alishafaghi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 29
- لایکها
- 0
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره.جاهایی که شلوغه مثل همین مرکز خود من تا یک ماه هم طول میکشه ولی معمولا باید 10 روزه رانژه کنن
پیش شماره7776 اصلا رانژه میشه یا نه؟
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره.جاهایی که شلوغه مثل همین مرکز خود من تا یک ماه هم طول میکشه ولی معمولا باید 10 روزه رانژه کنن
پیش شماره 7776 اصلا رانژه میشه یا نه؟
سلام، پشتیبانی پیشتر تو سایت خبر داده بود!سلام MMJ431 عزيز
. اه! چه جالب!!!! يا من متوجه اين خط نشدم(به دليل عصبانيت!!) يا تازه اضافه شده!! در كل ممنون كه خبر داديد....
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
89/03/17
دوست عزیز اگر قرار بود نشه که به شما میگفتن اصلاً port خالی نداریم...
سلام من یه مشکل با اینترنت پرسرعت دارم اونم اینه که تلفنی که به اسپلیتر وصله اشغال نیست اما بقیه تلفن ها که به اسپلیتر وصل نیسند نویز دارند و اشغالند
مشکل از کجا است؟
یعنی مودم یا خط ایراد نداره و باید فقط یه اسپلیتر بخرم همین؟خوب پسرم مشخصه دیگه مودمت رو خط نویز می ندازه اونی که اسپیلیتر بهش وصله نویز را می گیره برای هر تلفنت باید یه اسپلیتر بگیری البته یه را دیگه هم اینه که ای اسپیلیتر را ورودی خونه وصل کنی من خودم تست نکردم.
سلام من یه مشکل با اینترنت پرسرعت دارم اونم اینه که تلفنی که به اسپلیتر وصله اشغال نیست اما بقیه تلفن ها که به اسپلیتر وصل نیسند نویز دارند و اشغالند
مشکل از کجا است؟
یعنی مودم یا خط ایراد نداره و باید فقط یه اسپلیتر بخرم همین؟
برای هر تلفن یه Splitter جداگانه بگیر، البته اگر مودم رو هم خاموش کنی noise هم از بین میره (که بدیهیه مواقعی بکار میاد که از اینترنت نمیخوای استفاده کنی.)
با تشکر
من فقظ میخوام بدونم که خط یا مودم ویا چیز دیگه ای مشکل داره یا نه و این مورد از اشکال یکی از این موارد است یا نه؟
ممنون
نمایش ریز مصرف رو که میزنید باز میشه؟الان برای من باز میشه
برای ریز مصرف اینو :نمایش ریز مصرف رو که میزنید باز میشه؟
من وقتی میخوام ببینم باز نمیشه
سایت که بالا میاد
مرسی باز شدبرای ریز مصرف اینو :
http://support.ngsnet.net
بوکمارک (اد تو فوریت) کنید. هر بار شهر رو انتخاب بعد هم شماره تونو وارد کنید
اگه این لینک باز نشد چند بار روش کلیک کنید یا رفرژ بزنید حتما باز میشه
نه دوست عزیز، مشکلی نیست.
کارایی Splitter: تفکیک کننده Voice و Data از هم میباشد و در نهایت به عنوان Noise گیر خط عمل میکند.
نه دوست عزیز، مشکلی نیست.
کارایی Splitter: تفکیک کننده Voice و Data از هم میباشد و در نهایت به عنوان Noise گیر خط عمل میکند.
اون مربوط به موقعی هست دوست من که شما دوره مثلا 3 ماهتون تموم میشه و دوباره تمدید نمیکنید.راسته که میگن اگه در طول هفته یکبار رو به اینترنت وصل نشی اشتراکت غیر فعال میشه؟
مثلا شاید یکی خواست بره مسافرت اون وقت چی؟
این عین جمله صبا نت است اطلاعیه 4:
اطلاعیه شماره 4
باتوجه به عدم استفاده پاره ای از کاربران از سرویسهای خریداری شده و مشکلات ایجاد شده مقرر گردید در صورتیکه سرویس بیش از یک هفته بلا استفاده بماند ، سرویس برگشت خورده و پورت جهت استفاده سایر کاربران آزاد گردیده . دستورالعمل فوق در خصوص تمدید سرویس نیز اعمال میگردد.
نطر دوستان چیه؟
سلام اگه از فیل... استفاده بشه صبا نت مشکلی برای ادم درست نمیکنه؟