• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
با عرض ادب خدمت بروبکس ارازل و اوباش و اختشاش چی...!

خوب همه چیزو که میدونیم در مورد صبانت ولی یـــَــــک چیزی هست که خیلیا نمیدونن...

همونطور که میدونید شبا صبانت به تمام معنا میر*ینه و کاملاً معلومه که به شدت سروراشون کمبود عقلی و حجمی و قدرتی دارن که اینجور به یه چیزی میرن...! و معمولاً در ساعات شبانه (مخصوصاً با اکانت شبانه) ping به شدت بالا میره و از 2000 ـم میزنه بالاتر که به راستی همانا مرورگر بیچاره (حتی اگر Opera باشد) میکند سایت ها رو با رنج و مشقت بسیار زیادی باز...!

خوب اینجا دو تا بخشه که بخش تو بخشه و البته حدیث داریم که خوشه یکی ها سرعتشون خوبه...!

یکی از مشکلات عدیده در ساعات شبانه، کم آوردن شدید الوصف DNS Server های صبانته که علت اصلی اینکه سایتا به شدت سخت باز میشنم همینه (تقریباً)...! که این به شدت ربط به کیفیت سرعت دانلودتون داره (چه با برنامه های مختلف مدیریت دانلود در دانلود از آدرس های حقیقی اینترنتی و چه در کلاینت های تورنت)... چون به هر حال وقتی دارید دانلود میکنید (مخصوصاً در شبکه های تورنت) عین اینکه دارید یه سایت رو باز میکنید، یه سرور و یه سایت و یه URL و یه IP رو فراخوان میکنید (هی) و عین اینه که هی اون آدرس رو توی مرورگرتون میزنید... پس کل یوم جفتشون به هم مربوطن...!!!

خوب بهترین راه حل استفاده از یه DNS Server رایگان و پرسرعته... خوب یه سری سایتا و سرورا هستن کارشون همینه که به مردم میگن از DNS Server های ما استفاده کنید تا سرعتتون بیشتر بشه که سردمدارشون OpenDNS بود ولی الان بعد از ارائه DNS Server های بسیار پر قدرت و رایگان و عمومی از سوی گوگل، بسیاری به خاطر سرعت و کیفیت خوبش به طرفش جلب شدن (اگه گوگل کنید این قضییه رو، سایتایی پیدا میکنید که نتایج تست پینگ رو از سرتاسر جهان بین OpenDNS و Google DNS مقایسه کردن و گوگل به شدت قوی تر ظاهر شده)...

خوب اگه ما هم به جای استفاده از سرورای خود صبانت از DNS های گوگل استفاده کنیم به شدت جواب میده و به خوبی شاهد بهبود کیفیت اینترنت صبانت در ساعات شبانه خواهید بود و بازم یکمی سایتا کند باز میشن ولی به شدت سریع تر باز میشن و پینگتونم میاد پایین در حد 600-700 نهایتش 1200 که خیلی خوبه...!

واسه این کار روی کانکشن اینترنتتون راست-کلیک کنید و Properties رو بزنید... توی پنجره جدید به تب Networking رفته و در قسمت This connection uses the following items آیتم Internet Protocol TCP/IP رو انتخاب کنید و از قسمت پایین اون قسمت روی دکمه Properties کلیک کنید... توی پنجره جدید در قسمت پایینش کنار عبارت Use the following DNS server addresses رو تیک بزنید و بعد توی فیلد اولی بنویسید 8.8.8.8 و توی دومی بنویسید 8.8.4.4 و بعدش همه پنجره ها رو OKi کنید...!

اینکار برای همه سرویس های اینترنت و همه کانکشنای اینترنتتون در هر جای دنیا که باشید توصیه میشه...! :p

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
با عرض ادب خدمت بروبکس ارازل و اوباش و اختشاش چی...!

خوب همه چیزو که میدونیم در مورد صبانت ولی یـــَــــک چیزی هست که خیلیا نمیدونن...

