• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خداییش هیچی اسیاتک نمیشه...به نظر من بهترین سرویس دهنده تو ایران هست...رو اسیاتک ساکس به راحتی کار میکنه ولی رو شاتل قطعه

q123456

Registered User
لایک‌ها
0
ok..دیروز شارژ کردم ..مشکلی نداشت ..:happy:

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
خداییش هیچی اسیاتک نمیشه...به نظر من بهترین سرویس دهنده تو ایران هست...رو اسیاتک ساکس به راحتی کار میکنه ولی رو شاتل قطعه

آره البته فقط تا ساعت 12:50 بامداد.
بعدش مزخرفه مزخرف

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تا چند ماه پیش شبانش هم خیلی خوب بود، ساعت 2 تا 8 که میذاشتیم واسه دانلود راحت 2 3 گیگ میگرفت.
ولی از وقتی که مشتریاش زیاد شده، شبانش دیگه تعریفی نداره ...

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
آره البته فقط تا ساعت 12:50 بامداد.
بعدش مزخرفه مزخرف

دقیقا
روز هاش خیلی خوبه به رایگان میرسه وحشتناک میشه
ممکنه برای یه عده هم خوب باشه - برای من که راضی کننده نیود خصوصا بعد عید
سرعتم یک پنجم شده

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
تا چند ماه پیش شبانش هم خیلی خوب بود، ساعت 2 تا 8 که میذاشتیم واسه دانلود راحت 2 3 گیگ میگرفت.
ولی از وقتی که مشتریاش زیاد شده، شبانش دیگه تعریفی نداره ...

هم مشتریاش زیاد شده، هم شرکت لایزر جمع آوری شده مشترکینشو کلا دادن به آسیاتک! یکی نیس بگه خب شما وقتی میاین ادغام میکنین، حداقل بسترش رو هم مهیا کنین بابا!
یه نکته دیگه هم که هست اینه که ساعت 1 که کردنش، تعداد کسایی که دانلودشونو میذارن تو ساعت رایگان رفته بالا!
حالا من امروز زنگ زدم این سامانه ی صدای مشتریه چیه! گفت نامه دادیم واسه تغییر تایم رایگان به همون 2 تا 8! خدا کنه زودتر درستش کنن! خیلی ضایعس به خدا! هم سرعت میپُکه! هم اون وسط 15 دقیقه اینترنتت قطع میشه و باید گل های قالی کف اتاقو بشماری تو این فاصله!!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
واقعا بد شده ! من نخوام نتم رایگان باشه کی رو ببینم ؟
تمام کارهام 1 به بعد می خوابه ! از اون طرف هم تا 9:30 هیچ غلطی نمی شه کرد !

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehdicvl عزيز
1.gif

...
به خدا! هم سرعت میپُکه! هم اون وسط 15 دقیقه اینترنتت قطع میشه...
. من مجبور شدم تنظيمات مودم را بگذارم رو Bridge تا كنترل تماس دست برنامه ماكرو من باشه نه مودم! ديشب ساعت 12:58AM كانكت كردم. شبكه خودش ساعت 12:51AM قطع ميشه و اگر روي PPPoE باشه ساعت 01:04AM كانكت ميشه. اگر چه باز هم سرعت 11 كيلوبايت در ثانيه باز هم بدرد نميخوره! از 1 شب تا 9 صبح روشنه و فقط 320~360MB دنلود ميشه!!!

. به نظر شما اين وضع بهتر ميشه يا بگم آشنامون ISP خودش رو از آسياتك به مخابرات يا عصر تله كام تغيير بده!؟ چقدر ديگه بنظرتون وضع در آسياتك تهران بهتر ميشه!؟ جهت اطلاع اونها تهران هستند و من از راه دور سيستمشون را تنظيم مي‌كنم و وقتي تهران بودم براشون از آسياتك يك اكنت 1 ماه گرفتم كه اگر بد بود تغييرش بدهند و الان كه افتضاح هست!! من در اينجا شبي 1.3 گيگ دنلودمه از 2 تا 7 ولي اونجا اونها حدود 300 مگابايت! در ضمن اشتباه اولم اين بود كه به جاي اينكه مستقيم از خود آسياتك بگيرم از نمايندگيش گرفتم كه خيلي بد هستند .... :(

