• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میتونید انواع اتصال رو برام توضیح بدید مثلا من دفعه اول که مودم رو برام کانفیگ کرد وقتی مودم رو روشن میکنم خودش با local area connection به اینترنت وصله اما برای بعضی ها یوزر و پسورد داره و باید دکمه connect رو بزنند مثل dial upاما من فقط باید enable و disable کنم خدا وکیلی یکی دقیق توضیح بده بفهمیم قضیه چیه

قضیه خاصی نیست
ارتباط شما از دو طریق میتونه بر قرار بشه یا کانکشن pppoe داشته باشی که به واسطه اون وصل بشی به شبکه یا تنظیمات رو روی مودمت ست میکنی که به محض روشن شدن مودم بعد از چند ثانیه خودش به شبکه متصل میشه که اکثر مودمای جدید قابلیت کانفیگ اتوماتیک رو داره

برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی شرکت سرویس دهندت تماس بگیر

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
وضعیت شبانه افتضاح هست
برای شما هم اینطوریه؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
تو run بزن cmd بعد تایپ کن ipconfig/all تو قسمت physical address مکت رو ببین
وقتی مودم رو ریست کنی مک ادرست هم تغییر میکنه یا نه؟
منظورم اینه که ویندوز عوض میکنی.مودم هم ریست میکنی.بعد چطوری مک ادرس مستر رو صبانت تشخیص میده؟با اولین کانکت دوباره با سیستمم؟

avowunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی مودم رو ریست کنی مک ادرست هم تغییر میکنه یا نه؟

تا اونجا که من میدونم نه

منظورم اینه که ویندوز عوض میکنی.مودم هم ریست میکنی.بعد چطوری مک ادرس مستر رو صبانت تشخیص میده؟با اولین کانکت دوباره با سیستمم؟

مک روی os مودم هستش و با ریست هم تغییر نمیکنه ولی میشه با نرم افزار توی سیستم مجازی این کارو کرد ولی من نه از صبا سرویس دارم نه میدونم چیکار میخواد بکنه
ولی ست کردن یوزر و پسورد روی مک کاره بیهوده ای هستش

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
اقا من تازه صبانت گرفتم، ولی به نظرم یه جورایی دو لا پهنا کم میکنه از پهنای باند، من دیشب یه ذره تو یوتوب چرخیدم، حدود 400 مگ ریسیود زده نزدیک 150مگ سنت، دنلودش درست، اپلودش برای چی آخه اینقدر؟
یه چیز دیگه الان من 128 5 گیگم، میتونم زنگ بزنم بگم به 10 گیگ ارتقاء بدن؟ و فقط مابه التفاوت 5 گیگ و 10 گیگ که حدود 10 تومن هست رو بدم؟ اخه نمیخوام گیگی 5.300 بخرم.
مرسی

Last edited:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
در مورد MAC Address دوباره به این پست اشاره میکنم ببینیدش :

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4844477&postcount=236

سلام
اقا من تازه صبانت گرفتم، ولی به نظرم یه جورایی دو لا پهنا کم میکنه از پهنای باند، من دیشب یه ذره تو یوتوب چرخیدم، حدود 400 مگ ریسیود زده نزدیک 150مگ سنت، دنلودش درست، اپلودش برای چی آخه اینقدر؟

از این برنامه استفاده کن تا جزئیات مصرفتو زیر نظر داشته باشی :

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5195664&postcount=1097

یه چیز دیگه الان من 128 5 گیگم، میتونم زنگ بزنم بگم به 10 گیگ ارتقاء بدن؟ و فقط مابه التفاوت 5 گیگ و 10 گیگ که حدود 10 تومن هست رو بدم؟ اخه نمیخوام گیگی 5.300 بخرم.
مرسی

شدن میشه ولی بهتره از ساعت 8 تا 17 با 83852 بخش فروش تماس بگیر بپرس...

اگه اوائل سرویست باشه احتمالاً مشکلی نیست ولی اگه مدتی گذشته باشه مثل اینکه یه دفعه شنیدم باید 3 تومن اضافه بدی...

