• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان عزيز
1.gif

. آخ! آخ! پس با اين حساب كه شما هم مثل من ناراضي هستيد، آسياتك داره به جمع صبانت مي پيونده!!!
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/02/06
26.gif
103.gif

شانسو میبینی؟ من صبانتی بودم! با کلی تحقیق و جستجو به این نتیجه رسیدم که آسیاتک خیلی خوبه و تکه و آآآآااااااااااااااااسه! حالا میبینم که...
میترسم برم پارس آنلاینم بگیرم، بعد چند هفته اونم خرابتر از خراب بشه!
------------------------
در مورد مخابرات فک نکنم زیر 512 اگه بگیری حوصله ات بکشه!
همسایه پایینیمون از مخابرات 256 گرفتن، یه مدت که میخواستم از صبا بیام رو آسیاتک ازش استفاده کردم (البته با اجازه خودشون) پینگش داغونه! سرعتشم که همون سرعت اسمیه دیگه! ولی پینگش خیلی داغونه!

amirpersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان
یه شرکت معرفی کنید که دانلود رایگانش حداقل 100 باشه
ممنون

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان
ممنون

قدیم میگفتن پارس آنلاین ولی الانو نمیدونم!
در ضمن صبانت لعنتی هم زمانی که من مشترکش بودم، تایم رایگانش سرعتِ 60-80 رو میداد ولی تایم رایگانش 3 شب تا 8 صبح بود و باید یوزر و پسورد عوض میکردی!

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
در وبسایت آسیاتک میخوانیم:

ADSLيا همان (Asymmetric Digital Subscriber Line) فناوري است كه براي برقراري ارتباط پرسرعت و بدون قطعي با اينترنت ...

پس اینکه شبا به مدت 15 دقیقه اینترنت قطع میشه، یعنی تخطی از قانون! یعنی بی قانونی یعنی خلاف! یعنی جرم!
خب این اعتراضو به کجا میشه ارائه داد؟؟؟ واقعا هاااااااااااااا
:grrr::grrr::grrr:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehdicvl عزيز
1.gif

پس اینکه شبا به مدت 15 دقیقه اینترنت قطع میشه
و
شانسو میبینی؟ من صبانتی بودم! با کلی تحقیق و جستجو به این نتیجه رسیدم که آسیاتک خیلی خوبه و تکه و آآآآااااااااااااااااسه! حالا میبینم که...
. البته عرض كنم اين تغيير اكنت شبانه و كندي سرعت و ... مال تهران هستا!!! من 8تم فروردين آمدم تهران براي يكي از اقواممون آسياتك ثبت نام كردم و وقتي پشتيباني بهم گفت شبانه 1 تا 9 صبح هست تعجب كردم فكر كردم اشتباه مي‌گه! بعد كه وصل شد ديدم نه در تهران تغيير كرده!!!!!! حتا نام كاربري هم براي شب و روز ثابته!! اما خوشبختانه به غير از شهرستان تهران، در ديگر شهرستانها (تا آنجا كه اطلاع دارم) شبانه همچنان 2 تا 7 هست با سرعت بد تا خوب يا عالي! اگر شما در جايي به غير از تهراني دوباره يك تحقيق محلي جديد بكن !!!

. در ضمن اينها (شركت آسياتك) خيلي برنامه نويسان يا مسولين شبكه يا ... باهوشي دارن كه نميتوانند به جاي DC كرد حداقل يك تعريف Time براي سويچ نوع اكنتها داشته باشند!!! فكر كنم در تهران شركت عصر تله كام بود كه در سر ساعات شبانه بدون تغيير نام كاربري يا قطعي، بين اكنتها سويچ مي‌كرد! به همين راحتي!!! زحمتش يكم علم هست و يك تنظيم ساده در ساعات شبكه خودشون!!! حيف كه من هيچ علاقه و دانشي در شبكه ندارم وگرنه اگر بلد بودم بهشون ايميل ميزدم و يادشون ميدادم چيكار كنن تا اين همه كاربر را عصبي نمي‌كردند!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/06
26.gif
103.gif

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
. بنظرتون مخابرات چطوره!؟
100 رحمت به شرکت های خصوصی! بی خیالش شو ...

