perrepsl
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 0
جان صبانت که اینقدر دوستش داری!! دیگه نگو بارگزاری!! آدم یاد حاملگی و بارداری و اینها میوفته!
مگه دانلود چشه آخه!!؟
فارسی را پاس بداریم.
جان صبانت که اینقدر دوستش داری!! دیگه نگو بارگزاری!! آدم یاد حاملگی و بارداری و اینها میوفته!
مگه دانلود چشه آخه!!؟
شرمنده که خارج از موضوع میرم! اما این پاسداشت پارسی! نیست، بیشتر معادلسازی ئه!فارسی را پاس بداریم.
يعنی اينکه برای من بايد شبانه با 80 به بالا دانلود کنه برای تو به 8 هم نرسه! لول.
خب من امروز زنگ زدم گفتن احتمالا شنبه یا یکشنبه درست میشه!مودمو بدون فيلتر به محل ورودی خط به خونه وصل کن. اگه status داد مشکل از سيم کشی يا اسپليتره اگه نداد اعلام خرابی کن. از ششم به بعد هر روز تأخير در رفع خرابی يک روز به اکانتت اضافه ميکنن.
شرمنده که خارج از موضوع میرم! اما این پاسداشت پارسی! نیست، بیشتر معادلسازی ئه!
بله ، حرف شما وقتی درست هست که من لغتی رو که در زبان پارسی داریم کنار بگذارم و بیام از لغات فرنگی استفاده کنم. ولی وقتی چیزی در زبان پارسی نداریم و این لغت بهمراه معنای اون از زبان بیگانه اومده هیچ دلیلی جز منم منم بازی نداره که براش معادل بسازیم.
شما مثلا به فوتبال یا بسکتبال یا والیبال چی میگی؟!
اتفاقاً من دارم با 100 دان میکنم. من نفهمیدم منظورتو...
ولی سرعت پهنای باند خیلی عبارت خنده داریه!
البته من زیاد وارد نیستم اما این رو میدونم که ایدیاسال با آیپی ثابت خیلی گرونتر از ایدیاسال با آیپی پویا هستش و یرای آیپی ثابت یک مبلغ اضافی هم میگیرن.
در ضمن فکر کنم کمکم این صبانت داره به هوش میاد و سرعتش بهتر شده.
منم نفهمیدم دقیقا منظور ایشون چیه ولی قطع کردن 4 بدی داره:
1- از سرورهایی که ریزیوم ندارن نمیشه دانلود حجم بالا کرد .باید ظرف همون 1 ساعت تموم بشه
2- بعضی از سرورها لینک دانلودی که به شما میدن منطبق بر آیپی شماست! با آیپی دیگه ای نمی تونید دانلود کنید. وقتی یکبار دیسکانکت بشید از اینترنت ، آیپی شما عوض میشه
3- یه وقتا سیستم به خاطر همین کانکت و دیسکانکت شدنها و ... هنگ میکنه ( برای من ماهی 1-2 بار اینطوری میشه)
4- دانلود از تورنت هم چون چند دقیقه طول میکشه تا با سیدرها و لیچرها ارتباط برقرار کنه ، هر 1 ساعت 1 بار چند دقیقه وقت تلف میشه تا به حداکثر ظرفیت دانلود برسه
خيلی ببخشينا، ولی 112 برای 1 مگه، و شما 128 هستين و بايد 16 بده. اونوقت فرق اونهايی که اکانت 1 مگ 3 ماهه 15 گيگ ميخرن 84500 تومان با شما چيه؟خوب همون نه گیگ در سه ماه با قیمت 39200 رو گرفتم. البته اون مسئول صبانت دیروز همین حرفها رو داشت به من میزد و برام توضیح میداد که بیت با بایت فرق میکنه و اینها. من تقریبا اینها رو دیگه به خوبی میدونم. چرا اصلا اون چیزی که با چشم میبینیم و ملموستر هستش رو حساب نکنیم و الکی بچسبیم به بیت و بایت.
