oghab mobarez
Registered User
واسه من دیروز اینطوری بود ولی امروز خوبه تقریباامروز به شدت سرعت من پایینه واسه باز شدن یه page حدود یه دیقه علاف میشم!
واسه بقیه دوستان هم همینطوره؟
واسه من دیروز اینطوری بود ولی امروز خوبه تقریباامروز به شدت سرعت من پایینه واسه باز شدن یه page حدود یه دیقه علاف میشم!
واسه بقیه دوستان هم همینطوره؟
باز دیشب هم فوق العاده سرعت پایین بودواسه من دیروز اینطوری بود ولی امروز خوبه تقریبا
سلام
عزیز کم بودن سرعت به خیلی چیزها بستگی داره
ممکن سیم کشی تلفن و برق از یه جا عبور کرده باشه و این باعث ایجاد نوساناتی بروی خط دیتا بشه و افت سرعت شدیدی داشته باشید
ممکن مرکز مخابراتی شما مشکل داشته باشه که به راحتی میشه فهمید
اینم بگم ممکن صبا نت یا هر آی اس پی تو یه شهر سرویس خوب بده یه جا دیگه آشغال باشه
من خودم طرفدار کیفیت هستم
من 2 سال نیم هست که از صبانت سرویس دارم 128 و سرعت هم همیشه 110kb/s بوده چه روز باشه چه شب
lاكانت شبانش كه افتضاحه هم دي سي مي شه هم سرعتش فاجعس
روزانش بد نيست گاهي خيلي خوب گاهي نه!
صبانت با اسکایپ مشکل نداره؟
سرعت دانلود تورنت چطوره؟ با سرویس 128؟
ممنون
سلام
عزیز کم بودن سرعت به خیلی چیزها بستگی داره
ممکن سیم کشی تلفن و برق از یه جا عبور کرده باشه و این باعث ایجاد نوساناتی بروی خط دیتا بشه و افت سرعت شدیدی داشته باشید
ممکن مرکز مخابراتی شما مشکل داشته باشه که به راحتی میشه فهمید
اینم بگم ممکن صبا نت یا هر آی اس پی تو یه شهر سرویس خوب بده یه جا دیگه آشغال باشه
من خودم طرفدار کیفیت هستم
من 2 سال نیم هست که از صبانت سرویس دارم 128 و سرعت هم همیشه 110kb/s بوده چه روز باشه چه شب
تایید میشه1 سالی تقریبا میشه که دیگه دور دانلود رو خط کشیدم به خاطر سرعت مضخرف صبانت ، اما امشب مجبور شدم یه کمی برم تو کار دانلود..
و ای جهانیان ببینید سرعت دانلود مرا...
البته از حق هم نگذریم بعضی مواقع سرعت بسیار بالا میرفت و میرسید به 3-4 :| :|
کسی از مرکز زارعی ( تهران ) مشکل با باز کردن صفحه و پینگ تایم نداره ?
یه موضوع جالب دیگه اینکه وقتی DHCP مودم فعاله توی لیست ARP چند تا IP که مربوط به من نمیشه هست ! وارد کنترل پنل مودم هم میشم یه بار D-Link باز میکنه یه بار TP-Link حالا مودم من Asus ه ! چراغ DATA هم قبل از کانکت شدن فعال میشه . مسلما یه جای کار این مرکز ایراد داره ولی پشتیبانی میگه غیر ممکنه !
سلام
دوستان صبانتی با اسکایپ مشکل ندارید؟
سرویس دهنده ایی هست که نبسته باشه اسکایپ رو؟
من که همچین مشکلی ندارمصبانت برای سرویسهای حجمی سرعت بالا میده که سریع تموم بشه
از نظر سرعت خوبه.
یک سوالی داشتم من Du Meter(حتمن نصب کنید) رو نصب کردم و طوری تنظیمش کردم که هر پنج مگ آپلود و دانلود که میشه یک بوق کوتاه میزنه من موقع دانلود یک فایل مثلن 10 مگابایتی چهار پنج بار بیب رو میشنوم یعنی یکجورایی یک فایل 10 مگابایتی 20 مگابایت از حجم دانلود من رو میخوره.
این جریانش چیه ؟ نکنه اینها کاری کردن که اینطوری بشه ؟!!
صبانت برای سرویسهای حجمی سرعت بالا میده که سریع تموم بشه
از نظر سرعت خوبه.
یک سوالی داشتم من Du Meter(حتمن نصب کنید) رو نصب کردم و طوری تنظیمش کردم که هر پنج مگ آپلود و دانلود که میشه یک بوق کوتاه میزنه من موقع دانلود یک فایل مثلن 10 مگابایتی چهار پنج بار بیب رو میشنوم یعنی یکجورایی یک فایل 10 مگابایتی 20 مگابایت از حجم دانلود من رو میخوره.
این جریانش چیه ؟ نکنه اینها کاری کردن که اینطوری بشه ؟!!
یعنی با DU Meter و تنظیماتی که گفتم چک کردید درست بود.من که همچین مشکلی ندارم
دوبرابر نشون نمیده تنظیمش کردم هر وقت پنج مگ آپلود و دانلود شد یک بوق میزنهاون دوبرابر نشون دادن به خاطر تنظیمات دیومتر هست که هم شبکه رو اسکن می کنه و هم یه چیز دیگه رو ! تو تنظیمات فقط یه تیک باید فعال باشه ! اون صدای بوق هم شاید تو تنظیمات باشه . :wacko:
راستش تو ویندوز نیستم وگرنه یه پرینت اسکرین برات میزاشتم.