• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من سرويس 3 ماهه 128 داشتم يك ماه نشده ترافيكم تموم شده. الان ميتونم دوباره 3 ماهه تمديد كنم ديگه؟ منظورم اينه كه مجبور نيستم كه ترافيك بخرم؟
بعد روي اين پرداخت آنلاينش حسابي هست؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

MMJ431 عزيز:
سلام، شما کجای سایت دیدید؟! من سرویس B3R3 دارم، اما...
. در بنر Home Page سايتش و سرعت من هنوز همون 1Mb/s هست يعني دنلود من 105~110KB/s هست... اگر خواستيد عكش سايتشون را بگذارم؟! ولي اين تصوير همون بنرها هست:
banner2.jpg

homecenter6.jpg

m3hrz4d عزيز:

من سرويس 3 ماهه 128 داشتم يك ماه نشده ترافيكم تموم شده. الان ميتونم دوباره 3 ماهه تمديد كنم ديگه؟....
. بله مي‌توانيد. من هم دوبار زودتر تمام كردم!! و 4 بار اخير فقط آنلاين شارژ كردم و مشكلي نداشتم!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/01
26.gif
103.gif

Last edited:

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
. آقايان من الان توسايت صبانت ديدم نوشته سرعت 2Mb/s در ايران سراسري شده!! كسي هست كه مثل من 128Kb/s خريده باشه ولي به جاي 1Mb/s همون 2Mb/s جديد دنلود داشته باشه؟؟؟؟ (منهاي بعضي جاها كه سرعتشون بد شده!) حالا چه روزانه يا شبانه؟؟ در ضمن ديشب سيستم روشن نشد چون بايوس را ريست كرده بودم و يادم رفته بود زمان روشن شدن را روش ست كنم....

m3hrz4d عزيز:

. بله مي‌توانيد. من هم دوبار زودتر تمام كردم!! و 4 بار اخير فقط آنلاين شارژ كردم و مشكلي نداشتم!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

ممنون از پاسخت دوست عزيز.
در مورد سوالت هم من 128 سه ماهه گرفتم خطم روي 2مگ هست و سرعت دانلود روزانه هم با دانلود منيجر بالاي 200 كيلوبايت هست ولي شبا خوب نيست اصلا

Last edited:

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
اقایون یه سوال!
کسی تا حالا سرویسشو با شارژ انلاین تمدید کرده؟؟ من چون اخرای دوره هستش واسه سه ماه بعد انلاین شارژ کردم پولشم انلاین واریز کردم ولی هیچ جای سایت نزده که ok شد یا نه!!! فقط یه ایمیل امد که پرداخت موفقیت امیز بود! تو پانل همون دوره قبل فقط نوشته.

این سایتای صبا خیلی در پیته - تلفن ساپورتم که یا هیچکی برنمیداره یا روی گویاست خانمه واست قصه میگه!

حالا قطعمون نکنن یهو ؟؟؟ مرکز ما شلوغه پورتو سریع میدن به رزروا
اگه توی پنل مصرف کاربریتون برید وقتی قسمت ریز مصرف رو میزنید پایین همون کلید ریز مصرف میزنه شارژهای رزرو شما:
اگه عملیات واریزتون درست باشه معمولا طی 24 ساعت اون جلوش نوع شارژی که تازه انجام دادین رو میزنه.
من یک روز مونده بود به اتمام دورم رفتم بانک سامان و یک کارت هدیه خریدم و برگشتم خونه و اینترنتی شارژ کردم.بعد از چند دقیقه هم توی قسمت شارژ رزروم وارد شده بود.باقی کارت هدیه رو هم از پایانه خرید یک فروشگاه خالیش ردم.به همین راحتی:دی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
اقایون یه سوال!
کسی تا حالا سرویسشو با شارژ انلاین تمدید کرده؟؟ من چون اخرای دوره هستش واسه سه ماه بعد انلاین شارژ کردم پولشم انلاین واریز کردم ولی هیچ جای سایت نزده که ok شد یا نه!!! فقط یه ایمیل امد که پرداخت موفقیت امیز بود! تو پانل همون دوره قبل فقط نوشته.

این سایتای صبا خیلی در پیته - تلفن ساپورتم که یا هیچکی برنمیداره یا روی گویاست خانمه واست قصه میگه!