:)

ozumaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این اینترنت صبانت ا مگ با 128 توی روز سرعت دانلودشون یکیه و لی توی شبانه رو نمی دونم هر دو 250 تا 300 کیلوبایت.به نظر تون به نسبت قیمت کدوم با صرفه تره؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام این اینترنت صبانت ا مگ با 128 توی روز سرعت دانلودشون یکیه و لی توی شبانه رو نمی دونم هر دو 250 تا 300 کیلوبایت.به نظر تون به نسبت قیمت کدوم با صرفه تره؟
مطمعنا 128 به صرفه تر هست

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
برای من دوباره مثل قبلا شده ، بعد از دانلود حدود 5 مگ سرعت به شدت میاد پایین ؛ برای بقیه هم همینطوره الان ؟

Mr.Pooya

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من می خواستم صبا نت بگیرم (مخابرات شهید زارعی) سرعت و کیفیتش چطوره ؟ مشکل خاصی که نداره؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
برای من دوباره مثل قبلا شده ، بعد از دانلود حدود 5 مگ سرعت به شدت میاد پایین ؛ برای بقیه هم همینطوره الان ؟
براي منم روزانه همينطور شده سرعت خيلي افت ميكنه

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
سلام

آره برا منم همین‏طور شده.اولش سرعت زیاده بعد مبرسه به 20 و 30 کیلو بایت.کی اینجوری بوده مگه و بعد چند مدت درست شد؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد MAC Address دوباره به این پست اشاره میکنم ببینیدش :

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4844477&postcount=236

از این برنامه استفاده کن تا جزئیات مصرفتو زیر نظر داشته باشی :

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5195664&postcount=1097

شدن میشه ولی بهتره از ساعت 8 تا 17 با 83852 بخش فروش تماس بگیر بپرس...

اگه اوائل سرویست باشه احتمالاً مشکلی نیست ولی اگه مدتی گذشته باشه مثل اینکه یه دفعه شنیدم باید 3 تومن اضافه بدی...

:)
اقا ممنون من DU Meter رو نصب کردم، تو امار اون مصرف خیلی طبیعیه، امار اونو که با امار خود صبا چک میکنم، هیچ سنخیتی نداره، هم دنلود هم آپلود رو تا چهار برابر نشون میده!!!
حالا چیکار کنم، زنگ بزنم قبول میکنن؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ظاهرآ این طرح ِ تابستانه بسیار عالی بوده ! به طوری که سرعت دانلود همه رفته رو 15 تا 30 ! : )))
چند جا رفتم اینجوری بوده ! شما هم سرعتتون کم شده ؟

nader324

Registered User
لایک‌ها
9
من 2 روز سرعت دانلودم داغون شده
1مگ دارم اما سرعتم شده بین 60 تا 70!!!!!!!!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سرعت همه کم شده... طی تماسا و همچنین طی بکار گرفتن مخ پشتیبانی به نظر میاد مشکل پهنای بانده و اینطور که میگن طی چند روز آینده درست میشه...

هر 5-6 ماه یه بار چند روز تا 2-3 هفته چنین چیزی پیش میاد و به نظر میاد به خاطر کمبود پهنای باند یا هر چیز دیگه ایه که صبانت این سیستم که بعد 30 ثانیه اتصال مداوم (= دانلود) در اکانت روزانه، سرعت رو به قرارداد برمیگردونه رو هر 5-6 ماه یه بار تو یه بازه چند روز تا 2-3 هفته اجراش میکنه...

امیدوارم قصد طولانی مدت نداشته باشن و واقعاً سرعت برگرده (البته تجربه ـشو داشتم و میگم که سرویسای 512 و یه مگ سرعتشون کم نمیشه)...

امیدوارم....

اقا ممنون من DU Meter رو نصب کردم، تو امار اون مصرف خیلی طبیعیه، امار اونو که با امار خود صبا چک میکنم، هیچ سنخیتی نداره، هم دنلود هم آپلود رو تا چهار برابر نشون میده!!!
حالا چیکار کنم، زنگ بزنم قبول میکنن؟

اگه اطمینان داری از تنظیمات درست و صحت آمار برنامه و از اینکه آمار صبانت با برنامه نمیخونه باهاشون تماس بگیر بگو من با برنامه حجممو تحت نظر دارم و آمار استفاده ـم از اینترنتو هم آپلود و هم دانلودو دارم ولی تو سایت صبانت آماری که مینویسه اشتباهه و خیلی بیشتر از آماریه که با برنامه ثبت کردم و غیره...

البته مهم اون عدد "کیلوبایت مصرفی" و "کیلوبایت باقیمانده ـس" چون یه بار واسه یکی پیش اومده بود ریز مصرفش درست نبود ولی کیلوبایت مصرفیش درست بود...

در کل سیستم بی مشکلیه و باید خیلی دقت کنید که اشتباه نگید...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
صبانت چند روزی میشه که واقعا سرعتش پایین اومده. خیلی رو مخه. خدا کنه زودتر مشکل حل شه

بالا