.....تا اینکه یکی از افراد بخش فنی گفت باید با بخش اکانتینگ صبا صحبت بکنه و جواب اونها رو به من گفت که از این قرار است :
سرویس 1 مگ صبا در اصل 1 مگا بیت است نه مگا بایت و یک هشتم آن می شود 128 کیلو بایت که بین کاربران تقسیم می شود و چون تا چند وقت پیش پهنای باند آزاد بود شما تا 90 کیلو بایت می گرفتین
ولی حالا چون تعداد کاربران زیاد شده است سرعت شما در حد سرویس 512 پایین اومده .
در ضمن شبها ( بین 11 شب تا 3 صبح ) سرعت من تا حدود 20 کیلو بایت هم پایین میاد !!!
بهمین خاطر من تصمیم گرفته ام به سازمان مقررات رادیویی شکایت کنم تا ببینم اونها هم جواب صبا رو تایید می کنن یا نه ؟!
آیا شما دوستان جواب صبا رو منطقی می دونین ؟!
فکر می کنین شکایت کردن من رو به جایی برسونه ؟!
شاید جالب باشه که بدونین فردی که از بخش فنی صبا با من صحبت می کرد گفت که من او رو در جریان بگذارم و پاسخ سازمان مقررات رادیویی رو به او هم بگم .
خوب تمام isp ها سرویسشون رو براساس بیت معرفی میکنند اصلا این عرفشه ربطی به صبانت هم نداره
شما هم که سرویس 1 مگابیت رو داری دیگه حداقل باید سرعت دانلودتون روی 110 باشه اگه میبینی خیلی پایینتر از اینه مطمئن باش که دارن حقتون رو میخورن چون اونها باید با افزایش تعداد کاربراشون پهنای باند رو هم زیاد کنند این قانونشه
پیگیری هم فکری نکنم شما رو بجایی برسونه بهتره بیشتر به همین صبانت زنگ بزنی
راستی احتمال این هم بده که شاید یکی دیگه هم داره از این اینترنت شما استفاده میکنه ......:f34r::f34r: