• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام b@TISTA عزيز
animsmilysmile.gif

راه اول:
. والله بر اساس آخرين اكتشافات ما (اگر درست باشه و دوستان استاد در شبكه تاييد كنند!) اگر شما مودمتان را برروي حالت PPPoE تنظيم نماييد، چون مودم روتر هاي تست شده ما خودشون MAC آدرس داشتند، (نمي دانم آيا همه مودم‌هاي ADSL همينطور هستند يا نه!!) صبانت MAC آدرس مودم را ثبت كرده و آقوام و دوستان ما به راحتي n تا سيستم به مودمشان مي‌زنند و راحت كار مي‌كنند!

راه دوم:
. اما يكي ار اقوام كه بيخبر از همه جا بوده!! و مودمش هم در حالت Bridge بوده، صبانت MAC آدرس كارت شبكه سيستمي را كه اكنت شبانه روش فعال مي شده و در طول روز هم بيشتر م.رد استفاده قرار مي‌گرفته را ثبت كرده! به همين دليل 2 تا سيستم ديگه اون‌ها از كار افتاده بود! تا اينكه به من اطلاع دادند و من پيشنهاد دادم از برنامه A-MAC Address Change يا MAC Address Changer استفاده كنه و MAC سيستم هاي ديگه‌اش را همانند MAC سيستم اولي بكنه، اين كار را كرد و مشكل حل شد! به همين سادگي و به همين خشمزگي؟! اما چند نكته:

1) اگر مجبور شديد از اين راه برويد، MAC اوليه سيستم‌هايي را كه قصد عوض كردن آدرسشون را داريد ياداشت نماييد تا در صورت نياز يا ... دوباره آدرس اصلي و اوليه را به كارت شبكه خود باز گردانيد.
2) نمي‌دانم زماني كه دو سيستم MAC شون مشابه هم مي‌شه، اگر همزمان به مودم وصل باشند و قصد اشتراك كردن شبكه را داشته باشيد چه مشكلي ممكنه پيش بياد!؟!؟ ولي اگر در هر دفعه فقط يك سيستم به اينترنت وصل باشد و Share نكنيد، مشكلي نخواهيد داشت. (تست شده!)

راه سوم:
. راه پاياني هم اين هست كه همانطور كه در سايت صبانت نوشته، شما آدرس MACهاي تمامي سيستم‌هاي خودتون را براي نمايندگي ببريد تا در سيستمشون ثبت كنند و مشكل حل شود! (عجب كار احمقانه‌اي كردند!!!! ببخشيدا به اون‌ها چه مربوط كه ما چندتا سيستم داريم يا چندتا سيستم مي‌خواهد همزمان به شبكه وصل شود!! همه چيز اينجا برعكس آدم‌هاست!!! )

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

Last edited:

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
سلام b@TISTA عزيز
animsmilysmile.gif

راه اول:
. والله بر اساس آخرين اكتشافات ما (اگر درست باشه و دوستان استاد در شبكه تاييد كنند!) اگر شما مودمتان را برروي حالت PPPoE تنظيم نماييد، چون مودم روتر هاي تست شده ما خودشون MAC آدرس داشتند، (نمي دانم آيا همه مودم‌هاي ADSL همينطور هستند يا نه!!) صبانت MAC آدرس مودم را ثبت كرده و آقوام و دوستان ما به راحتي n تا سيستم به مودمشان مي‌زنند و راحت كار مي‌كنند!

