• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
امین چی میگی؟ :دی
باگ پابلیک نداشت که :D
دارم باش ور میرم، از یه جا دیگه بزنمش. ایندفعه برات شارژ میکنم :D

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
برای من هم سواله! آخه این سرویس CRA نیست یعنی اشتراک 1 به 10 نمیخوره روش! حالا اینکه سرعتش چقدره مهمه! کسی اطلاعاتی داره؟

من با پشتیبانی صحبت کردم گفتن هیچ تضمینی نیست!!(بستگی به منطقه و تعداد یوزر ها داره)
گرفتن cra = ریختن پول توی جوب (به احتمال 99%)

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
به این موضوع هم نگاه کنین که در عوض پینگ خیلی خوبی دارین در ساعت رایگان. یعنی از کیفیت سرویس کم نشده فقط سرعت کم شده.

بله خب! ولی وقتی پارس سرعت دانلود شبانه اش 60 باشه، صبانت هم 60-80 باشه، 15 کیلوبایت آسیاتک زور داره دیگه! نداره؟
من زیاد دنبال دانلود شبانه نیستم! اگه ساعت رایگانش میشد 2 به بعد خیلی خوب بود.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بله خب! ولی وقتی پارس سرعت دانلود شبانه اش 60 باشه، صبانت هم 60-80 باشه، 15 کیلوبایت آسیاتک زور داره دیگه! نداره؟
من زیاد دنبال دانلود شبانه نیستم! اگه ساعت رایگانش میشد 2 به بعد خیلی خوب بود.

بله از این جهت حق با شماست. البته صبا نت رایگانش از 15 هم کمتره. ولی الان فعلا 3 شرکت پارس آنلاین و آسیاتک و عصر انتقال داده ها بهترین سرویس هارو دارن.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
آسياتك كه تا چند وقت پيش دو مگ ميگرفتي بسته بود روي 4 مگ . شبانه ميشنيدم شبي 4 گيگ - 5 گيگ دانلود ميكنن . الان دوستان چطوره ؟
ميخوام بيام سمت آسياتك . دارم ميام لطفا راهنمايي كنين . مثل يكي دوماه پيش نيست ؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
بله از این جهت حق با شماست. البته صبا نت رایگانش از 15 هم کمتره. ولی الان فعلا 3 شرکت پارس آنلاین و آسیاتک و عصر انتقال داده ها بهترین سرویس هارو دارن.

خب البته سرویس رایگان بستگی به منطقه مخابراتی داره...
اه! کاش تیم شبانه اش از 2 به بعد بود! منی که شبانه نمیخوام چه گناهی کردم که مجبورم سرعت پایین رو از 1 به بعد تحمل کنم؟ (تاز از 12:50 تا 1 هم قطع میشه).

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
خب قرار شد یه تست از همون اوایل تایم رایگان بذارم! اینم از این امروز ساعت 1:15 بامداد
1898164219.png

اینش قشنگه:
SLOWER than 90% of IR

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
خب قرار شد یه تست از همون اوایل تایم رایگان بذارم! اینم از این امروز ساعت 1:15 بامداد
مشاهده پیوست 134294

اینش قشنگه:
SLOWER than 90% of IR

سلام دوست عزیز
میشه بگی وقتی این تستو گرفتی سرعتت چقدر بود. با محاسبه سرعت این تست میشه حدود 10کیلو بایت و با پینگ 75 شما باید خیلی راحت صفحه باز کنی.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوست عزیز
میشه بگی وقتی این تستو گرفتی سرعتت چقدر بود. با محاسبه سرعت این تست میشه حدود 10کیلو بایت و با پینگ 75 شما باید خیلی راحت صفحه باز کنی.

سرعتم؟ منظورتونو متوجه نمیشم! اگه نوع سرویس منظورتونه قبلا هم گفتم حامی (128) 5گیگ در ماه. سرعت دانلودمم فک کنم همون حدود 10 که شما گفتین الی 15 که 1 بار دیدم ! من زیاد دانلودر نیستم! اون موقع هم دانلود نمیکردم ولی شواهد و قرائن میگه سرعت بین 10 تا نهایتا 15-18 در ساعت رایگان هستش
صفحه ها رو سریع باز میکنه! ولی اگه عکس تو صفحه باشه به سختی لود میکنه (طول میده). یا مثلا تو ف.ب که میری، واسه خوندن کامنتای جدیدتر باید هِی ریفرش کنی

Last edited:

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
سرعتم؟ منظورتونو متوجه نمیشم! اگه نوع سرویس منظورتونه قبلا هم گفتم حامی (128) 5گیگ در ماه. سرعت دانلودمم فک کنم همون حدود 10 که شما گفتین الی 15 که 1 بار دیدم ! من زیاد دانلودر نیستم! اون موقع هم دانلود نمیکردم ولی شواهد و قرائن میگه سرعت بین 10 تا نهایتا 15-18 در ساعت رایگان هستش
صفحه ها رو سریع باز میکنه! ولی اگه عکس تو صفحه باشه به سختی لود میکنه (طول میده). یا مثلا تو ف.ب که میری، واسه خوندن کامنتای جدیدتر باید هِی ریفرش کنی

دوست عزیز من که صفحه قبل به شما عرض کرده بودم سرعت شبها خیلی وقته کم شده و تعریفی نداره
شما اگر پارس انلاین میگرفتین به نفعتون بود
الان پارس آنلاین من روز رو سرعت 4 مگ بسته شب هم 2 مگه
در حالی که سرویس من 1 مگ

موفق باشید

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز منظور منم همین بود.
لااقل مثل شاتل نیست که اصلا سایت باز نکنه. دارم میگم پینگ همون کیفیت سرویس هست که برای شما توی روز و شب تقریبا برابر هست و این یعنی سرویس خوب.ر

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
آقا ما هم آسیاتک هستیم اما این آی اس پی برا خودش بخش کاربری و اینا داشت! 2-3 روز هست یک پارچه شده و از تو سایت آسیاتک لاگین میکنیم!
خوب الان تایم رایگان چند تا چنده؟! برای دانلود رایگان احتیاج به تغییر یوزرنیم هست یا اتوماتیک میفته رو رایگان؟! قبلا باید یه n میزاشتم ته یوزرنیم.

ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام P30Tools عزيز
1.gif

. من تهران بودم و همين چندروز پيش از آسياتك اكنت جديد كه گرفته بودم فعال شد. ساعت كانكت شدن شبانه شده 1 تا 9 و يوزر و پسورد هم نياز به تغيير ديگه نداره (همون n كه اضافه مي‌كرديم ديگه لازم نيست) اما ساعت 12:51AM كانكشن قطع ميشه و ساعت 01:04AM وصل ميشه. صبح هم طرفاي 9:00AM ~ 9:15AM يكبار ديگه قطه ميشه و اگر مودمتان روي PPPoE باشه شايد لازم بشه خودتان مودم را براي 5 تا 15 دقيقه خاموش كنيد تا درست كانكت بشه.

. البته اگر مودمتان روي PPPoE تنظيم نكرديد و كانكشنتون را در مودم روي Bridge تنظيم هست. تنظيم كنيد تا در ساعت 12:50AM قطع بشه و ساعت 12:57AM كانكت بشه. اينطوري در سيستمشون اكنت شما به شبانه تغيير خواهد كرد و اشكالات احتمالي كه هميشه تو كارشون و مخصوصن در ماه‌ها و سال‌هاي اوليه تغيير!!!!! وجود داره كمتر شامل حال شما مي‌شود!! (اين مشكلات فقط مخصوص ما ايراني ها هست!)

. نكته خيلي مهم: من اين اشتباه را كردم ولي شما نكنيد. من در تهران از نمايندگي آسياتك كه نزديكمون بود اكنت گرفتم و الان ديدم سايتشون (پنل كاربريشون) امكاناتش ناقص هست و نميشه در سايت خود آسياتك هم از امكاناتش و پنلش استفاده كنم!!! پس اگر از با ادبي مسولان نمايندگي پس از خريد اكنت! (قبلش خيلي مودب هستند) + كامل بودن پنل كاربريشون براي تغيير پسورد و مشاهده ريز مصارف به شكل كامل و مشاهده اكنت‌هاي مختلف براي شارژ مجدد در همان ثانيه صفر پس از ايجاد اكنت، مطمئن هستيد از نمايندگي بگيريد ولي باز هم يادتون نرود كه اگر از نمايندگي بگيريد ديگه تلفنچي‌!!!هاي آسياتك پاسخگوي مشكلات شما نيستند و شما را به نماينده‌اي كه شما از آنها اقدام نموديد پاس خواهند داد....... لطفن اين نكته را به بقيه دوستان تهراني هم عرض كنيد تا به مشكل ما بر نخورند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/01
26.gif
103.gif

