• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64
بله
من 128 دارم
ماهی 25500
توی این 16 روز 40 گیگی دانلود کردم !
سرعت دانلودم 100-120 هست
اما شما اول یک تحقیقی بکن ببین که ایا توی منطقه مخابراطی شما سرعتش خوبه یا نه

چه جالب ، یادمه پارسال درخواست سرویس نامحدود دادم و خود عزیزان فروشنده صبانت بم قبل از تهیه سرویس اعلام کرده بودند که سرعت خیلی پایینه در حد دیال آپ ، من باورم نشد و سرویس را تست کردم تا متوجه خرابی آن شدم !

سرویس 256 نامحدود بود اما با سرعت 2-3 کیلوبایت دانلود می کرد ، یه چیزی از دیال آپ هم بدتر... البته شاید اکنون تغییر سیاست داده و سرویس های نامحدود خود را اصلاح کرده است ، چون سرعت شما که عالیه !

باید بیشتر پیگیری کنم.

tariran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزم شب نمیشه اگه 10 تا فحش به این صبانت ندم.....فقط منتظرم قراردادمون تموم شه

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
منم 128 نا محدود از همین صبا نت دارم سرعت دانلود بعد 15 میره تو باقالیا شبا میشه 10 20 کیلوبایت با نوسان شدید
این ماه برسه آخر خط رو جمع میکنم :hmm:
همه چیز فقط به منطقه مخابراتی ربط داره و بس واسه این رفیقمون اگر خوبه دلیلش فقط منطقه مخابراتیشون هست واسه همین گفتم شانسش خوبه
اطلاعات اپراتورهاشم در حد بوق هست فقط بلدن بگن مودم رو خاموش کن بعد 20 دقیقه روشن کن !!!!:eek:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این ماه تموم بشه میخوام شرکتی که ازش سرویس می گیرم رو عوض کنم اینا خیلی دزد تشریف دارن

نهایت استفاده من 3 گیگ بوده از 5 گیگ بعد الان رفتم دیدم زده 4 مگابایت از حجمم باقی مونده!!!!

گزارش مصرف رو هم فقط ماله دو روز اخیر رو زده!

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
دزدترین شرکتی ک تا حالا دیدم! یهو میای میبینی 2 گیگ ترافیکت برای دانلود شبانه پریده. 100بار بهشون زنگ میزنی، به زور نصفشو بر میگردونن. مجددا هفته بعدش همون جور میشه...

DIHAV1359

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

آقا برا ی اینترنت شبانه رایگان تو سایتش سرعت 1024 زده سرعت دانلود 120 این درست است ؟کم و زیاد نمیشه میخوام از پارس بیام صبا
شیراز هستم اگر کسی تجربه داره ممنون میشوم راهنمایی کنه

M_ALI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ستمه این صبانت!!!:(شب ها از ساعت11:30 به بعد من نت ندارم.همش قطع و وصل میشه .اپراتور رو هم که خودتون باخبرید جواب درست حسابی ندارن فقط سعی میکنن با ادب باشن.از یه طرف هم جو گیر شدم رفتم حجم 30 گیگ یکساله گرفتم .زودتر دانلود میکنم تموم شه از دستش خلاص شم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
دزدترین شرکتی ک تا حالا دیدم! یهو میای میبینی 2 گیگ ترافیکت برای دانلود شبانه پریده. 100بار بهشون زنگ میزنی، به زور نصفشو بر میگردونن. مجددا هفته بعدش همون جور میشه...

من حجمم تموم شده بود (هنوز زمان داشتم) شبانه هم برام صفحه صبانت فقط باز میشد!

زنگ زدم میگم چرا اینطوریه میگه خب حجمت تموم شده!!! میگم خب ماه قبل هم حجمم زودتر از موعد تموم شد ولی شبانه مشکلی نداشتم یه جوری به خیال خودش پیچوند!

خیلی اوضاعشون خرابه

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
جديداً افتضاحتر شده ... ١١ به بعد قعطي زياد شده ، صفحه xpired صبانت برام باز نميشه موقع تموم شدن حجم ، حجم اضافه اينترنتي 4500 هست ولي حضوري ٦ تومن !!!!!!!!