راه دوم:
. اما يكي ار اقوام كه بيخبر از همه جا بوده!! و مودمش هم در حالت Bridge بوده، صبانت MAC آدرس كارت شبكه سيستمي را كه اكنت شبانه روش فعال مي شده و در طول روز هم بيشتر م.رد استفاده قرار مي‌گرفته را ثبت كرده! به همين دليل 2 تا سيستم ديگه اون‌ها از كار افتاده بود! تا اينكه به من اطلاع دادند و من پيشنهاد دادم از برنامه A-MAC Address Change يا MAC Address Changer استفاده كنه و MAC سيستم هاي ديگه‌اش را همانند MAC سيستم اولي بكنه، اين كار را كرد و مشكل حل شد! به همين سادگي و به همين خشمزگي؟! اما چند نكته:

1) اگر مجبور شديد از اين راه برويد، MAC اوليه سيستم‌هايي را كه قصد عوض كردن آدرسشون را داريد ياداشت نماييد تا در صورت نياز يا ... دوباره آدرس اصلي و اوليه را به كارت شبكه خود باز گردانيد.
2) نمي‌دانم زماني كه دو سيستم MAC شون مشابه هم مي‌شه، اگر همزمان به مودم وصل باشند و قصد اشتراك كردن شبكه را داشته باشيد چه مشكلي ممكنه پيش بياد!؟!؟ ولي اگر در هر دفعه فقط يك سيستم به اينترنت وصل باشد و Share نكنيد، مشكلي نخواهيد داشت. (تست شده!)

راه سوم:
. راه پاياني هم اين هست كه همانطور كه در سايت صبانت نوشته، شما آدرس MACهاي تمامي سيستم‌هاي خودتون را براي نمايندگي ببريد تا در سيستمشون ثبت كنند و مشكل حل شود! (عجب كار احمقانه‌اي كردند!!!! ببخشيدا به اون‌ها چه مربوط كه ما چندتا سيستم داريم يا چندتا سيستم مي‌خواهد همزمان به شبكه وصل شود!! همه چيز اينجا برعكس آدم‌هاست!!! )

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

سلام ممنون از راهنمایی

والا من گیج شدم.من یه مودم روتر دارم که قبلا از سپنتا اشتراک داشتم رو مودم ست کرده بودم و از لن های مودم و وایرلسش رو نوت بوک ، پلی استیشن ، ریسیور و آیفون استفاده میکردم.

با این تفاسیر نمیشه رو سیستم جدید صبانت اینگونه استفاده کرد!!!:wacko:

پس باید یا دونه دونه مکهای دستگاههای مورد استفاده رو بدم خدمتشون یا بیخیال این شرکت عظیم در امور تکنولوژی بشم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام b@TISTA عزيز
animsmilysmile.gif

والا من گیج شدم.من یه مودم روتر دارم که قبلا از سپنتا اشتراک داشتم رو مودم ست کرده بودم...
. نه ديگه! همين!! شما اگر مودمتان را روي حالت PPPoE تنظيم كنيد (يعني User/Pass رو تو خود مودم تعريف كنيد و خود مودم عمل ارتباط با اينترنت را انجام دهد) ديگه مشكل MAC به نوعي حل مي‌شود! چون MAC مودم در صبانت تعريف مي‌شود و هر وسيله‌اي كه به مودم وصل شود بدون مشكل كار خواهد كرد! (اين همون راه اول هست كه در پست پيشين عرض كرده بودم)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سلام b@TISTA عزيز
animsmilysmile.gif

. نه ديگه! همين!! شما اگر مودمتان را روي حالت PPPoE تنظيم كنيد (يعني User/Pass رو تو خود مودم تعريف كنيد و خود مودم عمل ارتباط با اينترنت را انجام دهد) ديگه مشكل MAC به نوعي حل مي‌شود! چون MAC مودم در صبانت تعريف مي‌شود و هر وسيله‌اي كه به مودم وصل شود بدون مشكل كار خواهد كرد! (اين همون راه اول هست كه در پست پيشين عرض كرده بودم)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

دقیقا تایید میشه.مودم که روی pppoe باشه mac مودم رو ثبت میکنند و هیچ مشکلی نیست

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من تازه اولین باره که از صبانت سرویس گرفتم(تهران نیستم).
با سرویس روزانه مشکلی ندارم ولی سرویس شبانه(رایگان) اصلا قابل استفاده نیست. سرعتش از ۴کیلوبایت بالاتر نمیره.مشکل از سایتی که ازش دانلود می کنم هم نیست چون از جای دیگه تا ۴ مگ هم ازش دان کردم.
توی مرکز مخابراتی ما تا الان به ۳ نفر سرویس دادن و به دلایلی فعلا دیگه سرویس نمیدن. پس مشکل ترافیک وجود نداره. با این همه آیا منطقیه این سرعت؟
شبانه صبانت کلا اینجوریه؟
سرویس ۱۲۸ برنز هست

