• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
مگه قراره از ساعت چهار شروع بشه. نکنه چیزی هستش که ما خبر نداریم. البته تا یک ساعت و نیم دیگه معلوم می‌شه.

از دوستان کسی از سرعت صبانت راضی هست یا نه؟ آیا سرعت شبانه‌اش هنوز هم افت داره یا خوب شده؟.
دوستان صبانتی در تهران لطفا گزارش بدن.

سرعت از 33 تا 63 در نوسانه میانگین 150 مگ در ساعت در ضمن کانکت شبانم رقم 24:30 ساعت اتصال مداوم رو نشون میده :wacko:((عجب شب طولانیه))::p:p:p:p

درود بر صبا نت:lol::lol:

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
شاتل که 25 تومن بابت هزینه نصب و راه اندازی جدا می گیره که سرویس رو راندازی کنه
می خاستم بپرسم هزینه نصب و راه اندازی سرویس های صبا نت چقدره ؟
الان این صبا نت بخان سرویس راه بندازن غیر از شارژه ماهانه یا سه ماهه ، چقدر بابت نصب و راه اندازی اولیه می گیرن ؟

و یه چیز دیگه الان تعرفه های صبانت رو دیدم ، سه پلن زدن - 128 - 512 - 1MB هست ،

خب این سه پلن ایا واقعا از نظر سرعت با هم فرق دارن ؟! کسی هست از هر کدوم از پلن هاش گرفته باشه
دقیقا چه فرقی دارن ، از نظر سرعتی تفاوتی دارن یه نه ؟
چون من شنیدم سرعت های سرویس هاشون یکیه ، البته قبلا شنیدم الان رو نمی دونم ...

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
الان این صبا نت بخان سرویس راه بندازن غیر از شارژه ماهانه یا سه ماهه ، چقدر بابت نصب و راه اندازی اولیه می گیرن ؟

خب این سه پلن ایا واقعا از نظر سرعت با هم فرق دارن ؟! کسی هست از هر کدوم از پلن هاش گرفته باشه

صبا 10تومن بابت راه اندازی و نصب میگیره سه تا پلن فرقی باهم ندارن بیشتر اسمیه تا عملی من 128 گرفتم سرعتم دانلود چند روز 52 بود چند روز112 حالام شده 40 البته اگه بتونی 512 یا 1m بگیری بهتره

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

صبا 10تومن بابت راه اندازی و نصب میگیره سه تا پلن فرقی باهم ندارن بیشتر اسمیه تا عملی من 128 گرفتم سرعتم دانلود چند روز 52 بود چند روز112 حالام شده 40 البته اگه بتونی 512 یا 1m بگیری بهتره

البته به مرکز مخابرات شما هم بستگی داره و فاصله از مرکز.
سرويسها هم يه مدتی اسميه يه مدتی رسمی. معلوم هم نيست کی اينجوريه کی اونجوری. يه روز 1 مگ بهت 120 دانلود ميده و 128 از 16 بيشتر نميشه يه روزم همونطور که گفته شد 128 بهت 112 دانلود ميده. ولی حتی در زمانی که سرويسها اسميه سرويس 1 مگ ثبات سرعت داره و 128 نداره. البته اين تجربه شخصی من در چندين مورده در طول يک سال، هميشه مثال نقض هست.

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ‌می‌خوام بدونم که اگر یک مگ بگیرم ایا اینترنت شبانه‌اش هم با همون یک مگ بارگزاری می‌کنه و یا اینکه شبانه‌ صبانت برای همه سرویسها یکجور است؟

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرعت از 33 تا 63 در نوسانه میانگین 150 مگ در ساعت در ضمن کانکت شبانم رقم 24:30 ساعت اتصال مداوم رو نشون میده :wacko:((عجب شب طولانیه))::p:p:p:p

دوست عزیز
منظورت رو از اون 24:30 و شبانه و غیره رو می‌شه توضیح بدی لطفا!

daylight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

من جنوب تهرانم از ساعت 3 به بعد سرویسه مربوط به اکانت خودم می پوکه :blink: سرویس رایگانشم که گل و بلبله اگه از 5 کیلوبایت بالاتر بیاد من جشن می گیرم :thumbsdow

نمیدونم شاید چون از ISP دورم اینطوریه؟ ولی در هر صورت سرویسی که به من می دن بده.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
من ‌می‌خوام بدونم که اگر یک مگ بگیرم ایا اینترنت شبانه‌اش هم با همون یک مگ بارگزاری می‌کنه و یا اینکه شبانه‌ صبانت برای همه سرویسها یکجور است؟
همونطور که دوستمون در پست بالاتر گفتن ، هیچ تضمینی نداره! یعنی یه موقع با اکانت 128 ، شبانه حدود 100 Kbps میگیره ولی گاهی با 1مگ زیر 5 Kbps میشه!!
دوست عزیز

