• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

D3ZMOND

Registered User
لایک‌ها
5
به نظر من نیا! من بزرگترین اشبتاهو کردم! گول قیمت پایینشونو خوردم. 512 گرفتم یکساله!
تو روز بد نیست، تو روز تقریبا 170 دانلود میکنه
ولی همین که ساعت 1 شب میشه سرعت میاد رو 10-20!!!!!!!!!!!!!
پشتیبانیشون هم که....
فکر کنم ترافیک هم الکی مصرف میکنه
وضعیت پینگش(با خارج از کشور) چطوره؟
والا دیگه انتخاب دیگه ای برام نمونده
برای من سرعت زیاد مهم نیست همین که پینگش خوب باشه بشه بازی کرد کفایت می کنه

saeed_bestboy_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
ما توي منطقه‌اي هستيم كه فيبر نوري استفاده شده ( اوين دركه ) و خود مخابرات هم نمي‌تونه به ما اينترنت بده!!!!!! جالب اينجاست كه حتي مبين نت هم آنتن نميده!!!!!!
فقط 2 تا گزينه داريم 1- سپنتا كه دزد ترين شركت هست ( ماهيانه فقط 7 تا 10 هزار تومان بابت ارائه خدمات مي‌گيره ) نوسان سرعت بسيار زياد و قطعي زياد تر. ( بابت 2.5 گيگ استفاده در 10 روز بايد 17.500 تومان بديم ) جالب اينجاست كه فقط سرعت 256 و 1 مگ داره ، 128، 512 و 2 مگ نداره!!!!!!!!!!!!
2- صبا نت. كه فكر كنم بهتر از سپنتا هست ، اين رو هم يادم رفت بگم ، ساختمان ما 24 واحدي هست و ما براي كل ساختمون اينترنت مي‌خوايم.
با صبا نت كه صحبت كردم، گفتن به كل ساختمون پهناي باند 20 مگ بر ثانيه ميدن با پهناي باند آزاد براي يوزر ها ، يعني مثلا اگر 5 تا يوزر توي ساختمون همزمان وصل بشن هر يوزر 4 مگ بر ثانيه ميشه.
حالا شما جاي ما بوديد چي كار مي‌كرديد؟ يكي مي‌گه صبا نت خوبه ، يكي مي‌گه بده ، يكي مي‌گه دزده ، ترافيك مي‌دزده ، يكي با عكس و مدرك ( آقاي Cleeev ) ميگه خيلي خوبه
گيج شدم بخدا ، فقط مارو از اين سپنتا نجات بديد.
ممنون :)

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان
ما توي منطقه‌اي هستيم كه فيبر نوري استفاده شده ( اوين دركه ) و خود مخابرات هم نمي‌تونه به ما اينترنت بده!!!!!! جالب اينجاست كه حتي مبين نت هم آنتن نميده!!!!!!
فقط 2 تا گزينه داريم 1- سپنتا كه دزد ترين شركت هست ( ماهيانه فقط 7 تا 10 هزار تومان بابت ارائه خدمات مي‌گيره ) نوسان سرعت بسيار زياد و قطعي زياد تر. ( بابت 2.5 گيگ استفاده در 10 روز بايد 17.500 تومان بديم ) جالب اينجاست كه فقط سرعت 256 و 1 مگ داره ، 128، 512 و 2 مگ نداره!!!!!!!!!!!!
2- صبا نت. كه فكر كنم بهتر از سپنتا هست ، اين رو هم يادم رفت بگم ، ساختمان ما 24 واحدي هست و ما براي كل ساختمون اينترنت مي‌خوايم.
با صبا نت كه صحبت كردم، گفتن به كل ساختمون پهناي باند 20 مگ بر ثانيه ميدن با پهناي باند آزاد براي يوزر ها ، يعني مثلا اگر 5 تا يوزر توي ساختمون همزمان وصل بشن هر يوزر 4 مگ بر ثانيه ميشه.
حالا شما جاي ما بوديد چي كار مي‌كرديد؟ يكي مي‌گه صبا نت خوبه ، يكي مي‌گه بده ، يكي مي‌گه دزده ، ترافيك مي‌دزده ، يكي با عكس و مدرك ( آقاي Cleeev ) ميگه خيلي خوبه
گيج شدم بخدا ، فقط مارو از اين سپنتا نجات بديد.
ممنون :)

خب دوست عزیز شما که دو انتخاب دارید و میگید ما رو از سپنتا نجات بدید صبانت بگیرید.
بنده هم چند سال صبانت داشتم و راضی بودم ازش.

saeed_bestboy_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دوست عزیز شما که دو انتخاب دارید و میگید ما رو از سپنتا نجات بدید صبانت بگیرید.
بنده هم چند سال صبانت داشتم و راضی بودم ازش.

