• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چرا صبانت امروز اینجور شده ؟!
هر 1 دقیقه یک بار Disconnect میشه!
دوستان میدونن مشکل از چیه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بابا صبا که دیگه اینقدر بوق نیست , نفهمه تو شبکش چه خبره حالا عید بود گفت یه حالی داده باشه, احتمالآ تا چند روزه دیگه مال بقیه هم بر میگدره مثل قبل .
کارمنداش که بوق هستن!!
اگه میدونستن تو شبکشون چی میگذره، اینقدر راحت نمیذاشتن تا ازش Shell بگیری و ...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
صبا نت امروز رفته 13 بدر!

صبا نت نخرید!

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
کارمنداش که بوق هستن!!
اگه میدونستن تو شبکشون چی میگذره، اینقدر راحت نمیذاشتن تا ازش Shell بگیری و ...

خوب اینطور که از نظرات دوستان برمیاد بوق:wacko: تشریف دارن .ولی خدا پدر و مادر هرچی کارمند بوق صبا نتو بیامرزه به ما که بد نکردن. خدایی روزی 4 گیگ دانلود خیلی حال میده :lol::lol::lol::lol::lol:

Captive

لایک‌ها
16,664
خوب اینطور که از نظرات دوستان برمیاد بوق:wacko: تشریف دارن .ولی خدا پدر و مادر هرچی کارمند بوق صبا نتو بیامرزه به ما که بد نکردن. خدایی روزی 4 گیگ دانلود خیلی حال میده :lol::lol::lol::lol::lol:

آره حال میده!! مخصوصا وقتی بشه تمام یوزر پسور د های صبانتی ها رو فهمید..اما وجدان داشته باشی و دزدی نکنی!

خودما میگما :lol::blush:

dodelim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

4 گیگ دانلود که برای چی؟مگه چند تا فیلم یا موسیقی دانلود میکنی؟

Captive

لایک‌ها
16,664
زدی تو کار هک پس؟

نه بابا! من همون اولم اینجا گفتم که یه چیزی هست نمیتونم بگم!!اما باور کن کلا isp های ایران رو میشه باهاش ببری رو هوا..منم دیگه باهاش کار نکردم خوشم نمیاد ازش..اما یه آدم بیشعور هست که بلده و داره به همه یاد میده..توی تهران هم هست..5 ساعت شارژ ایرانسل میگیره بعد هم...

من خودم هم قربانی بودم اما 3شو گرفتم و فقط گفتم پسورد مو عوض کنید!

hamed-pc

Registered User
لایک‌ها
2
انصافا اگه تمامی آی اس پی ها اکانتها رو به قیمت بهتری بدن و ارزونتر باشه . و اینکه این محدودیت شارژ نکردن که باعث بشه خط رو بعد از 24 ساعت از رانژه خارج کنند رو بردارن دیگه باعث نمیشه که به فکر هک و ... بیوفته. من خودم اکانتم تموم شده و سختمه که یکجا 3 مامه 39200 پول بدم. در واقع برام هر ماه گرفتن راحتتره. الان هم دارم از روز یازدهم با دیال آپ میام نت. باید فرداز نگ بزنم ببینم میشه برای شارژ ارشو ن یه محلت بگیرم که از رانژه خارج نشه. اینطوری با این قانونشون به فکر خودشون هستند اما به فکر مشتری نیستند. به این هم باید فکر کنند که اگه مشتری نباشه اونها هم نیستند. به امید روزی که ( البته اگه عمرمون قد بده) که اینترنت به قیمت خیلی ارزونی باشه.وهر جا میری یا خونه ای میخری یه شبکه هم آماده داشته باشه.دیگه اینهمه در دسر و خواهش والتماس به شرکتها نکنی.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
انصافا اگه تمامی آی اس پی ها اکانتها رو به قیمت بهتری بدن و ارزونتر باشه . و اینکه این محدودیت شارژ نکردن که باعث بشه خط رو بعد از 24 ساعت از رانژه خارج کنند رو بردارن دیگه باعث نمیشه که به فکر هک و ... بیوفته. من خودم اکانتم تموم شده و سختمه که یکجا 3 مامه 39200 پول بدم. در واقع برام هر ماه گرفتن راحتتره. الان هم دارم از روز یازدهم با دیال آپ میام نت. باید فرداز نگ بزنم ببینم میشه برای شارژ ارشو ن یه محلت بگیرم که از رانژه خارج نشه. اینطوری با این قانونشون به فکر خودشون هستند اما به فکر مشتری نیستند. به این هم باید فکر کنند که اگه مشتری نباشه اونها هم نیستند. به امید روزی که ( البته اگه عمرمون قد بده) که اینترنت به قیمت خیلی ارزونی باشه.وهر جا میری یا خونه ای میخری یه شبکه هم آماده داشته باشه.دیگه اینهمه در دسر و خواهش والتماس به شرکتها نکنی.
کاملاً موافقم!!!
ولی شرکتی که به فکر مشتریاش نباشه باید حقشو گذاشت کف دستش!!!
من که ادمی نیستم به راحتی از حقم بگذرم!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
نه بابا! من همون اولم اینجا گفتم که یه چیزی هست نمیتونم بگم!!اما باور کن کلا isp های ایران رو میشه باهاش ببری رو هوا..منم دیگه باهاش کار نکردم خوشم نمیاد ازش..اما یه آدم بیشعور هست که بلده و داره به همه یاد میده..توی تهران هم هست..5 ساعت شارژ ایرانسل میگیره بعد هم...

