• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
خططتون نويز داره:(
در مورد نوسان سرعت شاید (البته با نویز گیر وصل کردم) اما برای خود اینترنت که .....
واقعا پشتیبانی بدردنخوری داره
تا دیروز که این مشکل رو داشتم ( همونی که لینک دادم) امروز صبح تا همین الان اصلا نمی تونم پینگ کنم. زنگ زدم پشتیبانی گفت الان به مهندسای فنی می گم و بهتون زنگ می زنم. اما هیچ تماسی در کار نبود. دوباره که خودم زنگ زدم گفتن که بخش فنی تعطیله.

به شدت توصیه می کنم که اگه مثل من اولین باره که می خواین ADSL بگیرین و اطلاعاتتون در این زمینه کمه به هیچ عنواناز صبا نگیرید.

alireza_shafaei

Registered User
لایک‌ها
0
یه چیز جالب کشف کردم
وقتیsent & recceved به 0 برسه خود به خود دی سی میشه و جالب اینجاست که کانکشن ام دوباره redial نمیکنه!
حالا نمیدونم مشکل از تنظیمات منه یا شبکه ایراد داره!؟
پ ن: دو روزه که این بلا سرم اومده

دلیلش خیلی واضحه
توی تنظیمات کانکشنت یک قسمت داره Disconnect + Idle Time
اینو بکنی Never درست میشه!

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
خوب در مورد این سرویس صبانت باید تجربه خودم رو بگم خدمتتون من در حدود 2 هفته هست که در منطقه مخابرات مطهری سرویس اینا رو ثبت نام کردم از وقتی که مخابرات سرویس رو دایر کرد 1 هفته میگزره اما هنوز چراغ link مودم روشن نمیشه . مودم من هم همون Huawei هست که از نمایندگیش گرفتم .نکته جالب برخورد نا مناسب نمایندگی هست.
نمایندگیش سیستمهای باز هست که حوالی هفت تیره بعد که گفتم وصل نمیشه اول گفت حتماً تو سیم کشی داخل ساختمان noise داری !! برو از دم در مودم رو وصل کن یه جوری انگار بخواد منو از سرش باز کنه . با اینکه روی خط من هیچ نویزی نمیشنیدم رفتم با کلی دردسر مودم رو از دم در وصل کردم باز هم اتصالش برقرار نشد. بهش که زنگ زدم گفت باید زنگ بزنی مخابرات بیان خط رو برات بررسی کنن!!! زنگ زدم به مخابرات که در کمال تعجب گفت این اصلاً وظیفه ما نیست و خود نمایندگی که سرویس داده باید این مسأله رو چک کنه . حالا شما حساب کنین یه نمایندگی چقدر میتونه دودره باشه که بخواد مشتریش رو اینجوری دنبال نخود سیا بفرسته!
دوباره زنگ زدم به خودش اینو گفتم تازه راضی شد که رو سیستمش بزنه که خط من مشکل داره تا بچه های صبا نت تازه اگه حوصله داشتن برن بررسی کنن!!!!
حالا جالبتر اینه که به بخش فنی صبا نت زنگ زدم اونم با یه حالتی که انگار از دست من شاکیه که چرا دارم مزاحم میشم!! گفت این وظیفه همون نماینگی هست که اونجا ثبت نام کردم! حالا خودتون ببینید صبا نت اینجا چند جور حرف تحویل من داده .
با اینکه کار بسیار فوری داشتم و احتیاج مبرم به یه سرویس پر سرعت هنوز بلاتکلیف موندم . 20 روز لعنتی دیگه بیشتر فرصت ندارم و تمام کارا داره بخاطر اینا خراب میشه. باید یه موضوع تحقیقاتی رو به ثبت برسونم و کلی از وقتم داره بخاطر این dialup تلف میشه.

شدیدا" تایید میشه .
صبانت واسه 4-5 تا از دوستام هم همین کارو کرده . پوی می گیره میگه 3-4 روز دیگه درسته . حالا هی زنگ بزن و هی اون الکی یه چیزی بگه ! بعد از 20 روز خود بچه ها حوصلشون سر می ره و میرن پولو می گیرن . :lol:

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
راستی کسانی که با 50 دانلود می کنن بگن که تورنت رو با چند دانلود می کنن ؟
این مثل اینکه کخ ریخته رو پورتای تورنت .
کسی تجربه ای داره ؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
نگیریم انگار بهتره - شرکتی که پشتیبانیش این جوری باشه حالا چه دانلودت رو 50 باشه چه رو 500 با این محدودیت کم چه فایده داره - شرف داره بریم همون دیال آپ رو استفاده کنیم !

Cheetah

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من از یه چیز صبا گله دارم
اینکه اگه سر ماه پول ندی بعد 48 ساعت نامه آزاد شدن خط رو میفرستن برا مخابرات .
من قبلا مشترک پارس آنلاین بودم، دو سه روز قبل از اینکه ماهم تموم بشه تماس میگرفتن هماهنگ میکردن بعدش هم تازه خودشون پیک میفرستادن هزینه رو در خونه میگرفتن ولی صبا تلفن و پیک که هیچی قوربونش برم زرتی نامه کنسلی رو میزنه به مخابرات، پس اگه مشترک صبا هستین حواستون باشه اکانتتون کی تموم میشه. من بدبخت که اینو نمیدونستم اکانتم قطع شد و یک ماه طول کشید مجددا وصل بشه. ولی از نظر کیفیت من خیلی راضیم، اشتراک 5 gb ماهیانشونو دارم و اصلا مشکل ترافیک ندارم.

