oghab mobarez
Registered User
راستشو بخواین شما اولین نفرید که طی یکی دوماه گذشته میگن که شبانه سرعت خوبه.میشه از سرعت شبانتون یک پرینت اسکرین بزاریددوست عزیز شما کدوم مرکز مخابرات هستید؟
راستشو بخواین شما اولین نفرید که طی یکی دوماه گذشته میگن که شبانه سرعت خوبه.میشه از سرعت شبانتون یک پرینت اسکرین بزاریددوست عزیز شما کدوم مرکز مخابرات هستید؟
اوه، این که شیرین میشه 3،2 مگ، شما خودتون کدوم مرکز هستی؟ احتمالا باید خلوت باشه...
نه دوست عزیز پارتی ندارماوه، این که شیرین میشه 3،2 مگ، شما خودتون کدوم مرکز هستی؟ احتمالا باید خلوت باشه...
پارتی ای چیزی تو صبانت ندازی دوست عزیز! اگه واقعا سرعتشون این باشه که...
کاملا تایید میشه.در حال حاضر دانلود با تورنت من همون500 مگ رو میگرم و رپید شر با تنظیمات خاص که کل 5 گیگمو اینطوری مصرف میکنه 1 گیگ میگیرمسلام ali_oop عزيز
. آقا يه چيزي!؟ در برنامههاي مونيتورينگ يك نكته را توجه داشته باشيد! بايد در قسمت Option شون، و در قسمت Network Interface اون بايد Dial Up رو انتخاب كنيد (اگر به شكل بريج هستيد) چون اگر روي حالت All Interface باشه سرعت رفت برگشت دادههاي بين كارت شبكه و مودم رو هم و چيزاي ديگه كه نميدونم چيند رو هم به مجموع كل اضافه ميكنه و يه هو شما همچين سرعت نجومي رو ميبينيد!!مثلن من هم الان يه تستي كردم! سرعت دونلود من 105MB/s هست و در برنامه Netmeter خودم نوع اينتر فيس رو از حالت Dial Up به All Interface تغيير دادم و سرعت نجومي 270MB/s رو بهم نشون داد!! اين سرعت كاذب مال اين هست!!
. در ضمن شما مجموع دنلودهاي شبانه خودتون رو هم با هم جمع كنيد (يك شب رو) و تقسيم بر ساعات Online بودن نماييد سرعت ميانگين به دستتون مياد!
. من يك دو ماهي رفته بودم مسافرت و الان باز برگشتم و امشب صبانت رو دارم. تست ميكنم ببينم سرعتم چطور شده؟! قبلن كه با تورنت شبي 1.2GB در حالت نرمال دنلود داشتم. حالت بد 800MB~450MB و حالات خيلي خوب 1.5GB ميشد....
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
89/02/31
دوست عزیز شما کدوم مرکز مخابرات هستید؟
شبانه رو گذاشتن واسه آدمهای شب زنده دار که یک جوری وقت شبشون پر بشه و سرگرم بشن
اگه 1GB با کامپیوتر خودتون دانلود کنید با احتساب 9 گیگابایت سه ماهه 39210 هر گیگ میشه 4356 تومن، تازه بدون محاسبه هزینه استهلاک برق کامپیوتر و از همه مهمتر وقت
اگه 1GB دانلود به بیرون سفارش بدین، با هزینه پست و DVD و دانلود هر گیگ فوقش بشه 1000
اگه 4GB رو به مغازه های کامپیوتری سفارش بدین چیزی بین هزار تا دو هزار تومن میشه
اگه 4GB رو تو همین فروم سفارش بدین میشه حدود 500 تا هزار تومن
دانلود از اینترنت اونم با سرعت چرت و پرت ایران = اتلاف وقت + اتلاف پول
به شخصه سرویس صبانت رو قبول دارم و حدود یکسال که مشترکشم
خیلی از دوستان که مطلب مینویسن با سرویس دیگر شرکتها که روزی چند ساعت قطع میشه کار نکردن
توقع بعضی دوستان از سرویس اینترنت ایران خیلی بالاست ولی واقعیت اینکه پهنای باند تجاری در ایران خیلی خیلی گرونه و به شدت در انحصار مخابرات دولتیه ، دست آخر کاسه کوزه هم سر این شرکتهای بدبخت میشکنه
بزرگترین مشکلی که با صبا داشتم مساله رانژه بود که خوب پیگیری نمیکنن و این مشکل رو از زبان خیلیهای دیگه هم شنیدم، وقتی سرویس اینترنت رو برای اولین بار سفارش میدین راه اندازیش دیگه با خداست یک هفته یک ماه سه ماه... بعد بهتون زنگ میزنن میگن نمیخواهید سرویس رو تحویل بگیرید!
