خداییش هیچی اسیاتک نمیشه...به نظر من بهترین سرویس دهنده تو ایران هست...رو اسیاتک ساکس به راحتی کار میکنه ولی رو شاتل قطعه
آره البته فقط تا ساعت 12:50 بامداد.
بعدش مزخرفه مزخرف
تا چند ماه پیش شبانش هم خیلی خوب بود، ساعت 2 تا 8 که میذاشتیم واسه دانلود راحت 2 3 گیگ میگرفت.
ولی از وقتی که مشتریاش زیاد شده، شبانش دیگه تعریفی نداره ...
. من مجبور شدم تنظيمات مودم را بگذارم رو Bridge تا كنترل تماس دست برنامه ماكرو من باشه نه مودم! ديشب ساعت 12:58AM كانكت كردم. شبكه خودش ساعت 12:51AM قطع ميشه و اگر روي PPPoE باشه ساعت 01:04AM كانكت ميشه. اگر چه باز هم سرعت 11 كيلوبايت در ثانيه باز هم بدرد نميخوره! از 1 شب تا 9 صبح روشنه و فقط 320~360MB دنلود ميشه!!!...
به خدا! هم سرعت میپُکه! هم اون وسط 15 دقیقه اینترنتت قطع میشه...
به فن آوا واگذار کردن یا آسیاتک؟هم مشتریاش زیاد شده، هم شرکت لایزر جمع آوری شده مشترکینشو کلا دادن به آسیاتک! یکی نیس بگه خب شما وقتی میاین ادغام میکنین، حداقل بسترش رو هم مهیا کنین بابا!
ها؟ سرعت؟ چی؟ کی؟ کجا؟شبانه سرعت چند ميشه ؟
سلام mehdicvl عزيز![]()
. من مجبور شدم تنظيمات مودم را بگذارم رو Bridge تا كنترل تماس دست برنامه ماكرو من باشه نه مودم! ديشب ساعت 12:58AM كانكت كردم. شبكه خودش ساعت 12:51AM قطع ميشه و اگر روي PPPoE باشه ساعت 01:04AM كانكت ميشه. اگر چه باز هم سرعت 11 كيلوبايت در ثانيه باز هم بدرد نميخوره! از 1 شب تا 9 صبح روشنه و فقط 320~360MB دنلود ميشه!!!
. به نظر شما اين وضع بهتر ميشه يا بگم آشنامون ISP خودش رو از آسياتك به مخابرات يا عصر تله كام تغيير بده!؟ چقدر ديگه بنظرتون وضع در آسياتك تهران بهتر ميشه!؟ جهت اطلاع اونها تهران هستند و من از راه دور سيستمشون را تنظيم ميكنم و وقتي تهران بودم براشون از آسياتك يك اكنت 1 ماه گرفتم كه اگر بد بود تغييرش بدهند و الان كه افتضاح هست!! من در اينجا شبي 1.3 گيگ دنلودمه از 2 تا 7 ولي اونجا اونها حدود 300 مگابايت! در ضمن اشتباه اولم اين بود كه به جاي اينكه مستقيم از خود آسياتك بگيرم از نمايندگيش گرفتم كه خيلي بد هستند ....
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
91/02/05
![]()
![]()
با سلام من 2 سال مشترک لابزر بودم و حالا باید برای اولین بار از سرویس های اسیا تک استفاده کنم لطفا در انتخاب سرویسی که شبانه آن رایگان بوده و سرعت 512 به من کمک کنید . ممنونم
دوستان سلام،
من قبلان از شاتل سرویس میگرفتم ولی ۱ هفته است که اومدم با آسیا تک، همه چیز خوبه فقط یه مشکل هست که قبلا با شاتل نبود و اونم این که وقت از تلفن استفاده میکنیم اینترنت قطع میشه. از سپلیتر استفاده میکنم، مودم هم عوض نکردم همونه که از شاتل داشتم (ببیلون). ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستان سلام،
من قبلان از شاتل سرویس میگرفتم ولی ۱ هفته است که اومدم با آسیا تک، همه چیز خوبه فقط یه مشکل هست که قبلا با شاتل نبود و اونم این که وقت از تلفن استفاده میکنیم اینترنت قطع میشه. از سپلیتر استفاده میکنم، مودم هم عوض نکردم همونه که از شاتل داشتم (ببیلون). ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
اعصابم خراب شد
بعد چند شب، یه امشبو کار داشتم! :|
همون حقشه که حجم ازش بدزدیم![]()
![]()