آقای خواب آلودی برداشت . گفتم چی شده، و گفت تا 1-7-88 همینه. خداحافظ!!!

حیف که حوصله نداشتم واسه چند ماه آخر اینترنتم برم سراغ تغییر isp و اینها وگرنه فحشی که از اینها تا حالا خوردم خیلی بیشتر از این حرفها بوده....

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
2-3 روزی هست اینترنت سرعتش کم شده

برا شما هم همینجوریه ؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
اين خبر در صفحه اول سايت صبانت زده شده:
شرکت نداگستر صبا (صبانت) به مناسبت عید سعید فطر اقدام به ارائه سرویس ها 2Mb به کاربران اداری در استانهای مشهد ، اصفهان و تبریز نموده است .

پس براي همين بوده كه Down Stream مودمم مدتيه 2 مگابيت شده.

از تعرفه هاش كسي اطلاعي داره؟

بالا