• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
مشکل همون قضیه مک ادرس هست.اون بار اول هم که وصل شدین با هردو بعد چند ساعت صبانت سیستمی که اخرین بار باهاش کانکت شدین رو اصلی شناخته و فقط دیگه با اون میتونید کانکت بشید
راهایی که دوستان توی صفحات قبل گفتن انجام بدین درست میشه
نهایش باید برید مرکزی که ازش سرویس گرفیتن و فرم مربوطه رو امضا کنید(با همراه داشتن کارت شناسایی) تا این سیستم جدیدشونو براتون با مسئولیت خودتو(به قول خودشون شر نشدن سرویستون توسط دیگران) رو بردارن و خط تون به حالت عادی برگرده
ممنون از راهنماییتون
پست igimax عزیز رو خوندم ، مک آدرس رو عوض کردم درست شد

ghfj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من اين سوال رو قبلا مطرح كردم ولي الان كاملتر ميگم كه دوستان هم بتونن كاملتر بجوابند. (البته لطفا:D)
يه مودم دو خروجي دارم كه من با كابل شبكه وصلم و همسايه مون با كابل usb. و مودم خونه همسايه هستش و اونا با كانكشن وصل ميشن و من وقتي به شبكه محلي مربوطه (كه به مودم وصل هستش) وصل ميشم ، به اينترنت هم وصل ميشم. يعني يوزر و پس نميزنم. در اين حالت نميتونم از شبانه صبا استفاده كنم.(دسترسي به خونه همسايه هم فقط ممكنه براي چند بار و اونهم براي تنظيم كردن احتمالي مودم ممكن هستش نه اينكه هر شب برم اونجا يوزر پس جديد بزنم.البته اصلا نميدونم اگه اونجا يوزر شبانه بزنم، كامپيوتر خودم هم به شبانه وصل ميشه يا نه؟)

وقتي ip مودم رو ميزنم كه برم تو تنظيماتش هم يوزر پس رو قبول نميكنه(admin ميزنم جفتشو. tp link td8817 دارم). اصلا ميشه اينطوري كه من وصل به مودم هستم(با كابل شبكه) وارد تنظيمات مودم بشم؟ اگه مودم رو روي bridge تنظيم كنم ، جفت كامپيوتر ها كانكشني ميشن؟؟؟

به نمايندگي هم درباره شبانه گفتم. گفت بايد مك آدرس رو حذف كني و يه چيزاي ديگه اي هم گفت كه چون تلفنش خراب بود نفهميدم دقيقا چي ميگه:blink:. گفت كه حذف مك آدرس هم ميتونه خطر هك شدن داشته باشه. حالا اگه لطف كنيد بگيد كه مك آدرس حذف(تغيير) بشه چه مشكلي داره؟ و در اين صورت ميشه هر دو كامپيوتر با كانكشن به نت وصل بشن؟(باز هم ميگم كه هدف من شبانه صبا هستش و اگه ممكنه كامپيوتر من كانكشني باشه و كامپيوتر همسايه بدون اون(يعني بر عكس الان بدون اينكه جاي مودم و سيم هاي اون عوض بشه) لطفا راهنمايي كنيد.)

يه نكته ديگه هم بگم (ببخشيد طولاني شد:rolleyes:) كه من نميخوام يه كامپيوتر سرور باشه ها...

وقتي اين متن رو مينوشتم ياد مرحوم پرتقال (پرتغال!!) فروش هم افتادم. روحش شاد...!!!:lol:

ممنون از همه دوستان.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
سلام دوستان