کسی نبود جواب سوال من رو بدونه؟

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
سلام b@TISTA عزيز
animsmilysmile.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

دقیقا تایید میشه.مودم که روی pppoe باشه mac مودم رو ثبت میکنند و هیچ مشکلی نیست

با تشکر از راهنمایی

پس همین صبا رو فردا اوکی کنم.

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
شرمنده:blush:

راستی چطوری میشه از صبا سه ماهه ۵۱۲ رو گرفت بدون اون مدارک لازمه میشه کاری کرد؟

دوره اول رو ۱۲۸ بگیرم دوره بعد رو که آنلاین شارژ کنم میشه سرویس ۵۱۲ رو شارژ کنم؟

ممنون.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

mak86 عزيز:
. والله اگر در شبكه تورنت هم چنين مشكلي داريد و همچنين در سايت‌هاي دنلود همانند Download.com و.... اوقت لازم هست كه به نمايندگي اطلاع بدهيد و اگر مشكل حل نشد بايد تصميم جدي بگيريد!! ولي توجه هم داشته باشيد كه باز به دليل رسيدن به خرداد و زنده شدن ياد اون جريانان همين الان هم سرعت ها را كم كردند و خيلي كند شده!!!

b@TISTA عزيز:
. جواب سوالاتتان را نمي دان اما نظر شخصيم در مورد صبانت اين بوده كه چون به حساب‌هاي 128kbps همواره حداكثر سرعت را سعي مي كنند!!!! كه ارائه بدهند پس من همواره 128 گرفته‌ام و اگر براي مدتي (يك روز تا چندين ماه!) سرعت من يا همه بد بشه زياد درد دلم نميره كه چرا مثلن پول 512 دادم ولي الان در حد 128 يا بدتر سرعت دارم! ..... در كل در اينجا! و زمان فعلي! هيچ چيزي به نام "سرعت(يا سرئيس دهي) تظمين شده" و "حق با مشتري هست" وجود نداره! ........ ديگر خود دانيد.....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید من یه مودم Dlink دارم
و الان دارم از طریق وایرلس با لپتاپ به اینترنت وصل میشم
ولی از طریق eth نمیتونم PC خونه را وصل کنم همزمان
کسی میدونه چطوری باید این کار رو کرد که هم لپ تاب با وایرلس و هم PC با eth به اینترنت وصل بشیم؟
با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

. در حالت تنظيم Bridge براي مودم بايد يك سيستم را به عنوان Server تعريف نماييد و كانكشن را از روي آن به بقيه Share نماييد يا اينكه روي مودم حالت PPPoe را تنظيم كنيد و به راحتي n تا سيستم (به تعداد پورت‌هاي eth + وايرلس) را همزمان به اينترنت دسترسي دهيد!

. ولي من تا جايي كه يادمه (در مورد پست‌هاي شما در تاپيك اتوماتيك نمودن سيستم براي اكنت شبانه صبانت) شما به شكل Bridge مودمتان را تنظيم مي‌نموديد و سپس با لپتاپ با كانكشني كه در آن ساخته بوديد به اينترنت دسترسي داشتيد... اگر اينطور بوده باشه؟! پس اين احتمال هست كه MAC لپتاپ شما در سيستم صبانت ثبت شده باشد و نه MAC مودم شما يا سيستم دسكتاپتان!! آيا سيستم دسكتاپتان مي‌تواند (به تنهايي) به اينترنت دسترسي داشته باشد؟!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/16
26.gif
103.gif

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
آها پس اینطوره!
بله فقط با لپ تاپ میتونم متصل بشم!
به صورت bridge
گفتم چرا PPPOE هم نمیتونم با لپ تاپ وصل بشمااا نگو کار اوناس!
میشه الان راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ali_oop عزيز
animsmilysmile.gif

