DVD_16X
Registered User
لعنت به اسیاتک
لعنت به اسیاتک
لعنت به اسیاتک
خوبه داد داداش من در نیومده ، بهش گفتم سرویس گرفتم خفن برو حال کن . بچه دلش خوشه !
در گرفتن اینترنت شخصی از آسیاتک تجدید نظر می کنیم !!!!!
فعلا مخابرات روز و شب سرعت زیر 450 کیلوبایت دانلود نمیاد ، آخر ماه هست که کف بسته برم زندون![]()
کیلوبایت دوست مندوست عزیز کیلو بایت؟ مطمئنی یا کیلو بیت؟
خوبه داد داداش من در نیومده ، بهش گفتم سرویس گرفتم خفن برو حال کن . بچه دلش خوشه !
در گرفتن اینترنت شخصی از آسیاتک تجدید نظر می کنیم !!!!!
فعلا مخابرات روز و شب سرعت زیر 450 کیلوبایت دانلود نمیاد ، آخر ماه هست که کف بسته برم زندون![]()
تمام این شرکت های اینترنتی رو که شرکتهای مرکزی هستند من تمام تعرفه هاشونو و تمام شرایطشونو چک کردم مثل شرکتهای صبانت و اسیاتک و فن اوا و پارس انلاین و شاتل و پیشگامان و عصر تلکام و داتک تلکام و عصر انلاین .. فقط همین 9 شرکت هستند که شرکتهای اصلی هستند بقیه شرکت های اینترنتی همشون نمایندگی های این شرکتها هستن ...... هر کدومشون رو من شرایطشونو دیدم یا قیمتش زیاده یا سرعتش کمه یا قطع و وصلی زیاد داره یا همش به صورت مداوم هی سرویس ها و تعرفه ها رو تغییر میدن ..... به نظر من هیچ کدومشون خوب نیست هر کدومشون به یه صورتی مشکل دارن ............ الان این اسیاتک بدیش این هستش که حجمش بخاطر سرعت خیلی بالا تموم میشه تند تند و سرویس رایگان شبانش اجباریه و سرعتش کاهش پیدا میکنه