• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره.جاهایی که شلوغه مثل همین مرکز خود من تا یک ماه هم طول میکشه ولی معمولا باید 10 روزه رانژه کنن

پیش شماره7776 اصلا رانژه میشه یا نه؟

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره.جاهایی که شلوغه مثل همین مرکز خود من تا یک ماه هم طول میکشه ولی معمولا باید 10 روزه رانژه کنن

پیش شماره 7776 اصلا رانژه میشه یا نه؟

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
سلام MMJ431 عزيز
animsmilysmile.gif

. اه! چه جالب!!!! يا من متوجه اين خط نشدم(به دليل عصبانيت!!) يا تازه اضافه شده!! در كل ممنون كه خبر داديد....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/17
26.gif
103.gif
سلام، پشتیبانی پیشتر تو سایت خبر داده بود!;)

اما مطلب مهم؛ امروز ساعت 7 صبح در حالی که من داشتم با MAX سرعت 110KB/s دانلود میکردم،
tbnhkd1xsqm0ldfgfhzo.png

پسر داییم (با همین صبانت) با سرعت های نجومی 210، 410، 501 کیلوبایت بر ثانیه و بیشتر داشت دانلود میکرد!!! تا حالا با اکانت شبانه دانلود نکرده بود، تا دیروز، که گفت کلی حال کردم؛ سرعت خیلی بالا بود، گفتم چند بود مثلاً؟ گفت 400 !:blink:! باور نکردم تا امروز که خودم به چشم دیدم...
x4qlc7udxcnzdfn8p1lz.png

2 دقیقه بعدش:
ztu8opdl9p93jxm6bu6m.png

جالب اینکه هرچی بیشتر میگذشت سرعتش بیشتر میشد، جالبتر از اون اینکه همزمان فقط 1 فایل رو دانلود میکرد، با این شرایط من مطمئن بودم که اگر دانلود همزمان (مثلاً با Rapidshare) داشت، MB/s رو هم شاهد بودیم!!
اساتید نظرتون چیه؟ به نظر من اسمش رو هرچی بشه گذاشت، قطعاً توهم نمیشه گذاشت!!:happy: (چون تا از این سرعت مطمئن نمیشدم، تو تاپیک مطرحش نمیکردم! اما بازهم جای بررسی داره...)

با تشکـر

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر قرار بود نشه که به شما میگفتن اصلاً port خالی نداریم...

سلام من یه مشکل با اینترنت پرسرعت دارم اونم اینه که تلفنی که به اسپلیتر وصله اشغال نیست اما بقیه تلفن ها که به اسپلیتر وصل نیسند نویز دارند و اشغالند
مشکل از کجا است؟

Last edited:

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من یه مشکل با اینترنت پرسرعت دارم اونم اینه که تلفنی که به اسپلیتر وصله اشغال نیست اما بقیه تلفن ها که به اسپلیتر وصل نیسند نویز دارند و اشغالند
مشکل از کجا است؟

خوب پسرم مشخصه دیگه مودمت رو خط نویز می ندازه اونی که اسپیلیتر بهش وصله نویز را می گیره برای هر تلفنت باید یه اسپلیتر بگیری البته یه را دیگه هم اینه که ای اسپیلیتر را ورودی خونه وصل کنی من خودم تست نکردم.

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پسرم مشخصه دیگه مودمت رو خط نویز می ندازه اونی که اسپیلیتر بهش وصله نویز را می گیره برای هر تلفنت باید یه اسپلیتر بگیری البته یه را دیگه هم اینه که ای اسپیلیتر را ورودی خونه وصل کنی من خودم تست نکردم.
یعنی مودم یا خط ایراد نداره و باید فقط یه اسپلیتر بخرم همین؟

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل از کجا است؟

یعنی مودم یا خط ایراد نداره و باید فقط یه اسپلیتر بخرم همین؟

برای هر تلفن یه Splitter جداگانه بگیر، البته اگر مودم رو هم خاموش کنی noise هم از بین میره (که بدیهیه مواقعی بکار میاد که از اینترنت نمیخوای استفاده کنی.)

با تشکر

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
بالاخره بعد از گذشت بیشتر از 1 ماه و چند روز از درخواست سرویس گویا یه پورت خالی شد !
الان تو تهران سرعت دانلود چقدره تقریبا ؟
هنوز هم بعد از دانلود 5 مگابایت سرعت یه دفعه کم میشه ؟

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای هر تلفن یه Splitter جداگانه بگیر، البته اگر مودم رو هم خاموش کنی noise هم از بین میره (که بدیهیه مواقعی بکار میاد که از اینترنت نمیخوای استفاده کنی.)