من اين سوال رو قبلا مطرح كردم ولي الان كاملتر ميگم كه دوستان هم بتونن كاملتر بجوابند. (البته لطفا:D)
يه مودم دو خروجي دارم كه من با كابل شبكه وصلم و همسايه مون با كابل usb. و مودم خونه همسايه هستش و اونا با كانكشن وصل ميشن و من وقتي به شبكه محلي مربوطه (كه به مودم وصل هستش) وصل ميشم ، به اينترنت هم وصل ميشم. يعني يوزر و پس نميزنم. در اين حالت نميتونم از شبانه صبا استفاده كنم.(دسترسي به خونه همسايه هم فقط ممكنه براي چند بار و اونهم براي تنظيم كردن احتمالي مودم ممكن هستش نه اينكه هر شب برم اونجا يوزر پس جديد بزنم.البته اصلا نميدونم اگه اونجا يوزر شبانه بزنم، كامپيوتر خودم هم به شبانه وصل ميشه يا نه؟)

وقتي ip مودم رو ميزنم كه برم تو تنظيماتش هم يوزر پس رو قبول نميكنه(admin ميزنم جفتشو. tp link td8817 دارم). اصلا ميشه اينطوري كه من وصل به مودم هستم(با كابل شبكه) وارد تنظيمات مودم بشم؟ اگه مودم رو روي bridge تنظيم كنم ، جفت كامپيوتر ها كانكشني ميشن؟؟؟

به نمايندگي هم درباره شبانه گفتم. گفت بايد مك آدرس رو حذف كني و يه چيزاي ديگه اي هم گفت كه چون تلفنش خراب بود نفهميدم دقيقا چي ميگه:blink:. گفت كه حذف مك آدرس هم ميتونه خطر هك شدن داشته باشه. حالا اگه لطف كنيد بگيد كه مك آدرس حذف(تغيير) بشه چه مشكلي داره؟ و در اين صورت ميشه هر دو كامپيوتر با كانكشن به نت وصل بشن؟(باز هم ميگم كه هدف من شبانه صبا هستش و اگه ممكنه كامپيوتر من كانكشني باشه و كامپيوتر همسايه بدون اون(يعني بر عكس الان بدون اينكه جاي مودم و سيم هاي اون عوض بشه) لطفا راهنمايي كنيد.)

يه نكته ديگه هم بگم (ببخشيد طولاني شد:rolleyes:) كه من نميخوام يه كامپيوتر سرور باشه ها...

وقتي اين متن رو مينوشتم ياد مرحوم پرتقال (پرتغال!!) فروش هم افتادم. روحش شاد...!!!:lol:

ممنون از همه دوستان.

با برداشتن قضییه MAC Address مشکلتون حل نمیشه چون من خیلی تست کردم و دو تا کامپیوتر نمیتونن همزمان با یه user/pass به شبکه وصل بشن و میگه نمیتونه وصل بشه... البته شبانه میشه مثلاً یه کامپیوتر با اکانت روزانه وصل بشه یکی با شبانه ولی ناپایداره و هر چند ثانیه یکی درمیون دیسکانکت میشن... حالا میخوای تست کن ولی مطمئناً دو تا نمیتونید همزمان با یه یوزر و پس وصل بشید و باید یکیتون از شبانه استفاده کنه یکی از روزانه...

راهش اینه که مودمو شبا از تنظیماتش بزاری رو Bridge و با شبانه وصل بشی که در نتیجه از 3-7 صبح همسایه ـتون نمیتونه از اینترنت استفاده کنه (البته اگه نتونه با روزانه وصل بشه یا ناپایدار باشه)... صبحم دوباره مودمو تو حالت PPPoE Connection بزاری...

ghfj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با برداشتن قضییه MAC Address مشکلتون حل نمیشه چون من خیلی تست کردم و دو تا کامپیوتر نمیتونن همزمان با یه user/pass به شبکه وصل بشن و میگه نمیتونه وصل بشه... البته شبانه میشه مثلاً یه کامپیوتر با اکانت روزانه وصل بشه یکی با شبانه ولی ناپایداره و هر چند ثانیه یکی درمیون دیسکانکت میشن... حالا میخوای تست کن ولی مطمئناً دو تا نمیتونید همزمان با یه یوزر و پس وصل بشید و باید یکیتون از شبانه استفاده کنه یکی از روزانه...

