تو کهآتیشت از صبانتیها تندتره. مثل اینکه دارم حجم اینترنت تو رو میخورم.
نه هنوز خوب نشده همین الان که ساعت 3 شده دیگه..اوج بدبختی و low speed هست که اینجانب باید دی سی کنم و برم بخوابم!
افتضاح میشه وقتی ساعت 3 میشه
فرقی هم نمیکنه که با اکانت خودت باشی یا با مجانیه !
اینجاست که دایال آپ خداگی میکنه !!
میشه بگید که شما کدوم منطقه مخابراتی هستید. سرعت بارگزاری فایل از پیوند مستقیم برای شما چقدره و از تورنت چقدر.
دقیقا میشه اینا رو بگید تا همگی دستکم بفهمیم که مشکلمون یکسانهو همه از یک چیز صبانت رنج میبریم و یا هر کسی به جز سرعت بد یه مشک لدیگهای هم داره.
بايد زودتر تهديد ميکردی. کلاً ساپورت اينا شانسکيه. يبار زنگ ميزنم ميگم اکانت فلان آنلاين مونده قطع نميشه بلافاصله برام Kill ميکنه اکانتو يه بارم هی پاس ميده امور شهرستانها يا ميگه به نماينده بگو نامه بده يا از اين چرنديات.LoooooooooooooooooooooooooooL
صبانت به غلط کردن افتاد !!!
با پیگیری هایی که کردم و تماس با افراد مختلف :f34r: در .... بالاخره امروز متوجه شدم که صبانت داره مثل .. دروغ میگه (هنوز دلیلش رو نفهمیدم)
معلوم شد که مخابرات و بخش MDF هیچگونه مشکلی نداشته و ندارند و هر مشکلی هست از طرف صبانت هست...
الان زنگ زدم گفتم هنوز خرابی تا 15 رفع نمیشه ؟ یارو گفت کی گفته ؟ گفتم دیروز 3 بار با شما تماس گرفتم همینو گفتید ! گفت نه بچه ها هم دیروز هم امروز برای تعمیرات رفتن و مشکلی نیست :blink:
حیف که من زیاد اهل فحش دادن نیستم .
حالا هم اگر تا فردا درست شد که شد وگرنه براشون بدتر از این میشه
:lol: چه ربطی داره؟ خوب داری انتقاد غير منطقی ميکنی. همين 3 ساعت پيش يه اکانت 128 3 ماهه 9 گيگ از صبا امتحان کردم اصفهان. 1 دقيقه اول با حدود 85 دانلود کرد ولی بعد افت کرد تا 19 و ثابت روی اين عدد موند. اصلاً همينم درسته. اکانت 128 از هر شرکتی من تست کردم مثل پارس، شاتل، لايزر و ديگران رنجش همين 16 تا 21 بوده در بهترين حالات. اين يه offer هست که ندا گستر صبا داره ميده. ديگه شما دندون اسب پيش کشيو که ميشمارين هيچ، به جرم دندونشم گير ميدين. لول.
آپلود که بايد بکنی وگرنه نميذارن دانلود کنی. اصلاً طبيعت تورنت بر مبنای اشتراک فايل هست، نه مثل سايت ها که لينک مستقيم ميدن برای دانلود يک طرفه. ميتونی در تنظيمات يا با راست کليک روی هر فايل ميزان آپلودو محدود کنی يا کم کنی، ولی به همون نسبت و البته بسته به اينکه از کجا دانلود ميکنی سرعت دانلود هم کم ميشه. اطلاعات بيشترو ميتونی در بخش نرم افزار ببينی.در ضمن میدونم اینجا جاش نیست ولی از کسانی که ازتورنت استفاده میکنند یک سئوال دارم که خیلی ممنون میشوم اگرجواب بدهند.
من تازه با تورنت آشنا شدهام و الان دارم یه چیزی ازش میگیرم و از برنامه یوتورنت که رنگ برنامهاش هم سبزه استفاده میکنم. میخوام بدونم که چرا اینقدر سرعت آپلود من بالاست و ایا میشه کاری کرد که فقط ازتورنت بارگزاری کنیم و اپلودی نداشته باشیم و یا اینکه اینکار نشدنی هستش؟
درضمن توی تورنت چه جوری میشه جستجو کرد. مثلا من الان اگه البوم جدید شکیرا رو بخوام کجا باید بگردم تا بتونم از تورنت بگیرم.اصلا شدنی هستش؟.
احترام خودتو نگه دار.آقا بیخیالش
خر ما از کرهگی دم نداشت.