یعنی الان یک شبانه روز هست که اکانت شبانه شون قطع نشده و داره کار میکنه!

daylight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به به به به
youtube هم که فیلتر شده
اینا همه چیزو فیلتر کردن به جز جیباشون
باورتون نمیشه دیروز می خواستم سایت یه دانشگاه آمریکایی برم دیدم فیلتره :weird:
الانم ویندوزم مشکل داره دارم تو اینترنت سرچ می کنم می بینم زرتو زرت فیلتر کردن(احتمالا رنگ سایت مخالف شئونات اسلامی است و برای سنین پایین 90 سال تحریک کنندست):blink:

آخه من به این ندید بدیدای فیلتر زن نفهم اینهمه بهتون پول دادم یه سرویس بگیرم، خداییش خودمو سرویس کردن.:f34r:

تو تاپیک " مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL" یه سوال از دوستان کردم که با استقبال فراوان دچار شد به همین دلیل اینجا هم همان سوال تکرار می کنم:
من داره ترافیک اینماهم تموم میشه آیا بهتر از صبانت جایی هست که ازش سرویس بگیرم یا بازم باید برم از صبانت بگیرم؟

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
به به به به به
youtube هم که فیلتر شده
اینا همه چیزو فیلتر کردن به جز جیباشون
باورتون نمیشه دیروز می خواستم سایت یه دانشگاه آمریکایی برم دیدم فیلتره :weird:
الانم ویندوزم مشکل داره دارم تو اینترنت سرچ می کنم می بینم زرتو زرت فیلتر کردن(احتمالا رنگ سایت مخالف شئونات اسلامی است و برای سنین پایین 90 سال تحریک کنندست):blink:

آخه من به این ندید بدیدای فیلتر زن نفهم اینهمه بهتون پول دادم یه سرویس بگیرم، خداییش خودمو سرویس کردن.:f34r:

تو تاپیک " مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL" یه سوال از دوستان کردم که با استقبال فراوان دچار شد به همین دلیل اینجا هم همان سوال تکرار می کنم:
من داره ترافیک اینماهم تموم میشه آیا بهتر از صبانت جایی هست که ازش سرویس بگیرم یا بازم باید برم از صبانت بگیرم؟

عيد شما مبارك
youtube كه بازه !!!! بابا youtube و كه خيلي وقته از فيلتر در آوردن
صبا نت از نظر فيلترينگ جزو بهترين isp هاست من تو محل كارم از افرا نت استفاده ميكنم خيلي اوضاع وخيم تره
پارس آنلاين و هم كه نگو
از بقيه isp ها هم چون استفاده نكردم نظري نميدم ولي نبايد اينقدر فرق داشته باشه

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من نميتونم با rapiduploader فايلي رو آپلود كنم
لطفا يكي امتحان كنه بيبنه كار ميكنه يا نه؟
از سايت زير ميتونه برنامشو بگيره:
http://rapidshare.com/rapiduploader.html
وقتي ميخوام login كنم ميگه erroneous login

daylight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عيد شما مبارك
youtube كه بازه !!!! بابا youtube و كه خيلي وقته از فيلتر در آوردن
صبا نت از نظر فيلترينگ جزو بهترين isp هاست من تو محل كارم از افرا نت استفاده ميكنم خيلي اوضاع وخيم تره
پارس آنلاين و هم كه نگو
از بقيه isp ها هم چون استفاده نكردم نظري نميدم ولي نبايد اينقدر فرق داشته باشه

آره الان بازه :p
داشتم نا امید می شدما.
یعنی می گی بهترینشون الان صبانته :blink:

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
دوست عزیز

بنظر میرسه تا حالا این اتفاق برای بچه های اینجا نیفتاده .چهار روزه اشتراک شبانم دیگه قطع نمیشه یعنی دائم وصله 24 ساعت شبانه روز البته روزی یه بار سیستم رو ریستارت میکنم صبا زیاد نارحت نشه .

البته سرعت افت کرده منم اینجوری در روز تقریبآ 4 گیگ دانلود می کنم.

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
مرسی mahdi1629 من هم قبلا شنیده بودم که اینا اصلا کلا پورت هاشون همشون 1 مگ هست و سرعت هاشون
یکیه ولی جدیدا احتملا فرق کرده چون قیمت های سرویس 128 با 1 مگ اش خیلی فرق دارن ...

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره برای من هم شبانه‌اش قطع نشده و همینجوری داره بارگزاری می‌کنه. البته چه به اینترنت وصل باشم و چه نباشم، بیست و چهار ساعته رایانه‌ام روشنه ولی خوب حالا که بارگزاری مجانی هم بهش اضافه شده که دیگه چه بهتره. بعضی از فایلهای توی رپیدشیر بودش که باید می‌گرفتم و شبها اصلا حال نداشتم بیدار بمونم و حالا با خیال راحت دارم می‌گیرمشون.

دوستان من فکر می‌کنم که صبانت داره سیستم خودش رو به‌روزرسانی می‌کنه و احتمال داره که تا یه مدت کوتاه دیگه همه چیز فرق کنه. به هر حال من فکر می‌کنم که صبانت برای حفظ آبروی خودش و نگه داشتن مشتریهاش که روز‌به‌روز بیشتر شده@اند هم که شده سرعت خودش رو در همون حد دست‌کم 112 کیلو بایت نگه می‌داره و اینقدر الکی نیست که یهو سرعت خودش رو برسونه به 40 و یا 45 کیلو بایت. به هر حال اینجوری باشه که سرویس@دهنده‌های دیگه دست کم سرعت بارگزاریشون روی 58 کیلو هستش و همه می‌رن به سمت اونها.
باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی می‌افته و صبانت چه برنامه‌هائی رو توی سرش داره. از خود صبانت که هیچ حرفی رو نمی‌شه بیرون کشید و جوابگوئی‌اش در حد صفر است پس فقط باید صبر کرد و دید که چه می‌شود.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یه اتفاق عجیب و ناگوار :(

ساعت 1 اومده کامپیوتر رو چک کنم و برم بخوابم که دیدم چراغ لینک خاموش شده :eek: تا 1-2 ساعت قبل که مشکلی نداشت
تات الان بیدار موندم که مطمئن بشم درست نمیشه که نشد. پدرم با دایال درومد

کسی هست که امشب لینکش قطع شده باشه و هنوز وصل نشده ؟

من که حال سروکله زدن با پشیبانی صبانت رو ندارم :hmm:

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من که چنین چیزی اتفاق نیفتاده و همیشه وصل می‌شه. ولی نمی‌دونم چرا صبانت سرعت اینترنت روزانه‌اش اینقدر افتضاح شده. لامسبا اینترنت شبانه‌اش که فکر کردن دارن به کاربرا به عنوان صدقه می‌دن بخوره تو سرشون، حالا چرا برداشتن اینقدر اینترنت روزانه‌اشون افتضاح کردن برای چی!؟.

ولی خوب اینکه اینترنت شبانه‌اشون روزها هم وصله خیلی جالبه و من دارم با سرعت تقریبا 50 کیلو بایت از اینترنت تا جائی که می‌شه فایل می‌گیرم.

البته بازهم می‌گم که صبانت جون مفت به عزرائیل نمی‌ده دیگه چه برسه به اینترنت مجانی به کاربرا و فکر می‌کنم که این صبانت داره یه به‌روزرسانی جدی توی سیستمش می‌ده و اینها همه‌اش موقتیه. البته از روی حدس و گمان دارم این حرف رو می‌زنم و نه اطمینان کامل.
خدا کنه هخر غلطی می‌کنن فقط این اینترنت شبانه‌اشون همون سرعت 112 کیلو بایت رو داشته باشه که خیلی به‌دردبخور هستش.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
اینطور که به نظر میاد مشکل من حادتر از اونی هست که فکر می کردم.
پشتیبانی که گفت وقتی چراغ ثابت نشه مجبوریم به مخابرات اعلام خرابی کنیم و اونها هم زودتر از 6 فروردین نمیان سر کار :(
چقدر این مخابرات از خود راضی هست که شیفت برای نوروز نمیزاره ......
حالا واقعا معلوم هم نشد که مشکل از مخابراته یا مودم من ! :wacko:

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
صبا اینترنت مفت به کسی نداده و نمی ده احتمالآ اومدن برای اینکه پهنای باند دم عید کم نیارن سرویس ها رو انگولک کردن تو بعضی از مرکز فقط این حالت پیش اومده که شبانه قطع نشه اگه همه گیر بود تا حالا درس کرده بودنش .

Mahdy2021 شما خطت رو از ورودی تا داخل ساختمان یه چک کن شاید اونجا مشکل داشته باشه یا یه بار مودمت رو ریست کن شاید درس شه برای من قبلآ این حالت پیش اومده

بالا