کارمنداش که بوق هستن!!بابا صبا که دیگه اینقدر بوق نیست , نفهمه تو شبکش چه خبره حالا عید بود گفت یه حالی داده باشه, احتمالآ تا چند روزه دیگه مال بقیه هم بر میگدره مثل قبل .
کارمنداش که بوق هستن!!
اگه میدونستن تو شبکشون چی میگذره، اینقدر راحت نمیذاشتن تا ازش Shell بگیری و ...
خوب اینطور که از نظرات دوستان برمیاد بوق:wacko: تشریف دارن .ولی خدا پدر و مادر هرچی کارمند بوق صبا نتو بیامرزه به ما که بد نکردن. خدایی روزی 4 گیگ دانلود خیلی حال میده :lol::lol::lol::lol::lol:
زدی تو کار هک پس؟آره حال میده!! مخصوصا وقتی بشه تمام یوزر پسور د های صبانتی ها رو فهمید..اما وجدان داشته باشی و دزدی نکنی!
خودما میگما :lol::blush:
خوب اینطور که از نظرات دوستان برمیاد بوق:wacko: تشریف دارن .ولی خدا پدر و مادر هرچی کارمند بوق صبا نتو بیامرزه به ما که بد نکردن. خدایی روزی 4 گیگ دانلود خیلی حال میده :lol::lol::lol::lol::lol:
زدی تو کار هک پس؟
4 گیگ دانلود که برای چی؟مگه چند تا فیلم یا موسیقی دانلود میکنی؟
کاملاً موافقم!!!انصافا اگه تمامی آی اس پی ها اکانتها رو به قیمت بهتری بدن و ارزونتر باشه . و اینکه این محدودیت شارژ نکردن که باعث بشه خط رو بعد از 24 ساعت از رانژه خارج کنند رو بردارن دیگه باعث نمیشه که به فکر هک و ... بیوفته. من خودم اکانتم تموم شده و سختمه که یکجا 3 مامه 39200 پول بدم. در واقع برام هر ماه گرفتن راحتتره. الان هم دارم از روز یازدهم با دیال آپ میام نت. باید فرداز نگ بزنم ببینم میشه برای شارژ ارشو ن یه محلت بگیرم که از رانژه خارج نشه. اینطوری با این قانونشون به فکر خودشون هستند اما به فکر مشتری نیستند. به این هم باید فکر کنند که اگه مشتری نباشه اونها هم نیستند. به امید روزی که ( البته اگه عمرمون قد بده) که اینترنت به قیمت خیلی ارزونی باشه.وهر جا میری یا خونه ای میخری یه شبکه هم آماده داشته باشه.دیگه اینهمه در دسر و خواهش والتماس به شرکتها نکنی.
نیاز به عوض کردن پسورد نیست که!نه بابا! من همون اولم اینجا گفتم که یه چیزی هست نمیتونم بگم!!اما باور کن کلا isp های ایران رو میشه باهاش ببری رو هوا..منم دیگه باهاش کار نکردم خوشم نمیاد ازش..اما یه آدم بیشعور هست که بلده و داره به همه یاد میده..توی تهران هم هست..5 ساعت شارژ ایرانسل میگیره بعد هم...
من خودم هم قربانی بودم اما 3شو گرفتم و فقط گفتم پسورد مو عوض کنید!
نه بابا! من همون اولم اینجا گفتم که یه چیزی هست نمیتونم بگم!!اما باور کن کلا isp های ایران رو میشه باهاش ببری رو هوا..منم دیگه باهاش کار نکردم خوشم نمیاد ازش..اما یه آدم بیشعور هست که بلده و داره به همه یاد میده..توی تهران هم هست..5 ساعت شارژ ایرانسل میگیره بعد هم...
من خودم هم قربانی بودم اما 3شو گرفتم و فقط گفتم پسورد مو عوض کنید!
قضیه این نیست که!!!بابا تو رو خدا یکی به من بگه اینجا چه خبره!!
حالا اینقدر بپرس بپرس تا ب...ینی توش بره.بابا دانلود کنید حالشو ببرید.چند وقت اون به ما ظلم کرده، حالا نوبت ماست حالشو ببریم.دیگه چرا اینقدر تو بوق و کرنا میکنید.
نیاز به عوض کردن پسورد نیست که!
دو راه داره که یوزر و پسورتو کش نرن!
یا یه کاری کنی که IPت تو شبکه مخفی بمونه (که من بلد نیستم!) یا اینکه با v p n کانکت بشی که IPت عوض میشه و نمیتونن ردتو بگیرن! (تو که خودت v p n داری!)
البته یه راه دیگه ای هم وجود داره، اگه نیاز شد میگم!
بابا تو رو خدا یکی به من بگه اینجا چه خبره!!
حالا اینقدر بپرس بپرس تا ب...ینی توش بره.بابا دانلود کنید حالشو ببرید.چند وقت اون به ما ظلم کرده، حالا نوبت ماست حالشو ببریم.دیگه چرا اینقدر تو بوق و کرنا میکنید.
در مورد اينكه گفته اين مشكل زياد پيش مياد كه چرت گفتهسلام دوستان
من لينك adsl ام شده چشمك زن
وقتي سيم تلفن و ميكشم لينكش ثابت ميشه يا وقتي كه با تلفن بيشتر از يه دقيقه صحبت ميكنيم لينك ثابت ميشه ولي همينجوري تو حالت عادي چراغش چشمك زنه و قابل ستفاده نيست
زنگ زدم پشتيباني ميگه سيم كشي خونتون ايراد پيدا كرده!!!!!:blink:
گفتش كه اين مشكل خيلي زياد براي كاربراي صبا نت پيش مياد . كسي هست اينجا كه بتونه بگه مشكل من چيه؟؟؟
آی پی اصلیت سیو بشه، مشکلی نداره که!آخه قبلا چیز میز ان نداشتم!اما اگه با اونم وصل شید آی پی اصلیتون که وصل شدین باهاش رو سیو میکنه پس بازم نمیشه!
آی پی اصلیت سیو بشه، مشکلی نداره که!
IPت تو شبکه سیو میشه، ولی جایی که این ملت ... میان یوزر و پس کش میرن نشون داده نمیشه!