• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1

.....تا اینکه یکی از افراد بخش فنی گفت باید با بخش اکانتینگ صبا صحبت بکنه و جواب اونها رو به من گفت که از این قرار است :

سرویس 1 مگ صبا در اصل 1 مگا بیت است نه مگا بایت و یک هشتم آن می شود 128 کیلو بایت که بین کاربران تقسیم می شود و چون تا چند وقت پیش پهنای باند آزاد بود شما تا 90 کیلو بایت می گرفتین

ولی حالا چون تعداد کاربران زیاد شده است سرعت شما در حد سرویس 512 پایین اومده .

در ضمن شبها ( بین 11 شب تا 3 صبح ) سرعت من تا حدود 20 کیلو بایت هم پایین میاد !!!

بهمین خاطر من تصمیم گرفته ام به سازمان مقررات رادیویی شکایت کنم تا ببینم اونها هم جواب صبا رو تایید می کنن یا نه ؟!

آیا شما دوستان جواب صبا رو منطقی می دونین ؟!

فکر می کنین شکایت کردن من رو به جایی برسونه ؟!

شاید جالب باشه که بدونین فردی که از بخش فنی صبا با من صحبت می کرد گفت که من او رو در جریان بگذارم و پاسخ سازمان مقررات رادیویی رو به او هم بگم .

خوب تمام isp ها سرویسشون رو براساس بیت معرفی میکنند اصلا این عرفشه ربطی به صبانت هم نداره :)
شما هم که سرویس 1 مگابیت رو داری دیگه حداقل باید سرعت دانلودتون روی 110 باشه اگه میبینی خیلی پایینتر از اینه مطمئن باش که دارن حقتون رو میخورن چون اونها باید با افزایش تعداد کاربراشون پهنای باند رو هم زیاد کنند این قانونشه
پیگیری هم فکری نکنم شما رو بجایی برسونه بهتره بیشتر به همین صبانت زنگ بزنی
راستی احتمال این هم بده که شاید یکی دیگه هم داره از این اینترنت شما استفاده میکنه ......:f34r::f34r:

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، دوستان گرامی ببینم چند مرده حلاجید...!:cool:;)
مشکل اینه که صبح ها (3 تا 8) من بیشتر از 20MB نمیتونم Download کنم! هر کاری هم میکنم، جواب نمیده! یعنی از اولین Connect و شروع Download، ... بعد این در حالی که راحت میتونم با Web browser ها اونم با سرعت خیلی بالا به گشت و گذار بپردازم!!
اول این مشکل تو Windows xp شروع شد، که یک هفته ای سرکار بودیم صبح ها... بعد رفتم رو Windows7 اون جا هم یه روز فقط تونستم درست حسابی Download کنم، (روز اول، 1 ساعته 370MB) تا امروز صبح که بازم این مشکل پیش اومد و هر کاری هم که می شد انجام دادم، هیچ فرقی نکرد، حتی با Virtual PC همزمان دو تا Windows دیگه رو همون تو 7، Boot کردم (Windows xp - Widnows Server2003) روی هردوشون IDM نصب کردم، سرعت Download اون 2 ها هم 0Byte/s و از اون طرف Surf هم توووپ! Reconnect کردم، با اکانت روزانه خودم وصل شدم، ساعت از 8 هم گذشت، با FlashGet 3.3 امتحان کردم باز هم نشد...

البته گفتنیه که الآن (ساعت 8PM) درسته...!
دیگه نمیدونم این واقعاً مشکل منه فقط... یا تو قزوین برا همه اینجوریه؛ چون یکی از بچه ها می گفت که اونم یه همچین مشکلی داره...
این رو هم بگم که این مشکل هم الآن یه 10 روزی هست که شروع شده.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
خوب تمام isp ها سرویسشون رو براساس بیت معرفی میکنند اصلا این عرفشه ربطی به صبانت هم نداره :)
شما هم که سرویس 1 مگابیت رو داری دیگه حداقل باید سرعت دانلودتون روی 110 باشه اگه میبینی خیلی پایینتر از اینه مطمئن باش که دارن حقتون رو میخورن چون اونها باید با افزایش تعداد کاربراشون پهنای باند رو هم زیاد کنند این قانونشه
پیگیری هم فکری نکنم شما رو بجایی برسونه بهتره بیشتر به همین صبانت زنگ بزنی
راستی احتمال این هم بده که شاید یکی دیگه هم داره از این اینترنت شما استفاده میکنه ......:f34r::f34r:

بالاترین سرعتی که با سرویس 1 مگ تا حالا داشتم 95 کیلو بایت بوده ولی چند وقته که سرعتم بین 30 تا 50 کیلو بایته ( در طول روز ) .

