چرا بعضی سایتها در صبانت میره رو تبلیغات ؟
مثلا domaintools را الان من زدم رفت رو searchportal !
سلام
دوستانی که صبانت دارن، آیا شب ها دانلود مجانی هست؟ اگه هست، تورنت کار می کنه؟
سلام
دوستانی که صبانت دارن، آیا شب ها دانلود مجانی هست؟ اگه هست، تورنت کار می کنه؟
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا سرعت شبانه تون اینقدر پایینه میگه ترافیک بالاست !!؟؟!
معلومه داره دروغ میگه
عصرها که اوج ترافیکه سرعت خیلی خوبه اونوقت ساعت 4صبح اصلا نمیشه یه وبگردی ساده کرد :blink::blink:
سلام دوستان یه مطلبی رو به اطلاعتون میرسونم که شاید چندان مرتبط نباشه ولی مهمه که بدونین:
فروشگاه اینترنتی تکین ( منظور لوح نقره ای تکین نیست ها ) به آدرس سایت sitebazi.com که در حال حاضر تغییر شکل پیدا کرده،تقریبا از مهر ماه 88 تا الان کلاه بسیاری رو در کل ایران برداشته، مشتریها به شماره حساب سایت پول حواله کردن ولی چیزی براشون ارسال نشده، شماره تماسی هم در سایت موجود نبوده. آی دی های یاهو که در سایت به عنوان پشتیبانی معرفی شدن همچنان فعال هستن! و افراد معترض رو سر می دوونن و مطرح میکنن که مشکل از اداره پست هست ، یا اینکه مدتیه با وزارت ارشاد مشکل دارن و ... خلاصه خوب سرکار میگذارن . البته قبلا این فروشگاه مجازی مدتها درست کار میکرد! زمانیکه اسم سایتشون takincdcovers.com و hitakin.com بود. تنها اسمی که ازین سایت شیاد به دست اومده " هومن فکری " هستش و بعضی دیگر هم " ناهید نصرتی " رو بعنوان صاحب حسابی که پول به اون واریز کردن گزارش نموده اند. به هر حال اینجور کلاهبرداریها خیلی رایج شده. بهتره از سایت هایی خرید کنین که عضو ایران مارکت سنتر هستن و پول جنس و کالاشون رو موقع تحویل مامور پست دریافت میکنه. اینجوری حداقل یه چیزی به دستتون می رسه!
بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت
سلام. چه عیبی داره چند نفری که این پستهارو می خونن کلاهشون برداشته نشه؟! :happy:
اقا خط شما بعد از چند روز اتمام شارژ تون جمع اوری میشه ؟
اخه مال من معمولا 2 3 ماه طول میکشه یا مال همه همینطوره؟
من تو مشهد خط 2 مگ دارم، از 2 روز پیش سرعت دانلودم اومده رو 20 کیلوبایت در ثانیه!:hmm::blink: مشکل از منه یا از صبانت؟:blink: شما سرعتتون خوبه؟