یه تماس بگیر بهت میگن چرا !تعرفه ها زیاد شده ؟؟
من 3 ماه 512 15 گیگ شارژ کردم دوره پیش 54 تومن
یه سوال دیگه شارژ الکترونیکیش چرا فقط برنزی رو شارژ میکنه؟ اصلا این طرح طلایی و نقره ای.... اینا چیه؟
یه تماس بگیر بهت میگن چرا !تعرفه ها زیاد شده ؟؟
من 3 ماه 512 15 گیگ شارژ کردم دوره پیش 54 تومن
یه سوال دیگه شارژ الکترونیکیش چرا فقط برنزی رو شارژ میکنه؟ اصلا این طرح طلایی و نقره ای.... اینا چیه؟
یه تماس بگیر بهت میگن چرا !
برای همه این اتفاق افتاده؟اینقدر این مسئله ی صبانت رو توی بوق کردید و گفتید شبانش قطع نمیشه که اینترنت شبانه ی من برگشت به حالت اولیش!!!
fftopic:
خدا بگم خدا چکارتون بکنه!!!
سرعت ما که کاهش یافته ولی هیچ افزایشی نداشته!!! نمی دونم منظور صبانت از افزایش دقیقا چیهخبر جدید : سرعت پهنای باند صبانت در سراسر کشور افزایش یافت
معمولاً تا ساعت 7:45 تا 8 میشه با اکانت شبانه کانکت موند، ولی 24 ساعته فکر نکنم بشه!
بازم تست میکنم، اگه بشه که مهشره :دی
البته خب اون گفت کاری کرده که اینطوری شده ولی من وقتی در همین تاپیک چند صفحه قبل دیدم که 2 نفر گفتند این اتفاق براشون افتاده مشکوک شدم!معمولاً تا ساعت 7:45 تا 8 میشه با اکانت شبانه کانکت موند، ولی 24 ساعته فکر نکنم بشه!
بازم تست میکنم، اگه بشه که مهشره :دی
برای همه این اتفاق افتاده؟
---
آخه دیروز یکی توی دانشگاه ادعا کرد که باگی پیدا کرده که صبانت دیگه اصلا قطع نمیشه :blink: گفتم مگه میشه ؟ هر کاری هم که بکنی باز حداکثر تا 7:45 میتونی
گفت نه من 24 ساعت با اکانت شبانه آنلاینم
خواستم ببینم کسی هست چنین چیزی الان هم براش اتفاق بیفته؟
یک ساعت به یک ساعت قطع نمیشه، ولی 24 ساعت هم نمیشه کانکت موند!در ضمن نشانه های این باگ اینه که سرویس شبانتون دیگه هر یه ساعت قطع نمیشه.
البته خب اون گفت کاری کرده که اینطوری شده ولی من وقتی در همین تاپیک چند صفحه قبل دیدم که 2 نفر گفتند این اتفاق براشون افتاده مشکوک شدم!
البته اگر الان برای هیچکس دیگه کار نکنه و اون بتونه به من ثابت کنه که با روشش کار شدنیه محشره
مطمئنا اگر برنامه ای نوشته باشه یا به هر حال کاری کرده باشه که دیگران به صورت عادی نتونن گرون حساب میکنه ولی باز ارزشش رو داره به نظرم . البته من کار تجاری با اینترنت انجام نمیدم به اون معنی
یک ساعت به یک ساعت قطع نمیشه، ولی 24 ساعت هم نمیشه کانکت موند!
پس بگو خدای شانسی دیگه :دیخوب من همین حالا با کانکت شبانم دارم پست میزنم پس میشه
نمیدونم والانكنه ساعت استفاده عوض شده؟
. اينو كجا ديديد!؟!؟!؟!؟ولی اگه بخوان اکانت شبانه رو وردارن، طبق گفته های قبلیم دهنشون سرویس میشه ... Coming Soon