حالا قطعمون نکنن یهو ؟؟؟ مرکز ما شلوغه پورتو سریع میدن به رزروا
من 3 بار با شارژ آنلاین به مشکل خوردم !
یعنی پول کم میشد و مینوشت عملیات موفقیت آمیز بود ولی اکانتم شارژ نمی شد !
که پشتیبانی زنگ زد گفت باید به واحد مقایرت بانک سامان زنگ بزنم که پول رو برگشت بده و دوباره شارژ کنم !!
جالب اینکه هر سه بار میخواستم زودتر شارژ کنم که این اتفاق افتاد !

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
من دیشب به نظرم رسید که IP سرورم توسط صبانت بلوکه شده... یه بار ساعت 3:30 که با یه بار قطع و وصل کردن مشکل حل شد... تا ساعت 7:10 هیچ مشکلی نبود ولی 7:10 دانلودام واستادن، سرورمم پینگ نمیداد... در حالی که ریموت دسکتاپ و غیره کار میکردن... با مرورگرمم نمیتونستم به IP سرورم و صفحاتی که روش دارم دسترسی پیدا کنم... ولی با یه سایت چیز شکن که تست کردم هیچ مشکلی نبود.......

به هیچ وجه سایتای دیگه مشکل نداشتن... عجیبیش اینجا بود که با چیز پی انم نمیتونستم با IP سرورم ارتباط از طریق پورت 80 (همون HTTP) برقرار کنم... کلاً چیز عجیبی بود...

دیگه دیدم راهی نداره شبانه رو قطع کردم و دیگه ساعت 7:15 نمیشه وصل شد و رفتم سراغ اکانت روزانه... با کمال تعجب دیدم که هیچ مشکلی وجود نداره...

به نظرم احتمالش وجود داره به دلیل تعداد زیاد اتصالاتی که به این IP متصل میکنم و حجم زیادی که شبا از این IP دانلود میکنم صبا عقده ای شده زده IP ـیه رو تو اکانت شبانه ـش بلوکه کرده...

به نظرتون چه میشه کرد...؟ اگه فردا شبم این قضییه پیش بیاد معلوم میشه بلوکه کردن... زنگ میزنم دعوا راه میندازم...

یکی دو هفته ـس بدشانسیام ردیف شدن... اونور ایرانسل 7 تومنمو خورده ، دهنشونو سرویس کردم بازم میپیچونن و خالی میبندن... از اینور صبانت مسخره بازی درآورده... از اونور شارژ اینترنتم داره تموم میشه... یه ماه و نیم اینترنت 3 ماهه رو دارم تموم میکنم...

دوستان لطفاً جواب بدید: کسی اینجا تهران هست...؟؟؟ من بعد اون مسخره بازی ای که درآوردن و سرویسای 128 ، سی ثانیه اول دانلود سرعتشون 120KBps بود بعد میشد 25 (فقط به خاطر سریع لود شدن سایتا بود) ، اومدم 512 سرویس D5R3 و کلاً روزانه ـش مشکلی نداره و خوبه ولی بگید ببینم اگه الان سرعت 128 بالاس و پایین نمیاد، برگردم 128 پونزده گیگ و الکی 15 تومن اضافه نفله نکنم... شبانه رو نمیگما... فقط روزانه...

Last edited:

armi

Registered User
لایک‌ها
4
اگه توی پنل مصرف کاربریتون برید وقتی قسمت ریز مصرف رو میزنید پایین همون کلید ریز مصرف میزنه شارژهای رزرو شما:
اگه عملیات واریزتون درست باشه معمولا طی 24 ساعت اون جلوش نوع شارژی که تازه انجام دادین رو میزنه.
من یک روز مونده بود به اتمام دورم رفتم بانک سامان و یک کارت هدیه خریدم و برگشتم خونه و اینترنتی شارژ کردم.بعد از چند دقیقه هم توی قسمت شارژ رزروم وارد شده بود.باقی کارت هدیه رو هم از پایانه خرید یک فروشگاه خالیش ردم.به همین راحتی:دی

ممنون از راهنمایی، رفتم دیدم زده بود! پس ok شده
یکی از بچه ها نوشته بود مشکل داشت با پرداخت سامان... شاید چون صبا از گیت پارسیان استفاده میکنه اینطوره من یا کارت خود پارسیان پرداخت کردم موردی نبود. شاتل یادمه واسه هر کارت بانک یه بخش جدا داشت، به هر حال ایکاش صبا یه حال اساسی به این سایتاش بده!!!

