• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
از فايل فكتوري كه خيلي خوب ميگيرم
چرا فقط رپيدشر رو اينجوري كردند
؟
؟
؟

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان .

من حدود 10 روز هست که این بد بختی رو دارم . خط 1 مگ دارم و هر شب هیچی دانلود ندارم . اصلا از همین حجم 10 گیگ خودم نمی تونم استفاده کنم اینقد افتضاح هست . ای خدا لعنتشون کنه که فقط پول مفت می خورن . آخه نمی دونم بدبخت ها تا کی می خواین مال مردم رو بخورین ؟

انشاالله به حق امام زمان تو همین روز عزیز و بزرگ تو گلشون این پول ها گیر کنه . امیدوارم که هرچه زودتر دست این مزدور ها رو بشه .

الان من دانلود می کنم سرعت تا 120 می ره 2 دقیقه دانلود می کنه می شه 20 . =))))))) بعد که یه دیسکانکت می کنم دوباره همین روال اتفاق می افته و باز سرعت می شه 20 =))))))) .

نمی دونم دیگه چی کار کنم . از هرچش که بگین استفاده کردم . هیچ کدوم جواب نمی ده .

باتشکر احسان

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام دوستان .

من حدود 10 روز هست که این بد بختی رو دارم . خط 1 مگ دارم و هر شب هیچی دانلود ندارم . اصلا از همین حجم 10 گیگ خودم نمی تونم استفاده کنم اینقد افتضاح هست . ای خدا لعنتشون کنه که فقط پول مفت می خورن . آخه نمی دونم بدبخت ها تا کی می خواین مال مردم رو بخورین ؟

انشاالله به حق امام زمان تو همین روز عزیز و بزرگ تو گلشون این پول ها گیر کنه . امیدوارم که هرچه زودتر دست این مزدور ها رو بشه .

الان من دانلود می کنم سرعت تا 120 می ره 2 دقیقه دانلود می کنه می شه 20 . =))))))) بعد که یه دیسکانکت می کنم دوباره همین روال اتفاق می افته و باز سرعت می شه 20 =))))))) .

نمی دونم دیگه چی کار کنم . از هرچش که بگین استفاده کردم . هیچ کدوم جواب نمی ده .

باتشکر احسان

سالهاست ما توی این تایپیک میگیم مرگ بر صبا نت :D

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من هم همینجوریم...
احتمالا سرعتش رو محدود کردن.

من هم كه از شاتل سرويس دارم دقيقا مشكل شما را دارم.ظاهرا اين موضوع بين اكثر ISPها وجود داره.بايد ديد مشكل كجاست.الان كه فيبر نوري رو ميگن كه درست كردن و نبايد مشكلي باشه.

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سالهاست ما توی این تایپیک میگیم مرگ بر صبا نت :D

واقعا باید برای خودمون متاسف باشیم که وضع زندگیمون اینطوری هست !!!

من قبلا اکانت ماهواره داشتم خدایی هر وقت میل می زدی مشکل داشتی سر ساعت نشده واست درست می کردن . حالا اینجا زنگ می زنی فوش می دی می خندن درست نمی کنند . به خدا نمی دونم دیگه از چه شرکتی بگیرم که سرعت بالا بهم بده . همه ی شرکت ها رو تست کردم .

از اسمش باید فهمید این شرکت برای کجاست ؟ صبانت = **** + نت

واقعا که ... مگه همین شرکت داده پردازان دوران نیست ؟ ماله کی و کجاست ؟ واسه کی کار می کنم / ؟ مخابرات قبل از شلوغی ها از زیمنس تجیزات پیشرفته فیلترینگ خریداری کرد چون دوران دیگه نمی تونست جواب گو راه های جدید باشه . از وقتی شلوغی ها اتفاق افتاد دیگه زیمنس ایران رو تحریم کرد . وای که ما چقدر بدبخت هستیم .

google.com می ره فایل نمی زاره ازش دانلود کنی .

تو sourceforge.net می ری بیشتر فایل ها رو برای ایران بسته . واییییی .

تو 1and1.com می ری اولین اطلاعیش اینه که با ایران کار نمی کنه و هرچی بخری در عرض سه صوت Suspend می شه .

باتشکر احسان

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام دوستان .