حرف من اینه که من با همین صانت با سرعت 112 کیلو بایت به طور ثابت بارگزاری میکردم که اولها 58 کیلو بود و بعد دوبرابر شد و باز هم میگم که 112 کیلو بایت و نه 112 کیلو بیت. خوب یهو تعطیلات عید که شوع شد سرعت شبانه و روزانه من شد بین سی و پنج و چهل و پنج کیلو بایت که این خیلی برای من عجیب بود. به هر حال اون منشی صبانت گفت که تو باید با 35 کیلو بایت هم متشکر صبانت باشی ولی نگفت که اون سرعت 58 کیلو که دو سال باهاش عادت کرده بودم و سرعت 112 کیلو که دو ماه بودش داشتم اصلا چی بود و کجا رفتند!.
حرف من همینه.
الان هم که بارگزاری میکنم توی یک دقیقه و سی ثانیه اولش سرعت من روی 112 هستش و بعد دوباره کم میشه.
بيا هارد من جا داره.من که یکساله مشترک صبانت هستم و جز در مدت زمان کوتاهی که افت داشت سرعتم همون58 کیلوبایت بوده و البته بالاتر هم نرفته
تو این چند روزم حسابی ازشون راضیم چون سرعتم که کاهش نیافته هیچ بلکه با باگ جدیدشان روزی بالای 4 گیگ دانلود می کنم بدون کم شدن از حسابم
الانم موندم این فیلم هایی که دانلود کردم کجا نگه دارم و کی ببینمشون!!!
احتمالا موهبت شما موضعی هستش ! چون اینجا که از این خبرا نیست .
راستی من روز دوم فروردین ترافیکم تموم شد ! کلی افسرده شده بودم که حالا تو این تعطیلات باید چه خاکی به سرم بریزم ،
بعد یهو این ایده به ذهنم رسید که برم الکترونیکی شارژش کنم .
خیلی جالب بود ، اگر میخواستم حضوری و از طریق واسطم با شرکت این کار رو بکنم ، حتی در صورتیکه تعطیلات هم نبود یک 12 ساعتی
زمان میبرد ! ولی اینجا به محض زدن کلیک ، اکانتم شارژ شده بود .
خوشمان آمد
باید شماره ccv2 و پسوردت رو بری از عابربانک بگیری. بعدش میتونی با هر کارتی اینترنتی خرید کنی (شارژ هم میشه)ميشه يكي يك توضيح مختصر بده؟
فقط از طريق بانك سامان ميشه شارژ كرد يا از طريق بقيه عابر بانك ها هم ميشه؟
من از خود شرکت اصلی سرویس گرفتم نه از نمایندگیهاش!شما به شركت اصلي صبا زنگ زدين يا به نمايندگي هاش؟
پيشنهاد ميكنم خودتون حضوري برين اونجا
تو کهآتیشت از صبانتیها تندتره. مثل اینکه دارم حجم اینترنت تو رو میخورم.خيلی ببخشينا، ولی 112 برای 1 مگه، و شما 128 هستين و بايد 16 بده. اونوقت فرق اونهايی که اکانت 1 مگ 3 ماهه 15 گيگ ميخرن 84500 تومان با شما چيه؟
مسأله اينه که بد عادت شدين. طبق قانون رگولاتوری سرويس تحويلی بايد مطابق ظرفيت اسمی با تولرانس 10 درصد باشه.
منم نفهمیدم دقیقا منظور ایشون چیه ولی قطع کردن 4 بدی داره:
14- دانلود از تورنت هم چون چند دقیقه طول میکشه تا با سیدرها و لیچرها ارتباط برقرار کنه ، هر 1 ساعت 1 بار چند دقیقه وقت تلف میشه تا به حداکثر ظرفیت دانلود برسه
یوتوب فقط بعضی مواقع درحدود چند دقیقه قات میزنه وگرنه همیشه برای من بازه.
راستی دوستان نگفتن که سرعت صبانتشون که گند زده بود خوب شد یا نه؟
الان در چه حالید؟