pejii
Registered User
سلام
من جدیدا به یک مشکل برخورد کردم
وقتی تلفن زنگ میخوره و برداشته میشه یدفعه اینترنت من قطع میشه و بعد وصل میشه
البته برای همه زنگ خوردن ها نیست ولی زیاد پیش میاد
هم تلفنم و هم مودمم اسپیلیتر دارند یعنی برای هرکدوم چون از دو پریز جدا سیم کشیدم اسپلیتر جدا هم براشون گذاشتم
مشکلم میتونه از چی باشه ؟
1- ضعیف بودن سیگنال ارتباط
(در این مورد پشتیبانی سرویس شما را برای مدتی تحت نظر گرفته و احتمالاً با تنظیماتی از سمت شركت و یا مخابرات حل میشود)
2- مصرف بالای گوشی تلفن.
-(خط خود را بدون گوشی تلفن یكبار آزمایش نمایید و از تلفن همراه خود با شماره خط تماس بگیرید، در صورت عدم قطع سرویس مشكل از یكی از گوشی ها و یا اسپلیتر های مرتبط با آنهااست. در صورت قطعی مجدد مشكل میتواند از اسپلیتر متصل به مودم باشد)
-(اگر تلفن و یا كالر آی دی ای در راه دارید كه كلیه مصرف خود را مستقیماً از خط تلفن تامین میكند و فاقد ترانس تغزیه میباشد، آنرا از مدار خارج كنید)
-(اگر تعداد گوشیهای تلفن روی خط زیاد میباشد، اقدام به حذف چندی از آنها نمایید)
3- مشكلات در سیم كشی داخلی و نویز روی خط
-(اگر همیشه این مشكل را داشته اید و نویز را به سادگی در تماس های تلفنی خویش استراغ میكنید، نیاز به سیم كشی مجدد و یا روكار برای تلفن دارید)
4- مقاومت شدید سیم كشی خط تلفن به دلیل مسافت كابل ها و یا استفاده از كابل نامناسب
(مودم را در ابتدای خط و سیم كشی تلفن قرار دهید و یا كابل مستقیم و جداگانه ای برای ارتباط مودم از ابتدای انشعاب خط فراهم سازید)
5- مقاومت اسپلیتر
(اسپلیتر یك مدار الكترونیكی است كه به مرور زمان و استحلاك میتواند كاملاً مشكل ساز شود و سیگنال دیتا را مشكل دار سازد، اسپلیتر جدید و یا دیگری را بیازمایید، همچنین توجه داشته باشید كه در صورت عدم وجود شنوایی نویز و سیگنال های دیتا بر روی گوشی تلفن، نیازی به استفاده از اسپلیتر ندارید)
اگر مشكلاتی كه در بالا لیست شده را مورد آزمون قرار دادید و مشكل حل نشد، آن را با بخش پشتیبانی در میان گذاشته تا سرویس شما تحت نظارت قرار گرفته و در صورت نیاز قدرت سیگنال شما تقویت شود.