• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
فارسی را پاس بداریم.:)
شرمنده که خارج از موضوع میرم! اما این پاسداشت پارسی! نیست، بیشتر معادلسازی ئه!
بله ، حرف شما وقتی درست هست که من لغتی رو که در زبان پارسی داریم کنار بگذارم و بیام از لغات فرنگی استفاده کنم. ولی وقتی چیزی در زبان پارسی نداریم و این لغت بهمراه معنای اون از زبان بیگانه اومده هیچ دلیلی جز منم منم بازی نداره که براش معادل بسازیم.
شما مثلا به فوتبال یا بسکتبال یا والیبال چی میگی؟!
smilingsmiley.gif

Last edited:

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
يعنی اينکه برای من بايد شبانه با 80 به بالا دانلود کنه برای تو به 8 هم نرسه! لول.

اتفاقاً من دارم با 100 دان میکنم. من نفهمیدم منظورتو...
ولی سرعت پهنای باند خیلی عبارت خنده داریه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مودمو بدون فيلتر به محل ورودی خط به خونه وصل کن. اگه status داد مشکل از سيم کشی يا اسپليتره اگه نداد اعلام خرابی کن. از ششم به بعد هر روز تأخير در رفع خرابی يک روز به اکانتت اضافه ميکنن.
خب من امروز زنگ زدم گفتن احتمالا شنبه یا یکشنبه درست میشه!
خودم باید بهشون بگم به روزهای اکانت اضافه کنن؟

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده که خارج از موضوع میرم! اما این پاسداشت پارسی! نیست، بیشتر معادلسازی ئه!
بله ، حرف شما وقتی درست هست که من لغتی رو که در زبان پارسی داریم کنار بگذارم و بیام از لغات فرنگی استفاده کنم. ولی وقتی چیزی در زبان پارسی نداریم و این لغت بهمراه معنای اون از زبان بیگانه اومده هیچ دلیلی جز منم منم بازی نداره که براش معادل بسازیم.
شما مثلا به فوتبال یا بسکتبال یا والیبال چی میگی؟!
smilingsmiley.gif

دوست عزیز
اگر معادل‌سازی تو کار نباشه که در دنیای امروز زبانها سر سه سوت همه هویت خودشون رو از دست می‌دن و می‌شن لهجه دست‌چندم زبون انگیلیسی. تنها مشکلی که در باره واژه‌های بارگزاری و بارگیری و رایانه و غیره وجود دارد این است که بعد از ورود برابرهای خارجی خود یعنی download و upload و computerو غیره وارد زبان ما شده اند که این هم از سهل‌انگاری فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی بوده است وگرنه شما چرا با واژه‌های یخچال و هواپیما و فلان و فلان مشکلی نداری، خوب همه اینها که معادلهای فارسی واژه‌های بیگانه هستند. اگر از همون روزی که من و تو چشم باز کرده بودیم با واژه‌های بارگزاری و رایانه و غیره روبرو شده بودیم الان این واژه‌ها برای ما اینچنین نامانوس نبودند. اما به هر حال ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است و اگر من و تو و ما از این وآژه‌ها استفاده کنیم هم خودمان به آنها عادت می‌کنیم و هم نسل راه را برای استفاده راحت نسل بعدی از این واژه‌ها و پاسداشت زبان ملی ایرانیان هموار می‌کنیم.
در باره بسکتبال و تلفن و دیگر وازه‌های بیگانه نیز باید بگویم که به هر حال باید قبول کرد که این واژه‌ها دیگر درست و حسابی جا افتاده‌اند و دیگر کارش نمی‌شه کرد. ای کاش یک فرهنگستان فارسی مانند دوره رضاشاه و دلسوزان زبان و دبیات فارسی مانند آن دوره داشتیم تا راه را برای تقویت زبان ملی‌مان هموارتر می‌کردیم. ولی حالا که آنها وجود ندارند این وظیفه ملی تک‌تک ما ایرانیان است که به پاسداشت زبان ملی خود بکوشیم.
موفق باشید.

Last edited:

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقاً من دارم با 100 دان میکنم. من نفهمیدم منظورتو...
ولی سرعت پهنای باند خیلی عبارت خنده داریه!