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من از یه چیز صبا گله دارم
اینکه اگه سر ماه پول ندی بعد 48 ساعت نامه آزاد شدن خط رو میفرستن برا مخابرات .
من قبلا مشترک پارس آنلاین بودم، دو سه روز قبل از اینکه ماهم تموم بشه تماس میگرفتن هماهنگ میکردن بعدش هم تازه خودشون پیک میفرستادن هزینه رو در خونه میگرفتن ولی صبا تلفن و پیک که هیچی قوربونش برم زرتی نامه کنسلی رو میزنه به مخابرات، پس اگه مشترک صبا هستین حواستون باشه اکانتتون کی تموم میشه. من بدبخت که اینو نمیدونستم اکانتم قطع شد و یک ماه طول کشید مجددا وصل بشه. ولی از نظر کیفیت من خیلی راضیم، اشتراک 5 gb ماهیانشونو دارم و اصلا مشکل ترافیک ندارم.

آره
جدیدا" اینجوری شده .
ولی قبلا اینجوری نبود .
من این ماه این بلا سرم اومد . رفتم شارز کردم . گفت که پورتت تخلیه شده .و باید 7000 تومن بدی تا مخابرات خطط رو فعال کنه :wacko:
تو مشهد یه خانوم سراب هست . همه کارست . منو میشناسه . باهاش صحبت کردم . گفت برو . نمی خاد پول بدی . وصاش می کنیم :lol:(البته میشناسه منو)

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
ضمنا کسی مشکل تورنت و پورت بسته با این شرکت رو تونسته حل کنه ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقایون ببینم این neda gostar پینگش چجوریاست ؟

من دنبال یه ADSL برای ONLINE GAMING میگردم

اصلا دنبال دانلود نیستم !!!! فقط واسه بازی

کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنین ؟

mehrzadjalali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی کسانی که با 50 دانلود می کنن بگن که تورنت رو با چند دانلود می کنن ؟
این مثل اینکه کخ ریخته رو پورتای تورنت .
کسی تجربه ای داره ؟

من تورنت رو تست کامل نکردم ولی با emule رو 45 تا 50 دانلوذ دارم تقریبا یه هفته هست که پینگ ها بالا هست ولی قبل اون خوب بود

Serendipity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من از اينا گرفتم.

خودم نصب كردم.

چراغ مودم (Dlink 200 dsl) چشمك ميزنه. (2 ثانيه روشن- 0/1 خاموش)

مشكل از كجاست؟ :(

ممكنه تنظيمات VCI VPI Encapsulation Modulation رو بگيد؟

ممنون

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
بازم تاکید می کنم از صبا اینترنت نگیرید. چه بار اول چه هر بار
من برام یه مشکل دیگه پیش اومد زنگ زدم پشتیبانی خود صبا، یک هفته هی منو به اینور اونور پاس دادن. یه بار می گفتن که برای مخابرات می فرستیم، مشکل از اونجاس. یه بار از خودشونه، و بارها از خودم!!!!!!!!!!!!!! که این موضوع رو بنده کاملا چک کردم و اصلا صحت نداشت. طوری بود که شماره تلفن مستقیم خود مهندسشون رو گرفتم و با خودش صحبت کردم. فردای اون روز زنگ زدم که ببینم چی شد خیلی راحت می خندید و می گفت که درست نمی شه!!!!!!!!!!! الکی خودت رو علاف نکن!!!!!!!!!!!!!!
بهش گفتم پس چه کنم گفت همینه که هست!!! برو از یه شکرت دیگه بگیر!!!!!!!!!
اینم از پشتیبانی که یه بخش بسیار مهم یه شرکته
بازم تاکید می کنم از صبا گرفتن پول آتیش زدنه البته پول به 3نقطه، اعصاب و روان رو بگو.....

saman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پينگ من چند روزه كه وحشتناك شده از 700 تا 3500 متغيره وقتي هم كه زنگ ميزنم پشتيباني اصلان توجهي نميكنند دارم كم كم به اين نتيجه ميرسم كه پشتيباني صبا آنلاين حتي از پارس آفلاين هم بدتره!

Ali2k

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
21
دوستایی که تهران هستن خواستم ببینم میانگین سرعت دانلودشون تو روز چنده(مثلا سرویس 256)
اگر تست از speednet بگذارید خیلی خوبه

من دو سالی مشترک داتک بودم اما این چند ماهه خیلی دیگه افتضاح شده بود
امروز با صبا قرار داد بستم، تا ماه پیش همه تعریف می کردند امروز که اومدم به این تاپیک دیدم همه دارن مینالند!!!
اینکه نگران شدم؟

Serendipity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينا نتايج سرعت سنجي من:

نتايج تست در سه مكان (باكو و كراچي و منامه) رو گذاشتم.

همون طور كه مي‌بينيد نتايج به شدت متفاوته. چرا اينطوره؟

ضمنا ميشه يه نفر Ping روتوضيح بده؟

ممنون

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شيرازم با ندا گستر سرعت 64 کيلو با 45 کيلوبايت يا حداقلش 35 يا 30 دانلود دارم
خيلي هم راضي هستم عاليه به نظر من که ديگه از اين بهتر نمي شه

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امشب هر کاري مي کنم با اکونت رايگان ندا گستر نمي تونم کانکت بشم ساعت 3:11 دقيقه صبح هست مشکل چيه ؟

بالا