• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
من 4 5 روز پیش از صبا 2 مگ گرفتم .. اما سرعتم خیلی کمه .. مخصوصا شبانه .. (30 40 کیلو بایت بیشتر سرعتم نمیشه) .. می تونه دلیلش این باشه ؟

من قبلا توضیح دادم ولی مثل اینکه هیچ کسی اونرو نخوند !!!

داستان از این قراره که من در باشگاه مخابرات یکی از مسوولان مخابرات رو دیدم و اون مطالب مهمی رو گفت که من در اینجا نمی تونم بگم .

بعدا که این مطالب رو با بخش فنی صبا در میون گذاشتم اونها هم تایید کردن و گفتن که بهشون دستور دادن سرعتهای بالا رو ندن یا به نصف کاهش بدن و گفتن حتی اگر سرویس 2 مگ صبا رو هم بگیری

اصلا انتظار نداشته باش که سرعتت بیشتر بشه .

من از آبان ماه امسال سرویس 1 مگ صبا دارم . تا اواسط آذر ماه خوب بود ( در طول روز بین 80 تا 95 کیلوبایت در ثانیه ) ولی از اواسط آذر به بعد اومد بین 50 تا 60 کیلوبایت در ثانیه و همچنان همینطوریه .

در ضمن الان دو - سه روزه که اومده بین 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه

Last edited:

hzcompany

Registered User
لایک‌ها
0
من قبلا توضیح دادم ولی مثل اینکه هیچ کسی اونرو نخوند !!!

داستان از این قراره که من در باشگاه مخابرات یکی از مسوولان مخابرات رو دیدم و اون مطالب مهمی رو گفت که من در اینجا نمی تونم بگم .

بعدا که این مطالب رو با بخش فنی صبا در میون گذاشتم اونها هم تایید کردن و گفتن که بهشون دستور دادن سرعتهای بالا رو ندن یا به نصف کاهش بدن و گفتن حتی اگر سرویس 2 مگ صبا رو هم بگیری

اصلا انتظار نداشته باش که سرعتت بیشتر بشه .

من از آبان ماه امسال سرویس 1 مگ صبا دارم . تا اواسط آذر ماه خوب بود ( در طول روز بین 80 تا 95 کیلوبایت در ثانیه ) ولی از اواسط آذر به بعد اومد بین 50 تا 60 کیلوبایت در ثانیه و همچنان همینطوریه .

در ضمن الان دو - سه روزه که اومده بین 30 تا 40 کیلوبایت در ثانیه

سلام
يه سوال داشتم ؟
شما با يك مگ روزا چند دانلود ميكني ؟
شبا چطور ؟
من يك مگ صبا نت دارم

amir.teta

Registered User
لایک‌ها
0
اوه اوه سرعت روزانه هم گند شد !

پینگم 700 !!!

سرعت دانلود 40 !

سرویس 1 مگ .

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من 4 5 روز پیش از صبا 2 مگ گرفتم .. اما سرعتم خیلی کمه .. مخصوصا شبانه .. (30 40 کیلو بایت بیشتر سرعتم نمیشه) .. می تونه دلیلش این باشه ؟

سلام دوست عزیز . امکان داره که مشکلش همین باشه . حتما با بخش فروش تماس بگیرید و بپرسین مدارک شرکتی براشون ارسال شده یا خیر؟

باتشکر احسان

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.من یه چند روزیه که صبانت 128گرفتم.از 5 اسفند به بعد تا 2-3 روز سرعت دانلود روزانه به 200 کیلو بایت هم میرسید ولی الان 30-40 کیلویه.شباهم دز حد 4-8 کیلو:(
دوستانی که صبانت داشتن , قبلا هم اینجوری بود شبانه اش؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
منم 2 مگ گرفتم اوایل خوب بود ولی 3 هفته هست که سرعت 10-20 کیلو بایت بیشتر نمیده
با اینکه مدارک شرکت که حتی شماره به نام شرکت هست رو اسکن کردم و 3 هفته پیش فرستادم ولی هنوز بالا نرفته
کسی از عزیزان هست که 2 مگ داشته باشه و 240-250 که قبلا میگرفتیم هنوز بتونه بگیره؟
2تا از دوستام هم همینطور هستن به نظرم میاد که این صبانت داره پول 2 مگ رو میگیره ولی 128 میده که یک نوع دزدی به حساب میاد

