سلام دوستان .
من حدود 10 روز هست که این بد بختی رو دارم . خط 1 مگ دارم و هر شب هیچی دانلود ندارم . اصلا از همین حجم 10 گیگ خودم نمی تونم استفاده کنم اینقد افتضاح هست . ای خدا لعنتشون کنه که فقط پول مفت می خورن . آخه نمی دونم بدبخت ها تا کی می خواین مال مردم رو بخورین ؟
انشاالله به حق امام زمان تو همین روز عزیز و بزرگ تو گلشون این پول ها گیر کنه . امیدوارم که هرچه زودتر دست این مزدور ها رو بشه .
الان من دانلود می کنم سرعت تا 120 می ره 2 دقیقه دانلود می کنه می شه 20 . =))))))) بعد که یه دیسکانکت می کنم دوباره همین روال اتفاق می افته و باز سرعت می شه 20 =))))))) .
نمی دونم دیگه چی کار کنم . از هرچش که بگین استفاده کردم . هیچ کدوم جواب نمی ده .
باتشکر احسان
من هم همینجوریم...
احتمالا سرعتش رو محدود کردن.
سالهاست ما توی این تایپیک میگیم مرگ بر صبا نت
سلام دوستان .
من حدود 10 روز هست که این بد بختی رو دارم . خط 1 مگ دارم و هر شب هیچی دانلود ندارم . اصلا از همین حجم 10 گیگ خودم نمی تونم استفاده کنم اینقد افتضاح هست . ای خدا لعنتشون کنه که فقط پول مفت می خورن . آخه نمی دونم بدبخت ها تا کی می خواین مال مردم رو بخورین ؟
انشاالله به حق امام زمان تو همین روز عزیز و بزرگ تو گلشون این پول ها گیر کنه . امیدوارم که هرچه زودتر دست این مزدور ها رو بشه .
الان من دانلود می کنم سرعت تا 120 می ره 2 دقیقه دانلود می کنه می شه 20 . =))))))) بعد که یه دیسکانکت می کنم دوباره همین روال اتفاق می افته و باز سرعت می شه 20 =))))))) .
نمی دونم دیگه چی کار کنم . از هرچش که بگین استفاده کردم . هیچ کدوم جواب نمی ده .
من كه فقط از رپيد مشكل دارم از سايتهاي ديگه نه
اگه شما سرويس يك مگ داري حتما سرعت دانلودت بايد 128kb باشه اگه 20 ميتوني ازاشون شكايت كني
برادر برو خدا رو شکر کن که وقتی دی سی میکنی سرعتت برمیگرده سر جاش. دیگه این روش برای شاتل هم جواب نمیده.سلام دوستان .
باتشکر احسان
دوستان سلام
می خواستم ببینم کسی به این مشکل بر خورده؟
اکانت شبانه وقتی تنظیم می کنم که از رپیدشر(پریمیوم) دانلود کنه یه اتفاق جدید (البته برای من) توش میوفته.
بعد از 1 دقیقه بدون اینکه DC بشه سرعت دانلود من به صفر می رسه.
وقتی DC می کنم و دوباره وصل می شم همه چیز درست تا یک دقیقه بعد درسته و باز همین منوال.
این ایراد فقط برای منه ؟
بچه تا 4 شنبه سوری اینترنت و ...... روی هواست :دی اینقدر گله نکنید پاشین برین ریاست مخابراتو بیارین پاینن یا مرکز مخاببراتیتون رو :دی
واقعا باید برای خودمون متاسف باشیم که وضع زندگیمون اینطوری هست !!!
من قبلا اکانت ماهواره داشتم خدایی هر وقت میل می زدی مشکل داشتی سر ساعت نشده واست درست می کردن . حالا اینجا زنگ می زنی فوش می دی می خندن درست نمی کنند . به خدا نمی دونم دیگه از چه شرکتی بگیرم که سرعت بالا بهم بده . همه ی شرکت ها رو تست کردم .
از اسمش باید فهمید این شرکت برای کجاست ؟ صبانت = **** + نت
واقعا که ... مگه همین شرکت داده پردازان دوران نیست ؟ ماله کی و کجاست ؟ واسه کی کار می کنم / ؟ مخابرات قبل از شلوغی ها از زیمنس تجیزات پیشرفته فیلترینگ خریداری کرد چون دوران دیگه نمی تونست جواب گو راه های جدید باشه . از وقتی شلوغی ها اتفاق افتاد دیگه زیمنس ایران رو تحریم کرد . وای که ما چقدر بدبخت هستیم .
google.com می ره فایل نمی زاره ازش دانلود کنی .
تو sourceforge.net می ری بیشتر فایل ها رو برای ایران بسته . واییییی .
تو 1and1.com می ری اولین اطلاعیش اینه که با ایران کار نمی کنه و هرچی بخری در عرض سه صوت Suspend می شه .
باتشکر احسان