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/05
26.gif
103.gif

h1348

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من 2 سال مشترک لابزر بودم و حالا باید برای اولین بار از سرویس های اسیا تک استفاده کنم لطفا در انتخاب سرویسی که شبانه آن رایگان بوده و سرعت 512 به من کمک کنید . ممنونم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
هم مشتریاش زیاد شده، هم شرکت لایزر جمع آوری شده مشترکینشو کلا دادن به آسیاتک! یکی نیس بگه خب شما وقتی میاین ادغام میکنین، حداقل بسترش رو هم مهیا کنین بابا!
به فن آوا واگذار کردن یا آسیاتک؟
کرج که به فن آوا دادن ...

شبانه سرعت چند ميشه ؟
ها؟ سرعت؟ چی؟ کی؟ کجا؟
شبانه اینترنت معنی نداره، بچه باید بگیره بخوابه :D

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام mehdicvl عزيز
1.gif

. من مجبور شدم تنظيمات مودم را بگذارم رو Bridge تا كنترل تماس دست برنامه ماكرو من باشه نه مودم! ديشب ساعت 12:58AM كانكت كردم. شبكه خودش ساعت 12:51AM قطع ميشه و اگر روي PPPoE باشه ساعت 01:04AM كانكت ميشه. اگر چه باز هم سرعت 11 كيلوبايت در ثانيه باز هم بدرد نميخوره! از 1 شب تا 9 صبح روشنه و فقط 320~360MB دنلود ميشه!!!

. به نظر شما اين وضع بهتر ميشه يا بگم آشنامون ISP خودش رو از آسياتك به مخابرات يا عصر تله كام تغيير بده!؟ چقدر ديگه بنظرتون وضع در آسياتك تهران بهتر ميشه!؟ جهت اطلاع اونها تهران هستند و من از راه دور سيستمشون را تنظيم مي‌كنم و وقتي تهران بودم براشون از آسياتك يك اكنت 1 ماه گرفتم كه اگر بد بود تغييرش بدهند و الان كه افتضاح هست!! من در اينجا شبي 1.3 گيگ دنلودمه از 2 تا 7 ولي اونجا اونها حدود 300 مگابايت! در ضمن اشتباه اولم اين بود كه به جاي اينكه مستقيم از خود آسياتك بگيرم از نمايندگيش گرفتم كه خيلي بد هستند .... :(

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/05
26.gif
103.gif

والا راستش نمیدونم! چند روز پیش پرسیدم طرف گفت تایم رایگان سرعت در حدود سرعت اسمی هستش!
اما امروز که با اون قسمت صدای مشتری صحبت میکردم، طرف گفت کلا تا دو مگ بازه! و اینکه سرعتتون چقدر باشه به پهنای باند و مشترکین مخابرات منطقه تون بستگی داره! بعد که یه کم توضیح دادم بهش، گفت: پس تا اونجا که من اطلاع دارم و به ما گفتن اینطوریه!" در ضمن گفتن نامه دادن واسه تغییر تایم شبانه از 1-9 به 2-8 و حالا تا جوابش بیاد طول میکشه!
امروز رفتم بخش صبانتی ها و پارس آنلاینیا اونجا هم تایم شبانه شون ظاهرا خراب شده جدیدا...
نمیدونم چی بگم...
فقط امیدوارم زودتر درست بشه! خیلی فاجعه است این تایم شبانه آسیاتک

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
با سلام من 2 سال مشترک لابزر بودم و حالا باید برای اولین بار از سرویس های اسیا تک استفاده کنم لطفا در انتخاب سرویسی که شبانه آن رایگان بوده و سرعت 512 به من کمک کنید . ممنونم

سلام. در وهله ی اول بهتون تسلیت میگم! شنیدم لایزر خیلی خوب بوده... روحش شاد
من قبلا که سرویس 2 مگ داشتم، سرعت شبانه 70-80 بود! الانم که 128 دارم، سرعتم بین 8 تا 15 میچرخه! خلاصه اینکه حیف خواب شیرین نیست؟؟؟
روزانه هم فبلا که 2 مگ داشتم 400-500 بود الان که 128 دارم بین 200-300 میچرخه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اعصابم خراب شد :(
بعد چند شب، یه امشبو کار داشتم! :|

همون حقشه که حجم ازش بدزدیم :D :D

amirpersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا افتضاحه
من 3 سال یوزر شرکت لایز بودم و از سرویس روزانه رایگانش استفاده میکردم
سرعت دانلودم تا 250 هم میرسید.
زنگ زدم به شرکت, میگن دولت بهشون اخطار داده که سرویس ارائه ندند!!!
تو روحشون ...
الان سرعت دانلود شبانه آسیاتک بین 10 الی 40!!!

