• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
بله دوست من شما قبل از تمام شدن حجم یا بعد از اون میتونید یک سه ماه دیگه شارژ کنید.اگه قبلش باشه براتون میزنه شارژ رزرو و بعد از تمام شدن دوره جدید رو با 9گیگ اضافه میکنه
د رمورد غیر فعال بودن هم خب میتونید یا به نمایندگی تماس بگیرید تا براتون شارژ کنن یا اینکه یک سرویس دیگه مثلا سه ماه 9 گیگ رو انتخاب کنید

ممنون بابت جوابتون

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان این صبا چرا اینجوریه من تو ریز مصرفم که میرم میزنه تاریخ شروع استفاده 23/3
اما من از 22/3 شروع کردم و تا چند روز پیش هم خودش 22/3 رو نشون میداد میگم بعد اخر کار مشکل درست
نکنن ها؟

samikhan

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این شبانه صبانت شیر هست؟ یعنی سرعت دریافت شبانه کسانی که 128kbs دارن با کسانی که 512kbs دارن یکیه؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان این شبانه صبانت شیر هست؟ یعنی سرعت دریافت شبانه کسانی که 128kbs دارن با کسانی که 512kbs دارن یکیه؟
بله دوست عزیز.چون یوزر پس همه یکی هست سرعت شبانه هم یکی هست.من 2 مگ داشتم هم همین سرعتی که الان 128 دارم رو داشت

mh_amri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر برو بچس صبا نتی . میشه بگید پینگ یاهو چقدره برای شما. یا پینگ 4.2.2.4 . من از شاتل سرویس میگیرم تو منطقه صالح طبری که پینگ همیشه خدا بالای 600 هستش. اگر کسی می دونه تو این منطقه مخابرات کی پینگ پایین و نه لزوما سرعت بالای خوب میده راهنمایی کنه. یه زحمت پینگ بکشید (مخصوصا ساکنین تهران - جاش مهم نیست فقط ساکن تهران ) یه گزارش پینگ بدید.

ping 4.2.2.4 -t
ping yahoo.com -t

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام میخوام بدونم ای پی ادرس شما هم 89.165.**.***
صبانت در کرج هست یا خیر به این سایت برین و نتیجه رو بگید چون من با این که در اصفهان هستم ای پی داره از کرج میگیره

www.ip2location.com

Last edited:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان..

این سرویس رایگان شبانه صبانت ( از 3 تا 7 صبح ) خیلی سرعت پایینی داره!

کلاً وقتی ساعت از حدوداً 1:30 دقیقه میگذره سرعت خیلی افت میکنه !

دیگر دوستان هم این مشکل رو دارن یا نه ؟!

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان..

این سرویس رایگان شبانه صبانت ( از 3 تا 7 صبح ) خیلی سرعت پایینی داره!

کلاً وقتی ساعت از حدوداً 1:30 دقیقه میگذره سرعت خیلی افت میکنه !

دیگر دوستان هم این مشکل رو دارن یا نه ؟!
بله دوست من برای همه خرابه.برای وبگردی بدرد نمیخوره ولی با یکسری تنظیمات خاص که توی صفحات قبل گفتم و خرید رپید شر میشه باهاش دانلود خوبی داشت

omidsh666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا سرعت هاشون معلوم نیست چه جوریه مثلا 128 با 2 مگا یکیه

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
بله دوست من برای همه خرابه.برای وبگردی بدرد نمیخوره ولی با یکسری تنظیمات خاص که توی صفحات قبل گفتم و خرید رپید شر میشه باهاش دانلود خوبی داشت
ممنون از شما...

سرعت دانلود (شبانه) بد نیست ولی اونم اولش خوبه بعد کم کم افت میکنه !

صفحات قبل رو چک کردم ولی چیز خاصی دستگیرم نشد ، اکانت رپیدشیر هم ندارم! شبانه هم نهایتاً 200 مگ میتوینم دانلود کنم، چون بعدش سرعت به شدت افت میکنه !

