• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تعرفه ها زیاد شده ؟؟
من 3 ماه 512 15 گیگ شارژ کردم دوره پیش 54 تومن
یه سوال دیگه شارژ الکترونیکیش چرا فقط برنزی رو شارژ میکنه؟ اصلا این طرح طلایی و نقره ای.... اینا چیه؟
یه تماس بگیر بهت میگن چرا !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اینقدر این مسئله ی صبانت رو توی بوق کردید و گفتید شبانش قطع نمیشه که اینترنت شبانه ی من برگشت به حالت اولیش!!!
:eek:fftopic:

خدا بگم خدا چکارتون بکنه!!!:(
برای همه این اتفاق افتاده؟
---
آخه دیروز یکی توی دانشگاه ادعا کرد که باگی پیدا کرده که صبانت دیگه اصلا قطع نمیشه :blink: گفتم مگه میشه ؟ هر کاری هم که بکنی باز حداکثر تا 7:45 میتونی
گفت نه من 24 ساعت با اکانت شبانه آنلاینم :eek:

خواستم ببینم کسی هست چنین چیزی الان هم براش اتفاق بیفته؟

خبر جدید : سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور افزایش یافت
سرعت ما که کاهش یافته ولی هیچ افزایشی نداشته!!! نمی دونم منظور صبانت از افزایش دقیقا چیه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
معمولاً تا ساعت 7:45 تا 8 میشه با اکانت شبانه کانکت موند، ولی 24 ساعته فکر نکنم بشه!
بازم تست میکنم، اگه بشه که مهشره :دی

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
سرعت صبا تو یه مقطعی تقریبا دوبرابر شد ولی در حاضر یک سومش کم شده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
معمولاً تا ساعت 7:45 تا 8 میشه با اکانت شبانه کانکت موند، ولی 24 ساعته فکر نکنم بشه!

نمیشه عزیز!

شما ساعت 6.30 وصل شدی تا ساعت 7.30 میتونی تقریبا وصل بشی..چون شبانه هر 1 ساعت قطع میکنه نت رو!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
البته خب اون گفت کاری کرده که اینطوری شده ولی من وقتی در همین تاپیک چند صفحه قبل دیدم که 2 نفر گفتند این اتفاق براشون افتاده مشکوک شدم!
البته اگر الان برای هیچکس دیگه کار نکنه و اون بتونه به من ثابت کنه که با روشش کار شدنیه محشره :D
مطمئنا اگر برنامه ای نوشته باشه یا به هر حال کاری کرده باشه که دیگران به صورت عادی نتونن گرون حساب میکنه ولی باز ارزشش رو داره به نظرم . البته من کار تجاری با اینترنت انجام نمیدم به اون معنی

aliram38

Registered User
لایک‌ها
0
برای همه این اتفاق افتاده؟
---
آخه دیروز یکی توی دانشگاه ادعا کرد که باگی پیدا کرده که صبانت دیگه اصلا قطع نمیشه :blink: گفتم مگه میشه ؟ هر کاری هم که بکنی باز حداکثر تا 7:45 میتونی
گفت نه من 24 ساعت با اکانت شبانه آنلاینم :eek:

خواستم ببینم کسی هست چنین چیزی الان هم براش اتفاق بیفته؟

اکانت شبانه من هم قطع نمیشه. و دائم وصله. :D
یعنی 24 ساعت یه بار قطع میشه. :lol:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خب خوش به حال اونایی که قطعی ندارن !

سرعت من امروز خیلی کند شد ، دوباره الان بهتر شده .... چرا صبانت دوباره انقدر افت خیزش زیاد شده؟ داره کار جدیدی انجام میده؟

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سرویس شبانه منم قطع نمیشه 24 ساعتس تا سه روز پیشم روزی 4 گیگ دانلود می کردم ولی سرعت ازسه روز پیش سرعت پایین اومده و 3 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد.

در ضمن نشانه های این باگ اینه که سرویس شبانتون دیگه هر یه ساعت قطع نمیشه.

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
در ضمن نشانه های این باگ اینه که سرویس شبانتون دیگه هر یه ساعت قطع نمیشه.
یک ساعت به یک ساعت قطع نمیشه، ولی 24 ساعت هم نمیشه کانکت موند!

mahdi1629

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
البته خب اون گفت کاری کرده که اینطوری شده ولی من وقتی در همین تاپیک چند صفحه قبل دیدم که 2 نفر گفتند این اتفاق براشون افتاده مشکوک شدم!
البته اگر الان برای هیچکس دیگه کار نکنه و اون بتونه به من ثابت کنه که با روشش کار شدنیه محشره :D
مطمئنا اگر برنامه ای نوشته باشه یا به هر حال کاری کرده باشه که دیگران به صورت عادی نتونن گرون حساب میکنه ولی باز ارزشش رو داره به نظرم . البته من کار تجاری با اینترنت انجام نمیدم به اون معنی

دوست عزیز هیچ برنامه ای برای 24 ساعته کردن شبانه وجود نداره این باگ قبل از عید ایجاد شد زمانیکه صبا نت برای کم نیوردن پهنای باند سرعت رو محدود کرد.

که صد البته فقط تو چندتا مرکز مخابراتی و شاید تعداد محدودی از پرتهای همون مراکز اتفاق افتاد.

اگه با نوشتن یه برنامه میشد با isp از این کارا کرد که تا حالا همشون ور شکست شده بودن.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من نميتونم با اكانت شبانه آن شم جريان چيه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ساعت 3:09 دقیقه هست، چرا اکانت شبانه کانکت نمیشه ؟!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1538.gif

. واو! اكنت شبانه من هم 691 ميده!!! ديشب (يا بهتره بگم امروز صبح!) اكنت شبانه مثل اكثر اوقات 7:44 DC شد اما 2 ثانيه بعد وصل شد وتا 8:44 ادامه داشت!! احتمالن بايد مشكلي باشه! من الان با اكنت روزانم هستم!

ولی اگه بخوان اکانت شبانه رو وردارن، طبق گفته های قبلیم دهنشون سرویس میشه ... Coming Soon
. اينو كجا ديديد!؟!؟!؟!؟

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/01/21
209266.gif
26650.gif

Last edited:
بالا