• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
کسی این پیشنهاد ویژه رو تو پنل فعال کرده؟
من فعال کردم سرعت شبانم تغییری نکرد !

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
چند روی پیگیر این مشکل فعال کردن پیشنهاد ویژه در پنل بودم
ظاهرا مشکل نرم افزاری دارن و بعد از فعال کردن سرعت همچنان همون 12k هست
:mad:

icao

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
واقعا صبانت افتضاح شده ، 8 ماه پیش اشتباه کردم یک ساله گرفتم، حالا منتظرم تموم بشه برم یه آی اس پی دیگه

peyman_basafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم متاسفانه خرداد ماه شارژ یکساله کردم و چندین بار هم به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم سودی نداشت.هرچی ترفند هم انجام دادم رو بیشتر شرکت ها جواب میده اما از شانس ما رو صبنت نه.واقعا موندم چیکار کنم دیگه.این شرکت های مفتخور ایرانی جنبه و لیاقت شارژ کردن بلند مدت رو ندارن و متاسفانه خودشون رو گم میکنن

kesti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
شمایی که بچه های خوزستان یا جای دیگه ایران هستین کسی رو سراغ دارید که اینترنت صبانت داشته باشه؟؟
پینگش چطوره؟؟ از مخابرات پایینتره؟؟
من میخوام برای گیم آنلاین بگیرم پینگ سرور ایرانی و خارجیش چنده؟؟
من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت رو بگیرم آیا بعد از پایان یافتن حداقل تبادل دریافتی در ماه ،آیا پینگ افزایش پیدا میکنه و بالا میره؟؟
کسی از شما ها اطلاعی داره
با تشکر و شرمنده

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها من قبلا صبانت بودم بعد افتضاح شدن وضعیت شبانه رفتم یک شرکت دیگه .
من الان از عصر تلکام گرفتم هایپر سه ماهه 6900 تومان با سه گیگ حجم .سرعتش هم خیلی خوبه ولیییییییییییییییییییی
من گفتم بابا یه شرکت خوب پیدا شد. تو ایران همون روز چهارم شارژم رفتم گوگل دیدم رفت تو سایت خودش رفتم یاهو رفت تو سایت خودش . اصلا نمی دونستم مشکل چیه .پشتیبانی هم که به اون صورت نداره باید شماره ای دی اس ال رو بزنی زدم کامپیوتری گفت شارژ شما تموم شده !!!
جل الخالق من یعنی دو روزه تموم کردم سه گیگ رو ؟رفتم پنل دیدیم بله صفر شده .پیش خودم گفتم نمی دونم لابد یه چیزی احتمالا دانلود شده .من نمی دونم آخه دانلودهای اتومات رو بستم .حتی مال ویندوز رو. رفتم یک گیگ حجم خریدم.دقیقا سه روز گذشت که یک روزش هم کلا کانکت نشده بودم دیدم باز هر جا رو باز می کنم میره سایت شرکت رفتم دیدم باز صفر شده .تماس گرفتم هیشکی جواب نداد.
خلاصه سرتون رو درد نیارم یک ماه ونیم از سه ماه گذشته و من هر دو روز یا حداکثر 4 روز حجم یک گیگ می خرم تموم میشه .من قبلا حداقل از 10 آی اس پی اینترنت داشتم .شده بود مثلا فکر کنم 50 مگ مصرف کردم برم پنل ببینم 100 مگ مصرف شده یعنی دو برابر بیشتر. ولی الان از روی کانکشن 50 مگ مصرف می کنم میرم میام می بینم جایی نمی تونم برم. بله یه گیگ تموم شد به همین راحتی !!!! نمیدونمم مشکلمو به کی بگم ؟؟؟ هر موقع شارژم تموم میشه از لیست مشتریا هم خارج میشم یعنی کسی تو پشتیبانی بهم جواب نمیده تا برم دوباره شارژ کنم.دوباره شارژ می کنم زنگ میزنم میگن فعلا همینو مصرف کن ببینیم چی میشه !!! و دوباره دو سه روز بعد روز از نو روزی از نو . می خوام سرمو به دیوار بکوبم.اقلا صبانت دیگه اینجوری آشکار دزدی نمی کنه .یعنی هیچ شرکتی تا حالا ندیدم اینجوری باشه .
اگه می خواین برین یه شرکت دیگه خوب تحقیق کنین و مخصوصا شرکت های ناشناخته رو انتخاب نکنین تا به مشکل من دچار نشین .

Last edited:

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
دورد

بنده نماینده صبانت در شهر تهران هستم , دوستانی که در شهر تهران هستند و درخواست سرویس و یا مشکلی دارند , بنده تا اونجا که می توانم کمکشون می کنم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
کسی 512 نامحدود داره؟ من میخوام از پارس آنلاین بیام صبا نت نظرتون چیه؟
پارس آنلان رسما کاربرانش رو خر فرض کرده، این رو هم بگم من کاربر هفت ساله پارس آنلاین هستم اما دیگه فایده نداره.