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمایی، رفتم دیدم زده بود! پس ok شده
یکی از بچه ها نوشته بود مشکل داشت با پرداخت سامان... شاید چون صبا از گیت پارسیان استفاده میکنه اینطوره من یا کارت خود پارسیان پرداخت کردم موردی نبود. شاتل یادمه واسه هر کارت بانک یه بخش جدا داشت، به هر حال ایکاش صبا یه حال اساسی به این سایتاش بده!!!
خواهش میکنم دوست من
راستی وقتی میخواین از سایتهای ایرانی خرید یا پرداخت انجام بدین کلا توصیه میشه از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .با اوپرا و فایرفاکس معمولا اخر کار یک ارور میده و از حساب کم میکنه و شارژ هم نمیکنه

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم دوست من
راستی وقتی میخواین از سایتهای ایرانی خرید یا پرداخت انجام بدین کلا توصیه میشه از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .با اوپرا و فایرفاکس معمولا اخر کار یک ارور میده و از حساب کم میکنه و شارژ هم نمیکنه

کسی از مودم پلانت(روی نداگستر)استفاده میکنه؟اگر بله لطفا یک پیام خصوصی به من بدید

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم دوست من

عملیات Transaction (یا همان تراکنش) اصولاً اتمیک هستند؛ یعنی یا اصلاً شروع نمی شوند، یا وقتی آغاز شدند حتماً به پایان می رسند.
به عبارتی دیگر ناتمام ماندن این نوع عملیات یعنی Rollback به حالت پیش از عملیات.

با تشکر

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
عملیات Transaction (یا همان تراکنش) اصولاً اتمیک هستند؛ یعنی یا اصلاً شروع نمی شوند، یا وقتی آغاز شدند حتماً به پایان می رسند.
به عبارتی دیگر ناتمام ماندن این نوع عملیات یعنی Rollback به حالت پیش از عملیات.

با تشکر
سالهای قبلو دقیق به خاطرم نیست چی بود ولی دقیقا طی یک سال گذشته من 8 بار بخاطر کسر از حساب اینترنتیم و عدم پرداخت به شرکت مورد قرار داد 3 بار مجبور به مراجعه به بانک مقصد.پر کردن فرم مربوطه و 5 بار با تماس تلفنی و پیگیری های زیاد با تهران هزینه ها به حسابم برگشت خوردن.2بار خرید سیمکارت همراه اول.1 بار شارژ اینترنتی دوره adsl و یکی دوبار خرید انلاین از فروشگاها
بعضی مواقع اشکال از سایت فروشنده بوده و اکثر مواقع هم از بانک
علت پیگیریهای زیاد توی اون 3 بار هم این بود که هیچکدوم زیر بار نرفته بودن
البته باید ذکر کنم که اشتباه توی سیستمهای بانکداری اینترنتی زیاد پیش میاد مخصوصا بعلت پینگ شدن خط یا افت سرعت لحظه ای که اکثر موراد به سرعت خود سیستم بانکداری اصلاحیه میزنه و به حساب برگشت میخوره.
دوستانی که تجربه کافی ندارن پست نزنن کسی نمیگه چیزی بلد نیستن
ممنون و موفق باشید

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من یه بار شارژ اینترنتی گرفتم هم شارژ گرفتم و هم پول به حسابم برگشت داده شد
ولی دیگه این اتفاق تکرار نشد
کلا ترنزکشن های بانک ها بالاخره یه جاهایی باگ دارند
حالا شانس یکی مثل شما اینه که پولتون رو میخوره، شانس من این بوده که پولم رو برگردوند
شانسیه

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید
میزان مصرفی من در پانل نداگستر با میزان مصرفی که داشتم اصلا همخوانی نداره!
چطور باید این مشکل رو رفع کنم/
مثلا تو 20 روز بیشتر از 4 گیگا بایت از من کم شده!
در صورتی که من ماکسیموم دریافت و ارسالی که در هر روز داشتم 100 مگ بوده! ولی بیشتر روز ها تا 40 50 مگابایت بوده که عمرا به 4 گیگ نمیرسه