راهش اینه که مودمو شبا از تنظیماتش بزاری رو Bridge و با شبانه وصل بشی که در نتیجه از 3-7 صبح همسایه ـتون نمیتونه از اینترنت استفاده کنه (البته اگه نتونه با روزانه وصل بشه یا ناپایدار باشه)... صبحم دوباره مودمو تو حالت PPPoE Connection بزاری...

ولي آخه من كه گفتم نميتونم وارد تنظيمات مودم بشم(پست قبلي كامل توضيح دادم) و اگه بخوام اين كار رو بكنم بايد هر شب برم خونه همسايه!!!

مگه ميشه هيچ راهي نباشه؟؟؟ الان چه طور دوتا دارن از روزانه استفاده مي كنن، همونطوري هم از شبانه استفاده كنن. چه مشكلي داره. يعني اگه يوزر پس خونه همسايه هم عوض بشه ، من با همون روزانه وصل ميشم؟؟؟ اگه اينطوري هستش پس من با كدوم يوزر و پس ميرم نت؟؟؟

ببخشيد اگه سوالام سطح پايينه. آخه من هنوز سيستم سخت افزاري (و البته نرم افزاري) اين رو دقيقا نفهميدم كه من چه طور بدون يوزر پس ميام نت؟ روي خود مودم يوزر پس ذخيره ميشه؟؟ و سوالاي ديگه اي كه كردم رو لطفا جواب بديد.

ممنون از همتون (و فعلا به خصوص Cleeev)

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سرعت دانلود تو شب (3-7) برای همه در حد 20 کیلوبایت در ثانیست یا فقط برای من انقد زیاده ؟!:دی

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
سرعت دانلود تو شب (3-7) برای همه در حد 20 کیلوبایت در ثانیست یا فقط برای من انقد زیاده ؟!:دی
واسه همه همینقدر تقریبا.برای استفاده بهینه از همین 20 تا. توی دانلود مننجرتون تعداد ارتباط با مودم رو از 8 به 16 تغییر داده و تعداد دانلود همزمان رو میتونید بزارید روی 7 تا
برای رپید شر فعلا این گزینها توصیه میشه.نه از محدودیت 5گیگتون زیاد کم میشه و هم اینکه دانلود متوسط شبی 2 تا2.5 گیگ خواهید داشت.درضمن ترجیحا فایلهایی با حجم 100 مگ بزارید بجای 200 مگی

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
واسه همه همینقدر تقریبا.برای استفاده بهینه از همین 20 تا. توی دانلود مننجرتون تعداد ارتباط با مودم رو از 8 به 16 تغییر داده و تعداد دانلود همزمان رو میتونید بزارید روی 7 تا
برای رپید شر فعلا این گزینها توصیه میشه.نه از محدودیت 5گیگتون زیاد کم میشه و هم اینکه دانلود متوسط شبی 2 تا2.5 گیگ خواهید داشت.درضمن ترجیحا فایلهایی با حجم 100 مگ بزارید بجای 200 مگی
تعداد کانکشن ها روی 16 ـه
تعداد دانلود همزمان من همیشه میزنم یکی ؛ اون شب از 3 و نیم شروع به دانلود کردم نهایتا تونستم حدود 260 مگابایت دانلود کنم (از رپیدشیر با اکانت)
الان همزمان بزنم 7 تا پارت با هم دانلود کنه سرعت در مجموع بیشتر میشه یعنی ؟

ghfj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه اين طور خوش خيال:)D) نباش(اگه اينطوري بود كه الان Dial-Up با ADSL چه فرقي داشت:happy:؟؟؟
مهم پهناي باند و ..... هستش. اونم كه دوستان ميگن چند تا باهم بذاري براي اينه كه اگه يكي بذاري تموم بشه چي.... كه البته ميشه همونا رو توي خط بذاري كه يكي يكي بگيره(با دانلود منيجر ها كه حتما داري) . اگه چند تا با هم هم بزاري سرعتت بين اونا تقسيم ميشه. (دوتا من يكي تو:D)
از ادبياتم نارحت نشي ها چون هرچي باشه تو نزديك 2000 پيرهن بيشتر از من پاره كردي و من توي اين فروم جلوي شما .....