من كه فقط از رپيد مشكل دارم از سايتهاي ديگه نه
اگه شما سرويس يك مگ داري حتما سرعت دانلودت بايد 128kb باشه اگه 20 ميتوني ازاشون شكايت كني

1240

Registered User
لایک‌ها
28
با درود
من یک بار با تهران تماس گرفتم.
طرف پشت تلفن به من فحش داد
به خدا من هیچ جای دنیا ندیده بودم!
خیلی عجیب بود!

یعنی اصلا نظارتی رو نماینده هاش نداره صبانت
به هر کی و هر جا که رسیده نمایندگی داده
طرف مودم هر نوع و مارکی که دوست داره میاره و هیچ کس هم روش نظارت نداره.
یک سیستم گویا ندارن این ها
سایت صبانت تهران رو نگاه کن جز 2 تا شماره هیچی نداره
نه پشتیبانی انلاین داره
نه پشتیبانی ایمیل
هیچی
خدا میدونه تهران چه خبر هست
شیر تو شیر هست عجیب
وقتی تهرانش به ادم فحش میده میخواهی نماینده اون کار کنه؟
معلوم نیست بر چه اساس و مدرکی به نمایندگی میده

بعد پشتیبان تهران شب زنگ میزدی میگفت سرور ها کش داره صبح زنگ میزدی میگفت کش چی هست؟اها امنظورت cache هست نه نداریم.

من تو خود صبانت با خیلی هاشون حرف زدم از نصاب بگیر تا نماینده و اون بالا که فقیهی باشه
فقیهی انگار با نوکرش حرف میزد و همش کنایه میزد.

به کل نماینده هاش همه از دستشون کفری هستند و حاضر نیستند کم کم و مقطعی مشتری هاشون رو ببرند جای دیگه و دارن تحمل میکنند.

صبانت از پایه خراب هست و چیزی به نام حقوق مشتری رو از سیستم کاری حذف کرده.
مثلا هر یک گیگ 1024 مگ هست
اینها سه گیگ رو بهت میدن 3000 مگ !!!!

mohaddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .

باتشکر احسان
برادر برو خدا رو شکر کن که وقتی دی سی میکنی سرعتت برمیگرده سر جاش. دیگه این روش برای شاتل هم جواب نمیده.
شما تنظیمات مودمت رو طوری تنظیم کن که مودمت هر 2 دقیقه دی سی شه دوباره وصل شه و بعدشم بگیر بخواب

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام
دوستان كسي اينجا ميتونه بمن كمك كنه
من از صبانت ADSL يك مگ گرفتم سرعتش هم خوبه به 128kb ميرسه ولي چون محدوديت حجمي داره به يك ماه نميرسه تموم ميشه
ميخواستم از آسيا تك سرويس بگيرم
128 نامحدودش چطوره

پشتيبانيش چطوره ؟
كلا ...

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
من 10 روز پيش سرعت دانلود از رپيدشيرم خيلي اومده بود پايين ولي بعد از 22 بهمن درست شد .پيش خودم گفتم ديگه درست شد اما الان دو شب هست كه دوباره اومده پايين. آخه ديگه خبري نيست كه اينا چشونه.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
من امروز دوباره اوضاعم شده مثل دهه فجر!!
گویا کابل ئه منزل! -صبا-فجیره! ریش ریش شده!!:d

mojtaba79

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان سلام

می خواستم ببینم کسی به این مشکل بر خورده؟
اکانت شبانه وقتی تنظیم می کنم که از رپیدشر(پریمیوم) دانلود کنه یه اتفاق جدید (البته برای من) توش میوفته.

بعد از 1 دقیقه بدون اینکه DC بشه سرعت دانلود من به صفر می رسه.
وقتی DC می کنم و دوباره وصل می شم همه چیز درست تا یک دقیقه بعد درسته و باز همین منوال.

این ایراد فقط برای منه ؟

hzcompany

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام

می خواستم ببینم کسی به این مشکل بر خورده؟
اکانت شبانه وقتی تنظیم می کنم که از رپیدشر(پریمیوم) دانلود کنه یه اتفاق جدید (البته برای من) توش میوفته.

بعد از 1 دقیقه بدون اینکه DC بشه سرعت دانلود من به صفر می رسه.
وقتی DC می کنم و دوباره وصل می شم همه چیز درست تا یک دقیقه بعد درسته و باز همین منوال.