باید اون دو تا چش کورم رو باز میکردم میدیدم که توی اصفهانی بعد دیگه هیچی نمیگفتم.
من همین الانشم اینترنتم رو جوری تنظیم کردم که شبها تا هزار و پونصد مگ رو راحت میگیره.
آپلود که بايد بکنی وگرنه نميذارن دانلود کنی. اصلاً طبيعت تورنت بر مبنای اشتراک فايل هست، نه مثل سايت ها که لينک مستقيم ميدن برای دانلود يک طرفه. ميتونی در تنظيمات يا با راست کليک روی هر فايل ميزان آپلودو محدود کنی يا کم کنی، ولی به همون نسبت و البته بسته به اينکه از کجا دانلود ميکنی سرعت دانلود هم کم ميشه. اطلاعات بيشترو ميتونی در بخش نرم افزار ببينی.
من انتظار هر چیزی دارم غیر دروغ تو روز روشنبايد زودتر تهديد ميکردی. کلاً ساپورت اينا شانسکيه. يبار زنگ ميزنم ميگم اکانت فلان آنلاين مونده قطع نميشه بلافاصله برام Kill ميکنه اکانتو يه بارم هی پاس ميده امور شهرستانها يا ميگه به نماينده بگو نامه بده يا از اين چرنديات.
ماشالله هزار ماشالله ADSL دارین دیگه!! خب یه سرچی بکنید (همون کنکاش!)اول از همه:
به کوه آواز خوش ده تا خوش آید
نده ناخوش که ناخوش بازآید
در ضمن من میخوام بدونم که من که الان دارم یه سریال رو از تورنت بارگزاری میکنم چه جوری هستش که سرعت اپم نبیشتر از سرعت دان هستش.من چیزی رو دستگاهم ندارم که کسی بخواد بگیره.اصلا من این سریال رو از کجا دارم میگیرم که خودم هم نمیدونم؟
ماشالله هزار ماشالله ADSL دارین دیگه!! خب یه سرچی بکنید (همون کنکاش!)
مثلا اینجا رو بخونید!
همونی که تو داری دانلود ميکنی همزمان شخصی ديگه داری قسمتيو که تو دانلود کردی از تو دانلود ميکنه. اين هميشه بايد باشه و اگه نباشه دانلود تو قطع ميشه.اولا که ممنون بابات اون منبعی که معرفی کردی. فقط خیلی دوست دارم بدونم که اینهمه اپلودی که داره از طریق تورنت از رایانه من بیرون میره برای چیه؟ یعنی کسی داره از رایانه من فایل میگیره. من سرعت اپم رو کم کردم دیدم سرعت بارگزاریم هم به شدت کم شد.
من الان دو روزه که دارم با تورنت کار میکنم و اور نمیکنم اینقدر خوب باشه. خوب تورنت هم که همون پیوند مستقیمه!!. فقط نمیدونم تا چند بار میتونم بارگزاری رو مکث کرده و دوباره از سرگیری کنم!؟ به هر حال همون که گفتی بهتره و باید توی اینترنت یه جستجوئی بکنم.
در ضمن کنکاش برابر واژه بیگانه exploration هستش و برابر وازه بیگانه earch در زبان فارسی واژه جستجو هست.
چه باگی ؟؟؟من که یکساله مشترک صبانت هستم و جز در مدت زمان کوتاهی که افت داشت سرعتم همون58 کیلوبایت بوده و البته بالاتر هم نرفته
تو این چند روزم حسابی ازشون راضیم چون سرعتم که کاهش نیافته هیچ بلکه با باگ جدیدشان روزی بالای 4 گیگ دانلود می کنم بدون کم شدن از حسابم
الانم موندم این فیلم هایی که دانلود کردم کجا نگه دارم و کی ببینمشون!!!
اینقدر این مسئله ی صبانت رو توی بوق کردید و گفتید شبانش قطع نمیشه که اینترنت شبانه ی من برگشت به حالت اولیش!!!
fftopic:
خدا بگم خدا چکارتون بکنه!!!
بابا صبا که دیگه اینقدر بوق نیست , نفهمه تو شبکش چه خبره حالا عید بود گفت یه حالی داده باشه, احتمالآ تا چند روزه دیگه مال بقیه هم بر میگدره مثل قبل .
اینقدر این مسئله ی صبانت رو توی بوق کردید و گفتید شبانش قطع نمیشه که اینترنت شبانه ی من برگشت به حالت اولیش!!!
fftopic:
خدا بگم خدا چکارتون بکنه!!!