شما از اینترنت بالای 128 استفاده می‌کنید و یا همین 128 معمولی. در ضمن ایا سرعت صبانت برای شما خوب شده است و یا هنوز مشکل دارید؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
البته من زیاد وارد نیستم اما این رو می‌دونم که ای‌دی‌اس‌ال با آی‌پی ثابت خیلی گرون‌تر از ای‌دی‌اس‌ال با آی‌پی پویا هستش و یرای آی‌پی ثابت یک مبلغ اضافی هم می‌گیرن.

در ضمن فکر کنم کم‌کم این صبانت داره به هوش میاد و سرعتش بهتر شده.

بلی، هزينه آی‌پی ثابت حدود 7 تا 10 تومان در ماه هست از هر جا که بخرين.

منم نفهمیدم دقیقا منظور ایشون چیه ولی قطع کردن 4 بدی داره:

1- از سرورهایی که ریزیوم ندارن نمیشه دانلود حجم بالا کرد .باید ظرف همون 1 ساعت تموم بشه
2- بعضی از سرورها لینک دانلودی که به شما میدن منطبق بر آیپی شماست! با آیپی دیگه ای نمی تونید دانلود کنید. وقتی یکبار دیسکانکت بشید از اینترنت ، آیپی شما عوض میشه
3- یه وقتا سیستم به خاطر همین کانکت و دیسکانکت شدنها و ... هنگ میکنه ( برای من ماهی 1-2 بار اینطوری میشه)
4- دانلود از تورنت هم چون چند دقیقه طول میکشه تا با سیدرها و لیچرها ارتباط برقرار کنه ، هر 1 ساعت 1 بار چند دقیقه وقت تلف میشه تا به حداکثر ظرفیت دانلود برسه

1- دقيقاً هدف همين بوده.
2- اين هم بيش‌تر به همون مورد قبل برمي‌گرده. تنها راهش آی‌پی استاتيک هست.
3- اين مشکل از سمت windows و کانکشن pppoe پيش مي‌آد و مربوط به winsock مي‌شه فکر کنم. در ويستا رفع شده. در XPSP3 هم برای من پيش نيومده دست کم.
4- درسته، ولی با ميکروتورنت و فلشگت من کم‌تر به اين موضوع برخوردم. دست کم به 3 دقيقه نمي‌رسه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب همون نه گیگ در سه ماه با قیمت 39200 رو گرفتم. البته اون مسئول صبانت دیروز همین حرفها رو داشت به من می‌زد و برام توضیح می‌داد که بیت با بایت فرق می‌کنه و اینها. من تقریبا اینها رو دیگه به خوبی می‌دونم. چرا اصلا اون چیزی که با چشم می‌بینیم و ملموس‌تر هستش رو حساب نکنیم و الکی بچسبیم به بیت و بایت.
حرف من اینه که من با همین صانت با سرعت 112 کیلو بایت به طور ثابت بارگزاری می‌کردم که اولها 58 کیلو بود و بعد دوبرابر شد و باز هم می‌گم که 112 کیلو بایت و نه 112 کیلو بیت. خوب یهو تعطیلات عید که شوع شد سرعت شبانه و روزانه من شد بین سی و پنج و چهل و پنج کیلو بایت که این خیلی برای من عجیب بود. به هر حال اون منشی صبانت گفت که تو باید با 35 کیلو بایت هم متشکر صبانت باشی ولی نگفت که اون سرعت 58 کیلو که دو سال باهاش عادت کرده بودم و سرعت 112 کیلو که دو ماه بودش داشتم اصلا چی بود و کجا رفتند!.
حرف من همینه.
الان هم که بارگزاری می‌کنم توی یک دقیقه و سی ثانیه اولش سرعت من روی 112 هستش و بعد دوباره کم می‌شه.
خيلی ببخشينا، ولی 112 برای 1 مگه، و شما 128 هستين و بايد 16 بده. اون‌وقت فرق اون‌هايی که اکانت 1 مگ 3 ماهه 15 گيگ مي‌خرن 84500 تومان با شما چيه؟
مسأله اينه که بد عادت شدين. طبق قانون رگولاتوری سرويس تحويلی بايد مطابق ظرفيت اسمی با تولرانس 10 درصد باشه.

hmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که یکساله مشترک صبانت هستم و جز در مدت زمان کوتاهی که افت داشت سرعتم همون58 کیلوبایت بوده :D و البته بالاتر هم نرفته
تو این چند روزم حسابی ازشون راضیم چون سرعتم که کاهش نیافته هیچ بلکه با باگ جدیدشان روزی بالای 4 گیگ دانلود می کنم بدون کم شدن از حسابم:p
الانم موندم این فیلم هایی که دانلود کردم کجا نگه دارم و کی ببینمشون!!! :cool:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من که یکساله مشترک صبانت هستم و جز در مدت زمان کوتاهی که افت داشت سرعتم همون58 کیلوبایت بوده :D و البته بالاتر هم نرفته
تو این چند روزم حسابی ازشون راضیم چون سرعتم که کاهش نیافته هیچ بلکه با باگ جدیدشان روزی بالای 4 گیگ دانلود می کنم بدون کم شدن از حسابم:p
الانم موندم این فیلم هایی که دانلود کردم کجا نگه دارم و کی ببینمشون!!! :cool:
بيا هارد من جا داره.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
احتمالا موهبت شما موضعی هستش ! چون اینجا که از این خبرا نیست .

راستی من روز دوم فروردین ترافیکم تموم شد ! کلی افسرده شده بودم که حالا تو این تعطیلات باید چه خاکی به سرم بریزم ،

بعد یهو این ایده به ذهنم رسید که برم الکترونیکی شارژش کنم .

خیلی جالب بود ، اگر میخواستم حضوری و از طریق واسطم با شرکت این کار رو بکنم ، حتی در صورتیکه تعطیلات هم نبود یک 12 ساعتی

زمان میبرد ! ولی اینجا به محض زدن کلیک ، اکانتم شارژ شده بود .

خوشمان آمد :D

ميشه يكي يك توضيح مختصر بده؟
فقط از طريق بانك سامان ميشه شارژ كرد يا از طريق بقيه عابر بانك ها هم ميشه؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ميشه يكي يك توضيح مختصر بده؟
فقط از طريق بانك سامان ميشه شارژ كرد يا از طريق بقيه عابر بانك ها هم ميشه؟
باید شماره ccv2 و پسوردت رو بری از عابربانک بگیری. بعدش میتونی با هر کارتی اینترنتی خرید کنی (شارژ هم میشه)
شتاب= شبکه تبادل اطلاعات بانکی
همنطور که میتونی از عابر بانک هر بانکی با هر کارتی خرید کنی ، از درگاه اینترنتی هر بانکی هم میتونی با کارتهای دیگه خرید کنی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دیگه اینا دارن اون روی منو بالا میارن

شرح ماجرا:

شب 3 فروردین : ساعت 11 کامپیوتر و مودم رو خاموش کردم! ساعت 1 که روشن کردم دیدم چراغ مودم ثابت نمیشه . گفتم بیخیال و شب هم برای ساعت 3 تنظیم نکردم

چهارم فروردین : چون وقت نداشتم روز پای کامپیوتر باشم شب دوباره چک کردم دیدم خاموشه! زنگ زدم پشتیبانی و به جای اینکه به حرف من توجه کنن که میگم همه چیز از طرف من درست بوده و مشکلی نداشته ، هی میگفتن فلان کارو بکن . فلان جا تست کن و ... :wacko:
بالاخره قبول کردن که اعلام خرابی کنن ولی گفتن از 5شنبه ششم مخابرات آغاز به کار میکنه

ششم فروردین: ظهر زنگ زدم گفتم چی شد؟ گفتن از شنبه هشتم میان :(

هشت فروردین: 1 ساعت پیش زنگ زدم میگم اصلا چک کردید؟ در کمال اعتماد به نفس طرف به من میگه مخابرات تا 15 فروردین تعطیله :blink:
میگم مرد حسابی مگه همچین چیزی ممکنه ؟ همه ی کارکنان رفتن مرخصی ؟
میگه نه منظورم بخش مربوط به ماست. انقدر تابلو بود حرف که من که عادت به تلفن بازی ندارم زنگ زدم 190 (مخابرات استان تهران)
گفتم چرا بخش MDF مخابرات باید 15 روز تعطیل باشه ! یارو گفت کی همچین حرفی زده؟ گفتم صبانت . گفت نخیر دروغ گفتن بخش از پنج شنبه رسما باز شده :hmm:
دوباره زنگ زدم صبانت ، گفتم که مخابرات چی گفته. گفتش منظورم من از تعطیل بسته بودن نبوده منظورم اینه که کار شرکتهای خصوصی و پپ رو انجام نمیده و فقط برای مشکلات دولتی فعالن :blink:

دوباره زنگ زدم 190 گفتم اینا به من میگن .... دوباره طرف گفت : ما در مورد خیلی چیزها هنوز تابع دولتیم و انقدر مخابرات خودمختار نیست که 15 روز خودشو تعطیل کنه !
به من گفت اینا دارن شمارو بازی میدن ... به 88510403 زنگ بزن :f34r:
بله!
حالا هر چقدر به سازمان مقررات هم زنگ میزنیم کسی تلفن رو جواب نمیده
واقعا به سازمانهای و دستگاههای کشور افتخار می کنیم که تو هر چی عقب باشن ، تو پاس دادن مشترکت و مشتری استادن :blush:
---
نمی خوام زود قضاوت کنم ولی به نظرم این صبانت یه جای کارش میلنگه ! کدوم انسان عاقلی باور میکنه مخابرات 15 روز درش به روی شرکتهای خصوصی بسته باشه؟؟؟؟
یعنی 11 شرکت پپ و 10 ها هزار مشترک در این 15 روز هیچ مشکلی پیدا نمیکنن و فقط افراد انگشت شماری مثل من بدبخت میشن؟؟؟ :wacko: :blink:
واییییییییییییییی 8 روز دیگه با دایال

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
شما به شركت اصلي صبا زنگ زدين يا به نمايندگي هاش؟
پيشنهاد ميكنم خودتون حضوري برين اونجا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما به شركت اصلي صبا زنگ زدين يا به نمايندگي هاش؟
پيشنهاد ميكنم خودتون حضوري برين اونجا
من از خود شرکت اصلی سرویس گرفتم نه از نمایندگیهاش!
الان هم به ساپورت اصلی زنگ زدم 88554123

اگر فردا تکلیف من مشخص شد که شد وگرنه یه نامه میزنم به سازمان بازرسی http://www.gio.ir/shek.php

رفتن به خود شرکت فایدش چیه؟ تا جاییکه من فهمیدم بخش MDF مخابرات باید مشکل رو رفع کنه و شرکت فقط بهشون اعلام خرابی میکنه

ولی به هر حال این موضوع به همین سادگی تا 15 فروردین پیش نمیره. قول میدم

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلی ببخشينا، ولی 112 برای 1 مگه، و شما 128 هستين و بايد 16 بده. اون‌وقت فرق اون‌هايی که اکانت 1 مگ 3 ماهه 15 گيگ مي‌خرن 84500 تومان با شما چيه؟
مسأله اينه که بد عادت شدين. طبق قانون رگولاتوری سرويس تحويلی بايد مطابق ظرفيت اسمی با تولرانس 10 درصد باشه.
تو کهآتیشت از صبانتیها تندتره. مثل اینکه دارم حجم اینترنت تو رو میخورم.

Last edited:

dodelim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نفهمیدم دقیقا منظور ایشون چیه ولی قطع کردن 4 بدی داره:

14- دانلود از تورنت هم چون چند دقیقه طول میکشه تا با سیدرها و لیچرها ارتباط برقرار کنه ، هر 1 ساعت 1 بار چند دقیقه وقت تلف میشه تا به حداکثر ظرفیت دانلود برسه

میگم شما از تورنت با چند دانلود دارید؟؟؟برای من از 6 بالاتر نمیره!!!

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
یوتیوب این موقع حول حوش ساعت 23 میره تو کما برا من این موقع ها اصلا باز نمیشه با پروکسی راحت میارم کسی دیگه هم هست این تیپ مشکل رو داشته باشه ؟

Last edited:

perrepsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یوتوب فقط بعضی مواقع درحدود چند دقیقه قات میزنه وگرنه همیشه برای من بازه.
راستی دوستان نگفتن که سرعت صبانتشون که گند زده بود خوب شد یا نه؟
الان در چه حالید؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یوتوب فقط بعضی مواقع درحدود چند دقیقه قات میزنه وگرنه همیشه برای من بازه.
راستی دوستان نگفتن که سرعت صبانتشون که گند زده بود خوب شد یا نه؟
الان در چه حالید؟

با اجازت همین الان اومدم پست بزنم که آقا صبا نت نگیرید(شعار اصلی من ) که دیدم شما...

نه هنوز خوب نشده همین الان که ساعت 3 شده دیگه..اوج بدبختی و low speed هست که اینجانب باید دی سی کنم و برم بخوابم!

بالا