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
کسی 512 نامحدود داره؟ من میخوام از پارس آنلاین بیام صبا نت نظرتون چیه؟
پارس آنلان رسما کاربرانش رو خر فرض کرده، این رو هم بگم من کاربر هفت ساله پارس آنلاین هستم اما دیگه فایده نداره.
512 شرکت صبانت ماهیانه 89.000 تومن هست و تا 40 گیگ اول سرعت 2 مگابیت می باشد

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
512 شرکت صبانت ماهیانه 89.000 تومن هست و تا 40 گیگ اول سرعت 2 مگابیت می باشد
ممنون از این که پاسخ دادید.
اما دوست خوب اشتباه نمیکنید؟
در سایت خود صبانت نوشته 512 نا محدود 365000 ریال!
من اشتباه میکنیم؟ سایت را اشتباهی دیدم؟
آدرس:
http://sabanet.ir/internet/adsl
البته بیشترین چیزی که میخواستم بدانم این است که پس از پایان دوره سرعت بالا سرعت برای 512 چقدر میشود مثلا خیلی پایین تر از 512 واقعی که حدود 60 کیلوبایت در ثانیه هست؟

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
سرویس 512 کیلوبیت برنز یک ماهه نامحدود : 394200 ریال - ماهیانه 10 گیگ با سرعت 2 مگابیت
سرویس 512 کیلوبیت طلایی یک ماهه نامحدود: 890000 ریال - ماهیانه 40 گیگ با سرعت 2 مگابیت
سرعت بعدی سرویس 128 می شود

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سرویس 512 کیلوبیت برنز یک ماهه نامحدود : 394200 ریال - ماهیانه 10 گیگ با سرعت 2 مگابیت
سرویس 512 کیلوبیت طلایی یک ماهه نامحدود: 890000 ریال - ماهیانه 40 گیگ با سرعت 2 مگابیت
یعنی چی؟ سرعت دو مرحله پایین میاد؟
یعنی بعد از 10 گیگ 512 خودش که نیست هیچ 256 هم نیست هیچ، 128 هست؟
شما مطمئنید؟
خوب با این حساب من همین پارس آنلاین هستم 128 نامحدود رو بگیرم هم تقریبان نصف قیمت میشه هم "در مجموع" سرعت مثل صبانت میشه چون اولش سرعتش بالاست بعد میشه خود 128!

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
بنده تو خونه از پارس انلاین دارم و نماینده پارس انلاین تهرانم
صبانت 128 نامحدود میده 27 تومن ولی پار انلاین حدود 29500 میوفته
صبانت ماهی 10 گیگ سرعت بالا داره اما پارس انلاین 8 گیگ هست
نماینده رشت صبانت هم تو سبز میدونه فکر کنم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
جناب قاسمی من 128 نامحدود پارس رو با 128 نامحدود صبانت مقایسه نکردم!
فرمودید 512 برنز بعد از ده گیگ که دو مگ است میشود 128، اینجا:
پس با این حساب ((بدون توجه به 10 گیگ پرسرعت صبا و 8 گیگ پرسرعت پارس)) 128 نامحدود پارس آنلاین تقریبا میشود مثل 512 برنز صبانت، اشتباه میکنم؟
متوجه عرض بنده هستید؟
من به پرسرعت کاری ندارم فقط میخواهم وقتی سرعت نرمال شد همان سرعت اسمی را داشته باشد.
به نظر شما 512 برنز صبا بعد از کم سرعت شدن حدود 50 یا 60 میدهد؟
با تشکر

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
سرویس نامحدود صبانت بعد از کم سرعت شدن خیلی افتضاخ میشه
الان پارس انلاین یک طرحی داره برای یکسال سرعت 512 کیلوبیت با قیمت 820 تومن
ماهیانه 20 گیگ اول 4 مگ هست و بعد اون 15 گیگ بعد سرعت 2 مگابیت هست و بعد اونم 512 میشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اقا از صبح تا الان سرعت دانلود من به 600 700 رسیده ! سرویس 128 محدود

میترسم :D:D مشکوکه!

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104

نه عزیزم نترس :D
پهنای باند صبانت هوشمند شده و دستی کنترل نمیشه و حتما ماهی کم خورده هوشش کم شده که سرعت شما بالا رفته
شماره خطو بده بگم بچها ببندن :)))

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
نه عزیزم نترس :D
پهنای باند صبانت هوشمند شده و دستی کنترل نمیشه و حتما ماهی کم خورده هوشش کم شده که سرعت شما بالا رفته
شماره خطو بده بگم بچها ببندن :)))
بچه ها و مخابرات منطقه تو این چند وقت کم اذیت نکردن وقتشه یه جبرانی بکنم :D

alfons

Registered User
لایک‌ها
7

من سرویس طلایی 1 مگابیت حجمی از صبانت دارم و سه روزه که سرعت دانلودم با دانلود منیجر بین 800 کیلوبایت تا 1 مگابایت است در صورتیکه تا پیش از این

حدود 400 کیلوبایت بود .

بالا