• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من با این که فقط در روز 5 یا 6 ساعت به گردش تو اینترنت می پردازم و 2 یا 3 اهنگ هم دانلود میکنم و البته 2 نرم افزار ولی در عرص 3 روز 489820 کیلو بایت مصرف شده میخوام بدونم نرمال هست یا خیر

Last edited:

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی باز شد
ولی تو روح نداگستر
من که اینقدر مصرف روزانه نداشتم!
بابا من تو 1 ماه چطوری 5.5 گیگ دانلود کردم وقتی روزی ماکسیموم 150 مگ دریافت و ارسال داشتم
حتی خیلی روز ها کمتر هم بوده!
خیلی روز ها اصلا وصل نشدم بعلت مشغله کاری!

اتفاقا نداگستر بر عکس شرکت های دیگه ترافیک مصرفی رو درست حساب میکنه.

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا کسی جواب من رو نمیده در مورد ترافیک مصرفی؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
چرا کسی جواب من رو نمیده در مورد ترافیک مصرفی؟
ریز مصرفتونو بزنید خودتون متوجه میشید که چه ساعتی کانکت شدید و چه مقدار مصرف داشتین
اگه سرویس 3 ماه 9 گیگ گرفتین شما روزی 100 مگ میتونید به طور متوسط دانلود و اپلود داشته باشید.یعنی برای 4-5 روز 400-500 مگ زیاد نیست و خوبه.در ضمن در مورد وب گردی هم بله تقریبا شما 4-5 ساعت توی وب بگردین باز شدن عکس ها و فلش ها خودش 50-60 مگی رو اتوماتیک میگیره 4 تا اهنگ هم که دانلود کنید میشه همون 100 مگ
در ضمن دوست من اینجا انجمنه .کسی پول نمیگیره بابت جواب دادن به شما و فقط دوستان از روی علاقه جواب سوالات رو میدن پس کسی مجبور نیست جواب بده .دوست داشتن یا وقت داشتن جواب میدن

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریز مصرفتونو بزنید خودتون متوجه میشید که چه ساعتی کانکت شدید و چه مقدار مصرف داشتین
اگه سرویس 3 ماه 9 گیگ گرفتین شما روزی 100 مگ میتونید به طور متوسط دانلود و اپلود داشته باشید.یعنی برای 4-5 روز 400-500 مگ زیاد نیست و خوبه.در ضمن در مورد وب گردی هم بله تقریبا شما 4-5 ساعت توی وب بگردین باز شدن عکس ها و فلش ها خودش 50-60 مگی رو اتوماتیک میگیره 4 تا اهنگ هم که دانلود کنید میشه همون 100 مگ
در ضمن دوست من اینجا انجمنه .کسی پول نمیگیره بابت جواب دادن به شما و فقط دوستان از روی علاقه جواب سوالات رو میدن پس کسی مجبور نیست جواب بده .دوست داشتن یا وقت داشتن جواب میدن

من منطوری نداشتم در هر صورت از دوستان عذر میخوام

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون مربوط به موقعی هست دوست من که شما دوره مثلا 3 ماهتون تموم میشه و دوباره تمدید نمیکنید.
وقتی میخواین درخواست بدین میگین یک ماه میخواین یا سه ماه یا یکساله.قبل از اتمام دوره تون هم باید برید دوباره یک دوره دیگه شارژ کنید.قبل از اتمام دورتون حق قطع کردن رو ندران حت یاگه شما حجم دانلودتونو تموم کرده باشید(مثلا 9 گی رو قبل از 3 ماه مدتون تموم کرده باشید)
ولی اگه دوره زمانیتون تموم بشه و دوباره شارژ نکنید بله یک هفته بعدش قطع میکنن