استفاده از حق محروم شده تایم رایگانمونه در تایم غیر رایگان
+1 :دی

فکر کنم منظور از حجم دزدی در اینجا دزدین حجم از خود شرکت اسیاتک نیست
منظور دزدیدن حجم از کاربره
نُچ

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام mehdicvl عزيز
1.gif

و

. البته عرض كنم اين تغيير اكنت شبانه و كندي سرعت و ... مال تهران هستا!!! من 8تم فروردين آمدم تهران براي يكي از اقواممون آسياتك ثبت نام كردم و وقتي پشتيباني بهم گفت شبانه 1 تا 9 صبح هست تعجب كردم فكر كردم اشتباه مي‌گه! بعد كه وصل شد ديدم نه در تهران تغيير كرده!!!!!! حتا نام كاربري هم براي شب و روز ثابته!! اما خوشبختانه به غير از شهرستان تهران، در ديگر شهرستانها (تا آنجا كه اطلاع دارم) شبانه همچنان 2 تا 7 هست با سرعت بد تا خوب يا عالي! اگر شما در جايي به غير از تهراني دوباره يك تحقيق محلي جديد بكن !!!

. در ضمن اينها (شركت آسياتك) خيلي برنامه نويسان يا مسولين شبكه يا ... باهوشي دارن كه نميتوانند به جاي DC كرد حداقل يك تعريف Time براي سويچ نوع اكنتها داشته باشند!!! فكر كنم در تهران شركت عصر تله كام بود كه در سر ساعات شبانه بدون تغيير نام كاربري يا قطعي، بين اكنتها سويچ مي‌كرد! به همين راحتي!!! زحمتش يكم علم هست و يك تنظيم ساده در ساعات شبكه خودشون!!! حيف كه من هيچ علاقه و دانشي در شبكه ندارم وگرنه اگر بلد بودم بهشون ايميل ميزدم و يادشون ميدادم چيكار كنن تا اين همه كاربر را عصبي نمي‌كردند!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/06
26.gif
103.gif

قربونت. من متاسفانه تهرانم! آره دیگه این سوئیچ کردنه مصیبتیه! بابا پارس آنلاینم تغییر یوزر نداره! مگه اونا قطعی دارن؟ فقط مسخره بازیِ ایناس!!!
خلاصه اینکه ما اگه بخوایم هم نمیتونیم بریم جایی شکایت کنیم! لعنت به ذاتشون!

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
یه تست دیگه هم برم واسه تایم رایگان...

1917543073.png

تنها چیزِ جالبش همون پینگشه که خوبه واقعا. واقعا هم سایتا رو خوب باز میکنه ولی دانلود... :(
اینکه میگه Slower than 95% of IRAN فک کنم بشه اینطور نتیجه گرفت که 5% اینترنت رو تو ایران شرکت آسیاتک تامین میکنه! :پی :دی
=))
امروز 8 اردیبهشت 91 ساعت 1:05 بامداد

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
ی
اینکه میگه Slower than 95% of IRAN فک کنم بشه اینطور نتیجه گرفت که 5% اینترنت رو تو ایران شرکت آسیاتک تامین میکنه! :پی :دی
=))
امروز 8 اردیبهشت 91 ساعت 1:05 بامداد

نه اینو نمیشه گفت چون سرعت های پایین تر از شما مربوط به دیال آپ هم هست پس این درصد کمتر از 5 باید باشه : دی

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
نه اینو نمیشه گفت چون سرعت های پایین تر از شما مربوط به دیال آپ هم هست پس این درصد کمتر از 5 باید باشه : دی

:-?
اینم حرفیه! ولی دیال آپیا که دیگه نمیان تست سرعت بگیرن! اینایی که اون سایته رکوردشون رو داره همه adsl هستن! (حالا بذا یه حالی به این زاقارت بدیم و بگیم 5% نتِ کشورو تامین میکنه دیگه :پی)

