. در بنر Home Page سايتش و سرعت من هنوز همون 1Mb/s هست يعني دنلود من 105~110KB/s هست... اگر خواستيد عكش سايتشون را بگذارم؟! ولي اين تصوير همون بنرها هست:سلام، شما کجای سایت دیدید؟! من سرویس B3R3 دارم، اما...
. بله ميتوانيد. من هم دوبار زودتر تمام كردم!! و 4 بار اخير فقط آنلاين شارژ كردم و مشكلي نداشتم!!من سرويس 3 ماهه 128 داشتم يك ماه نشده ترافيكم تموم شده. الان ميتونم دوباره 3 ماهه تمديد كنم ديگه؟....
. آقايان من الان توسايت صبانت ديدم نوشته سرعت 2Mb/s در ايران سراسري شده!! كسي هست كه مثل من 128Kb/s خريده باشه ولي به جاي 1Mb/s همون 2Mb/s جديد دنلود داشته باشه؟؟؟؟ (منهاي بعضي جاها كه سرعتشون بد شده!) حالا چه روزانه يا شبانه؟؟ در ضمن ديشب سيستم روشن نشد چون بايوس را ريست كرده بودم و يادم رفته بود زمان روشن شدن را روش ست كنم....
m3hrz4d عزيز:
. بله ميتوانيد. من هم دوبار زودتر تمام كردم!! و 4 بار اخير فقط آنلاين شارژ كردم و مشكلي نداشتم!!
موفق باشيد.
خداحافظ
اگه توی پنل مصرف کاربریتون برید وقتی قسمت ریز مصرف رو میزنید پایین همون کلید ریز مصرف میزنه شارژهای رزرو شما:اقایون یه سوال!
کسی تا حالا سرویسشو با شارژ انلاین تمدید کرده؟؟ من چون اخرای دوره هستش واسه سه ماه بعد انلاین شارژ کردم پولشم انلاین واریز کردم ولی هیچ جای سایت نزده که ok شد یا نه!!! فقط یه ایمیل امد که پرداخت موفقیت امیز بود! تو پانل همون دوره قبل فقط نوشته.
این سایتای صبا خیلی در پیته - تلفن ساپورتم که یا هیچکی برنمیداره یا روی گویاست خانمه واست قصه میگه!
حالا قطعمون نکنن یهو ؟؟؟ مرکز ما شلوغه پورتو سریع میدن به رزروا
من 3 بار با شارژ آنلاین به مشکل خوردم !اقایون یه سوال!
کسی تا حالا سرویسشو با شارژ انلاین تمدید کرده؟؟ من چون اخرای دوره هستش واسه سه ماه بعد انلاین شارژ کردم پولشم انلاین واریز کردم ولی هیچ جای سایت نزده که ok شد یا نه!!! فقط یه ایمیل امد که پرداخت موفقیت امیز بود! تو پانل همون دوره قبل فقط نوشته.
این سایتای صبا خیلی در پیته - تلفن ساپورتم که یا هیچکی برنمیداره یا روی گویاست خانمه واست قصه میگه!
حالا قطعمون نکنن یهو ؟؟؟ مرکز ما شلوغه پورتو سریع میدن به رزروا
اگه توی پنل مصرف کاربریتون برید وقتی قسمت ریز مصرف رو میزنید پایین همون کلید ریز مصرف میزنه شارژهای رزرو شما:
اگه عملیات واریزتون درست باشه معمولا طی 24 ساعت اون جلوش نوع شارژی که تازه انجام دادین رو میزنه.
من یک روز مونده بود به اتمام دورم رفتم بانک سامان و یک کارت هدیه خریدم و برگشتم خونه و اینترنتی شارژ کردم.بعد از چند دقیقه هم توی قسمت شارژ رزروم وارد شده بود.باقی کارت هدیه رو هم از پایانه خرید یک فروشگاه خالیش ردم.به همین راحتی:دی
خواهش میکنم دوست منممنون از راهنمایی، رفتم دیدم زده بود! پس ok شده
یکی از بچه ها نوشته بود مشکل داشت با پرداخت سامان... شاید چون صبا از گیت پارسیان استفاده میکنه اینطوره من یا کارت خود پارسیان پرداخت کردم موردی نبود. شاتل یادمه واسه هر کارت بانک یه بخش جدا داشت، به هر حال ایکاش صبا یه حال اساسی به این سایتاش بده!!!