به نظرم آسیاتک یکی از بدردنخورترین شرکت‌های ارائه دهنده ای دی اس اله. متاسفم که لایز با این شرکت قرار داد بسته
فقط منتظرم دوره اشتراکم تموم بشه تا عوضش کنم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان سلام،
من قبلان از شاتل سرویس میگرفتم ولی‌ ۱ هفته است که اومدم با آسیا تک، همه چیز خوبه فقط یه مشکل هست که قبلا با شاتل نبود و اونم این که وقت از تلفن استفاده می‌کنیم اینترنت قطع می‌شه. از سپلیتر استفاده می‌کنم، مودم هم عوض نکردم همونه که از شاتل داشتم (ببیلون). ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام
نتونستم توی پیام جواب بدم چون یوزر جدید هستید نمیشه پیام خصوصی داد.

اگر همه چیز همون شرایط قبل هستش و فقط تنظیمات مودم را عوض کردین.
احتمالا اسپلیترتون خراب شده.
ولی اگر تغییرات خاصی هست بگین تا کمک کنم.

ببینین یک مسئله هست که باید رعایت بشه. و اون اینه که تمام دستگاه که به اون خط تلفن وصل هستن باید اسپلیتر داشته باشن.
دیگه چیز خاصی نیست.

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان سلام،
من قبلان از شاتل سرویس میگرفتم ولی‌ ۱ هفته است که اومدم با آسیا تک، همه چیز خوبه فقط یه مشکل هست که قبلا با شاتل نبود و اونم این که وقت از تلفن استفاده می‌کنیم اینترنت قطع می‌شه. از سپلیتر استفاده می‌کنم، مودم هم عوض نکردم همونه که از شاتل داشتم (ببیلون). ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

دقیقا دوست عزیز . همش مشکل خود آسیاتک . منم قبلا شاتل بودم . اصلا قطع نمیشد ! من گفتم شاید مال نویز خطم ! امروز از مخابرات اومدن یه سیم مستقیم کشیدن بدون اینکه از کنار برق و اینا رد بشه . ولی SNR هنوز 6-7 ! البته الان قطعی ندارم . چون آسیاتک قطعی نداره فعلا !چون زمانی که شاتل بودم بدون سیم مستقیم اصلا قطع نمیشد ! الان که مستقیم کردم اگه برگردم شاتل فکر کنم SNR میره روی 20-22 .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. آخ! آخ! پس با اين حساب كه شما هم مثل من ناراضي هستيد، آسياتك داره به جمع صبانت مي پيونده!!! البته از حق نگذرم كه سرعت روزانش عاليه وبراي ما كه زياد با مسنجرها و Video Chat و Teamviewer كار داريم عاليه!

. بنظرتون مخابرات چطوره!؟ روزانه و شبانش خوبه!؟ من هيچوقت اكنت بيشتر از 128kbps نميگيرم حالا يا شبكه خودش يرعت بالا ميده و من با اطلاع قبلي مي گيرم يا دقيقن همون سرعت يا نزديكش ميده كه اصلن نمي گيرم ...!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/02/06
26.gif
103.gif

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
اعصابم خراب شد :(
بعد چند شب، یه امشبو کار داشتم! :|

همون حقشه که حجم ازش بدزدیم :D :D

و به دیگرانی که اعصابشون تحلیل رفته هم یواشکی حجم دزدی رو بیاموزی :دی :پی

واقعا میشه کاری کرد؟ اینا خیلی نامردن! در ضمن این که میگی اگه بشه، حجم دزدی نیست! استفاده از حق محروم شده تایم رایگانمونه در تایم غیر رایگان

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
فکر کنم منظور از حجم دزدی در اینجا دزدین حجم از خود شرکت اسیاتک نیست
منظور دزدیدن حجم از کاربره

بالا