خیلی جالبه ! چون دیروز و امروز speed test سرعتم رو بین 102 تا 110 کیلو بایت نشون می داد

ولی وقتی از سایتهای مختلف چیزی رو دانلود می کنم سرعت بیشتر از 60 کیلو بایت نمی شود .

امروز ( پنج شنبه ) صبح به پشتیبانی صبا این موضوع رو گفتم و فردی که صحبت می کرد گفت همه کسانی که

از صبا سرویس 1 مگ دارند از 2 ماه پیش این مشکل رو دارند و گفت که هفته آینده درست می شود .

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
جناب ساشا خان، شما هم بی خیال شنیده ها شو... باید به چشم دید، دوستم پارس آنلاین داره، دنبال صبا می گرده! هرجا یه جوره...

دارم چکش می کنم به محض اینکه خط پارس آنلاینم وصل بشه نتیجه رو بهتون می گم. البته چون تو تهران از صبا استفاده می کنم و راضیم تو شهرستان سرویس پارس آنلاین درخواست دادم تا مقایسه کنم.:cool:

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
@ساشا
خیلی ممنون میشم اگه نتیجه ی این مقایسه رو بگید.چون سمت ما هم تازگی هم صبا و هم پارس انلاین دارن سرویس میدن. نمیدونم از کدوم بگیرم البته فکر کنم سرویس های صبا بهتر باشه.:cool:

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
MMJ431

اینکه چیزی نیست . من از وقتی گرفتم اکانت شبانه هیچی نمیتونم دانلود کنم . برو حال کن که تونستی همینم دانلود کنی .

ولی وقتی از سایتهای مختلف چیزی رو دانلود می کنم سرعت بیشتر از 60 کیلو بایت نمی شود .

یه جای کار ایراد داره .

1. یا بهتون سرعت 512 دادن به اسم 1 مگ ( که شنیدم صبا اصلا 512 نداره و همون 1 مگ هستش )
2. یه نفر دیگه هم همزمان داره از اینترنتون استفاده میکنه . ( بعید نیست چون خودم بعضی وقت ها شیطون گولم میزنه :D )

گفت همه کسانی که

از صبا سرویس 1 مگ دارند از 2 ماه پیش این مشکل رو دارند و گفت که هفته آینده درست می شود .

شما باور نکن . میخواسته یه جوری بپیچونه . این یه هفته دو هفته ها خیلی شنیدیم .

مخلصیم .

Last edited:

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه:blink:
صبا از شب 19 دسامبر ترکيده !
اين چند روزه هم که مدام ارور هاي قطعي سيستم خودشون ( مشکلات خودشون ) رو ميده و ... !
در کل اين صبا با اون صباي يک سال پيش خيلي فرق کرده اون موقع با سرويس برنز چند دقيقه سرعت دانلوندت 110 بود و .... و از چند ماه پيش تنها چند ثانيه !:wacko:
العان هم افتضاحه ! شبا ترجيح ميدم که کامپيوتر خاموش باشه !:(
بزودي بايد بريم سروقت شاتل و يا پارس آن لاين !:cool:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با اجازه:blink:
صبا از شب 19 دسامبر ترکيده !
اين چند روزه هم که مدام ارور هاي قطعي سيستم خودشون ( مشکلات خودشون ) رو ميده و ... !
در کل اين صبا با اون صباي يک سال پيش خيلي فرق کرده اون موقع با سرويس برنز چند دقيقه سرعت دانلوندت 110 بود و .... و از چند ماه پيش تنها چند ثانيه !:wacko:
العان هم افتضاحه ! شبا ترجيح ميدم که کامپيوتر خاموش باشه !:(
بزودي بايد بريم سروقت شاتل و يا پارس آن لاين !:cool:
دیشب اصلا من دانلود نداشتم :blink: چه خبر بوده؟

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
پس این قطعی ها و افت سرعتها همه گیر بوده! من زنگ زدم میگه که توی منطقه شما ترافیک خیلی بالا هستش !! بهش میگم جواب از این مسخره تر نداری بهم بدی! یعنی چی اخه! در طول یک هفته همه نصف شبی پاشدن دارن دانلود میکنن! :blink:
ولی با تمام این اوصاف فکر نکنم بقیه isp ها هم وضعیت بهتری داشته باشند
میدونی اب از سر چشمه گل الوده....