اگه كسي حال و حوصله داشت لطفا سوالاي من رو هم توي چند پست بالاتر بجوابه.چرا اينطوري:)hmm:) ميكني گفتم اگه حوصله داشتي.

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
تعداد کانکشن ها روی 16 ـه
تعداد دانلود همزمان من همیشه میزنم یکی ؛ اون شب از 3 و نیم شروع به دانلود کردم نهایتا تونستم حدود 260 مگابایت دانلود کنم (از رپیدشیر با اکانت)
اره حاجی.میری توی دانلود مننجر قسمت تنظیمات رو باز میکنی.قسمت ارتباط با شبکه و اونجا قسمت حداکثر ارتباط با سرور احتمالا 8 هست که میزاری روی 16 بعد تعداد دانلود همزمان رو هم که از قسمت زمانبندی بعد قسمت فایلهای موجود در صف اونجا تعداد دانلود همزمان رو میزاری روی 7 یا 8.اینطوری به شکلی میشه گفت سر صبانت رو گول میمالی
اگه اکانت مثلا هات فایل داشته باشی چون محدودیت 5 گیگ در روز رو نداره میتوی قسمت دانلود همزمان رو بزاری روی 20 تا
تو ی رپید شر اینکار باعث میشه که حجم دانلودشدت رو چندبرابر حجم واقعی دانلودی بزنه و کم میاری ولی اکانتهایی که محدودیت نداره با این کار حداکثر پنهای باندت رو که معمولا 2 مگ هست استفاده میکنی و چیزی حدود 3 گیگ میتونی توی همون 4ساعت رایگان دانلود کنی

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
نه اين طور خوش خيال:)D) نباش(اگه اينطوري بود كه الان Dial-Up با ADSL چه فرقي داشت:happy:؟؟؟
مهم پهناي باند و ..... هستش. اونم كه دوستان ميگن چند تا باهم بذاري براي اينه كه اگه يكي بذاري تموم بشه چي.... كه البته ميشه همونا رو توي خط بذاري كه يكي يكي بگيره(با دانلود منيجر ها كه حتما داري) . اگه چند تا با هم هم بزاري سرعتت بين اونا تقسيم ميشه. (دوتا من يكي تو:D)
از ادبياتم نارحت نشي ها چون هرچي باشه تو نزديك 2000 پيرهن بيشتر از من پاره كردي و من توي اين فروم جلوي شما .....

اگه كسي حال و حوصله داشت لطفا سوالاي من رو هم توي چند پست بالاتر بجوابه.چرا اينطوري:)hmm:) ميكني گفتم اگه حوصله داشتي.
بابا ناسلامتی خودم نرم افزار میخونم :دی
چه ربطی داره آخه :دی
من میگم شاید صبانت شب ها محدودیت اعمال می کنه سر پهنای باند مخصوص هر کانکشن یا هر فایل یا ...
یعنی بالقوه پهنای باند مثلا همون 120 باشه ولی نتونی یه فایل رو با سرعت بیشتر از 20 دانلود کنی
فکر کردی گفتم مثلا با دیال-آپ اگه تعداد کانکشن ها رو مثلا 4 برابر کنی سرعت 4 برابر میشه ؟!:دی