همونطور که میدونید شبا صبانت به تمام معنا میر*ینه و کاملاً معلومه که به شدت سروراشون کمبود عقلی و حجمی و قدرتی دارن که اینجور به یه چیزی میرن...! و معمولاً در ساعات شبانه (مخصوصاً با اکانت شبانه) ping به شدت بالا میره و از 2000 ـم میزنه بالاتر که به راستی همانا مرورگر بیچاره (حتی اگر Opera باشد) میکند سایت ها رو با رنج و مشقت بسیار زیادی باز...!

خوب اینجا دو تا بخشه که بخش تو بخشه و البته حدیث داریم که خوشه یکی ها سرعتشون خوبه...!

یکی از مشکلات عدیده در ساعات شبانه، کم آوردن شدید الوصف DNS Server های صبانته که علت اصلی اینکه سایتا به شدت سخت باز میشنم همینه (تقریباً)...! که این به شدت ربط به کیفیت سرعت دانلودتون داره (چه با برنامه های مختلف مدیریت دانلود در دانلود از آدرس های حقیقی اینترنتی و چه در کلاینت های تورنت)... چون به هر حال وقتی دارید دانلود میکنید (مخصوصاً در شبکه های تورنت) عین اینکه دارید یه سایت رو باز میکنید، یه سرور و یه سایت و یه URL و یه IP رو فراخوان میکنید (هی) و عین اینه که هی اون آدرس رو توی مرورگرتون میزنید... پس کل یوم جفتشون به هم مربوطن...!!!

خوب بهترین راه حل استفاده از یه DNS Server رایگان و پرسرعته... خوب یه سری سایتا و سرورا هستن کارشون همینه که به مردم میگن از DNS Server های ما استفاده کنید تا سرعتتون بیشتر بشه که سردمدارشون OpenDNS بود ولی الان بعد از ارائه DNS Server های بسیار پر قدرت و رایگان و عمومی از سوی گوگل، بسیاری به خاطر سرعت و کیفیت خوبش به طرفش جلب شدن (اگه گوگل کنید این قضییه رو، سایتایی پیدا میکنید که نتایج تست پینگ رو از سرتاسر جهان بین OpenDNS و Google DNS مقایسه کردن و گوگل به شدت قوی تر ظاهر شده)...

خوب اگه ما هم به جای استفاده از سرورای خود صبانت از DNS های گوگل استفاده کنیم به شدت جواب میده و به خوبی شاهد بهبود کیفیت اینترنت صبانت در ساعات شبانه خواهید بود و بازم یکمی سایتا کند باز میشن ولی به شدت سریع تر باز میشن و پینگتونم میاد پایین در حد 600-700 نهایتش 1200 که خیلی خوبه...!

واسه این کار روی کانکشن اینترنتتون راست-کلیک کنید و Properties رو بزنید... توی پنجره جدید به تب Networking رفته و در قسمت This connection uses the following items آیتم Internet Protocol TCP/IP رو انتخاب کنید و از قسمت پایین اون قسمت روی دکمه Properties کلیک کنید... توی پنجره جدید در قسمت پایینش کنار عبارت Use the following DNS server addresses رو تیک بزنید و بعد توی فیلد اولی بنویسید 8.8.8.8 و توی دومی بنویسید 8.8.4.4 و بعدش همه پنجره ها رو OKi کنید...!

اینکار برای همه سرویس های اینترنت و همه کانکشنای اینترنتتون در هر جای دنیا که باشید توصیه میشه...! :p

دوست عزیز ،

فکر میکنم اشتباه میکنید در این مسئله

DNS Server ارتباطی با سرعت شما نداره.
ممکنه لود صفحات رو بالا ببره اما اینطوری
کار میکنه که اگر سایتی را شما میخواهید
باز کنید آن را در DNS Server بررسی میکند
اما برای بار اول، دفعه بعد که شما میخواهید
همان سایت را ببینید دیگر از آن DNS Server
استفاده نمیشود ( البته این امر برای 24 ساعت
و یا تا زمانی که شما کامپیوتر خود را restart
نکرده باشید درست است )

و همچنین برای سرعت دانلود هیچ فرقی نمیکند.

