• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اگه تهران 2Mb/s بشه، باید با Dial-up کانکت بشیم؛ چون اینطوری دیگه واسه ما نمی صرفه!!!
چرا؟ قیمتش که قرار نیست تغییر کنه :eek:

پارسال كه 1 مگ آمد بعد از حدود 1 ماه (دقيق يادم نيست) به تهران هم رسيد.
خدا از دهنت بشنوه . از اول آبان هم 2 مگ شد اشکالی نداره :D این چند روز رو تحمل می کنیم

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
این داستان 1 مگ و 2 مگ چیه ؟

می شه بیشتر توضیح بدین تا من هم بفهمم !

به حال ما که سرویسمون 128 خونگیه تاثیری داره یا نه ؟!

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
چرا؟ قیمتش که قرار نیست تغییر کنه :eek:

نه! منظور من این بود که نیست تهران نسبت به شعرهای دیگه کاربراش خیلی زیاده، صبا بهش 2Mb/s بده (اونم با این شرایط که 128 هام از این پهنای باند استفاده کنند) دیگه واسه شهرستانهای دیگه پهنای باندی نمی مونه و معمولاً در این مواقع (از نظر سرعت) خط Dial-up بیشتر جواب میده...!

می شه بیشتر توضیح بدین تا من هم بفهمم !
به حال ما که سرویسمون 128 خونگیه تاثیری داره یا نه ؟!

اکثر ما سرویس هامون 128 خونگیه! اما اینطور که معلومه، تا الآن تو شبانه خیلی تاثیرگذار بوده...!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نه! منظور من این بود که نیست تهران نسبت به شعرهای دیگه کاربراش خیلی زیاده، صبا بهش 2Mb/s بده (اونم با این شرایط که 128 هام از این پهنای باند استفاده کنند) دیگه واسه شهرستانهای دیگه پهنای باندی نمی مونه و معمولاً در این مواقع (از نظر سرعت) خط Dial-up بیشتر جواب میده...!

اکثر ما سرویس هامون 128 خونگیه! اما اینطور که معلومه، تا الآن تو شبانه خیلی تاثیرگذار بوده...!
اتفاقا بعد یک مرحله افزایش پهنای باند ، روزانه و شبانه دانلود من ثابت بالای 100 هست
پس بعید میدونم 2 مگ شدن هم اثر بدی روی جاهای دیگه بزاره.مخصوصا اینکه روزانه محدودیت داره و در اکثر مواقع کسی دانلود نمیکنه

orbit8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عزیزان صبانت شبا تورنت رو باز گذاشته؟
من میخوام از این شرکت اکانت بگیرم به نظر شما خوبه؟راستی من شهید نهری هستم
ممنون

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا بعد یک مرحله افزایش پهنای باند ، روزانه و شبانه دانلود من ثابت بالای 100 هست
پس بعید میدونم 2 مگ شدن هم اثر بدی روی جاهای دیگه بزاره.مخصوصا اینکه روزانه محدودیت داره و در اکثر مواقع کسی دانلود نمیکنه

اگر صبانت جلوش رو نگیره و محدودش نکنه، شبکه اش (از لحاظ سرعت، Ping و...) دچار مشکل میشه؛ چون یه پهنای باند مشخصی داره که برای تعداد مشخصی کاربر تعریف شده است. نمونه اش خود شما که میگید بعد از مدتی سرعت Download از 2Mb/s به 1Mb/s کاهش پیدا کرده. این احتمالاً نتیجه Graph گیری اونها در زمان های اوج ترافیک روزانه بوده...

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از مرکز مخابرات سعادتمند از خدمات صبانت استفاده میکنه؟

پیش شماره های 4421 - 4422 - 4423 - 4424 - 4420 - 4425 - 4426 - 4427 - 4428 رو شامل میشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
کسی از مرکز مخابرات سعادتمند از خدمات صبانت استفاده میکنه؟

پیش شماره های 4421 - 4422 - 4423 - 4424 - 4420 - 4425 - 4426 - 4427 - 4428 رو شامل میشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
خونه عموم اونجاست . سرعتش خوب بود . یعنی مثل بقیه جاها و مشکل خاصی نداشت

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
سرعت من در این هفته کم شده.من از تهران هستم وقبلا تا سرعت 800 برای دانلود و 200 برای آپلود را داشتم ولی این هفته دانلود به 300 رسیده.در ضمن زمان پینگ هم زیاد شده و به 400 میلی ثانیه رسیده که قبلا 200 بود.
آیا کسی هم مشکل منو داره؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سرعت من در این هفته کم شده.من از تهران هستم وقبلا تا سرعت 800 برای دانلود و 200 برای آپلود را داشتم ولی این هفته دانلود به 300 رسیده.در ضمن زمان پینگ هم زیاد شده و به 400 میلی ثانیه رسیده که قبلا 200 بود.
آیا کسی هم مشکل منو داره؟
واحد اینها که گفتین چیه؟! 800 کیلومتر بر ساعت؟! یا مایل بر ساعت!؟http://************/files/8fr71y2c8ikyo7ulm0q8.gif
:D

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
واحد اینها که گفتین چیه؟! 800 کیلومتر بر ساعت؟! یا مایل بر ساعت!؟http://************/files/8fr71y2c8ikyo7ulm0q8.gif
:D

کیلوبیت در ثانیه که اگر تقسیم بر 8 کنید کیلو بایت در ثانیه به دست میاید.

