• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
یعنی با DU Meter و تنظیماتی که گفتم چک کردید درست بود.
http://rapidshare.com/files/277575004/DU_Meter_4.16_Build_3102.rar

دوبرابر نشون نمیده تنظیمش کردم هر وقت پنج مگ آپلود و دانلود شد یک بوق میزنه

attachment.php

اگر روی 1 کیلوبایت کمتر تنظیمش کنید هر ثانیه بیب رو میزنه یعنی همینجور داره حجم دانلود خورده میشه
نه با این که من کار نمیکنم.معمولا با همون خود پنجره نتورک چک میکنم چقدر سند و رسیو داشتم .هر وقت هم ببینم هیچ کاری نمیکنم و سند و رسیو دارم یک دیسکانت میکنم تسک بار میزنم پروسسهای مشکوک رو اند میکنم. که یک وقت تروجان یا اسپایی در حال اجرا نباشه که موقعی که از سایتهای کرک استفاده میکنم معمولا پیش میاد

amin52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من از دیروز با راپیدشیر نمیتوانم با سرعت بیش از یک کیلو بایت دانلود کنم مخصوصا روزها آیا برای سایر دوستان هم همینطور است؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان من از دیروز با راپیدشیر نمیتوانم با سرعت بیش از یک کیلو بایت دانلود کنم مخصوصا روزها آیا برای سایر دوستان هم همینطور است؟

شاتل هم همين وضع رو داره.ظاهرا مشكل از طرف مخابراته و روي كليه ISPها اعمال شده.دليلش مشخص نيست.اكثر آپلودسنترها بيشتر از 1KB نميشه ازشون دانلود كرد.

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
اره برای منم همینطوره
تو ی این مواقع اگه برای دانلود شبانه میخواین استفاده کنید توصیه میشه تعداد فایلها رو به 20 تا افزایش بدین تا 20تایی دانلود کنه
برای روز ولی باید منتظر بود دیگه تا درست بشه

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

میخواستم ببینم سرعت دانلود شبانه چقدره و آیا برای همه سرویسا سرعت شبانه یکیه ؟

یا اینکه سرعت شبانه 128 با مثلا 1 مگ فرق داره؟

در ضمن من سرعت روزانه برام مهم نیست و فقط شبانه رو میخوام بدونم .

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
سرويس شبانه صبانت دو شب است كه براي من كار نمي كند.

يعني اصلا در ساعات بين 3 تا 7 صبح كانكت نمي شود.

مي خواستم ببينم براي شماها هم همينطوري شده؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
یه سوال داشتم!
برای عوض کردن شرکت ispدوباره باید هزینه رانژه داد؟؟؟
بله دوست من.حتی اگه مدت دوره همین isp تون هم تموم بشه توی صبانت مخصوصا مراکزی که پورت خالی کم دارن دو روز بعد خطتونو خالی میکنن و برای شارژ مجدد باید مجددا 10 یا15 تومن هزینه رانژه رو بپردازید
سلام دوستان

میخواستم ببینم سرعت دانلود شبانه چقدره و آیا برای همه سرویسا سرعت شبانه یکیه ؟

یا اینکه سرعت شبانه 128 با مثلا 1 مگ فرق داره؟

در ضمن من سرعت روزانه برام مهم نیست و فقط شبانه رو میخوام بدونم .
چون همه از یک یوزر پس برای کانکت شدن شبانه استفاده میکنن بله دوست من برای همه چه 128 و چه 2 مگ یکی هست سرعت
اگه فقط برای شبانه میخواین صبانت بگیرید اصلا توصیه نمیشه .سرعت شبانه افتضاح هست ولی روزانه خوبه که البته محدودیت حجمیتونو باید حواستون باشه به هش(3ماه 9 گیگ 39500 تومن)
سرويس شبانه صبانت دو شب است كه براي من كار نمي كند.

يعني اصلا در ساعات بين 3 تا 7 صبح كانكت نمي شود.