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان امروز اینترنت پارس آنلاین اهواز من وصل شد. خط 512 شرکتی. سرعت دانلود 200 کیلو بایت در ثانیه و مودم با خط 2 مگ (آپلود) به سرور وصل شده. سرعت فوق العاده بالا و غیر قابل تصور. هزینه پرداختی با هزینه نصب و مالیات و مخابرات و مودم و 20 گیگ ترافیک برای یک سال کلا 233000 تومن.
نظر منو اگه می خواهید باید صبانت بجنبه چون در حال حاضر خیلی از پارس آنلاین عقب مونده. زمان رانژه شدن خط فقط 24 ساعت پس از پرداخت!:blink: بنظر من که فوق العاده هستش.
پس دوستان اهوازی اگه بر فرض محال هنوز تلفن خونتون pcm نشده! بشتابید به پارس آنلاین. تو تهران هم که ما فعلا به صبانت وفاداریم تا ببینیم آیا صبانت هم به ما وفاداریش رو ثابت می کنه یا نه!.

دانلود شبانه اولین شب از پارس آنلاین اهواز:
3500 مگابایت! در 4 ساعت

Last edited:

Killer Allah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

سرویس منم امروز وصل شد(128) فقط این سرعتش برای چند ثانیه میره بالا و بعد میاد رو 25 !! خیلی اعصاب خوردکنه نمیشه یه کاریش کرد سرعتش وقتی میره بالا ثابت بمونه ؟

مال بقیه هم همینطوریه ؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
کسی میدونه که رو فیبر نوری هم سرویس میدن یا نه ؟
مشهد /
قبلا که روشون بودیم با فیبر سرعتومن به 333 میرسید !
بعد از اردیبهشت امسال رفتیم روی خود مخابرات سرعتومن شده 20 کیلو حداکثر !

نمیدونم این چه وضعشه !

ایینم 2 تا عکس از سرعت خداییمون در اون زمان !
http://www.img98.com/images/u1fkrd0rch1vlqmj6e7.jpg
http://www.img98.com/images/0d22lkceu2ygxz5u3ucf.gif

کسی راهکاری نداره !

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوستان امروز اینترنت پارس آنلاین اهواز من وصل شد. خط 512 شرکتی. سرعت دانلود 200 کیلو بایت در ثانیه و مودم با خط 2 مگ (آپلود) به سرور وصل شده. سرعت فوق العاده بالا و غیر قابل تصور. هزینه پرداختی با هزینه نصب و مالیات و مخابرات و مودم و 20 گیگ ترافیک برای یک سال کلا 233000 تومن.
نظر منو اگه می خواهید باید صبانت بجنبه چون در حال حاضر خیلی از پارس آنلاین عقب مونده. زمان رانژه شدن خط فقط 24 ساعت پس از پرداخت!:blink: بنظر من که فوق العاده هستش.
پس دوستان اهوازی اگه بر فرض محال هنوز تلفن خونتون pcm نشده! بشتابید به پارس آنلاین. تو تهران هم که ما فعلا به صبانت وفاداریم تا ببینیم آیا صبانت هم به ما وفاداریش رو ثابت می کنه یا نه!.

دانلود شبانه اولین شب:
3500 مگابایت! در 4 ساعت

خیلی ممنون.پس در مقایسه با سرویس مشابه صبا خیلی بهتره.

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس این قطعی ها و افت سرعتها همه گیر بوده! من زنگ زدم میگه که توی منطقه شما ترافیک خیلی بالا هستش !! بهش میگم جواب از این مسخره تر نداری بهم بدی! یعنی چی اخه! در طول یک هفته همه نصف شبی پاشدن دارن دانلود میکنن! :blink:
ولی با تمام این اوصاف فکر نکنم بقیه isp ها هم وضعیت بهتری داشته باشند
میدونی اب از سر چشمه گل الوده....
دروغ مي گن ! ديشب سرعت من 21 بود :( و هر وقت کع دي سي ميکردم سرعت تا 90 مي رفت بالا و تا 2-3 دقيقه 50 دانلود مي کرد و بعدش مي رفت رو 20-21 !
اينترنتم که ديروز قطع بود !:blink: يه سالي هست که دارن مرکز بهشتي رو تعمير مي کنن !:lol:
چند وقت پيش حدود 4 يا 6 ماه پيش بود که مدام ارور PPP مي داد اون موقع داشتن سيستم ip pool نصب مي کردن و با ناشي گري بخش تکنيکيشون حتي خيلي از سايت ها باز نمي شدن بخصوص سايت هايي که تو آلمان بودن !:f34r:
العان که سرعت اينه تو اون بهمن و عيد سرعت حتما ميرسه به 4 کيلو :skull:
بعد عيد : سرويس جديد از isp جديد :cheff:( ديگه اين صبا اون صبايي که مي شناختيم نيست . )

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
دروغ مي گن ! ديشب سرعت من 21 بود :( و هر وقت کع دي سي ميکردم سرعت تا 90 مي رفت بالا و تا 2-3 دقيقه 50 دانلود مي کرد و بعدش مي رفت رو 20-21 !

