Nevissande
Registered User
- نوشتهها
- 1,103
- لایکها
- 10
پس کی مال منو 2 مگ میکنن؟؟
پارسال كه 1 مگ آمد بعد از حدود 1 ماه (دقيق يادم نيست) به تهران هم رسيد.
پس کی مال منو 2 مگ میکنن؟؟
چرا؟ قیمتش که قرار نیست تغییر کنهاگه تهران 2Mb/s بشه، باید با Dial-up کانکت بشیم؛ چون اینطوری دیگه واسه ما نمی صرفه!!!
خدا از دهنت بشنوه . از اول آبان هم 2 مگ شد اشکالی نداره این چند روز رو تحمل می کنیمپارسال كه 1 مگ آمد بعد از حدود 1 ماه (دقيق يادم نيست) به تهران هم رسيد.
چرا؟ قیمتش که قرار نیست تغییر کنه
می شه بیشتر توضیح بدین تا من هم بفهمم !
به حال ما که سرویسمون 128 خونگیه تاثیری داره یا نه ؟!
اتفاقا بعد یک مرحله افزایش پهنای باند ، روزانه و شبانه دانلود من ثابت بالای 100 هستنه! منظور من این بود که نیست تهران نسبت به شعرهای دیگه کاربراش خیلی زیاده، صبا بهش 2Mb/s بده (اونم با این شرایط که 128 هام از این پهنای باند استفاده کنند) دیگه واسه شهرستانهای دیگه پهنای باندی نمی مونه و معمولاً در این مواقع (از نظر سرعت) خط Dial-up بیشتر جواب میده...!
اکثر ما سرویس هامون 128 خونگیه! اما اینطور که معلومه، تا الآن تو شبانه خیلی تاثیرگذار بوده...!
اتفاقا بعد یک مرحله افزایش پهنای باند ، روزانه و شبانه دانلود من ثابت بالای 100 هست
پس بعید میدونم 2 مگ شدن هم اثر بدی روی جاهای دیگه بزاره.مخصوصا اینکه روزانه محدودیت داره و در اکثر مواقع کسی دانلود نمیکنه
خونه عموم اونجاست . سرعتش خوب بود . یعنی مثل بقیه جاها و مشکل خاصی نداشتکسی از مرکز مخابرات سعادتمند از خدمات صبانت استفاده میکنه؟
پیش شماره های 4421 - 4422 - 4423 - 4424 - 4420 - 4425 - 4426 - 4427 - 4428 رو شامل میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
واحد اینها که گفتین چیه؟! 800 کیلومتر بر ساعت؟! یا مایل بر ساعت!؟http://************/files/8fr71y2c8ikyo7ulm0q8.gifسرعت من در این هفته کم شده.من از تهران هستم وقبلا تا سرعت 800 برای دانلود و 200 برای آپلود را داشتم ولی این هفته دانلود به 300 رسیده.در ضمن زمان پینگ هم زیاد شده و به 400 میلی ثانیه رسیده که قبلا 200 بود.
آیا کسی هم مشکل منو داره؟
واحد اینها که گفتین چیه؟! 800 کیلومتر بر ساعت؟! یا مایل بر ساعت!؟http://************/files/8fr71y2c8ikyo7ulm0q8.gif
سلام
عزیزان صبانت شبا تورنت رو باز گذاشته؟
من میخوام از این شرکت اکانت بگیرم به نظر شما خوبه؟راستی من شهید نهری هستم
ممنون
سلام اشکان جانسلام من در خواست دادم
البته نه از خود شرکت بلکه به امپراطور که نمایندشه
وصل شد میام خبر می دم
درود
من قصد دارم از صبا نت بگیرم. دوستان تهرانی که در مرکز عاطف از صبانت استفاده می کنند لطف کنند بگند وضعیتش چطوره؟ میانگین سرعت دانلود شبانه اشم بگید
ممنون
سلام
مرکز اتف تقریبا ترافیکش بالاست در حال حاضر
ولی هنوز ماکزیمم نیست
سلام اشکان جان
مرکز مخابرات شماهم نهری هستش؟
والا من میخواستم درخواست بدم ولی تو سایتش زده پورتا پر شده :wacko:
عزیز وصل شد یه تست بگیر خبر بده
ممنونتم