freedur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اینکه مدارک شرکت که حتی شماره به نام شرکت هست رو اسکن کردم و 3 هفته پیش فرستادم ولی هنوز بالا نرفته
کسی از عزیزان هست که 2 مگ داشته باشه و 240-250 که قبلا میگرفتیم هنوز بتونه بگیره؟
2تا از دوستام هم همینطور هستن به نظرم میاد که این صبانت داره پول 2 مگ رو میگیره ولی 128 میده که یک نوع دزدی به حساب میاد

الان دو ماه میشه مشکل قطعی و packet loss دارم هر دفعه هم میگن هفته دیگه درست میشه !

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
بچه های تهرانی یه نگاه به صفحه تنظیمات مودم بندازین.تو قسمت سرعت خط، من آپلودم 512 بود و دانلودم 1024 که یک مگ میشد. البته شبها سرعت خوبی داشت فقط.
الان که نگاه کردم برعکس شده!! یعنی آپلود شده یک مگ و دانلود رو زده 510 !!
البته ما سرویسمون 128 هست و شکایت نداره ولی دانلود شبها رو هم از دست دادیم دیگه.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7

پست شماره 2187 رو بخونید .

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
پست شماره 2187 رو بخونید .
من اول 4-5 صفحه قبل رو خودندم بعد پست زدم دوست من
منظورم یک خبر موثق بود از یک منبع که لینک بدید نه اینکه...
یا دوستان دومگی که تا 2-3 هفته پیش مثل خودم 240-250 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتن

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
من اول 4-5 صفحه قبل رو خودندم بعد پست زدم دوست من
منظورم یک خبر موثق بود از یک منبع که لینک بدید نه اینکه...
یا دوستان دومگی که تا 2-3 هفته پیش مثل خودم 240-250 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتن

باور کنید که در حال حاضر سرویسهای 1 مگ و 2 مگ صبا با سرعتهای پایینتر مثل 256 یا 512 هیچ فرقی ندارند ( طبق گفته یکی از افراد بخش فنی صبا )

من چهار ماه و نیمه که 1 مگ صبا دارم . من هم روزهای اول 95 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کردم ولی

بعد از مدتی به 50 تا 60 کیلو بایت در ثانیه کاهش پیدا کرد و در حال حاضر بمدت چند روزه که اومده بین 30 تا 40 .

بهمین دلیل من هم خواستم که 2 مگ بگیرم ولی بخش فنی صبا به من گفت که سرویس 1 مگ و 2 مگ صبا اومده روی 512 ( حتی پروفایل من رو بطور موقت گذاشت روی 2 مگ

ولی باز هم سرعت به زیر 60 کیلو بایت کاهش پیدا می کرد ) و به این ترتیب خواست به من نشون بده که 1 مگ با 2 مگ هیچ فرقی نداره و به من گفت اگر بالاتر بیایی ( از 1 مگ به 2 مگ )

اصلا انتظار نداشته باش که سرعتت بیشتر بشه ولی اگر پایین بری مثلا از 1 مگ به 128 حتما سرعتت خیلی کمتر می شود .​

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من میخواستم سرویس adsl صبا رو بگیرم در کرج البته(گزینه دیگری نیست)
کدوم سرویس بهتره؟
ارزش داره بالاتر از 128 بگیرم؟
سرویس 512 ماهی 2 گیگ ترافیک داره
کسایی که تجربه دارن باweb surfing و استفاده از skype (تصویری) این حجم کم نیست؟
البته بعضا دانلود هم هست مسلما که شب ها خواهد بود.
راستی وضعیت دانلود شبانه چطوره؟

پ.ن.: من مشابه این پست رو تو بخش کرج مطرح کرده بودم ولی چون بعضی از سوال هام بی جواب موند اینجا تکرارشون کردم.

