سرعت شبانشون برای همه یوزرهاشون یکی هست.چون یوزر پس شبانشون یکی هست
با سرعتی که الان روزانه دارم میگیرم یعنی 240 کیلوبایت بر ثانیه تقریبا.
البته طرف صبح دیگه سرعت فکر کنم کاهش پیدا میکنه و کلا 2.8 تا 3 گیگ جمعش میشه
چون تا پایان دانلود شبانه چندبار دیسکانکت میشه دقیق نمیشه گفت که چند مگ هم سند داره
خودتون میدونیدکه حجم دانلود رو بر اساس سند و رسیو محاسبه میکنن)
ولی حجم دانلود دریافتی همون2.8 تا 3 گیگ هست
اره من یکسالی هست رپید استفاده میکنمسلام .شما از چه سرورهایی اینقدر دانلود دارین.احتمالا از رپید ؛آره؟
چون از سرورهای دیگه که سرعت نهایت به 10 کیلو میرسه.
اره دیشب افتضاح بود منم 800 مگ بیشتر دانلود نداشتمچقدر شبانه صبا نت افتضاح شده
ديشب 250 مگ دانلود كردم
حيف اونقدر تعريفهايي كه جلوي دوستام كردم.
اگر تا عيد اينطوري باشه من عوض ميكنم ميرم شاتل
اره دیشب افتضاح بود منم 800 مگ بیشتر دانلود نداشتم
تایید میشهمن زنگ زدم صبانت و گفتم که رک و راست بگید که ایا کاهش سرعت یک دستور همیشگی است و یا موقتی و نماینده صبانتهم گفت اگر راستش رو بخواهید کاهش سرعت از 112 کیلو به 58 کیلو برنامه کلی شرکت صبانت هستش که یک هفته بود دربارهاش بحش بود و چند روز پیش اجرا شد. دستکم دیگه سردرگم نیستیم و میدونیم که دوراه خوش بارگزاری شبانه تمام شد و باید به همون شبی 800 مگ ناقابل بسنده کنیم. ولی خود من برای اخرین باری هستش که از صبا دارم اینترنت میگیرم. همه چیز من بود و این سرعت اینترنت صبانت که این امید هم از من گرفته شد. میدونمکه خیلیهاتون اینجا مثل من هستید. خداحافظ صبانت
سلام
اين صبانت نامرد حتي يه عيدي هم نداد
پارسال عيد اكانت شبانش كه قطع نميشد
ولي امسال ديگه اين جوري نيست
بله دوست من گویا این قابلیت خرید گیگ اضافه هم تازگی اضافه شده باید با پشتیبانیتون تماس بگیرید(البته اگه بتونید پیداشون کنید و وقت داشته باشن که لطف کنن جواب بدن)منظور عیدی نیست قبل از اتمام سرویس در صورتی که حجم تمام کرده باشی میشه حجم خرید یا نه؟
اگه براتون شبانش مهم نیست اره از جاهای دیگه بهتره. همون 128 سه ماه 9 گیگ دانلود هم توصیه میشه برای خریددوستان مثل اینکه همه شاکی هستن
کلا توصیه میکنید ما هم مشترکش شویم یا نه
ملاک بیشتر برای من سرعتش هست اونم در طول روز (نه دانلود شبانه)
چون معمولا دو 3 برابر سرعتی که خریدی سرعت میده درسته؟؟
سرعت یک مگ چقدر هست؟؟؟؟
اگه براتون شبانش مهم نیست اره از جاهای دیگه بهتره. همون 128 سه ماه 9 گیگ دانلود هم توصیه میشه برای خرید
من تمام اگهی های شرکت رو براشون فرستادم توی پنلم هم زدن 2 مگ ولی از 128 هم کمتر بودخوب حالا بیشترین سرعتو
کدوم میده
بعضی ها میگن 128 سرعت 1.5 مگ میده؟؟؟
:f34r:
برای بالاتر از 128 نامه شرکت کفایت میکند ان شاالله .