همونطور که در صفحات قبلی [این پست] گفتید ، در تنظیمات دانلود منیجر مقدار Connections to the original URL روی 8 ــه ، ولی بیشتر از 10 نمیشه !!

ضمناً برای دانلود از نرم افزار Orbit استفاده میکنم...

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میتونید انواع اتصال رو برام توضیح بدید مثلا من دفعه اول که مودم رو برام کانفیگ کرد وقتی مودم رو روشن میکنم خودش با local area connection به اینترنت وصله اما برای بعضی ها یوزر و پسورد داره و باید دکمه connect رو بزنند مثل dial upاما من فقط باید enable و disable کنم خدا وکیلی یکی دقیق توضیح بده بفهمیم قضیه چیه

داش حسین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی تو مرکز شهید کرمی(**66) از صبانت استفاده می کنه؟
تو این منطقه سرعت دانلودش چه جوریاس؟
اگه فوری جواب بدید ممنون میشم.اگه خدا بخواد ما میخوایم بیایم تو دار و دسته adslی ها

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من خود مودم رو کانفیگ کردم و بدون یوزر و پسورد تا کامپیوتر رو روشن میکنم خودش وصله حالا باید برای اکانت شبانه چی کار کنم

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من خود مودم رو کانفیگ کردم و بدون یوزر و پسورد تا کامپیوتر رو روشن میکنم خودش وصله حالا باید برای اکانت شبانه چی کار کنم
با سلام
شما مودمتونو به صورت PPOE کانفیگ کردین که برای دانلود رایگانتون به مشکل خواهید خورد.این کانفیگ برای مثلا شاتل خوبه یا برای ادارهها یا کارهای تخصصیتر ولی اگه میخواین از صبانت استفاده کنید و بخصوص از دانلود شبانه باید به صورت bridge کانفیگ کنید
یعنی توی قسمت کانفیگ بعد از ریست مودم و گذشت 1دقیقه از خاموش بودنش کوییک ویزارد رو زده و گزینه bridge انتخاب کرده و در قسمتvci و vpi اعداد 0 و35 رو وارد میکنید

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
شما مودمتونو به صورت PPOE کانفیگ کردین که برای دانلود رایگانتون به مشکل خواهید خورد.این کانفیگ برای مثلا شاتل خوبه یا برای ادارهها یا کارهای تخصصیتر ولی اگه میخواین از صبانت استفاده کنید و بخصوص از دانلود شبانه باید به صورت bridge کانفیگ کنید
یعنی توی قسمت کانفیگ بعد از ریست مودم و گذشت 1دقیقه از خاموش بودنش کوییک ویزارد رو زده و گزینه bridge انتخاب کرده و در قسمتvci و vpi اعداد 0 و35 رو وارد میکنید
و البته در این نوع هر بار میخواین به نت وصل بشید باید کانکت رو بزنید.حالا روزانهاز کانکشن روزانه و شبانه از کانکشن شبانه که برای دانلود اتوماتیک میتونید به صفحات قبل که توضیح داده شده مراجعه کنید

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
اخیرا سیستم من با یوزر و پسورد روزانه وصل نمیشه اما با شبانه وصل میشه،چند مدل ویندوز هم عوض کردم اما درست نشده،اما روی یه سیستم دیگه وصل میشه ..کسی هست بدونه چرا این طوری شده؟

mig-mig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخیرا سیستم من با یوزر و پسورد روزانه وصل نمیشه اما با شبانه وصل میشه،چند مدل ویندوز هم عوض کردم اما درست نشده،اما روی یه سیستم دیگه وصل میشه ..کسی هست بدونه چرا این طوری شده؟