مي خواستم ببينم براي شماها هم همينطوري شده؟
نه دوست من. من دیشب حدود 1 گیگ دانلود داشتم(البته با اکانت رپیدشر و 20 پارت همزمان)

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست من. من دیشب حدود 1 گیگ دانلود داشتم(البته با اکانت رپیدشر و 20 پارت همزمان)

خوب شما به جای این کار یه پارت رو با 1000 تا کانکشن بگیر این کارم فری دانلود منیجر نسخه 1.9 برات انجام میده فقط هر پارت نباید از دوگیگ بیشتر باشه موفق باشید

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
خوب شما به جای این کار یه پارت رو با 1000 تا کانکشن بگیر این کارم فری دانلود منیجر نسخه 1.9 برات انجام میده فقط هر پارت نباید از دوگیگ بیشتر باشه موفق باشید
دوست من سرعت شبانه روی128 محدود شده بعد شما یک پارت رو با مثلا 20 تا کانکشن هم بگیری هیچ فرقی نمیکنه
و اینکه گویا شما از رپید استفاده نکردین دوست من.همینطور هم با هشت تا کانکنشن محدودیت 5 گیگ رو بعضی شبها تموم میکنه که دوستان توصیه کردن روی 4تاش کنم که با اینکار خیلی کمتر مصرف میشه و درست هم بود

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من سرعت شبانه روی128 محدود شده بعد شما یک پارت رو با مثلا 20 تا کانکشن هم بگیری هیچ فرقی نمیکنه
و اینکه گویا شما از رپید استفاده نکردین دوست من.همینطور هم با هشت تا کانکنشن محدودیت 5 گیگ رو بعضی شبها تموم میکنه که دوستان توصیه کردن روی 4تاش کنم که با اینکار خیلی کمتر مصرف میشه و درست هم بود

این تجربه شخصی روی لینکهای مستقیم بود که سرعت رو از 20 به 100 میرسوند کاملا هم پایدار.بعد یعنی رپیدشیر چی کار میکنه که ترافیک تموم میشه برای 100 تا لینک ساعتی 15 مگ آپلود میشه 360مگ دانلود رپیدشیر چه جوری حساب میکنه؟
با سپاس

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
این تجربه شخصی روی لینکهای مستقیم بود که سرعت رو از 20 به 100 میرسوند کاملا هم پایدار.بعد یعنی رپیدشیر چی کار میکنه که ترافیک تموم میشه برای 100 تا لینک ساعتی 15 مگ آپلود میشه 360مگ دانلود رپیدشیر چه جوری حساب میکنه؟
با سپاس
منم موندم چرا اینطور حساب میکنه ولی وقتی تعداد کانکشن ها بیشتر از 8تا میشه و تعداد دانلود همزمانبه20تا 5 گیگ رو میزنه مصرف کردین
من دیشب 1گیگ دانلود داشتم بازم زده 2گیگ مصرف ولی خوب خوبه نزده 5 گیگ تموم شده
یادمه سر یک فایل که98 درصد گرفته بود از اخرین پارت یک مجموعه 30پارتی که رار هم بود دیگه نگذاشت بگیرم همون 2 مگ رو.زدم فری که کلا لینک رو اکسپایر کرد:blink: :wacko:
این مشکلات از زمانی برام درست شده که شبانه رو محدود کرده صبانت
تازه من خوبه کسانی که لینک مستقیم میگرن میگن شبی 400 مگ بیشتر نمیتونن بگیرن

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم موندم چرا اینطور حساب میکنه ولی وقتی تعداد کانکشن ها بیشتر از 8تا میشه و تعداد دانلود همزمانبه20تا 5 گیگ رو میزنه مصرف کردین
من دیشب 1گیگ دانلود داشتم بازم زده 2گیگ مصرف ولی خوب خوبه نزده 5 گیگ تموم شده
یادمه سر یک فایل که98 درصد گرفته بود از اخرین پارت یک مجموعه 30پارتی که رار هم بود دیگه نگذاشت بگیرم همون 2 مگ رو.زدم فری که کلا لینک رو اکسپایر کرد:blink: :wacko:
این مشکلات از زمانی برام درست شده که شبانه رو محدود کرده صبانت
تازه من خوبه کسانی که لینک مستقیم میگرن میگن شبی 400 مگ بیشتر نمیتونن بگیرن

من یه مشکل شبیه این داشتم که کل ترافیکم رو آنتی ویروسم میخورد یعنی فایل دانلودی من رو برا خودش دانلود میکرد بعد هم دم دهنش رو پاک میکرد انگارنه انگار اینجا هم صبا باید این کارو کرده باشه یعنی ترافیک رو دور ریخته باشه با چیز پی ان تست کن و یا تک لینک با کانکشن بالا در ضمن به ساپورت رپید ایمیل بزن بگو

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
این صبانت وحشتناک داره ترافیک می دزده !
جدیدآ هم خیلی قطع میشه . حداثل توی یک روز 20 بار این اتفاق میفته !