Behi ™

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
کدوم سرویس بهتره؟

پ.ن.: من مشابه این پست رو تو بخش کرج مطرح کرده بودم ولی چون بعضی از سوال هام بی جواب موند اینجا تکرارشون کردم.

سریع حجمت تموم میشه مگه این که

ببین 128 نا محدود داره من تو سایتش ندیدم البته من صبا نیستم

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
باور کنید که در حال حاضر سرویسهای 1 مگ و 2 مگ صبا با سرعتهای پایینتر مثل 256 یا 512 هیچ فرقی ندارند ( طبق گفته یکی از افراد بخش فنی صبا )

من چهار ماه و نیمه که 1 مگ صبا دارم . من هم روزهای اول 95 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کردم ولی

بعد از مدتی به 50 تا 60 کیلو بایت در ثانیه کاهش پیدا کرد و در حال حاضر بمدت چند روزه که اومده بین 30 تا 40 .

بهمین دلیل من هم خواستم که 2 مگ بگیرم ولی بخش فنی صبا به من گفت که سرویس 1 مگ و 2 مگ صبا اومده روی 512 ( حتی پروفایل من رو بطور موقت گذاشت روی 2 مگ

ولی باز هم سرعت به زیر 60 کیلو بایت کاهش پیدا می کرد ) و به این ترتیب خواست به من نشون بده که 1 مگ با 2 مگ هیچ فرقی نداره و به من گفت اگر بالاتر بیایی ( از 1 مگ به 2 مگ )

اصلا انتظار نداشته باش که سرعتت بیشتر بشه ولی اگر پایین بری مثلا از 1 مگ به 128 حتما سرعتت خیلی کمتر می شود .​
ممنون دوست من از توضیحاتتون.اره به من همینو گفتن

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
کدوم سرویس بهتره؟

به نظر من 128 سه ماه با9 گیگ دانلود با قیمت 39500 تومن بهترین گزینه هست دوست عزیز
من که فقط بخاطر دانلود شبانه هست که تمام ایرادات صبانت رو تحمل میکنم
فعلا شبی 2.8 تا 3 گیگ دانلود رایگان دارم میگیرم
البته یک اکانت رپیدشر هم هر ماه میخرم که توی دانلود دستم باز باشه و دنبال لینک مستقیم نگردم

hzcompany

Registered User
لایک‌ها
0
من نیمدونم این صبانت پس چرا سرویس 1 میگ میده وقتی 128 بهتر از یک مگ هست !!! :D

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
منم که 128 با حجم 9 گیگ سه ماهه دارم از روزانه ش کاملا راضیم .الان دارم با 200 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکنم. ولی شبانه:(

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از همگی. پس با این حساب ۱۲۸ ظاهرا بهترین هست

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من 128 سه ماه با9 گیگ دانلود با قیمت 39500 تومن بهترین گزینه هست دوست عزیز
من که فقط بخاطر دانلود شبانه هست که تمام ایرادات صبانت رو تحمل میکنم
فعلا شبی 2.8 تا 3 گیگ دانلود رایگان دارم میگیرم
البته یک اکانت رپیدشر هم هر ماه میخرم که توی دانلود دستم باز باشه و دنبال لینک مستقیم نگردم

خیلی ممنون از جوابتون.
شما با چه سرعتی شبی ۳ گیگ دانلود میکنید؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی ممنون از جوابتون.
شما با چه سرعتی شبی ۳ گیگ دانلود میکنید؟
سرعت شبانشون برای همه یوزرهاشون یکی هست.چون یوزر پس شبانشون یکی هست
با سرعتی که الان روزانه دارم میگیرم یعنی 240 کیلوبایت بر ثانیه تقریبا.
البته طرف صبح دیگه سرعت فکر کنم کاهش پیدا میکنه و کلا 2.8 تا 3 گیگ جمعش میشه
چون تا پایان دانلود شبانه چندبار دیسکانکت میشه دقیق نمیشه گفت که چند مگ هم سند داره
خودتون میدونیدکه حجم دانلود رو بر اساس سند و رسیو محاسبه میکنن)
ولی حجم دانلود دریافتی همون2.8 تا 3 گیگ هست

بالا