MMJ431

Registered User
لایک‌ها
0
سالهای قبلو دقیق به خاطرم نیست چی بود ولی دقیقا طی یک سال گذشته من 8 بار بخاطر کسر از حساب اینترنتیم و عدم پرداخت به شرکت مورد قرار داد 3 بار مجبور به مراجعه به بانک مقصد.پر کردن فرم مربوطه و 5 بار با تماس تلفنی و پیگیری های زیاد با تهران هزینه ها به حسابم برگشت خوردن.2بار خرید سیمکارت همراه اول.1 بار شارژ اینترنتی دوره adsl و یکی دوبار خرید انلاین از فروشگاها
بعضی مواقع اشکال از سایت فروشنده بوده و اکثر مواقع هم از بانک
علت پیگیریهای زیاد توی اون 3 بار هم این بود که هیچکدوم زیر بار نرفته بودن
البته باید ذکر کنم که اشتباه توی سیستمهای بانکداری اینترنتی زیاد پیش میاد مخصوصا بعلت پینگ شدن خط یا افت سرعت لحظه ای که اکثر موراد به سرعت خود سیستم بانکداری اصلاحیه میزنه و به حساب برگشت میخوره.
دوستانی که تجربه کافی ندارن پست نزنن کسی نمیگه چیزی بلد نیستن
ممنون و موفق باشید

همیشه ارزش تجربه از علم بیشتره...

با احترام

oghab mobarez

Registered User
لایک‌ها
3
من یه بار شارژ اینترنتی گرفتم هم شارژ گرفتم و هم پول به حسابم برگشت داده شد
ولی دیگه این اتفاق تکرار نشد
کلا ترنزکشن های بانک ها بالاخره یه جاهایی باگ دارند
حالا شانس یکی مثل شما اینه که پولتون رو میخوره، شانس من این بوده که پولم رو برگردوند
شانسیه
توی ایران اره شانسیه :D
ببخشید
میزان مصرفی من در پانل نداگستر با میزان مصرفی که داشتم اصلا همخوانی نداره!
چطور باید این مشکل رو رفع کنم/
مثلا تو 20 روز بیشتر از 4 گیگا بایت از من کم شده!
در صورتی که من ماکسیموم دریافت و ارسالی که در هر روز داشتم 100 مگ بوده! ولی بیشتر روز ها تا 40 50 مگابایت بوده که عمرا به 4 گیگ نمیرسه
خب به راحتی میتونید از توی پنل تون گزینه ریز مصرف رو بزنید و ساعت کانکت و مدت و میزان مصرف د راون بازه زمانی رو ببینید .خودتون متوجه میشید که کجا دانلودتون زیاد بوده.
دوحالتش که برای من پیش اومده اینه که یا تروجان دارین و خودش دانلود میکنه مخفی و به اصطلاح خودشو باز سازی یا اپدیت میکنه.یا اسپای هست و داره اطلاعات به سازندش میفرسته و حالت دوم هم اینه که ممکنه اگه تنظیم برای دانلود شبانتون کردین و سیستم خودش کانکت میشه احتمال اینکه به یوزر روزانتون کانکت میشه هست(که به راحتی بازم میشه از کنترل پنل ساعت های کانکت رو چک کنید ساعت 3 تا3:15 دانلود زیاد داشته باشید مشخص میشه.یادمه یکبار یک شب 3 گیگ از دانلود روزانم گرفته بود :wacko:
همیشه ارزش تجربه از علم بیشتره...

با احترام

126fs4343671.gif

hamidghol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه
router Linksys
دارم میخوام ببینم میشه یه جوری تنظیمش کنم که خود به خود user &pass رو در یه ساعت معین عوض کنه

تا مثلا در ساعت 2 صبح خود به خود کانکشن رو عوض کنه تا بیفته رو اکانت مجانی شبانه برای دانلود

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
من تازه اولین باره که از صبانت سرویس گرفتم(تهران نیستم).
با سرویس روزانه مشکلی ندارم ولی سرویس شبانه(رایگان) اصلا قابل استفاده نیست. سرعتش از ۴کیلوبایت بالاتر نمیره.مشکل از سایتی که ازش دانلود می کنم هم نیست چون از جای دیگه تا ۴ مگ هم ازش دان کردم.
توی مرکز مخابراتی ما تا الان به ۳ نفر سرویس دادن و به دلایلی فعلا دیگه سرویس نمیدن. پس مشکل ترافیک وجود نداره. با این همه آیا منطقیه این سرعت؟
شبانه صبانت کلا اینجوریه؟
سرویس ۱۲۸ برنز هست

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
سلام خدمت دوستان.

من میخوام از صبا اشتراک بگیرم ولی شنیدم یه دستگاه بیشتر نمیتونی تو خونه از نتش استفاده کنه این چه صیغه ای هستش؟:blink:

یعنی من تو خونه ۴ تا وسیله دارم که میخوام بهشون ۴ تا آیپی بدم نمیتونم این کارو بکنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

بالا