دوست عزیز شما خودتان تا حالا امتحان کردید که ببینید تا حالا قطع شده یا نه؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
اون مربوط به موقعی هست دوست من که شما دوره مثلا 3 ماهتون تموم میشه و دوباره تمدید نمیکنید.
وقتی میخواین درخواست بدین میگین یک ماه میخواین یا سه ماه یا یکساله.قبل از اتمام دوره تون هم باید برید دوباره یک دوره دیگه شارژ کنید.قبل از اتمام دورتون حق قطع کردن رو ندران حت یاگه شما حجم دانلودتونو تموم کرده باشید(مثلا 9 گی رو قبل از 3 ماه مدتون تموم کرده باشید)
ولی اگه دوره زمانیتون تموم بشه و دوباره شارژ نکنید بله یک هفته بعدش قطع میکنن

دوست عزیز شما خودتان تا حالا امتحان کردید که ببینید تا حالا قطع شده یا نه؟
بله عزیز.البته مال من دقیقا روز بعدش قطعش کردن چون توی مرکز ما سفارش برای صبانت بعلت تبلیغ زیاد خیلیه.یادمه بعدش رفتم پیشگامان گرفتم که از صبانت بدتر بود

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله عزیز.البته مال من دقیقا روز بعدش قطعش کردن چون توی مرکز ما سفارش برای صبانت بعلت تبلیغ زیاد خیلیه.یادمه بعدش رفتم پیشگامان گرفتم که از صبانت بدتر بود
دوست من یعنی شما اعتبارتون به اتمام نرسیده بود و شارژتون هم تموم نشده بود اما مال شما رو قطع کردن چون یه هفته استفاده نکرده بودید؟
یعنی من اگه برم مسافرت و بیش از یه هفته طول بکشه قطع میکنن؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من یعنی شما اعتبارتون به اتمام نرسیده بود و شارژتون هم تموم نشده بود اما مال شما رو قطع کردن چون یه هفته استفاده نکرده بودید؟
یعنی من اگه برم مسافرت و بیش از یه هفته طول بکشه قطع میکنن؟
نه عزیز.کلا تا 3ماه دوره ای که شارژ کردین تموم نشه حتی اگه توی این 3 ماه کانکت هم نشید قطع نخواهند کرد چون میشه گفت شما یک جارو اجاره کردین و پولشو پیش پیش برای3ماه پرداخت کردین حالا میخواین استفاده کنید میخواین نکنید پورتتون خالی نمیشه
ولی اگه 3ماه تموم شد و حتی اگه شما 9 گیگتون هم مونده باشه اگه دوباره شارژ نکنید پورتتون خالی خواهد شد.9گیگتون هم میسوزه
البته اون گیگ اضافه حتی اگه قبل از اتمام 3ماه دوباره 3ماه دیگه شارژ کنید باز هم میسوزه چون حجم به دوره بعد انتقال نخواهد یافت

armi

Registered User
لایک‌ها
4
میگم راسته اگه ترافیک دوره رو زودتر تموم کنی ولی شارژ رزرو داشته باشی خودش اتوماتیک میره رو دوره بعد و قطع نمیشی؟؟
بعد یه چیزی جدیدا download از 130 اینا شروع میشه ولی هی کم میشه تا رو 20kbs وایمیسه :( شما ام اینطوره؟؟؟؟؟؟

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
میگم راسته اگه ترافیک دوره رو زودتر تموم کنی ولی شارژ رزرو داشته باشی خودش اتوماتیک میره رو دوره بعد و قطع نمیشی؟؟
بعد یه چیزی جدیدا download از 130 اینا شروع میشه ولی هی کم میشه تا رو 20kbs وایمیسه :( شما ام اینطوره؟؟؟؟؟؟

نه اوتماتیک میره روی شارژ بعدی
خیلی وقته اینجوریه که از همون 120 شروع میشه روی 20 ثابت میشه الان بیشتر از 5 -6 ماه ماله من روزها اینجوریه

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
کلا از موقعی که این MAC Address بازی رو شروع کردن قطعی اینترنت زیاد شده، جمعه پیش که افتضاح، مال دیگر دوستان هم همین طوره؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
2-3 شبه که شبها خیلی بد میشه مخصوصا 23 تا 1 روز بعد توی این 2-3 ساعت من کلی دیسکانکت میشم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

. كلن دست به گيرنده‌هاتون نزنيد!!! اين ماه اخير (خرداد) همه مشكل داشتند و سرعتها كه در روز ~100KB/s بود به 26~34KB/s افت كرد و قعطي فراوان و حتي در طول بعضي از روز‌ها كامل قطع بوديم! (errorهاي 678 و 718 و 734 خوراك اين ماه بود!)