موفق باشید

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر 1 ساعت، 1 بار Disconnect؛ سرویس شبانه صبا اینجوریه. حالا این Reconnect رو (مثلاً) IDM انجام میده یا نه...؟ بعد Connect نشدنش با Error خاصی همراه؟؟ PC / Modem رو بعدش Restart کردید که ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه؟

با سلام

من دیشب یکم با تنظیمات مودمم ور رفتم البته در واقع هیچ تغییری هم ندادن و دیشب دیگه قطع نشد. نمیدونم مشکل از کجا بود فکر کنم خودم صبا قطعم میکرد. حالا ببینم امشب چه طوره.
میدونم که هر یک ساعت dis میشه ولی دوباره کانکت نمیشد. من مودم را در حالت PPPoE تنظیم کردم و در نتیجه کانکشنی در خود ویندوز ندارم که Reconnect کنم. راستش اون موقع من خوابم :rolleyes: و کار خواصی در زمان قطع شدن انجام ندادم و خطایی هم ندیدم.
برای PPPoE چطور میشه reconnect کرد؟ و همچنین در 6:40 دقیقه کانکشن را قطع و دوباره وصل کرد؟

با تشکر

ساشا

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من دیشب یکم با تنظیمات مودمم ور رفتم البته در واقع هیچ تغییری هم ندادن و دیشب دیگه قطع نشد. نمیدونم مشکل از کجا بود فکر کنم خودم صبا قطعم میکرد. حالا ببینم امشب چه طوره.
میدونم که هر یک ساعت dis میشه ولی دوباره کانکت نمیشد. من مودم را در حالت PPPoE تنظیم کردم و در نتیجه کانکشنی در خود ویندوز ندارم که Reconnect کنم. راستش اون موقع من خوابم :rolleyes: و کار خواصی در زمان قطع شدن انجام ندادم و خطایی هم ندیدم.
برای PPPoE چطور میشه reconnect کرد؟ و همچنین در 6:40 دقیقه کانکشن را قطع و دوباره وصل کرد؟

با تشکر
می تونم بپرسم علت اصرار شما برای استفاده از PPPoE چیه؟ شما براحتی می تونید با Bridge تنظیم کنید هم برای روزانه و هم شبانه و براحتی با ساختن کانکشن وصل بشید. هر وقت هم که در شب ارتباط قطع شد خود ویندوز دوباره کانکت می شه.
راه ساده تر اینه که با انجام یک سری تنظیمات ساده سیستم رو برای دانلود شبانه تنظیم کنید تا هر وقت که ساعت 3 شد خودش روشن بشه و دانلودهاتون رو انجام بده، سر ساعت 6:40 دیسکانکت و دوباره کانکت بشه و مثلا ساعت 7:45 شات داون بشه. این برنامه هر شب قابل تکراره فقط باید برق کامپیوتر رو قطع نکنید.
برای آموزش هم یه سری به این جاها بزنید:
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=252185
http://forum.persiantools.com/t108527.html

soheil44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می تونم بپرسم علت اصرار شما برای استفاده از PPPoE چیه؟ شما براحتی می تونید با Bridge تنظیم کنید هم برای روزانه و هم شبانه و براحتی با ساختن کانکشن وصل بشید. هر وقت هم که در شب ارتباط قطع شد خود ویندوز دوباره کانکت می شه.
راه ساده تر اینه که با انجام یک سری تنظیمات ساده سیستم رو برای دانلود شبانه تنظیم کنید تا هر وقت که ساعت 3 شد خودش روشن بشه و دانلودهاتون رو انجام بده، سر ساعت 6:40 دیسکانکت و دوباره کانکت بشه و مثلا ساعت 7:45 شات داون بشه. این برنامه هر شب قابل تکراره فقط باید برق کامپیوتر رو قطع نکنید.
برای آموزش هم یه سری به این جاها بزنید:
http://forum.p30world.net/showthread.php?t=252185
http://forum.persiantools.com/t108527.html