با تشکر

من فقظ میخوام بدونم که خط یا مودم ویا چیز دیگه ای مشکل داره یا نه و این مورد از اشکال یکی از این موارد است یا نه؟
ممنون

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
من فقظ میخوام بدونم که خط یا مودم ویا چیز دیگه ای مشکل داره یا نه و این مورد از اشکال یکی از این موارد است یا نه؟
ممنون

نه دوست عزیز، مشکلی نیست.
کارایی Splitter: تفکیک کننده Voice و Data از هم میباشد و در نهایت به عنوان Noise گیر خط عمل میکند.
adsl-pic2.gif

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
نمایش ریز مصرف رو که میزنید باز میشه؟
من وقتی میخوام ببینم باز نمیشه
سایت که بالا میاد
برای ریز مصرف اینو :
http://support.ngsnet.net
بوکمارک (اد تو فوریت) کنید. هر بار شهر رو انتخاب بعد هم شماره تونو وارد کنید
اگه این لینک باز نشد چند بار روش کلیک کنید یا رفرژ بزنید حتما باز میشه

mehdi_7070

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
برای خرید ترافیک باید چی کار کرد؟
ممنون

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
برای ریز مصرف اینو :
http://support.ngsnet.net
بوکمارک (اد تو فوریت) کنید. هر بار شهر رو انتخاب بعد هم شماره تونو وارد کنید
اگه این لینک باز نشد چند بار روش کلیک کنید یا رفرژ بزنید حتما باز میشه
مرسی باز شد
ولی تو روح نداگستر
من که اینقدر مصرف روزانه نداشتم!
بابا من تو 1 ماه چطوری 5.5 گیگ دانلود کردم وقتی روزی ماکسیموم 150 مگ دریافت و ارسال داشتم
حتی خیلی روز ها کمتر هم بوده!
خیلی روز ها اصلا وصل نشدم بعلت مشغله کاری!

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارایی Splitter: تفکیک کننده Voice و Data از هم میباشد و در نهایت به عنوان Noise گیر خط عمل میکند.
adsl-pic2.gif

راسته که میگن اگه در طول هفته یکبار رو به اینترنت وصل نشی اشتراکت غیر فعال میشه؟
مثلا شاید یکی خواست بره مسافرت اون وقت چی؟
این عین جمله صبا نت است اطلاعیه 4:
اطلاعیه شماره 4
باتوجه به عدم استفاده پاره ای از کاربران از سرویسهای خریداری شده و مشکلات ایجاد شده مقرر گردید در صورتیکه سرویس بیش از یک هفته بلا استفاده بماند ، سرویس برگشت خورده و پورت جهت استفاده سایر کاربران آزاد گردیده . دستورالعمل فوق در خصوص تمدید سرویس نیز اعمال میگردد.
نطر دوستان چیه؟

Last edited:

alishafaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
adsl-pic2.gif

سلام اگه از فیل... استفاده بشه صبا نت مشکلی برای ادم درست نمیکنه؟

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
راسته که میگن اگه در طول هفته یکبار رو به اینترنت وصل نشی اشتراکت غیر فعال میشه؟
مثلا شاید یکی خواست بره مسافرت اون وقت چی؟
این عین جمله صبا نت است اطلاعیه 4:
اطلاعیه شماره 4
باتوجه به عدم استفاده پاره ای از کاربران از سرویسهای خریداری شده و مشکلات ایجاد شده مقرر گردید در صورتیکه سرویس بیش از یک هفته بلا استفاده بماند ، سرویس برگشت خورده و پورت جهت استفاده سایر کاربران آزاد گردیده . دستورالعمل فوق در خصوص تمدید سرویس نیز اعمال میگردد.
نطر دوستان چیه؟
اون مربوط به موقعی هست دوست من که شما دوره مثلا 3 ماهتون تموم میشه و دوباره تمدید نمیکنید.
وقتی میخواین درخواست بدین میگین یک ماه میخواین یا سه ماه یا یکساله.قبل از اتمام دوره تون هم باید برید دوباره یک دوره دیگه شارژ کنید.قبل از اتمام دورتون حق قطع کردن رو ندران حت یاگه شما حجم دانلودتونو تموم کرده باشید(مثلا 9 گی رو قبل از 3 ماه مدتون تموم کرده باشید)
ولی اگه دوره زمانیتون تموم بشه و دوباره شارژ نکنید بله یک هفته بعدش قطع میکنن
سلام اگه از فیل... استفاده بشه صبا نت مشکلی برای ادم درست نمیکنه؟

ربطی هم بهم ندارن دوست من

بالا