اره حاجی.میری توی دانلود مننجر قسمت تنظیمات رو باز میکنی.قسمت ارتباط با شبکه و اونجا قسمت حداکثر ارتباط با سرور احتمالا 8 هست که میزاری روی 16 بعد تعداد دانلود همزمان رو هم که از قسمت زمانبندی بعد قسمت فایلهای موجود در صف اونجا تعداد دانلود همزمان رو میزاری روی 7 یا 8.اینطوری به شکلی میشه گفت سر صبانت رو گول میمالی
اگه اکانت مثلا هات فایل داشته باشی چون محدودیت 5 گیگ در روز رو نداره میتوی قسمت دانلود همزمان رو بزاری روی 20 تا
تو ی رپید شر اینکار باعث میشه که حجم دانلودشدت رو چندبرابر حجم واقعی دانلودی بزنه و کم میاری ولی اکانتهایی که محدودیت نداره با این کار حداکثر پنهای باندت رو که معمولا 2 مگ هست استفاده میکنی و چیزی حدود 3 گیگ میتونی توی همون 4ساعت رایگان دانلود کنی
تعداد کانکشن ها اون شب 16 بود ولی تعداد فایل همزمان 1 بود
امشب میذارمش سر 7 ببینم چی میشه
والا من فعلا اکانت رپیدشیر دارم فقط ، حالا یه امشب رو امتحان می کنم باهاش ببینم چقدر از ترافیکم کم می کنه ...
ممنون

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
بابا ناسلامتی خودم نرم افزار میخونم :دی
چه ربطی داره آخه :دی
من میگم شاید صبانت شب ها محدودیت اعمال می کنه سر پهنای باند مخصوص هر کانکشن یا هر فایل یا ...
یعنی بالقوه پهنای باند مثلا همون 120 باشه ولی نتونی یه فایل رو با سرعت بیشتر از 20 دانلود کنی
فکر کردی گفتم مثلا با دیال-آپ اگه تعداد کانکشن ها رو مثلا 4 برابر کنی سرعت 4 برابر میشه ؟!:دی

تعداد کانکشن ها اون شب 16 بود ولی تعداد فایل همزمان 1 بود
امشب میذارمش سر 7 ببینم چی میشه
والا من فعلا اکانت رپیدشیر دارم فقط ، حالا یه امشب رو امتحان می کنم باهاش ببینم چقدر از ترافیکم کم می کنه ...
ممنون
اگه میخواین نهایت دانلود رو داشته باشید فایل از جای دیگه مثلا مستقیم و از این حرفا نزارید فقط رپید شر

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز، من شدیدا به کمک احتیاج دارم.
من از نداگستر اشتراک دارم در اصفهان. یه مودم/روتر وایرلس هم دارم : Dlink 2640 U

تقریبا 10 روز میشه که در طول شبانه روز 4 الی 5 بار اینترنت قطع می شه و دیگه هیچ سایتی رو نمی تونم پینگ کنم. این در حالیه که چراغ اینترنت مودم روشنه و روشن هم می مونه ولی ویندوز میگه Limited Access. مهم تر اینکه وقتی این اتفاق می افته حتی دیگه 192.168.1.1 رو هم نمی تونم ببینم و پینگ نمیشه.
برای حلش باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا درست بشه.

کسی چیزی به ذهنش می رسه. قضیه همون Mac آدرسه؟ عیب از مودمه؟ قبلا چنین مشکلی نداشتم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Alireza_Militar عزيز
animsmilysmile.gif

. در ابتدا ورودتان را به جمع دوستان فرم PT تبريك عرض مي‌كنم و اميدوارم كه شما را بيشتر در جمع دوستان و انجمن‌هاي مختلف ببينيم...
...
کسی چیزی به ذهنش می رسه. قضیه همون Mac آدرسه؟ عیب از مودمه؟ قبلا چنین مشکلی نداشتم
. مشكل مك فقط اين هست كه با يك مك ديگه نمي‌گذاره كه به اينترنت وصل بشي! ولي شما مي‌فرماييد مودمت هم پينگ نمي شه!! اگر مطكئني كه مشكل از مودمت نيست و اگر فرمور مودمت نياز به به روز شدن نداره!؟ پس شايد تو ويندوزت فايروالي نصب نمودي كه اون داره اين مشكل را ايجاد مي كنه؟! آيا در اين مدت 5~4 روزي كه فرمودي ويندوز عوض كردي؟ نرم افزاري نصب نمودي؟ چي؟؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/05
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
17.gif

. جالبه!! خيلي هم جالبه!!!؟؟ چند وقت پيش يكي از دوستان سوال كرده بودند: "چرا اكنت 3 ماه، هر ماه 3GB كه مجموعش مي‌شه 9GB را كه مي‌گيرم، در صفحه http://support.ngsnet.net و قسمت "باقيمانده کيلوبايت" مي‌نويسه شما 9,000,000 كيلو بايت؟! در كل داريد! مگه نبايد بنويسه 9,437,184؟؟؟"

. يكي از دوستان جواب داد كه اونها هر واد را 1000 حساب مي‌كنند و نه 1024، .....! اما من جديدن اكنتم را كه شارژ كرده بودم ، يه سري به همون صفحه زدم وعجب چيزي ديدم!!

