• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان من وارد قسمت شارژ سریع که میشم ( چون مشترکان لایزر به صفحه کاربری اصلی دسترسی ندارن! ) حجمم رو الان زده unlimited ...
یعنی به نظرتون بزنم بترکونم این آسیاتک رو یا نه :D

تا چند روز پیش حجم واقعی که از نتم مونده بود رو میزد ولی الان زده نامحدود ...

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
من قبلا لایزر بودم و چند وقته لایزر و آسیا تک با هم ادغام شدن (یا یه همچین چیزی) الانم سرویسم آسیاتک ه
الان وضعیت اینترنتم خیلی افتضاحه. اسمش یک مگه ولی به زور 512 پر میکنه!
شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟ حتما شبانه رایگان داشته باشه؟
برای شما هم آسیاتک اینجوریه؟ سرعت پایینه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
iAR11
برای اکثر مناطق، پورت روی 2 مگه. ولی شبانه چند وقتیه افتضاح شده، دیشب خیلی شاهکار کرده بودن گذاشته بودن رو 512 کیلو

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
من قبلا لایزر بودم و چند وقته لایزر و آسیا تک با هم ادغام شدن (یا یه همچین چیزی) الانم سرویسم آسیاتک ه
الان وضعیت اینترنتم خیلی افتضاحه. اسمش یک مگه ولی به زور 512 پر میکنه!
شما چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟ حتما شبانه رایگان داشته باشه؟
برای شما هم آسیاتک اینجوریه؟ سرعت پایینه؟

بله عزیز ، مارو هم مثل شما انتقال دادن به این شرکت مزخرف :دی
سرعت دانلود در روز بتروکونه 50 و در شب که رایگان هم نیست خیر سرشون نیم بهاس ، ماکزیمم به 35 کیلو میرسه. پینگ هم که قربونش برم افتضاحس :blush:
بچه ها میگن پارس آنلاین توی تهران دانلود شبانه ش خوبه ، ولی خودم تا حالا تجربه نکردم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها، امشب ساعت 12:50 (قبل ساعت رایگان) قطعی نداشتم من! !!!
داستان چیه؟ :دی

پ.ن: بچه های لایزری غُر نزنید زیاد :D تا قبل اینکه شما ها بیاید پِلاس شید رو سر آسیاتک، ما راحت راحت بودیم :D 3 سال سرویس داشتم نشده بود بنالم از دستشون :D

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
من الان مدت 3 شب هست در ساعات دانلود رایگان سرعتم به شدت افت میکنه .خط من 2 مگ هست و قبلا سرعت دانلودم در این ساعات متوسط 222 kb/s بود و ساعتی 781 مگ دانلود داشتم .الان 3 روز هست سرعتم شبا رو 48 kb/s ققل شده و بالاتر نمیره .مرکز هم غریبی هست .از دوستان کسی به چنین مشکلی بر خورده یا نه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من الان مدت 3 شب هست در ساعات دانلود رایگان سرعتم به شدت افت میکنه .خط من 2 مگ هست و قبلا سرعت دانلودم در این ساعات متوسط 222 kb/s بود و ساعتی 781 مگ دانلود داشتم .الان 3 روز هست سرعتم شبا رو 48 kb/s ققل شده و بالاتر نمیره .مرکز هم غریبی هست .از دوستان کسی به چنین مشکلی بر خورده یا نه ؟
آره، همه همین مشکلو دارن.
فرقی نمیکنه سرویست چقد باشه. روز روی 2 مگه، شب روی 512 ...
شبای قبل 10 دقیقه قبل و بعد شروع ساعت رایگان، کلاً لینک میپرید. خدا رو شکر امشب این اتفاق نیوفتاده ...

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
آره، همه همین مشکلو دارن.
فرقی نمیکنه سرویست چقد باشه. روز روی 2 مگه، شب روی 512 ...
شبای قبل 10 دقیقه قبل و بعد شروع ساعت رایگان، کلاً لینک میپرید. خدا رو شکر امشب این اتفاق نیوفتاده ...

دوستان به نطر من باید یه اعتراض کلی انجام بشه .من فکر میکردم چون ماه قبل دانلود زیاد داشتم در ساعت شبانه شاید سرعتم را شبا محدود کرده باشند .امروز زنگ زدم شبکه و کلی چک کردند و گفتند هیچ تغییری انجام نشده .واقعا نمیدونم چی بگم .خودشون رو میزنند به کوچه علی چپ و مثل آب دروغ میگند و علنن به شعور آدم توهین میکنند .
از دوستان لطفا بقیه هم با دادن پست این مطلب را تایید کنند تا وقتی زنگ میزنیم شبکه برا اعتراض بتونیم این تاپیک را به عنوان مرجع بدیم و بگیم بابا خر خودتون هستید و ملت میفهمند .گذشت اون زمانی که هر کاری میخواستید میکردید و بعد هم میگفتید از نویز شما هست و یا مودمتون مورد داره .