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
عزیزان صبانت شبا تورنت رو باز گذاشته؟
من میخوام از این شرکت اکانت بگیرم به نظر شما خوبه؟راستی من شهید نهری هستم
ممنون

سلام من در خواست دادم
البته نه از خود شرکت بلکه به امپراطور که نمایندشه
وصل شد میام خبر می دم

orbit8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من در خواست دادم
البته نه از خود شرکت بلکه به امپراطور که نمایندشه
وصل شد میام خبر می دم
سلام اشکان جان
مرکز مخابرات شماهم نهری هستش؟
والا من میخواستم درخواست بدم ولی تو سایتش زده پورتا پر شده :wacko:
عزیز وصل شد یه تست بگیر خبر بده
ممنونتم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کسی از این قضیه خبر داره؟؟؟

سوء استفاده این بار از اینترنت ADSL

در حالی که مسولان وزات ارتباطات بر فراگیر شدن اینترنت و فضای مجازی در تمامی نقاط کشور تاکید دارند برخی از شرکت های خصوصی ارائه دهنده خدمات اینترنتی ، به نوعی از این موضوع سوء استفاده می کنند.

به گزارش "جوان آنلاین" برخی از این شرکت ها با تبلیغات زرد خود در روزنامه ها و سایت ها ، از نصب یک روزه مودم های ADSL خبر می دهند در شرایطی که عملا نصب مودم ها برای بهره گیری از اینترنت های پر سرعت (نسبت به اینترنت های خانگی) توسط آن ها به بیش از یک ماه می رسد.

نکته جالب در این بین ، در خواست این شرکت ها از مشتریان خود است که باید پول مودم و اجرت نصب را به حساب شرکت واریز کنند تا شرکت برای نصب مودم به محل مورد نظر کارکنان خود را اعزام کند.

در یکی از این موارد شرکت ندا گستر صبا که یکی از شرکت های فعال در راه اندازی اینترنت های ADSL است زمانی که با تماس مشتریان خود در خصوص تاخیر در نصب مودم های ADSL مواجه می شود با بیان این که هزینه های راه ا ندازی این نوع اینترنت بالا رفته است ، خواهان واریز مبلغ 11 هزار تومان به حساب شرکت می شود که این خواسته خشم مشتریان را بر انگیخته است.

به نظر می رسد عدم نظارت کافی و دقیق بر روی فعالیت این گونه شرکت ها ، مهم ترین عامل در نارضایتی مردم از خدمات اینترنتی وزارت ارتباطات است.

"جوان آنلاین" ظرف روزهای آینده گزارش مفصلی را از این موضوع منتشر خواهد کرد.

radmazd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
من قصد دارم از صبا نت بگیرم. دوستان تهرانی که در مرکز عاطف از صبانت استفاده می کنند لطف کنند بگند وضعیتش چطوره؟ میانگین سرعت دانلود شبانه اشم بگید:rolleyes:
ممنون

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
درود
من قصد دارم از صبا نت بگیرم. دوستان تهرانی که در مرکز عاطف از صبانت استفاده می کنند لطف کنند بگند وضعیتش چطوره؟ میانگین سرعت دانلود شبانه اشم بگید:rolleyes:
ممنون

سلام

مرکز اتف تقریبا ترافیکش بالاست در حال حاضر

ولی هنوز ماکزیمم نیست

radmazd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مرکز اتف تقریبا ترافیکش بالاست در حال حاضر

ولی هنوز ماکزیمم نیست

ممنون. من خودم تقریبا دو ساله تو این منطقه آسیاتک دارم. ولی خوب آشغال تک هم گرونه و هم سرعتش کمه برای دانلود . برای همین می خوام برم صبانت بگیرم . اگه من بتونم با صبا نت شبانه رایگان هر شب 700 مگ دانلود کنم برام کافیه.:f34r:
دوستان لطفا بگید شبانه میانگین چقدر میشه دانلود کرد ؟

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام اشکان جان
مرکز مخابرات شماهم نهری هستش؟
والا من میخواستم درخواست بدم ولی تو سایتش زده پورتا پر شده :wacko:
عزیز وصل شد یه تست بگیر خبر بده
ممنونتم

اره عزیز
منم نهری هستم
کلا سیاست کاری شرکت صبا همین طوریه(نمایندگی میده)
تو همین شهرک غرب 3 . 4 تا نمایندگی دارخه که به اسم خودشون کار میکنن
برای تایید حرف من میتونی از سایت رسمی شرکت صبا واین نمایندگی ها رو ببینی
لینک نمایندگی تهران صبانت ===>> http://www.sabanet.ir/reseller_tehran.htm
به خود صبا زنگ بزنی میگن ما پورت ازاد نداریم ولی اینا دارن
فکر کنم 2 تا 3 روز دیگه وصل شه;)
میام خبر میدم

mehdi6409

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من امروز ثبت نام كردم. اگر تجربه داريد لطفا بگيد صبا نت معمولا چند روزه وصل مي كنه؟
توي مركز نبوت كسي از صبا نت استفاده كرده؟ كيفيتش قابل قبول بوده؟ ممنون.

بالا