1) اول كه بابت هر كانكت و ديسكانكت فوري هم 10 كيلو بايت حساب مي كنند!! در حالي كه در قسمت "بايت ارسالي" و "بايت دريافتي" نوشته بود 0. در رديف ديگه جمعن شده بود 1 كيلو ولي باز همون 10 كيلو رو حساب نموده بود!!!

2) جمع ارسال و درايفت شما حتا اگر زير 10 كيلوبايت باشه باز هم 10 كيلوبايت حساب مي كنه!!!

3) "كيلوبايت كل" هر رديف را بر اساس "جمع بايت‌هاي ارسالي + دريافتي و تقسيم بر 1024" حساب مي نمايند. (خودتان به اكنتتان نگاه كنيد و حساب نماييد!!) پس اگر در هر كانكت شدن ما، مجوع ارسالي و درايفتي را بر اساس كيلو بايتي به واحد 1024 حساب كنند، چون مجموع كل اكنت ما را به واحد 1000 حساب نموده‌اند پس كسر مجموع كل 9GB بر اساس 1000 و 1024 مي‌شود = حداقل 427MB از ما مي دزدند!!! (9GB*1024*1024 = 9,437,184KB بعد اونها نوشتند 9,000,000KB يعني تفاضل اين دو 437184KB كه معادل 427MB هست!)

4) تازه! در دو رديف از ليست كانكتهايم (چون تازه گرفتم فقط 4 رديف مصرف قبلي دارم) مجموع كل دو ستون "بايت دريافتي و ارسالي" را به عدد بالاتر از حد مصرف من گرد كرده بود!! (يك جا 2 كيلو بايت و جاي ديگه 1 كيلو بايت!) خدا ميداند اينجا هم قانون 10 كيلوبات را رعايت مي كنند يا نه؟! بايد صبر كنم تا رديفهايم بيشتر شود و باز چك كنم!

5) يا من اشتباه كردم يا اينها دارند مي‌دزند!! در كل هيچ كاري نمي شه كرد و فقط جهت ثبت در تاريخ بشريت عرض نمودم!!

موفق باشيد.
114.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/05
26.gif
103.gif

Last edited:

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
نکته خیلی جالب و دقیقی بود جناب IGMAX الحق که کارت درسته
البته اینجور آفتابه دزدیهای خیلی وقت در عالم کامپیوتر باب هستش مثل هارد دیسکها که همیشه ظریفت واقعیشون کمتر از چیزی که روی آنها نوشته ولی خوب صبانت دیگه آخرش :lol:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام vahidd عزيز
animsmilysmile.gif

. ممنون از لطفتون، البته در مورد هاردديسك قضيه فرق مي‌كنه! ببينيد كلن واحد 1000 به جاي 1024 در علوم كامپيوتر داريم كه به واحد اولي SI Standard مي‌گويند يا SI Prefix و واحد مورد استفاده در OSها Binary Prefix هست. در بعضي جاها هم استفاده مي‌شه:

. در مورد هاردديسك هم در درون سايت و دفترچه همراه هاردديسك (كه در ايران چون هاردديسك‌ها به شكل باكس نيستند دفترچه اي هم همراهشون نيست!) هم نوشته كه ظرفيت هاردديسك بر اساس واحد 1000 محاسبه شده است و بر اساس نوع سيستم عامل و اينكه از چه واحدي استفده كنه ممكنه ظرفيت كلي كمي كمتر يا برابر با اوني باشه كه برروي هاردديسك نوشته. در اينجا هم "Hard Disk Capacity measurements" توضيحاتي در اينباره هست.