. در كل مشكل از فضاي سياسي اين ماه هست كه احتمالن تا چند روز بعد از ماه جديد هم ادامه خواهد داشت.... نگران نباشيد! اين هم بگذرد همانند همه اون حوادث تاريخي كه آمدند و رفتند و .... فقط چه ماند؟!......بعله.........

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/30
26.gif
103.gif

ghfj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ما و همسايه مان يك اشتراك و يك مودم دو خروجي (TP-LINK td8817)داريم و مودم در خانه همسايه است و ما با كابل شبكه به خود مودم وصل هستيم و نمي خواهيم كه يك كامپيوتر سرور باشد.
با اين وجود آيا مي توانيم از اينترنت شبانه استفاده كنيم(چون ما هميشه به اينترنت متصل هستيم و يوزر و پسورد نميزنيم(با شبكه محلي به مودم متصل هستيم)).

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
ما و همسايه مان يك اشتراك و يك مودم دو خروجي (TP-LINK td8817)داريم و مودم در خانه همسايه است و ما با كابل شبكه به خود مودم وصل هستيم و نمي خواهيم كه يك كامپيوتر سرور باشد.
با اين وجود آيا مي توانيم از اينترنت شبانه استفاده كنيم(چون ما هميشه به اينترنت متصل هستيم و يوزر و پسورد نميزنيم(با شبكه محلي به مودم متصل هستيم)).

با مدل 8811 و وایرلس تی پی لینک میشه.8817 رو یادم نیست
توی تنظیمات مودم زیر اونجایی که PPPOE و BRIDGE رو انتخاب میکنید(که از شما PPPOE هست)یک گزینه داره BRIDGE INTERFACE
تیک این رو بزینید و یک کانکشن با یوزر پس شبانه بسازید.ساعت شبانه که شد فقط این کانکشن رو کانکت رو بزنید.مودم های تی پی لینک و سی نت و جاستک فقط این خاصیت رو دارن

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دیروز بالاخره سرویس وصل شد ، الان یه مشکلی دارم فقط ،
من یه مودم دارم با 2 کامپیوتر ، دیروز مودم رو به جفت کامپیوتر ها وصل کردم و باهاشون وصل شدم
از امروز صبح مشکلی که پیش اومده اینه که فقط با یه کدوموشون میتونم وصل شم و با اون یکی error یوزرنیم و پسورد میده ، بدبختانه با کامپیوتر اصلیم نمیتونم وصل شم الان
دوستان میتونن راهنمایی کنن الان مشکل چیه ؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دیروز بالاخره سرویس وصل شد ، الان یه مشکلی دارم فقط ،
من یه مودم دارم با 2 کامپیوتر ، دیروز مودم رو به جفت کامپیوتر ها وصل کردم و باهاشون وصل شدم
از امروز صبح مشکلی که پیش اومده اینه که فقط با یه کدوموشون میتونم وصل شم و با اون یکی error یوزرنیم و پسورد میده ، بدبختانه با کامپیوتر اصلیم نمیتونم وصل شم الان
دوستان میتونن راهنمایی کنن الان مشکل چیه ؟
مشکل همون قضیه مک ادرس هست.اون بار اول هم که وصل شدین با هردو بعد چند ساعت صبانت سیستمی که اخرین بار باهاش کانکت شدین رو اصلی شناخته و فقط دیگه با اون میتونید کانکت بشید
راهایی که دوستان توی صفحات قبل گفتن انجام بدین درست میشه
نهایش باید برید مرکزی که ازش سرویس گرفیتن و فرم مربوطه رو امضا کنید(با همراه داشتن کارت شناسایی) تا این سیستم جدیدشونو براتون با مسئولیت خودتو(به قول خودشون شر نشدن سرویستون توسط دیگران) رو بردارن و خط تون به حالت عادی برگرده

بالا