با سلام

والا چون دو کامپیوتر از طریق مودم به اینترنت وصل میشن PPPoE تعریف کردم. البته فکر کنم با ساختن یک شبکه به کمک مودم-روتر بر روی کامپیوترها و استفاده از Bridge و ساخت کانکشن در یک کامپیوتر و share کردن آن هم میتوان این کار را کرد ولی من نتونستم تنظیم این کار (ایجاد شبکه) را در مودم پیدا کنم اگه کسی میدونه که در کدام قسمت از تنظیمات مودم میتونم این کار را بکنم، ممنون میشوم.

بله این آموزشها را خواندم ولی این موارد تنها وقتی کاربرد دارد که مودم را در Bridge تنظیم کنیم.

با تشکر

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
دوست عزیز ،

فکر میکنم اشتباه میکنید در این مسئله

DNS Server ارتباطی با سرعت شما نداره.
ممکنه لود صفحات رو بالا ببره اما اینطوری
کار میکنه که اگر سایتی را شما میخواهید
باز کنید آن را در DNS Server بررسی میکند
اما برای بار اول، دفعه بعد که شما میخواهید
همان سایت را ببینید دیگر از آن DNS Server
استفاده نمیشود ( البته این امر برای 24 ساعت
و یا تا زمانی که شما کامپیوتر خود را restart
نکرده باشید درست است )

و همچنین برای سرعت دانلود هیچ فرقی نمیکند.

موفق باشید

خوب شما اشتب برداشت کردی... منم منظورم این نبود که سرعتو زیاد میکنه، منظورم این بود که کیفیت ِ اتصال رو زیاد میکنه...

صفحات راحت تر و سریعتر باز میشن و همونطور که گفتم، کیفیت سرعت دانلودتون هم بهبود پیدا میکنه و درنتیجه دیگه پیدا کردن و اتصال به سرورای مختلف واسه دانلود، کمتر طول میکشه به خصوص در دانلود از تورنت... اینا همه به پینگ مربوط میشه... زمان دستیابی خیلی مهمه...

کسانی هم که مشکل دارن از لینک مستقیم دانلود نمیکنن وگرنه اگه از لینک مستقیم و سرورای قوی مثل مایکروسافت یا رپیدشیر پولی و اینا استفاده کنید مشکلی نیست و تا جایی که پهنای باندتون توی مودمتون تعریف شده، سرعتتون بالا میره...

درضمن یه چیز بد در مورد DNS Server های صبانت، cache کردن بیش از حد سایتاس به طوری که اگه مثلاً یه صفحه ای ادیت کنید (مخصوصاً چیزای غیر ملموس مثل css) حداقل 5 دقیقه هی باید رفرش کنید تا بتونید تغییرات رو ببینید ولی با DNS Server های گوگل cache خاصی درکار نیست و سایتا به راحتی و به سرعت هر آپدیتی توشون دیده میشه و نیازی به رفرش های پشت سر هم ندارید... (البته این در کل هستش حتی روزانه)...

درضمن اینم ببین مقایسه کرده:

http://www.manu-j.com/blog/opendns-alternative-google-dns-rocks/403

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کسی دیشب و امروز مشکلی با صبانت نداشته؟
برای من که دیشب هیچی دانلود نکرده و همش ارور 691 میداده. امروز هم چند بار اختلال داشت

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی دیشب و امروز مشکلی با صبانت نداشته؟
برای من که دیشب هیچی دانلود نکرده و همش ارور 691 میداده. امروز هم چند بار اختلال داشت

تایید میشه
یه هفته هم که قطع باشه مشکل از طرف کاربر نیست خوده صبا مشکل داره

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
دیشب صبانت به صورت سراسری مشکل پیدا کرد و همه مشکل داشتن...

که همونطور که پشتیبانی گفت که صبح درست میشه، صبح ساعت 9:30 حدوداً درست شد...!!!