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
این صبانت برداشته سرِخود Mac Address همه مشترکانش را فعال کرده.

منِ بدبخت 5 روزه که نمی تونستم از اینترنت استفاده کنم (همش ارور 691 می گرفتم و نمی تونستم کانکت بشم) تا اینکه یکی از دوستانم که به اینترنت دسترسی داشت و اتفاقا به سایت صبانت سر زده بود گفت که جریان از این قراره:
اطلاعیه شماره 19

به اطلاع کلیه مشترکین محترم می رساند که جهت بالا بردن امنیت شبکه ADSL شرکت مقرر گردید هر کاربر فقط بتواند با یک MAC Address به شبکه متصل گردد .
لذا مشترکینی که از یک تجهیزات (مودم) یا کامپیوتر استفاده می نمایند ضمن ثبت MAC Address امنیت لازم را برقرار می نماید و در خصوص کاربرانی که از بیش از یک تجهیزات استفاده می نمایند لازم است با مدیریت شبکه از طریق واحد پشتیبانی به شماره 88554123 تماس حاصل فرمایید . لازم به ذکر است در مورد کاربران بیش از یک MAC Address احتمال ایجاد Error 691 وجود خواهد داشت .
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید ، همچنین در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی شرکت تماس حاصل فرمایید .

http://sabanet.ir/allnews.htm

حالا اگر اون دوستم این رو به من نمی گفت خدا می دونست من تا کِی بی اینترنت می موندم!

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
من از جاي ديگه اكانت دارم و از اونجاكه در منطقه ما هم صبا adsl داره خواستم از دوستان سوالي بكنم
اولا من منطقه سعادتمند هستم - خواستم بدونم صبانت همچنان مثل سرعتهاش يكسانه ؟ چون يادمه قبلا سرعت 128 با 512 هيچ فرقي نداشت و فقط پول بيشتر ميدادي آيا هنوزم همينجوره ؟
دوستان با اكانت شبانه نهايتا چقدر توي 4 ساعت دانلود دارن؟
ممنون

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
من از جاي ديگه اكانت دارم و از اونجاكه در منطقه ما هم صبا adsl داره خواستم از دوستان سوالي بكنم
اولا من منطقه سعادتمند هستم - خواستم بدونم صبانت همچنان مثل سرعتهاش يكسانه ؟ چون يادمه قبلا سرعت 128 با 512 هيچ فرقي نداشت و فقط پول بيشتر ميدادي آيا هنوزم همينجوره ؟
دوستان با اكانت شبانه نهايتا چقدر توي 4 ساعت دانلود دارن؟
ممنون
صبانت الان سرعتش روی 100 - 150 هست ! ولی چه فایده ؟ هرچی بیشتر باشه محدودیت سریع تر تموم میشه ! :)

شبا هم سرعت دانلود من بین 2 تا 5 هست ! تازه گیر می کنه و بعضی وقتا اصلآ دانلود نمی کنه ! :lol:

symbolic

Registered User
لایک‌ها
0
صبانت الان سرعتش روی 100 - 150 هست ! ولی چه فایده ؟ هرچی بیشتر باشه محدودیت سریع تر تموم میشه ! :)

شبا هم سرعت دانلود من بین 2 تا 5 هست ! تازه گیر می کنه و بعضی وقتا اصلآ دانلود نمی کنه ! :lol:

پس با اين حساب اگه من چه سرعت 128 بگيرم چه 512 هيچ فرقي نميكنه ؟
يعني شبانه اون الان اينقدر مزخرفه ؟:eek:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
مزخرف مال یک لحظشه
من موندم چرا کلا نمیگن رایگان نداریم.سرعتی که از دایل اپ کمتره به چه دردی میخوره ماکسیمم سرعتشون به 5 کیلوبایت بر ثانیه میرسه

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
آقا کلآ صبانت به همه داره 1 مگ میده ! 128 و 512 فقط به اسم هست !
صبا فقط پول حجم رو میگیره ! یعنی 2 گیگ 14 تومن !

شبا هم که همونطور که دوستمون هم تایید کرد خیلی بشه سرعت روی 5 باشه !
تازه در اکثر مواقع هم گیر می کنه و لحظه به لحظه قطع میشه !

متاسفانه این وضعیت واسه همه ی ADSL های محدود هست . یعنی الان داتک محدود هم اینجوریه !

بالا