خواهش میکنم دوست من
راستی وقتی میخواین از سایتهای ایرانی خرید یا پرداخت انجام بدین کلا توصیه میشه از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .با اوپرا و فایرفاکس معمولا اخر کار یک ارور میده و از حساب کم میکنه و شارژ هم نمیکنه
خواهش میکنم دوست من
راستی وقتی میخواین از سایتهای ایرانی خرید یا پرداخت انجام بدین کلا توصیه میشه از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .با اوپرا و فایرفاکس معمولا اخر کار یک ارور میده و از حساب کم میکنه و شارژ هم نمیکنه
سالهای قبلو دقیق به خاطرم نیست چی بود ولی دقیقا طی یک سال گذشته من 8 بار بخاطر کسر از حساب اینترنتیم و عدم پرداخت به شرکت مورد قرار داد 3 بار مجبور به مراجعه به بانک مقصد.پر کردن فرم مربوطه و 5 بار با تماس تلفنی و پیگیری های زیاد با تهران هزینه ها به حسابم برگشت خوردن.2بار خرید سیمکارت همراه اول.1 بار شارژ اینترنتی دوره adsl و یکی دوبار خرید انلاین از فروشگاهاعملیات Transaction (یا همان تراکنش) اصولاً اتمیک هستند؛ یعنی یا اصلاً شروع نمی شوند، یا وقتی آغاز شدند حتماً به پایان می رسند.
به عبارتی دیگر ناتمام ماندن این نوع عملیات یعنی Rollback به حالت پیش از عملیات.
با تشکر
سالهای قبلو دقیق به خاطرم نیست چی بود ولی دقیقا طی یک سال گذشته من 8 بار بخاطر کسر از حساب اینترنتیم و عدم پرداخت به شرکت مورد قرار داد 3 بار مجبور به مراجعه به بانک مقصد.پر کردن فرم مربوطه و 5 بار با تماس تلفنی و پیگیری های زیاد با تهران هزینه ها به حسابم برگشت خوردن.2بار خرید سیمکارت همراه اول.1 بار شارژ اینترنتی دوره adsl و یکی دوبار خرید انلاین از فروشگاها
بعضی مواقع اشکال از سایت فروشنده بوده و اکثر مواقع هم از بانک
علت پیگیریهای زیاد توی اون 3 بار هم این بود که هیچکدوم زیر بار نرفته بودن
البته باید ذکر کنم که اشتباه توی سیستمهای بانکداری اینترنتی زیاد پیش میاد مخصوصا بعلت پینگ شدن خط یا افت سرعت لحظه ای که اکثر موراد به سرعت خود سیستم بانکداری اصلاحیه میزنه و به حساب برگشت میخوره.
دوستانی که تجربه کافی ندارن پست نزنن کسی نمیگه چیزی بلد نیستن
ممنون و موفق باشید
توی ایران اره شانسیهمن یه بار شارژ اینترنتی گرفتم هم شارژ گرفتم و هم پول به حسابم برگشت داده شد
ولی دیگه این اتفاق تکرار نشد
کلا ترنزکشن های بانک ها بالاخره یه جاهایی باگ دارند
حالا شانس یکی مثل شما اینه که پولتون رو میخوره، شانس من این بوده که پولم رو برگردوند
شانسیه
خب به راحتی میتونید از توی پنل تون گزینه ریز مصرف رو بزنید و ساعت کانکت و مدت و میزان مصرف د راون بازه زمانی رو ببینید .خودتون متوجه میشید که کجا دانلودتون زیاد بوده.ببخشید
میزان مصرفی من در پانل نداگستر با میزان مصرفی که داشتم اصلا همخوانی نداره!
چطور باید این مشکل رو رفع کنم/
مثلا تو 20 روز بیشتر از 4 گیگا بایت از من کم شده!
در صورتی که من ماکسیموم دریافت و ارسالی که در هر روز داشتم 100 مگ بوده! ولی بیشتر روز ها تا 40 50 مگابایت بوده که عمرا به 4 گیگ نمیرسه
همیشه ارزش تجربه از علم بیشتره...
با احترام
http://forum.persiantools.com/t108527.htmlسلام من یه
router Linksys
دارم میخوام ببینم میشه یه جوری تنظیمش کنم که خود به خود user &pass رو در یه ساعت معین عوض کنه
تا مثلا در ساعت 2 صبح خود به خود کانکشن رو عوض کنه تا بیفته رو اکانت مجانی شبانه برای دانلود