نیاز به عوض کردن پسورد نیست که!
دو راه داره که یوزر و پسورتو کش نرن!
یا یه کاری کنی که IPت تو شبکه مخفی بمونه (که من بلد نیستم!) یا اینکه با v p n کانکت بشی که IPت عوض میشه و نمیتونن ردتو بگیرن! (تو که خودت v p n داری!)
البته یه راه دیگه ای هم وجود داره، اگه نیاز شد میگم!

ذوالقرنين

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بابا تو رو خدا یکی به من بگه اینجا چه خبره!!

حالا اینقدر بپرس بپرس تا ب...ینی توش بره.بابا دانلود کنید حالشو ببرید.چند وقت اون به ما ظلم کرده، حالا نوبت ماست حالشو ببریم.دیگه چرا اینقدر تو بوق و کرنا میکنید.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

حالا اینقدر بپرس بپرس تا ب...ینی توش بره.بابا دانلود کنید حالشو ببرید.چند وقت اون به ما ظلم کرده، حالا نوبت ماست حالشو ببریم.دیگه چرا اینقدر تو بوق و کرنا میکنید.
قضیه این نیست که!!!
یه سری افراد هستن اکانت ملتو میدزدن میفروشن، یا با کارت شارژ ایرانسل معاوضه میکنن!

shahi33

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من لينك adsl ام شده چشمك زن
وقتي سيم تلفن و ميكشم لينكش ثابت ميشه يا وقتي كه با تلفن بيشتر از يه دقيقه صحبت ميكنيم لينك ثابت ميشه ولي همينجوري تو حالت عادي چراغش چشمك زنه و قابل ستفاده نيست
زنگ زدم پشتيباني ميگه سيم كشي خونتون ايراد پيدا كرده!!!!!:blink:
گفتش كه اين مشكل خيلي زياد براي كاربراي صبا نت پيش مياد . كسي هست اينجا كه بتونه بگه مشكل من چيه؟؟؟

Captive

لایک‌ها
16,664
نیاز به عوض کردن پسورد نیست که!
دو راه داره که یوزر و پسورتو کش نرن!
یا یه کاری کنی که IPت تو شبکه مخفی بمونه (که من بلد نیستم!) یا اینکه با v p n کانکت بشی که IPت عوض میشه و نمیتونن ردتو بگیرن! (تو که خودت v p n داری!)
البته یه راه دیگه ای هم وجود داره، اگه نیاز شد میگم!

سلام!

آخه قبلا چیز میز ان نداشتم!اما اگه با اونم وصل شید آی پی اصلیتون که وصل شدین باهاش رو سیو میکنه ;) پس بازم نمیشه!

بابا من میگم سرعت افتضاحه..نت قظعِ ....3 به بعد اصلا دیگه نمیشه وصل شد..شما میگی دانلود کن حالشو ببر :eek:

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام دوستان
من لينك adsl ام شده چشمك زن
وقتي سيم تلفن و ميكشم لينكش ثابت ميشه يا وقتي كه با تلفن بيشتر از يه دقيقه صحبت ميكنيم لينك ثابت ميشه ولي همينجوري تو حالت عادي چراغش چشمك زنه و قابل ستفاده نيست
زنگ زدم پشتيباني ميگه سيم كشي خونتون ايراد پيدا كرده!!!!!:blink:
گفتش كه اين مشكل خيلي زياد براي كاربراي صبا نت پيش مياد . كسي هست اينجا كه بتونه بگه مشكل من چيه؟؟؟
در مورد اينكه گفته اين مشكل زياد پيش مياد كه چرت گفته
من احتمال ميدم مشكل از اسپليتر باشه اول اونو چك كن

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آخه قبلا چیز میز ان نداشتم!اما اگه با اونم وصل شید آی پی اصلیتون که وصل شدین باهاش رو سیو میکنه پس بازم نمیشه!
آی پی اصلیت سیو بشه، مشکلی نداره که!
IPت تو شبکه سیو میشه، ولی جایی که این ملت ... میان یوزر و پس کش میرن نشون داده نمیشه!

Captive

لایک‌ها
16,664
آی پی اصلیت سیو بشه، مشکلی نداره که!
IPت تو شبکه سیو میشه، ولی جایی که این ملت ... میان یوزر و پس کش میرن نشون داده نمیشه!

آخه کسی کش نمیره..شما مستقیم وارد پنل ادمین میشی...:wacko:

ادامه ندیم بهتره!:D

بالا