این که خوبه؛ اینجا... میرفت رو 0Byte، تا DC کنی دوباره بیاد بالا...:wacko:
خیلی قطعی داره، همین الآنشم مجبور شدم Reconnect کنم تا صفحه ها Reload بشن...!

freedur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از یک ماه این هفته درست میشه هفته بعد درست میشه امروز میگه مخابرات هنوز امکان افزایش تجهیزات به ما نداده . اگه مایلید با فروش تماس بگیرید برای فسخ قرارداد!:blink:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
چند روزه اینترنت من قطع میشه به کل ، بقیه برو بکس شیرازی هم هیمنطورن ؟ امروز دیگه واقعا رفته رو اعصاب 5 ساعت هست که قطعه!!!

صبــــــــانت نخرید!!!

خدا لعننتون کنه که فقط پول سرتون میشه !! پول رو میگیرید و اراجیف جواب مردم میدین.. به زمین گرم بخورید که الان من باید برم دیال آپ بگیریم با سرعت 5 درجه زیر صفر بیام بالا.. شب ها هم که مثل همیشه قربونش برم 2 به بعد باید بگیری بخوابی..

صبانت نخرید ، صبانت دزد ، صبانت بدترین سرویس دهنده ی حال حاضر ! مرگ بر صبانت ،

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من یک مودم asus g31 دارم و آنرا در حالت PPPoEتنظیم کردم و سرویس صبانت نیز استفاده میکنم. من شب ساعت 12 مودم را با اکانت شبانه تنظیم میکنم تا از ساعت 3 شروع به دانلود کنه ولی در این 2 هفته ای که سرویس گرفتم، هر شب بیشتر از 300 مگ نمیتونم دانلود کنم. تازه امروز با بررسی logها متوجه شدم که ساعت حدود 4 کانکشنم قطع میشه و دیگه وصل نمیشه. زنگ زدم صبانت میگه مشکل از تنظیمات مودمته. بنظرم این حرف درست نمی آید. چطور از ساعت 12 که میزارم ساعت 3 خودش کانکت میشه ولی 4 قطع میشه و دیگه وصل نمیشه!!!! حالا گفتم باز هم یک سوالی اینجا بکنم.
مگه در حالت pppoe وقتی disconect میشیم دوباره اتوماتیک وصل نمیشه؟ آیا باید در مودم تنظیم خاصی انجام دهم؟ مشکل از طرف خود صبانت نیست؟

بسیار ممنون میشوم جواب من را بدهید.

با تشکر

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من یک مودم asus g31 دارم و آنرا در حالت PPPoEتنظیم کردم و سرویس صبانت نیز استفاده میکنم. من شب ساعت 12 مودم را با اکانت شبانه تنظیم میکنم تا از ساعت 3 شروع به دانلود کنه ولی در این 2 هفته ای که سرویس گرفتم، هر شب بیشتر از 300 مگ نمیتونم دانلود کنم. تازه امروز با بررسی logها متوجه شدم که ساعت حدود 4 کانکشنم قطع میشه و دیگه وصل نمیشه. زنگ زدم صبانت میگه مشکل از تنظیمات مودمته. بنظرم این حرف درست نمی آید. چطور از ساعت 12 که میزارم ساعت 3 خودش کانکت میشه ولی 4 قطع میشه و دیگه وصل نمیشه!!!! حالا گفتم باز هم یک سوالی اینجا بکنم.
مگه در حالت pppoe وقتی disconect میشیم دوباره اتوماتیک وصل نمیشه؟ آیا باید در مودم تنظیم خاصی انجام دهم؟ مشکل از طرف خود صبانت نیست؟

بسیار ممنون میشوم جواب من را بدهید.

با تشکر

سلام
هر 1 ساعت، 1 بار Disconnect؛ سرویس شبانه صبا اینجوریه. حالا این Reconnect رو (مثلاً) IDM انجام میده یا نه...؟ بعد Connect نشدنش با Error خاصی همراه؟؟ PC / Modem رو بعدش Restart کردید که ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه؟

Last edited:
بالا