• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
!!!!!!

Last edited:

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دیشب صبا انگاری قاطی کرده بود البته از نوع خوبش از 50 همیشگی رو 100 ثابت شد ماهم یه 2 گیگی حال کردیم امیدوارم همین جوری بمونه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دیشب صبا انگاری قاطی کرده بود البته از نوع خوبش از 50 همیشگی رو 100 ثابت شد ماهم یه 2 گیگی حال کردیم امیدوارم همین جوری بمونه.
برعکس برای من سیر نزولی داره - انگار هرچی به عید نزدیک میشیم شبی 20 مگ کمتر میگیرم :hmm: میترسم روز 13 برسه به 100 مگ تو شب

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
این جمله ای که تو اخبار سایت هست رو دیدین؟ :
سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور افزایش یافت!!!:D
یه کی به من بگه سرعت پهنای باند یعنی چی؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
این جمله ای که تو اخبار سایت هست رو دیدین؟ :
سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور افزایش یافت!!!:D
یه کی به من بگه سرعت پهنای باند یعنی چی؟
يعنی اينکه برای من بايد شبانه با 80 به بالا دانلود کنه برای تو به 8 هم نرسه! لول.

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها من شب ها 1.7 گیگ دانلود می کردم تا 2 ماه پیش اما الان زورکی 700 مگ.شما ها سرعتتون چطوره؟
من اصفهان هستم
راستی صبانت کش سرور داره؟

dodelim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این سرعت من چرا اینجوری شده؟؟:mad: اول دانلود 100 هست یه دقیقه بعد میشه 20 :weird: کسی میتونه راهنمیی کنه؟؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
آقا این سرعت من چرا اینجوری شده؟؟:mad: اول دانلود 100 هست یه دقیقه بعد میشه 20 :weird: کسی میتونه راهنمیی کنه؟؟

دانلود منیجر دارید شما ؟ ممکنه بخاطر تک کانکشن بودن سرعتتون پایین باشه معمولا در مورد سایت های مثل رپید فری و ... بخاطر اینکه تک کانکشن که وصل میشه سرعت پایینه

dodelim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانلود منیجر دارید شما ؟ ممکنه بخاطر تک کانکشن بودن سرعتتون پایین باشه معمولا در مورد سایت های مثل رپید فری و ... بخاطر اینکه تک کانکشن که وصل میشه سرعت پایینه

بله...من دانلود منیجر دارم...جالبیش به اینه که "بعضی وقت ها" که چند تا دلنلود در آن واحد دارم...سرعت کل میره بالا...ولی اگه یکی باشه سرعتش همون 20 هست...شما منظورتون همیمنه؟؟

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دیشب سرعت 40 شد از 100 ولی یه اتفاق جالب کانکت شبانه من هنوز وصله از 3 دیشب تا حالا ساعت 12 ظهر تا حالا این اتفاق برای دوستان اتفاق افتاده که شبانه شون قطع نشه؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
بله...من دانلود منیجر دارم...جالبیش به اینه که "بعضی وقت ها" که چند تا دلنلود در آن واحد دارم...سرعت کل میره بالا...ولی اگه یکی باشه سرعتش همون 20 هست...شما منظورتون همیمنه؟؟

منظورم کانکشن هایی که دانلود منیجر وقتی دارید یه فایل دانلود میکنید مثلا 4 قسمت یا 8 قسمت میکنه میگیره شما مثلا میتونی تغییر بدی به 16 قسمت یعنی با 16 کانکشن اون فایل و که البته باید لینک مستقیم هم باشه ( رپید شر فری نمیشه ) براتون ماکزیمم سرعت میگیره دلیلش هم بنظر من اینکه پهنای باند مرکز مخابرات شما پره که نمیتونید در حالت عادی با ماکزیمم سرعت بگیرید

ss2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. شارژ 1 ماهه واسه من فعال شده واسه شما چطور؟

daylight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من شخصا اینترنتو برای جستجو کردن مطالب علمی استفاده می کنم. بعضی وقتا ام به سایتهای سرگرمی سر می زنم و اگه ام دانلودی داشته باشم تو روز حداکثر 50 تا 100 مگ کتاب دانلود می کنم و 10 تا 20 دقیقه هم youtube سر می زنم.
الان سرویس سه ماهه صبانتو با پهنای باند 1 مگ و ترافیک 3 گیگ در ماه 54 تومان گرفتم. باورتون نمیشه 13 روزه 6.5 گیگش رفته.
به نظر من یه مشکل اساسی داره که اینجوری مصرف میکنه چون سرویس های 512 مگ اصلا اینجوری نمیشه.
احساس می کنم پولمو انداختم تو جوب.
حتی اطلاعاتی ام که خودشون تولید نکردن با این قیمت بالا می فروشن.
از نظر کیفیت هم که بعضی وقتا با سرعت 120 دانلود دارم بعضی وقتا ام با سرعت 5(quality of service).
حالا اون کسی که سنگ صبانتو به سینه می زنه(یا بهتر اون کسی که این وسط سود می بره) بیاد یه جواب منطقی بده.
54 تومان واسه این سرویس می ارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا