• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
Mahdy2021 شما خطت رو از ورودی تا داخل ساختمان یه چک کن شاید اونجا مشکل داشته باشه یا یه بار مودمت رو ریست کن شاید درس شه برای من قبلآ این حالت پیش اومده
میشه بیشتر توضیح بدی؟ من باید چیکار کنم؟
تلفن که درسته و مشکلی نداره ! پس جریان وجود داره. ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه و خاموش میشه
مثل موقعی که شما هنوز رانژه نشدی ... چون من هم سیمهای مختلف رو امتحان کردم و هم پریزهای مختلف و هم با و بدون اسپیلیتر
مشکل از 2 حال خارج نیست:
1- مودمم مشکل داره
2-مشکل از مخابرات هست

حالت دیگه ای هم اصولا نباید باشه. بحث اینجاس که دیشب یهو چی شد؟ کامپیوتر من که همونه و مودمم همون. جفتشون هم که سالمن

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا این صبا جدیدا نمیدونم چرا اینجوری شده ، همش انگار داره جون میکنه ، هیچ سایتی رو بدون پروکسی باز نمیکنه !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
میشه بیشتر توضیح بدی؟ من باید چیکار کنم؟
تلفن که درسته و مشکلی نداره ! پس جریان وجود داره. ولی وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ چشمک میزنه ولی ثابت نمیشه و خاموش میشه
مثل موقعی که شما هنوز رانژه نشدی ... چون من هم سیمهای مختلف رو امتحان کردم و هم پریزهای مختلف و هم با و بدون اسپیلیتر
مشکل از 2 حال خارج نیست:
1- مودمم مشکل داره
2-مشکل از مخابرات هست

حالت دیگه ای هم اصولا نباید باشه. بحث اینجاس که دیشب یهو چی شد؟ کامپیوتر من که همونه و مودمم همون. جفتشون هم که سالمن
مودمو بدون فيلتر به محل ورودی خط به خونه وصل کن. اگه status داد مشکل از سيم کشی يا اسپليتره اگه نداد اعلام خرابی کن. از ششم به بعد هر روز تأخير در رفع خرابی يک روز به اکانتت اضافه ميکنن.

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه چیز از این تعطیلات شروع شد. خدا کنه بعد تعطیلات صبانت یا سقط مرگش بشه و یا سرعتش دوباره برگرده به همون 112 کیلو بایت. خیلی جالبه که وقتی با فیلترشکن پایگاهها رو باز کنی زودتر باز می‌شن.

ایشالا صبانت جیز جگر بگیره.
اگه شما هم از صبانت این روزها ناراضی هستید بگین ایشالا جیز جگر بگیره شاید دیدی گرفت.

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
من که ترجیحمیدم همجوری بمونه وقتی 112 بود شبی1.6میگرفتم اما حالا دارم روزی 4 گیگ میگیرم این کجاش بده .

در مورد فیلترینگم وقتی حکومتی اینترنت رو بزرگترین تهدید بر علیه مجودیت خودش میدونه نباید انتظار بیشتری داشت .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
احتمالا موهبت شما موضعی هستش ! چون اینجا که از این خبرا نیست .

راستی من روز دوم فروردین ترافیکم تموم شد ! کلی افسرده شده بودم که حالا تو این تعطیلات باید چه خاکی به سرم بریزم ،

بعد یهو این ایده به ذهنم رسید که برم الکترونیکی شارژش کنم .

خیلی جالب بود ، اگر میخواستم حضوری و از طریق واسطم با شرکت این کار رو بکنم ، حتی در صورتیکه تعطیلات هم نبود یک 12 ساعتی

زمان میبرد ! ولی اینجا به محض زدن کلیک ، اکانتم شارژ شده بود .

خوشمان آمد :D

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اگه دست‌کم سرعتش روی همون 56 کیلو بایت اولیه بود بد نبود که بیست و چهار ساعته باگزاری کنی ولی الان سرعتش نهایتش روی چهل کیلو بایت هستش و اصلا بالاتر هم نمی‌ره و برای همین خیلی فایلها رو دیر بارگزاری می‌کنه.

یعنی صبانت شغال واقعا این سیاست جدیدشه و می‌خواد همینو ادامه بده!! خدا نکنه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مودمو بدون فيلتر به محل ورودی خط به خونه وصل کن. اگه status داد مشکل از سيم کشی يا اسپليتره اگه نداد اعلام خرابی کن. از ششم به بعد هر روز تأخير در رفع خرابی يک روز به اکانتت اضافه ميکنن.
اتفاقا چند لحظه پیش با پریز ورودی خونه تست کردم . با و بدون اسپلیتر
اعلام خرابی رو دیشب کردم ولی دوباره فردا زنگ میزنم پیگیری می کنم!

فردا هم احتمالا برم خونه یکی از بچه ها مودمم رو تست می کنم که خیالم راحت شه! ولی بعید می دونم مودم مشکلی داشته باشه

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
خوب اگه دست‌کم سرعتش روی همون 56 کیلو بایت اولیه بود بد نبود که بیست و چهار ساعته باگزاری کنی ولی الان سرعتش نهایتش روی چهل کیلو بایت هستش و اصلا بالاتر هم نمی‌ره و برای همین خیلی فایلها رو دیر بارگزاری می‌کنه.

یعنی صبانت شغال واقعا این سیاست جدیدشه و می‌خواد همینو ادامه بده!! خدا نکنه
شما کدوم منطقه هستی؟
/
از منطقه نهری کسی هست؟ افت سرعت در دانلود و browsing کسی داشته تو این منطقه یا مناطق دیگه؟

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منطقه نهری کجا هست؟
در ضمن فکر کنم این افت سرعت برای همه مشترکین صبانت یکسان هستش. اگر کسی هست که با سرعت بالا میتونه بارگزاری کنه خیلی خوبه که بیاد و اعلام کنه.

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان ده روزه که یه بسته سه‌ماهه نه مگابایتی رو از صبا گرفتم و الان هم هشتصد مگ اون رو فقط استفاده کردم. آیا الان می‌تونم که بقیه‌اش را استفاده نکنم و در عوض از شرکت صبا بقیه پول بی‌زبونم رو بگیرم یا نه. یعنی فقط پول همون مقدار مصرف شده رو برداره. دلیل من هم اینه که صبانت سرم رو کلاه گذاشته و یه مدتی سرعت خودش رو بالا برده بود تا همه رو گل بزنه که از سرویسشون خرید کنند و بعدش سرعتهای خودشون رو به شدت پئین آورده‌اند. آیا از دوستان کسی هست که بدونه می‌شه این کار رو انجام داد یا نه؟
خیلی ممنون می‌شم اگه راهنمائی کنید.

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو دو رو دو دو!
دو دو رو دو دو!
خبر خبر خبر!

همین الان زنگ زدم پشتیبانی صبانت و یه آقائی به دل صبر به سئوالاتم جواب داد. اول بهش گفتم که آیا می‌تونم قرارداد خودم رو فسخ کنم و یا نه که گفت فکر نکنه که این کار شدنی باتشه. بعدش بهش گفتم که چرا سرعت اینترنت روزانه و شبانه صبانت اینقدر بد شده که گفتش شما اگر سرعتتون روی 35 کیلوبایت باشه باید خدا را شکر کنی. بهش گفتم که سرعت صبانت اولش 58 کیلو بود و یه ماهی شده بود 128 کیلو و یهو شد 35 کیلو بایت که گفت مطمان باشید که به خاطر تعطیلات عیده که اینجوری پهنای باند کم اورده و شک نداشته باشید که بعد سیزده همه چیز دوباره به روال عادی خودش بر می‌گرده و حتی گفت کهخ همین که مخابرات کار خودش رو شروع کنه صبانت قراره که پهنای باند اضافه کنه.
به هر حال اون گفتش که شک نداشته باشید سرعت اینترنتتون بعد تعطیلات دوباره بالا می‌ره. فقط کافیه این چند روز تعطیلات رو هم دندون رو جیگر بذارید.
شما هم زنگ بزنید ببینید که چی می‌گن و نتیجه‌اش رو اینجا اعلام کنید.

siamaktt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا كه اين اكانت شبانه به درد لاي جرز هم نميخوره ثانيا اين قطع شدن ها واسه اينه كه به من و تو آدرس آي پي ثابت ندن اگه قطع نميشد كه عزيزم تو هم الان تو خونت يه ويندوز سرور نصب ميكردي با يه هارد 1 ترا ميشدي هاست اول ايران..............

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالل من کاری به هاست ماستش ندارم.
ولی تو این بیابون برهوت اینترنت توی ایران فلک‌زده ما اینکه هرشب دو گیگ مفت و مجانی بارگزاری می‌کردیم خیلی هم بد نیست و نمی‌شه گفت به درد لای جرز هم نمی‌خوره. از این خرس لامسب یه مو کندن هم غنیمته.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اولا كه اين اكانت شبانه به درد لاي جرز هم نميخوره ثانيا اين قطع شدن ها واسه اينه كه به من و تو آدرس آي پي ثابت ندن اگه قطع نميشد كه عزيزم تو هم الان تو خونت يه ويندوز سرور نصب ميكردي با يه هارد 1 ترا ميشدي هاست اول ايران..............
ببخشين من هر چی به ذهنم فشار ميارم نميتونم ارتباط قطع شدنو با آی پی ثابت درک کنم؟!!!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من الان ده روزه که یه بسته سه‌ماهه نه مگابایتی رو از صبا گرفتم و الان هم هشتصد مگ اون رو فقط استفاده کردم. آیا الان می‌تونم که بقیه‌اش را استفاده نکنم و در عوض از شرکت صبا بقیه پول بی‌زبونم رو بگیرم یا نه. یعنی فقط پول همون مقدار مصرف شده رو برداره. دلیل من هم اینه که صبانت سرم رو کلاه گذاشته و یه مدتی سرعت خودش رو بالا برده بود تا همه رو گل بزنه که از سرویسشون خرید کنند و بعدش سرعتهای خودشون رو به شدت پئین آورده‌اند. آیا از دوستان کسی هست که بدونه می‌شه این کار رو انجام داد یا نه؟
خیلی ممنون می‌شم اگه راهنمائی کنید.

دو دو رو دو دو!
دو دو رو دو دو!
خبر خبر خبر!

همین الان زنگ زدم پشتیبانی صبانت و یه آقائی به دل صبر به سئوالاتم جواب داد. اول بهش گفتم که آیا می‌تونم قرارداد خودم رو فسخ کنم و یا نه که گفت فکر نکنه که این کار شدنی باتشه. بعدش بهش گفتم که چرا سرعت اینترنت روزانه و شبانه صبانت اینقدر بد شده که گفتش شما اگر سرعتتون روی 35 کیلوبایت باشه باید خدا را شکر کنی. بهش گفتم که سرعت صبانت اولش 58 کیلو بود و یه ماهی شده بود 128 کیلو و یهو شد 35 کیلو بایت که گفت مطمان باشید که به خاطر تعطیلات عیده که اینجوری پهنای باند کم اورده و شک نداشته باشید که بعد سیزده همه چیز دوباره به روال عادی خودش بر می‌گرده و حتی گفت کهخ همین که مخابرات کار خودش رو شروع کنه صبانت قراره که پهنای باند اضافه کنه.
به هر حال اون گفتش که شک نداشته باشید سرعت اینترنتتون بعد تعطیلات دوباره بالا می‌ره. فقط کافیه این چند روز تعطیلات رو هم دندون رو جیگر بذارید.
شما هم زنگ بزنید ببینید که چی می‌گن و نتیجه‌اش رو اینجا اعلام کنید.