منظورم اينه كه يه موقع از چاله در نيايم بيبفتيم تو چاه :)
شما كه صبا نت داشتيد ، حرفهايي كه در مورد ترافيك مي‌زنن درسته ؟ ترافيك رو الكي مصرف مي‌كنه؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
منظورم اينه كه يه موقع از چاله در نيايم بيبفتيم تو چاه :)
شما كه صبا نت داشتيد ، حرفهايي كه در مورد ترافيك مي‌زنن درسته ؟ ترافيك رو الكي مصرف مي‌كنه؟

من اینطور حس نکردم هیچ وقت ( ولی این حس رو با مبین نت دارم :wacko: ) کلا همه این شرکت ها ...... ( جای خالی را با هرچی دوست دارید پر کنید )

saeed_bestboy_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اینطور حس نکردم هیچ وقت ( ولی این حس رو با مبین نت دارم :wacko: ) کلا همه این شرکت ها ...... ( جای خالی را با هرچی دوست دارید پر کنید )

اها ، دست شما درد نكنه ، ممنون از راهنماييتون.

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
سلام دوستان
سرویس‌های ۱۲۸ کیوبایت تا ۲ مگابایت در سرعت شبانه رایگان با هم فرق دارند؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نه سرعت شبانه همه یکی است .. بستگی به وضعیت مخابرات منطقه اتون داره ، اگر کاربران کم استفاده کنند سرعت بالایی تا حدود 300kb هم دانلود میده ..

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
نه سرعت شبانه همه یکی است .. بستگی به وضعیت مخابرات منطقه اتون داره ، اگر کاربران کم استفاده کنند سرعت بالایی تا حدود 300kb هم دانلود میده ..

ممنون
خودم الآن ۲۵۶ دارم، سرعت دانلود شبانه رایگان حدودا بین ۸۵ تا ۹۵ هست.

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
Ping

Average : 450 ms

Packet Loss : 50%

اینترنت ملی که میگن همینه !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

icao

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان
چند وقتی بود که احساس میکردم اشکالی در مصرف اینترنتم وجود داره
شارژ های 9 گیگ که معمولا تو 3 ماه مصرف میکردم ، اخیرا کمتر از 2 ماه به پایان میرسید
من هم فکر میکردم که مصرفم رفته بالا ، یا این که پسورد وای فای مودمم هک شده ، وقتی از این موارد خیالم راحت شد ، ریز مصرفم رو چک کردم که ببینم تو چه زمانایی مصرف انجام شده که تو همون نگاه اول فهمیدم ایراد از کجاست
در ریز مصرف یک اشکال اساسی وجود داره ، و اون هم هم پوشانی بازه های مصرفیه ، معمولا بین دو سطر که زمان های متصل به هم دارند از 5 دقیقه تا 30 ، 40 دقیقه هم پوشانی زمانی وجود دارد ، و طبیعتا مصرف در این بازه 2 برابر محاصبه میشود
در بعضیی موارد هم این همپوشانی به چند ساعت میرسد
میتونید نمونه این هم پوشانی ها رو در تصاویر مصرف من در خرداد و تیر ماه مشاهده کنید

Untitled001.jpgUntitled002.jpgUntitled003.jpg

همچنین ریز مصرف از دوازدهم تا امروز رو نگاه میکردم و دیدم در جمع کل هم 10 مگ اشتباه کرده
تا الان 1200 مگ برام حجم مصرفی حساب کردن ، که تقریبا 600 مگ یعنی نصفش به اعتراف خودشون اشتباه بود ، ولی مسئول امنیت این شرکت (آقایی به نام اردلان) میفرمایند که مشکل نرم افزاریه! عجب!!!!
اونوقت باید کلی دلیل و مدرک بیاری تا با کلی ناز بفرمایند که حجم ها رو برمیگردونن ، که اون هم فقط حرف بود چون امروز که باهاشون صحبت میکردم فرمودن وقتی شارژت تموم شد ( من شارژ یک ساله گرفتم سال دیگه 10 تیر تموم میشه ) زنگ بزن بگو این حجمایی که اشتباه شده رو برات بریزم
میخواستم سرمو بکوبم به دیوار با این حرفش
نمیدونم صبانت چرا اینجوری شده

alfons

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان
چند وقتی بود که احساس میکردم اشکالی در مصرف اینترنتم وجود داره
.....