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من آسیاتک امشب سرعت دانلود رویایی شده. باورتون نمیشه من از ساعت یک دارم با بالای 400 کیلوبایت دانلود میکنم.خودم باورم نمیشه مثل تیر همه دانلودهام رو میگیره.منطقه امامت هستم.کس دیگم همچین سرعتی داره؟

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
من آسیاتک امشب سرعت دانلود رویایی شده. باورتون نمیشه من از ساعت یک دارم با بالای 400 کیلوبایت دانلود میکنم.خودم باورم نمیشه مثل تیر همه دانلودهام رو میگیره.منطقه امامت هستم.کس دیگم همچین سرعتی داره؟

سیستمشون قاتی کرده شانسی سرعتت اینجوریه
ما که خیلی وقته سرعتمون افت کرده
از پریروز که کلا برای همه رو سرعتشون رو کم کردن شاید برای انتخابات باشه؟ سرعت همه 40

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان به نطر من باید یه اعتراض کلی انجام بشه .من فکر میکردم چون ماه قبل دانلود زیاد داشتم در ساعت شبانه شاید سرعتم را شبا محدود کرده باشند .امروز زنگ زدم شبکه و کلی چک کردند و گفتند هیچ تغییری انجام نشده .واقعا نمیدونم چی بگم .خودشون رو میزنند به کوچه علی چپ و مثل آب دروغ میگند و علنن به شعور آدم توهین میکنند .
از دوستان لطفا بقیه هم با دادن پست این مطلب را تایید کنند تا وقتی زنگ میزنیم شبکه برا اعتراض بتونیم این تاپیک را به عنوان مرجع بدیم و بگیم بابا خر خودتون هستید و ملت میفهمند .گذشت اون زمانی که هر کاری میخواستید میکردید و بعد هم میگفتید از نویز شما هست و یا مودمتون مورد داره .

من حرف شمارو تاید مکنم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
امروز تماس گرفتم با شبکه آسیاتک و با مدیر بخش فنی آقای رنجبر صحبت کردم .متاسفانه ایشون تایید کردند که به دلیل اینکه الان 12000 یوزر شبکه لایزر هم به اونا اضافه شده شبها مشکل پهنای باند دارند و برای دانلود شبانه محدودیت در نظر گرفته شده که اینجور که معلومه الان رو سرعت 384Kbps/s هست که میشه دانلود حدود 47 48 kb/s

گفتند شاید تا 2 3 هفته دیگه برطرف بشه و شاید هم همینجور بمونه .

حالا دوستان بنظر شما این عادلانه هست که یوزری مثل من که اشتراک 2 مگ داره سرعتش با یوزری که اشتراک 512 یا کمتر داره در شب برابر باشه ؟؟؟؟

من نمیدونم در این فروم چند نفر از آسیاتک سرویس دارند و از دانلود شبانه استفاده میکنند ولی فکر میکنم باید جمع بشیم و یه جوری به این مساله اعتراض کنیم .

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
من لایزر بودم خیلی راضی بودم. سرویس خوب، قیمت خوب، سرعت خوب. ولی الان نه ما که قبلا لایزری بودیم راضی هستیم نه آسیاتکی‌های اصیل!
من سرویسم 1 مگه ولی روزانه هم به زور 512 پر میکنم! شبانه هم که تکلیفش معلومه
دوستان اگر تجربه سرویس دیگه رو داشتن یه راهنمایی بکنن کدوم بهتره.

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
nobody2000 شما با کدام شماره و کدام داخلی تماس گرفتین که آقای رنجبر جواب دادن؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من وارد قسمت شارژ سریع که میشم ( چون مشترکان لایزر به صفحه کاربری اصلی دسترسی ندارن! ) حجمم رو الان زده unlimited ...
یعنی به نظرتون بزنم بترکونم این آسیاتک رو یا نه :D

تا چند روز پیش حجم واقعی که از نتم مونده بود رو میزد ولی الان زده نامحدود ...
عزیز
واسه منم همینو زده! این الکیه! شما تو فسمت گزارش حجمت باید بری اونجا واقعیشو زده یعنی اینجا
AsiaTech Accounting User :: Login

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
من که سرویسم 128 کیلوبیته، سرعت دانلود روزانه ام رو 200 کیلوبایت بر ثانیه و شبانه هم رو 40-50 کیلوبایت بر ثانیه میچرخه قطعی شبانه هم حدود 5 دقیقه شده!
خیلی راضیم، زنگ زدم صدای مشتری ازشون تشکر کردم که این مشکل قطعی رو پیگیری کردن (بابا آدمای پیگیری هستن اینا)
بچه های لایزر ظاهرا روزانشونم سرعتش پایینه! ولی آسیاتکی ها همونه و فقط شبانه ها رو 40-50 فیکس شده.

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
آقا مهدی متاسفانه باید بگم این مورد شما زیاد دووم نداره...فقط تا جمعه است
من مطلع شدم به خاطر انتخابات مرحله دوم مجلسه بوده که سرعت ها اینطوری شده و شنبه به حالت عادی باز خواهند گشت

دلیل اینکه سرعت برای همه سرویس ها در شب یکی شده --- از 128 تا 2 مگابیت ---
اینه که مخابرات دستور داده بهشون که سرعت هیچکس نباید بالاتر از 50 باشه
و چون اینا برنامه نویس های قوی ندارن و حوصله شون هم نشده که گروه به گروه محدود کنن کلا همرو رو 50 فیکس کردن

ماجرا از این قرار بوده

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
من سرویس 128 دارم 5یگ در ماه.
روزانه دانلودم روی 250تا280هست
شبانه سرعت واقی 128رو هم نمیده حدود 10کیلوبایت میاد...
دیشبم سه روز مونده بود به اتمام مدتش با اینکه 170مگ حجم داشتم بازم قطع کردند.
واقعا ....
من 1سال و خورده ای 128مخابرات داشتم سرعتش پائین بود ولی تو 1سال 1بار هم قطع نشد.
این 10دقیقه قبل ساعت 1با10دقیقه بعد ساعت 1 تعطیله سرعتش شبانه اش هم ...
اینکارا به ضرر خودشونه من میخواستم یکساله قرارداد ببندم ولی پشیمون شدم میرم سراغ یه شرکت دیگه.

بالا