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بعد از اون شب که قطعی داشت و همه دچارش بودن، از اون موقع به بعدکسی هست که بی مشکل باشه؟
من در روز سرعتم و قطع شدن های سند و ریسیو ام به شدت بالا رفته.
از اونور هم شبها با 10 کیلوبایت دانلود داره!!با لینک مستقیم هم همین حدوده حتی.

freedur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از اون شب که قطعی داشت و همه دچارش بودن، از اون موقع به بعدکسی هست که بی مشکل باشه؟
من در روز سرعتم و قطع شدن های سند و ریسیو ام به شدت بالا رفته.
از اونور هم شبها با 10 کیلوبایت دانلود داره!!با لینک مستقیم هم همین حدوده حتی.

تایید میشه :hmm:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
مشهد هم سرعت واقعا پایین هست
معلوم نیست تا کی ادامه داره

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
اینترنت ملی شده دیگه!!
درواقع اسمش میشه ایرانت!!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

. شيراز هم داغونه! پينگ گوگل و download.com در حالت عادي حدود 190~230 و 300~340 بود الان كه قطع شدنهاي پي در پي در روز داريم با ارور 718 و 678(كه اين كد آخري بيشتر مربوط به برق رفتن يا ... خاموش شدن سيستم‌هاي مركز مخابراتي ما مي‌شود) اگر پينگ‌ها 0 نباشه كه زياد پيش مياد! معمولن روي 512~ و 640~ هست!
به نقل از shazdeh kocholo :
اینترنت ملی شده دیگه!!
درواقع اسمش میشه ایرانت!!
. وآخ! وآخ!! نفت كه ملي شد، بنزين الان اينطوريه! خدا بخير بگذرونه اينترنت رو.....!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/14
26.gif
103.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
ولی به نظر میاد صبانت واقعاً داره یه کارایی میکنه ها... کیفیت شبانه الان یه مدته داره بهبود پیدا میکنه و الانم 4-5 روزه کیفیت شبانه به شدت خوب شده و ping و اینا همه ردیفه (تقریباً مثل ساعات روزانه)... البته من DNS ها رو هم تغییر دادم ولی قبلاً پینگ از 1000 پایین تر نمیومد ولی مدتیه همینطور داره بهتر میشه و بعد از مشکلات اخیر، به نظر میاد مشکل شبانه کل یوم حل شده...!!! عکس:

2-3-2010_6-28-09_AM_SabaNet-Night-Account.jpg

arash+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من که بیشتر از ۲ ماه که خرابه !:wacko:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
ببینید دوستان خودتون رو خسته نکنید ، من با یکیشون صحبت کردم در مورد سرعت اینترنت بعد از ساعت 3 ، گفت به هیچ عنوان درست نمیشه که نمیشه /.

این در صورتی هست که قبلا معذرت میخوام :دی اما چرت و پرت هایی تحویل آدم میدادن که انگار شما هیچی نمیفهمی ، هی میگفت DNS عوش کن ، نیمدونم کامپیوترت را خاموش و روشن کن (لـــول)

الانم که به امید خدا ربطی به صبا نت نداره و نزدیک به 22 بهمن که بشیم به فضل الهی کل اینترنت قطع میشه!

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
سلام
من نميدونم اين صبانت با رپيدشر چه مشكلي داره چرا سرعت دانلود از رپيدشر اينقدر اومده پايين
من اكانت رپيدشر دارم با سرعت 23 دارم ميگيرم ADSL يك مگ هم گرفتم ازاشون
الان يه 10 روزي ميشه اين مشكل رو دارم

كسي ميدونه چراه ...........................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

....

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
من نميدونم اين صبانت با رپيدشر چه مشكلي داره چرا سرعت دانلود از رپيدشر اينقدر اومده پايين
من اكانت رپيدشر دارم با سرعت 23 دارم ميگيرم ADSL يك مگ هم گرفتم ازاشون
الان يه 10 روزي ميشه اين مشكل رو دارم

كسي ميدونه چراه ...........................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

....
من هم همینجوریم...
احتمالا سرعتش رو محدود کردن.

بالا