. اما در مورد صبانت! همانطور كه عرض كردم، اونها جمع كل را به واحد SI حساب كردند بعد كانكشنها را در ليست خودشان به واحد Binary!!! بدجنسا!!!! شبها هم در اكنت شبانه هر يك ساعت قعطي ميندازند كه واقعن اين كارشون در كل دنيا نمونه هست!! در طول هفته هم ممكنه چندين بار شبكه با خطاهاي 718 يا 678 يا 734 قطع بشه!! سنگين تر هم هست كه به پشتيباني زنگ نزنيم!! از همه هم جالب تر اينكه ماها اين وضعيت برامون عاليه و ساكتيم!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/05
26.gif
103.gif

Alireza_Militar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
IGIMAX عزیز. ممنون از توجهت. بیت دیفندر داشتم که اونم uninstsll کردم. حتی فایروال خود ویندوز رو هم آف کردم. فیرم ور هم آپ تو دیت هست

مشکل خیلی بدتری هم دارم و اون اینه که همزمان با من (که وایرلس دارم) یک کامپیوتر دیگه با وایرلس نمی تونه به اینترنت وصل بشه. به محض اینکه به WirelessConnection کانکت می شه، یک دفعه نه من نه اون نمی تونیم خود مودم رو ببینیم چه برسه به اینترنت. به عبارتی هر دو یه جورایی بلاک می شیم. این در حالیه که ال.ای.دی اینترنت مودم روشن می مونه.

دارم گیج می شم :wacko:

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Alireza_Militar عزيز
1.gif

. والله! ديگه فكر كنم اگر يك مودم وايرلس ديگه را براي تست بياوريد، خيالتان را از اينكه مشكل از مودمتان هست يا سيستم عامل يا ISP، راحت تر مي‌شه!

. براتون امكانش هست يه سيستم عامل ديگه نصب كنيد، تا حداقل خيالتان از بابت سيستم عامل راحت بشه؟! بعد اگر بتونيد يك مدم وايرلس ديگه هم بياريد ديگه جواب مشكل هم مشخص خواهد شد!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/05
26.gif
103.gif

Last edited:

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
من اولین دوره‌ای هست که از صبا استفاده می کنم
اکانت سه ماه 9 گیگ دارم
منتها بعد از یک ماه حدود 6 گیگ مصرف شده و این سه گیگ باقی مونده هم قطعا تا قبل از پایان سه ماه مصرف میشه.
اگر من برای دوره بعد شارژ کنم، بعد از اتمام پهنای باندم دوره بعدی شروع میشه؟
در ضمن چرا وقتی به قسمت شارژ آنلاین میرم میگه : " سرویس ثبت نامی شما فعلا غیر فعال می باشد " ؟؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
من اولین دوره‌ای هست که از صبا استفاده می کنم
اکانت سه ماه 9 گیگ دارم
منتها بعد از یک ماه حدود 6 گیگ مصرف شده و این سه گیگ باقی مونده هم قطعا تا قبل از پایان سه ماه مصرف میشه.
اگر من برای دوره بعد شارژ کنم، بعد از اتمام پهنای باندم دوره بعدی شروع میشه؟
در ضمن چرا وقتی به قسمت شارژ آنلاین میرم میگه : " سرویس ثبت نامی شما فعلا غیر فعال می باشد " ؟؟
بله دوست من شما قبل از تمام شدن حجم یا بعد از اون میتونید یک سه ماه دیگه شارژ کنید.اگه قبلش باشه براتون میزنه شارژ رزرو و بعد از تمام شدن دوره جدید رو با 9گیگ اضافه میکنه
د رمورد غیر فعال بودن هم خب میتونید یا به نمایندگی تماس بگیرید تا براتون شارژ کنن یا اینکه یک سرویس دیگه مثلا سه ماه 9 گیگ رو انتخاب کنید

بالا