من كه دارم ميرم رو مخابرات .....

Sent from my 

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام

آقا برا ی اینترنت شبانه رایگان تو سایتش سرعت 1024 زده سرعت دانلود 120 این درست است ؟کم و زیاد نمیشه میخوام از پارس بیام صبا
شیراز هستم اگر کسی تجربه داره ممنون میشوم راهنمایی کنه

نه عزیز از این بساطا نیست
مگه نمیبینی هممون شاکی هستیم
صبا نت تبلیغاش رنگیه کیفیتش سیاه سفید هم نیست بلکه برفکیه
شبا سرعت دانلود میری زیر 10
البته ناگفته نمونه باز این منطقه مخابراتی پدر سوخته خیلی مهم هستش

M_ALI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شب ها از ساعت 10 شب وصل نمیشم به اینترنت!!!!شب زنگ زدم پشتیبانی میگه روز زنگ بزن چک کنیم خط رو!!روز زنگ زدم خیلی راحت اپراتور میگه مشکل پهنای باند داریم وکاریش نمیشه کرد!!

mhdgsi1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان 128 نامحدود صبانت دارم
سرعت دانلودم تا 120 میرسه
این ماه 83300 مگ دانلود کردم !

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان 128 نامحدود صبانت دارم
سرعت دانلودم تا 120 میرسه
این ماه 83300 مگ دانلود کردم !

پس سیاست منصفانه نداره! اما من زنگ زدم پشتیبانی گفت سرعتش 15 گیگ رو که رد کنی میاد زیر 16!

اگه اینجوری باشه منم میام صبا! دمت گرم.

shahab1985

Registered User
لایک‌ها
178
شبانه رایگانش از ساعت چند شروع میشه؟
من چند بار امتجان کردم دیدیم ازم حجم کم شده !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
شبانه رایگانش از ساعت چند شروع میشه؟
من چند بار امتجان کردم دیدیم ازم حجم کم شده !

شهر های بزرگ رو نوشته بودن 3 ( اصفهان مشهد شیزار و تهران

شهر های کوچیک 2

اما درست نیست و نیم ساعت اینور و اونوره

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
با سلام

من خودم تقریبا 2 سال و نیمه که دارم از صبا نت استفاده میکنم همیشه هم 6 ماهه با سرعت 1 مگ یا 512 میگرفتم با ترافیک 18 یا 20 گیگ . در تاریخ 92/3/20 یه 6 ماهه
با 1 مگ سرعت با ترافیک 10 گیگ گرفتم که این سری یهو دیدم بعد 1.5 ماه حجمم تموم شد در صورتیکه من با همین میزان مصرف حداقل 3 ماه طول میکشید که 10 گیگ رو
تموم کنم. با خودم گفتم حتما زیاد استفاده کردم و از این جور حرف ها . دوباره در تاریخ 92/5/16 یه 10 گیگ دیگه شارژ کردم که این سری 14 روزه تموم شد. زنگ که میزنم
میگن حجم عین بنزینه ما ریختیم شما همه رو مصرف کردی یا میگن حتما ویندوزت رفته آپدیتم .من نه آپدیت ویندوزم فعاله نه دانلود خاصی نداشتم . مودم رو هم چک کردم کس
دیگه یواشکی وصل نشده بودجالب اینجاست که وقتی ریز مصرف رو میبینی از تاریخ 5/16 تا تاریخ 5/26 همه رو زده که من 24 ساعته وصل بودم یعنی 10 روز رو من 24
ساعته وصل بودم در صورتیکه که تو این مدت فقط 3 بار به مدت 6 یا 7 ساعت منزلمون برق نداشتیم که من بخوام وصل باشم . این قدر زمان وصل و قطع شدنم هم
مسخره است که نگو که معلومه یا عمدی کردن یا اشتباه شده یعنی به راحتی 9 گیگ ما رو بالا کشیدن .اینم لینک ریز مصرفم هست دوستان حتما نگاه کنید و مراقب
باشد که این ها بدجوری میکنن تو پاچه آدم .

آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
با سلام

من خودم تقریبا 2 سال و نیمه که دارم از صبا نت استفاده میکنم همیشه هم 6 ماهه با سرعت 1 مگ یا 512 میگرفتم با ترافیک 18 یا 20 گیگ . در تاریخ 92/3/20 یه 6 ماهه
با 1 مگ سرعت با ترافیک 10 گیگ گرفتم که این سری یهو دیدم بعد 1.5 ماه حجمم تموم شد در صورتیکه من با همین میزان مصرف حداقل 3 ماه طول میکشید که 10 گیگ رو
تموم کنم. با خودم گفتم حتما زیاد استفاده کردم و از این جور حرف ها . دوباره در تاریخ 92/5/16 یه 10 گیگ دیگه شارژ کردم که این سری 14 روزه تموم شد. زنگ که میزنم
میگن حجم عین بنزینه ما ریختیم شما همه رو مصرف کردی یا میگن حتما ویندوزت رفته آپدیتم .من نه آپدیت ویندوزم فعاله نه دانلود خاصی نداشتم . مودم رو هم چک کردم کس
دیگه یواشکی وصل نشده بودجالب اینجاست که وقتی ریز مصرف رو میبینی از تاریخ 5/16 تا تاریخ 5/26 همه رو زده که من 24 ساعته وصل بودم یعنی 10 روز رو من 24
ساعته وصل بودم در صورتیکه که تو این مدت فقط 3 بار به مدت 6 یا 7 ساعت منزلمون برق نداشتیم که من بخوام وصل باشم . این قدر زمان وصل و قطع شدنم هم
مسخره است که نگو که معلومه یا عمدی کردن یا اشتباه شده یعنی به راحتی 9 گیگ ما رو بالا کشیدن .اینم لینک ریز مصرفم هست دوستان حتما نگاه کنید و مراقب

چطوري امير خان

من از عصر تلكام استفاده مي كنم كه بيشتر مشتركينش از اين بابت يعني خالي كردن ميزان شارژ شاكي هستند.

يك مدت اومد به دستور سازمان تنظيم 25% به ميزان شارژ اضافه كرد.يعني اگر 1 گيگ مي خريدي 1 گيگ و 250 مگ بهت اعتبار ميداد.
اما اون رو بعد از 2 ماه قطع كرد.

يعني مي خوام بهتون بگم اين شركت ها 100% دزدي دارن مي كنن و خودشونم مي دونن.
اينا همشون قانونا بايد 25% بيشتر اعتبار بدن.
دوستان به سازمان تنظيم مقررات شكايت كنيد مطمئن باشيد پيگيري مي كنن.

وقتي به هر گوساله اي اجازه تاسيس شركت اينترنتي بدن همين مي شه

البته گوساله اصلي سازمان تنظيم و دولت هستند كه نميتونن اينها رو سر جاشون بشونن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
با سلام

منم دقیقا مشکل شما رو دارم

خواستم شرکت رو عوض کنم دیدم ملت از خود مخابرات هم شاکی هستن چه برسه به شرکت های دیگه

به هیچ جا هم نمیشه شکایت کرد یکی از یکی دزد ترن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
چطوري امير خان

من از عصر تلكام استفاده مي كنم كه بيشتر مشتركينش از اين بابت يعني خالي كردن ميزان شارژ شاكي هستند.

يك مدت اومد به دستور سازمان تنظيم 25% به ميزان شارژ اضافه كرد.يعني اگر 1 گيگ مي خريدي 1 گيگ و 250 مگ بهت اعتبار ميداد.
اما اون رو بعد از 2 ماه قطع كرد.

يعني مي خوام بهتون بگم اين شركت ها 100% دزدي دارن مي كنن و خودشونم مي دونن.
اينا همشون قانونا بايد 25% بيشتر اعتبار بدن.
دوستان به سازمان تنظيم مقررات شكايت كنيد مطمئن باشيد پيگيري مي كنن.

وقتي به هر گوساله اي اجازه تاسيس شركت اينترنتي بدن همين مي شه

البته گوساله اصلي سازمان تنظيم و دولت هستند كه نميتونن اينها رو سر جاشون بشونن

دوست عزیز از این قانونی که میگی منبعی هم داری ؟ جسارت نباشه لازم دارم

-----

هر گیگ حجم اضافه شد 5100

:hmm:

بالا