من هم ریز مصرفم رو چک کردم و همپوشانی وجود داشت ولی در اون فاصله زمانی مصرف رو صفر نشان میدهد .

BVB

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان من قبلا که صبا بودم سرعت آپلود خیلی پایین بود
الانا چطوره؟ روی چند میبندن آپلود رو؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
سرویس از صبا نت گرفتم بعد از دو ماه خواستم پس بدم به شخصه یه کاری کردن که از کرده خودم پشیمون شدم
یک ماه طول کشید سرویس منو جمع کنن !!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
واقعا متاسفم برای شرکت دزد صبانت که خیلی راحت به خاطر مشکل سیستمش، حق کاربرهاش را پایمال میکنه.

مشکل لاگ تکراری (دوبار حساب کردن یک روز مصرف) را من پیدا کردم. طی یکشب، کل ترافیک من را سوزونده. دانلود شبانه رایگان را (ضربدر 2 کرده؛ در 2تا، 2تا 1گیگ حساب کرده) و از من کسر کرده بود و ترافیکم هم تمام شده بود. دو سه روزه دارم تماس میگیرم. مرتب بازی میدن و به همکاراشون ارجاع میدن.

بالاخره امروز صبح طی صحبتی که با یکی از کارشناساشون (داخلی 569) داشتم،آقای نابغه میگه که شما 2روز کاملا به اینترنت متصل بودین! گفنم مثل اینکه شما تفاوت Bridge و PPPoE را متوجه نمیشین!؟ در مورد لاگ تکراری هم، قبول نمیکرد. بهش گفتم آخه مگه میشه 2در روز، ترافیک مصرفی کاملا عین هم باشه؟!! حالا قرار نرم افزارشون (ع) بررسی کنه...

واقعا شاتل هیچی که نداشت، پیشتیبانی مشتری مدار و پیگیر داشت؛ نه مثل صبانت 4تا آدم خواب آلود بیسواد که مشتری را میپیچونن ، و واقعا آدم عصبانی میشه که اشتباه سیستمشون را قبول نمیکنن و مشکل را از مشتری میدونن.

پ.ن: 2روزه سیستم کاربری صبانت خرابه. نه میتونم از لاگ اسکرین شات بزارم، نه میتونم حتی شارژ کنم. واقعا که!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من که سه ماهه رفتم نامحدود ماکس نت

ما که از این باگ های صبانت به نفع خودمون استفاده کردیم :D

خیلی هم عالی شد

یکی از باگ های سادش این بود که شما میتونستی 1 گیگ شارژ کنی بدون این که دیس بشی کل عمرت رو ازش استفاده کنی

باگ های دیگه ای هم داشت که جاش نیست بگم

پیغام خصوصی هم ندید

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
میگم نامحدود های صبانت سرعتشون چقدره؟
برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 255.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت--------------------------
برنز ویژه یکماهه نامحدود = 405.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 20 گیگابایت

faraz007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منو چی میگید که من هر ۳ماه ۵۰ گیگ ترافیک تموم میکردم جدیدا کمتر از ۱ماه ۵۰ گیگ ، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟‌ من که مفهمیدم این دوستمون چی گفت! چه طوری میشه فهمید داره دزدی میکنه؟
من اون اوایل گفته بودم داره دزدی میکنه ولی هر دفه که زنگ میزدم بدهکارم میشدم:|
دوستان یه نفر یه پ.خ بده

mhdgsi1

Registered User
لایک‌ها
14
بابا نامحدود رو عشقه
من 15 گیگ نامحدودم رو تموم کردم سرعتم فکر نمیکنم فرقی کرده باشه
الان دانلود میکنم سرعتم 100-120 هست
روزی حداقل 1-2 گیگ دانلود دارم
وب رو توی صدم ثانیه بالا میاره
یک بار هم قطعی نداشتم
بسیار هم راضیم
یه سرویس رایگان 256 2 گیگ 2 ماه هم اولش دادن که سرعتش از 128 که الان دارم کمتر بودش !!!

بالا