. بهترين را اين هست كه MAC لپتاپ و مودم را با هم عوض كنيد! براي تعويض MAC بپتاپ مي‌توانيد از يكي از اون برنامه‌هايي كه در بالا معرفي كردم استفاده كنيد و براي مودم نمي دانم چطوري!!!؟ شايد با اون برنامه ها بشه شايد در درون محيط WUI (برنامه خود مودم) خود مودم چنين گزينه‌اي وجود داشته باشه يا .....!؟

. البته ميشه بر اساس گفته سايت صبانت، يك نامه به نمايندگيشان بدهيد و كليه MAC آدرس‌هاي خودتان را بهشون معرفي نماييد.........!!!!!!!!!!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/16
26.gif
103.gif

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

mak86 عزيز:
. والله اگر در شبكه تورنت هم چنين مشكلي داريد و همچنين در سايت‌هاي دنلود همانند Download.com و.... اوقت لازم هست كه به نمايندگي اطلاع بدهيد و اگر مشكل حل نشد بايد تصميم جدي بگيريد!! ولي توجه هم داشته باشيد كه باز به دليل رسيدن به خرداد و زنده شدن ياد اون جريانان همين الان هم سرعت ها را كم كردند و خيلي كند شده!!!

26.gif
103.gif

سلام خیلی ممنون.
سایت ها همان است که گفتید. پشتیبانی هم میگه سرعت share میشه (پس روزها چرا اینطوری نیست؟)
بازهم خیلی ممنون

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
سلام b@TISTA عزيز
animsmilysmile.gif

راه اول:

راه دوم:

راه سوم:

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/15
26.gif
103.gif

و اما راه چهارم:
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید.

با تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام MMJ431 عزيز
animsmilysmile.gif

و اما راه چهارم:
در صورت عدم نیاز به سرویس فوق شما می توانید با امضا کردن فرم MAC Address و ارسال آن به واحد فروش سرویس فوق را حذف نمایید.
با تشکر
. اه! چه جالب!!!! يا من متوجه اين خط نشدم(به دليل عصبانيت!!) يا تازه اضافه شده!! در كل ممنون كه خبر داديد....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/17
26.gif
103.gif

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
سلام

من میخوام کوچ کنم به سمت صبانت یا شاتل
حالا دوستانی که تجربه هر دو رو دارن کدوم رو توصیه میکنن

سرعت دانلود 128 صبا چنده ؟ شاتل چنده ؟ ( در تهران )

ممنون میشم دوستان

در ضمن یه سوال دیگه :

اگه بخوایم بفهمیم که تو منطقه مخابراتی ما کدوم شرکت پهنای باند بیشتری داره باید چیکار کنیم ؟
یعنی میتونیم بفهمیم مشترکین شاتل در منطقه ی ما بیشترن یا صبانت ؟
( منطقه ما : آیت الله کاشانی )

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من صبانت دارم 1 مگابيت..کيفيت سرعتش خوبه ولی نوسان هم داره...پشتيبانيشون جالب نيست..ساعت 7 شب که میشه مثل مغازه دارا میبندن میرن..يه 2 3 بارم ترمينالشون تو مخابرات سوخت که به خاطر همين من 2 3 روز اینترنت نداشتم..الان يه 5 6 ماهی هست استفاده میکنم..در کل بخوام امتياز بدم بهشون از 20
13 14 میدم.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان راهی هست اضافه پهنای باند رو به مشترک دیگه‌ای انتقال بدیم؟

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 1 هفته که از ندا گستر درخواست رانژه کردم اما هی میگه امروز فردا به نظرتون چند وقته حاضر میشه؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من 1 هفته که از ندا گستر درخواست رانژه کردم اما هی میگه امروز فردا به نظرتون چند وقته حاضر میشه؟
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره.جاهایی که شلوغه مثل همین مرکز خود من تا یک ماه هم طول میکشه ولی معمولا باید 10 روزه رانژه کنن

بالا