سلام، اين سرويس (Mac) صباست كه جديداً راه اندازي شده و براي اينه كه كسي نتونه از اكانت شما استفاده كنه، ولي خب نمي دونم چرا تو حالت Bridge معمولاً ارور 691 ميده. اگه اين سرويس رو نميخواي بايد اين فرم رو امضا كني بفرستي براي واحد فروش؛

http://www.sabanet.ir/mac-address.jpg

Good Luck

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
سلام، اين سرويس (Mac) صباست كه جديداً راه اندازي شده و براي اينه كه كسي نتونه از اكانت شما استفاده كنه، ولي خب نمي دونم چرا تو حالت Bridge معمولاً ارور 691 ميده. اگه اين سرويس رو نميخواي بايد اين فرم رو امضا كني بفرستي براي واحد فروش؛

http://www.sabanet.ir/mac-address.jpg

Good Luck

تشکر .
:blush:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mig-mig عزيز
1.gif

سلام، اين سرويس (Mac) صباست كه جديداً راه اندازي شده و براي اينه كه كسي نتونه از اكانت شما استفاده كنه، ولي خب نمي دونم چرا تو حالت Bridge معمولاً ارور 691 ميده...
. در ابتدا ورودتان را به فروم دوستداشتني PT تبريك عرز مي‌كنم و دومند خوشحالم كه در بدو ورود شروع به ياري رساني به دوستان خود نموديد واطلاعات خود را با ديگران به اشتراك گذاشتيد....

. در مورد علت فوق، وقتي شما با مودمتان به شكل PPPoE به صبانت كانكت مي‌شويد، چون خود مودم عمل اتصال و كنترل را انجام ميظدهد MAC مودم ثبت مي‌شود ولي اگر به حالت Bridge تغيير حالت دهيد در اين حالت كارت شبكه سيستم شما هست كه مي‌خواهد چنين عملي را انجام دهد و MAC آن با MAC مودم متفاوت هست! راهي كه فرموديد درستترين راه هست، اما يك راه حل سريع و موقتي براي كساني كه دوست ندارند يا نمي‌توانند! يا... به صبانت مراجعه نمايند، اين هست كه از برنامه MAC Address Changer استفاده نمايند و MAC سيستم‌هاي خود را مشابه MAC سيستمي كه ثبت شده، تغيير دهند. اين روش براي زماني خوبه كه كارتان گير افتاده و بهتره كمي اطلاع از كاري كه مي‌كنيد داشته باشيد وگرنه همان راه پيشنهادي شما بهترين راه هست....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/29
26.gif
103.gif

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام mig-mig عزيز
1.gif

. در ابتدا ورودتان را به فروم دوستداشتني PT تبريك عرز مي‌كنم و دومند خوشحالم كه در بدو ورود شروع به ياري رساني به دوستان خود نموديد واطلاعات خود را با ديگران به اشتراك گذاشتيد....

. در مورد علت فوق، وقتي شما با مودمتان به شكل PPPoE به صبانت كانكت مي‌شويد، چون خود مودم عمل اتصال و كنترل را انجام ميظدهد MAC مودم ثبت مي‌شود ولي اگر به حالت Bridge تغيير حالت دهيد در اين حالت كارت شبكه سيستم شما هست كه مي‌خواهد چنين عملي را انجام دهد و MAC آن با MAC مودم متفاوت هست! راهي كه فرموديد درستترين راه هست، اما يك راه حل سريع و موقتي براي كساني كه دوست ندارند يا نمي‌توانند! يا... به صبانت مراجعه نمايند، اين هست كه از برنامه MAC Address Changer استفاده نمايند و MAC سيستم‌هاي خود را مشابه MAC سيستمي كه ثبت شده، تغيير دهند. اين روش براي زماني خوبه كه كارتان گير افتاده و بهتره كمي اطلاع از كاري كه مي‌كنيد داشته باشيد وگرنه همان راه پيشنهادي شما بهترين راه هست....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/29
26.gif
103.gif
سلام عزیز
مک ادرس دوستمون رو از کجا میتونیم گیر بیاریم؟یا مال خودمونو

بالا