ببخشید دوست عزیزسلام ali_oop عزيز سرعت رفت برگشت دادههاي بين كارت شبكه و مودم رو هم و چيزاي ديگه كه نميدونم چيند رو هم به مجموع كل اضافه ميكنه و يه هو شما همچين سرعت نجومي رو ميبينيد!!
سلام
خوب خلاصه میگم من چند ماهیه که اکثر اوقات برای اتصال به نت به مشکل بر میخورم .متن پیام
link to broadband conneciton failed.reconnect pending
باید این پروسه زدن کانکت به صورت دستی رو چند بار ادامه بدم تا وصل بشم
هر چی هم پیگیری میکنم یا سر در نمیارن یا نمیخوان مشکلو حل کنند
نهایت حرفشون اینه که منطقه شما مشکل داره و ما پیگیریم
فقط من موندم این چه مشکلیه که بعد چند ماه نتونستند حلش کنند
سلام نوید جان چطوری عزیزسلام دوستان،
من سرویس 1 مگ صبانت رو دارم و دو ماهی هست که فوق العاده سرعتش افت کرده.
قبل از اون سرعت بین 120 تا 220 بود که با توجه به سرعت استاندارد برای 2مگابیتی ها که 128 هست، خیلی هم خوب بود.
اما این 2-3 ماه سرعت بطور متوسط 50 هست!!!! یعنی اگر استاندارد هم در نظر بگیریم، هم سرعت با سرویس 512 یا حتی کمتر.
مشهد هستم، مرکز فرشچی.
میخواستم ببینم سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند یا مشکل از خط من هست.
امکان داره که به خطر همون مساله ی محدودیت خانگی و نداشتن مدارک مورد نیاز باشه ؟ چون بعد از اون ماجراها یه مدت سرعت خوب بود و بعد اینطور شد.
سرعت شبانه هم که افتضاحه برای من. چیزی حدود 30-40 و گاها کمتر.
اگر مشکل سرعت حل نشه میرم سراغ شاتل. تا همین الانش هم به دلایل مختلفی مجبور شدم با صبانت بمونم.
من هم دقيقا همين مشکل را دارم ... تا مياد کانکت بشه ديسي ميشه و بايد دوباره دکمه کانکت را بزنم و و گاهي مواقع تا 30 بار! همين قضيه تکرار ميشه!
سلام نوید جان چطوری عزیز
من یک بار برای شرکت 2 مگ گرفتم مدارک رو هم براشون اسکن کردم فرستادم ولی از 128 پایین تر بود هرچی هم اینطرف و اونطرف زنگ زدم که چرا پول 2 مگ رو گرفتین از 128 کمتره فایده ای نداشت 2 هفته کارم بود زنگ بزنم تهران که پیگیری کنن از اخرم گندش دراومد که اصلا مخابرات اجازه 2 مگ رو نمیدن بهشون.خلاصه دوباره همون 128 گرفتم .الانم از روزانه راضی هستم بین 230-240 میده (که میشه همون 2 مگ )
حجم دانلود هم برای 2 مگ 5 گیگ بود ولی الان همون 9 گیگ هست
.شما هم اینبار همین 128 رو بگیر روزانت درست میشه.
شبانه هم که کلا برای همه اوردن پایین سرعت دانلود نهایتا به 10 کیلوبایت بر ثانیه میرسه.من الان با 5تا از دوستان که از 4 منطقه مختلف مشهد هستن تماس داشتم که همه همینطوری بود-صابری-بهشتی-شفا-مطهری...
. آقا قصد جسارت نداشتم! آخه صبانت تازه سرويس 2Mb/s راه انداخته و سرعت درون تصوير شما در حدود 3.2Gb/s بود(با احتساب افت خطوط و غيره... يعني شما 3.5Gb/s بايد باشيد!) همچنين گفتم شايد در مورد حجم دنلودي هم اشتباهي كرديد كه مثل اينكه همه چبز درسته!!! پس خوش بحالتان.......ببخشید دوست عزیز
این نکته ای که گفتین کاملا درست است ولی خوب منم گاگول تشریف ندارم!
وقتی میگم 6 گیگ دانلود کردم! از آسمون که نیومده؟
....
کسی تا حالا سرویسشو با شارژ انلاین تمدید کرده؟؟ من چون اخرای دوره هستش واسه سه ماه بعد انلاین شارژ کردم پولشم انلاین واریز کردم ولی هیچ جای سایت نزده که ok شد یا نه!!! فقط یه ایمیل امد که پرداخت موفقیت امیز بود! تو پانل همون دوره قبل فقط نوشته.
...
آقايان من الان توسايت صبانت ديدم نوشته سرعت 2Mb/s در ايران سراسري شده!!