این ایراد فقط برای منه ؟

بله مشکل از صبانت هست
منم این مشکل رو دارم

demon hunter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه تا 4 شنبه سوری اینترنت و ...... روی هواست :دی اینقدر گله نکنید پاشین برین ریاست مخابراتو بیارین پاینن یا مرکز مخاببراتیتون رو :دی

hzcompany

Registered User
لایک‌ها
0
بچه تا 4 شنبه سوری اینترنت و ...... روی هواست :دی اینقدر گله نکنید پاشین برین ریاست مخابراتو بیارین پاینن یا مرکز مخاببراتیتون رو :دی

من زنگ زدم با مدیر فروش صحبت کردم اون به من گفت که تا آخر بهمن اوضاع همینتوری هست
خدا کنه که درست شه
تا 4 سوری که خیلی مونده :(

مرگ بر...

:D

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر مياد سرعت رپيدشير برگشته. براي بقيه دوستان هم همينطوره؟

majid.empire

Registered User
لایک‌ها
18
:eek:fftopic:آقا یک نکته اساسی . این سایت صبا نت چرا اینقدر مززززززززخرفه ؟؟ اه اه حالم به هم خورد .:cigar:

alfons

Registered User
لایک‌ها
7

واقعا باید برای خودمون متاسف باشیم که وضع زندگیمون اینطوری هست !!!

من قبلا اکانت ماهواره داشتم خدایی هر وقت میل می زدی مشکل داشتی سر ساعت نشده واست درست می کردن . حالا اینجا زنگ می زنی فوش می دی می خندن درست نمی کنند . به خدا نمی دونم دیگه از چه شرکتی بگیرم که سرعت بالا بهم بده . همه ی شرکت ها رو تست کردم .

از اسمش باید فهمید این شرکت برای کجاست ؟ صبانت = **** + نت

واقعا که ... مگه همین شرکت داده پردازان دوران نیست ؟ ماله کی و کجاست ؟ واسه کی کار می کنم / ؟ مخابرات قبل از شلوغی ها از زیمنس تجیزات پیشرفته فیلترینگ خریداری کرد چون دوران دیگه نمی تونست جواب گو راه های جدید باشه . از وقتی شلوغی ها اتفاق افتاد دیگه زیمنس ایران رو تحریم کرد . وای که ما چقدر بدبخت هستیم .

google.com می ره فایل نمی زاره ازش دانلود کنی .

تو sourceforge.net می ری بیشتر فایل ها رو برای ایران بسته . واییییی .

تو 1and1.com می ری اولین اطلاعیش اینه که با ایران کار نمی کنه و هرچی بخری در عرض سه صوت Suspend می شه .

باتشکر احسان

منظورتون از اکانت ماهواره اینترنت ماهواره ایه ؟!

اگر اینطوره لطفا بفرمایید شرایطش چطوری بود .

از تجهیزات خاصی استفاده می کردین ؟!

در ضمن من هم از آبان ماه امسال سرویس 1 مگ صبا دارم . تا اواسط آذر سرعتم خوب بود ( در طول روز بین 80 تا 95 کیلو بایت در ثانیه ) ولی از هفته سوم آذر شروع به کم شدن کرد و

اومد بین 50 تا 60 کیلو بایت در ثانیه و همچنان همینطوریه .

چند وقت پیش در باشگاه مخابرات یکی از مسوولان مخابرات رو دیدم و در این مورد با اون صحبت کردم .

تمام نشونیهایی که می داد درست بود و چیزهایی گفت که فعلا بدلائلی نمی تونم در اینجا بگم ( چون می ترسم دوباره پی تی غیر قابل دسترس بشه )

خلاصش اینه که از بالا دستور دادن که آی اس پی ها سرعتهای بالاشون رو نصف کنند .

بعدا به پشتیبانی صبا که زنگ زدم و چیزهایی رو که می دونستم گفتم اونهام تایید کردن و گفتن که در حال حاضر خریدن ای دی اس ال بالاتر از 128 هیچ فایده ای نداره و به اونا دستور دادن که سرعت بالا ندن !!!!​

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
کسی با صبانت مشکل نداره ؟؟ من دیشب از ساعت 3 تا 7 گذاشتم دانلود کنه فقط 120 مگ دانلود کرده برای شما هم اینجوریه ؟؟

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ! من ديشب حال نداشتم ساعت 5.5 تا 7.50 کار ميکرد !( 2 تا 190 مگ دانلود داشتم !)

بالا