حالل من کاری به هاست ماستش ندارم.
ولی تو این بیابون برهوت اینترنت توی ایران فلک‌زده ما اینکه هرشب دو گیگ مفت و مجانی بارگزاری می‌کردیم خیلی هم بد نیست و نمی‌شه گفت به درد لای جرز هم نمی‌خوره. از این خرس لامسب یه مو کندن هم غنیمته.

يا شما بايت و بيتو اشتباه کردی يا واقعاً توقع زياد داری. دقيقاً چه اکانتی گرفتی و الان سرعتت چنده؟

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشين من هر چی به ذهنم فشار ميارم نميتونم ارتباط قطع شدنو با آی پی ثابت درک کنم؟!!!

البته من زیاد وارد نیستم اما این رو می‌دونم که ای‌دی‌اس‌ال با آی‌پی ثابت خیلی گرون‌تر از ای‌دی‌اس‌ال با آی‌پی پویا هستش و یرای آی‌پی ثابت یک مبلغ اضافی هم می‌گیرن.

در ضمن فکر کنم کم‌کم این صبانت داره به هوش میاد و سرعتش بهتر شده.

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يا شما بايت و بيتو اشتباه کردی يا واقعاً توقع زياد داری. دقيقاً چه اکانتی گرفتی و الان سرعتت چنده؟

خوب همون نه گیگ در سه ماه با قیمت 39200 رو گرفتم. البته اون مسئول صبانت دیروز همین حرفها رو داشت به من می‌زد و برام توضیح می‌داد که بیت با بایت فرق می‌کنه و اینها. من تقریبا اینها رو دیگه به خوبی می‌دونم. چرا اصلا اون چیزی که با چشم می‌بینیم و ملموس‌تر هستش رو حساب نکنیم و الکی بچسبیم به بیت و بایت.
حرف من اینه که من با همین صانت با سرعت 112 کیلو بایت به طور ثابت بارگزاری می‌کردم که اولها 58 کیلو بود و بعد دوبرابر شد و باز هم می‌گم که 112 کیلو بایت و نه 112 کیلو بیت. خوب یهو تعطیلات عید که شوع شد سرعت شبانه و روزانه من شد بین سی و پنج و چهل و پنج کیلو بایت که این خیلی برای من عجیب بود. به هر حال اون منشی صبانت گفت که تو باید با 35 کیلو بایت هم متشکر صبانت باشی ولی نگفت که اون سرعت 58 کیلو که دو سال باهاش عادت کرده بودم و سرعت 112 کیلو که دو ماه بودش داشتم اصلا چی بود و کجا رفتند!.
حرف من همینه.
الان هم که بارگزاری می‌کنم توی یک دقیقه و سی ثانیه اولش سرعت من روی 112 هستش و بعد دوباره کم می‌شه.

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
جان صبانت که اینقدر دوستش داری!! دیگه نگو بارگزاری!! آدم یاد حاملگی و بارداری و اینها میوفته!
مگه دانلود چشه آخه!!؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
منم نفهمیدم دقیقا منظور ایشون چیه ولی قطع کردن 4 بدی داره:

1- از سرورهایی که ریزیوم ندارن نمیشه دانلود حجم بالا کرد .باید ظرف همون 1 ساعت تموم بشه
2- بعضی از سرورها لینک دانلودی که به شما میدن منطبق بر آیپی شماست! با آیپی دیگه ای نمی تونید دانلود کنید. وقتی یکبار دیسکانکت بشید از اینترنت ، آیپی شما عوض میشه
3- یه وقتا سیستم به خاطر همین کانکت و دیسکانکت شدنها و ... هنگ میکنه ( برای من ماهی 1-2 بار اینطوری میشه)
4- دانلود از تورنت هم چون چند دقیقه طول میکشه تا با سیدرها و لیچرها ارتباط برقرار کنه ، هر 1 ساعت 1 بار چند دقیقه وقت تلف میشه تا به حداکثر ظرفیت دانلود برسه

Last edited:
بالا