Helpax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام خدمت دوستان

من 4 - 5 سال مشترک لایزر بودم. طی هفته ی گذشته متاسفانه کلاً بخش سروریس اینترنت دهی این isp حمع شد و تمامی مشترکین به آسیاتک منتقل شدند.
من از لایزر کاملاً راضی بودم و با سرویس 768ـی که می گرفتم سرعت دانلود حدود 130 داشتم. در ساعات رایگان هم هیچ تغییری نمی کرد.
حالا که منتقل شدم به آسیاتک واقعاً کیفیت افتضاحی در ساعات رایگان داره. به هیچ وجه سرعت دانلود رایگان بالای 50 نمیره.

برای من مهمترین عامل، سرعت دانلود در ساعات رایگان هست. به پینگ و بقیه مسائل کاری ندارم. اگر دوستان شرکتی خوبی رو میشناسن که برای محدود پیروزی تهران (خوشبختانه تمامی ISP ها ساپورت میکنن) مناسب هست و سرعت خوبی میده در ساعات رایگان معرفی کنند.

+ یکی از آشناها پیشگامان رو معرفی کرد. تاپیک این انجمنش همه اعتراض بود ولی خود ایشون راضی بودند.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
با سلام خدمت دوستان

من 4 - 5 سال مشترک لایزر بودم. طی هفته ی گذشته متاسفانه کلاً بخش سروریس اینترنت دهی این isp حمع شد و تمامی مشترکین به آسیاتک منتقل شدند.
من از لایزر کاملاً راضی بودم و با سرویس 768ـی که می گرفتم سرعت دانلود حدود 130 داشتم. در ساعات رایگان هم هیچ تغییری نمی کرد.
حالا که منتقل شدم به آسیاتک واقعاً کیفیت افتضاحی در ساعات رایگان داره. به هیچ وجه سرعت دانلود رایگان بالای 50 نمیره.

برای من مهمترین عامل، سرعت دانلود در ساعات رایگان هست. به پینگ و بقیه مسائل کاری ندارم. اگر دوستان شرکتی خوبی رو میشناسن که برای محدود پیروزی تهران (خوشبختانه تمامی ISP ها ساپورت میکنن) مناسب هست و سرعت خوبی میده در ساعات رایگان معرفی کنند.

+ یکی از آشناها پیشگامان رو معرفی کرد. تاپیک این انجمنش همه اعتراض بود ولی خود ایشون راضی بودند.
سلام.
بله متاسفانه در تایم رایگان...
خب بین ISP های شناخته شده و سراسری که پارس آنلاینه
ولی ISP های متفرقه (که خیلیاشون زیر مجموعه همون سراسری ها هستن) از منطقه یی به منطقه ی دیگر فرق میکنه از بچه های سمت خودتون بپرسین (یا کافی نت ها و کامپیوتری ها و...)

q123456

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم توی سایت آسیاتک نوشته اگر اعتبارت تموم شد و تا یه هفته شارژ نکردی ارتباط قطع می شه ... حالا adsl من یه هفته پیش تموم شد ..حالا هم فردا میخوام شارژ کنم ..حالا باید چیکار کنم ؟!!!

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
یه سوال داشتم توی سایت آسیاتک نوشته اگر اعتبارت تموم شد و تا یه هفته شارژ نکردی ارتباط قطع می شه ... حالا adsl من یه هفته پیش تموم شد ..حالا هم فردا میخوام شارژ کنم ..حالا باید چیکار کنم ؟!!!

معمولا اینکارو نمیکنن برای اینکه مشتری رو نگه دارن
چون در اینصورت باید خط رو از رانژه در بیارن
جراغ لینکتون ثابت میشه؟

q123456

Registered User
لایک‌ها
0
لینک ثابته و لی data بعضی وقت ها خاموش و بعضی وقت ها روشن می شه ..

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
این یعنی خط وصله و مشکلی نیست
هر وقت شارژ کنید می تونید کانکت بشید

mkhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان سلام،
من قبلان از شاتل سرویس میگرفتم ولی‌ ۱ هفته است که اومدم با آسیا تک، همه چیز خوبه فقط یه مشکل هست که قبلا با شاتل نبود و اونم این که وقت از تلفن استفاده می‌کنیم اینترنت قطع می‌شه. از سپلیتر استفاده می‌کنم، مودم هم عوض نکردم همونه که از شاتل داشتم (ببیلون). ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

بالا