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان
ممنون

بیا پارس آنلاین
اگر نت 1 مگ بگیری راحت می تونی هر شب 5 گیگ رو دان داشته باشی
برای من اینطوریه
البته دیدم کسایی که 512 داشتن و از من هم بیشتر دانلود کردن
برای کسانی که سرعت روز براشون مهمتره و پینگ خوب آسیاتک خوبه
برای شب پارس آنلاین

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
امروز تماس گرفتم با پشتیبانی، آخه هی قطعی داشتم این چند روزه!
گفتن امروز مشکل از سمت خودشون بوده و لی روزای دیگه نه!
بعد خطم رو چک کرد گفت مشکل داره و خلاصه یه سری کارا کردن و...
الان چک کردم ببینم سرعت و... تغییر کرده یا نه که ظاهرا سرعتم یه کوچولو تعییر کرده (مطمئن نیستم) ولی پینگم حسابی اومده پایین! 72-73 بود الان شده این :دی

1923749581.png
من ای دی اس ال حامی (128) 5 گیگ در ماه دارم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها، برای شما لینک از حدود ساعت 12:50 شب میپره تا 1:10؟ (تقریباً تو همین بازه'ست)

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
دوستان تفاوت سرویس های حامی و چالاک و .... اینها چی هست؟
به عنوان مثال سرعت دانلود سرویس حامی در طول روز چقدر هستش؟
وضعیت سرویس های نامحدود 1 به 10 این شرکت چطور هست؟

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها، برای شما لینک از حدود ساعت 12:50 شب میپره تا 1:10؟ (تقریباً تو همین بازه'ست)

بله دوست عزیز . برای کل کشور همینطوری ! 10 دقیقه قبل و بعد ساعت رایگان ارتباط قطع میشه دوباره وصل میشه !!! نمیدونم چه مسخره بازی . ولی قطع که میشه بعد که وصل میشه سوئیچ میشه روی شبانه !!

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان تفاوت سرویس های حامی و چالاک و .... اینها چی هست؟
به عنوان مثال سرعت دانلود سرویس حامی در طول روز چقدر هستش؟
وضعیت سرویس های نامحدود 1 به 10 این شرکت چطور هست؟

سلام. حامی و چالاک و... همون سرویس های 128، 256 و... هستن.
سرعت دانلود حامی در طول روز حول و حوش 200 تا 300 میچرخه. بقیه هم تقریبا نزدیک به همن.
من قبلا کیمیا داشتم (2مگ) سرعت دانلودم رو 300 تا 450 میچرخید پس احتمالا 256، 512، 1مگ هم تو همین Range باشن
تفاوت اصلی در سرعت دانلود در تایم شبانه هست! در تایم شبانه ماکزیمم سرعت حدود سرعت اسمیه (مثلا برای حامی نهایتا به 18 برسه)
اگه دانلود خیلی زیاد نداری و نمیخوای شبا دانلود کنی، به نظرم همون حامی 128 کیلوبیت ایده آل باشه ( پولتو الکی هدر نده).
زنده باشی ;)

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
امشب سرعت دانلود در تایم شبانه چقدر خوبه! الان دارم با سرعت 40-50 دانلود میکنم! :پی
اینم تست سرعت
1924706133.png

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کسی چک نکرده بین ساعت رایگان و معمولی چه اتفاقی تو شبکه میوفته؟
یادم باشه فرداشب یه چکی کنم، شاید بشه دستکاری کرد :دی

پ.ن: امشب سرعت 40 - 50 کیوبایته! من چقد خوشحالم ...

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
تمامی خطوط شیر شدن انگار
تو ی یه فروم دیگه هم تعداد زیادی 2 مگ داشتن که سرعت اونا هم رو 45

معلوم نیست چه اتفاقی افتاده یعنی اگر 128 یا 2 مگ داشته باشی درهر صورت سرعتت 45

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من آسیاتک دارم یه دو روزی هست سرعت شبانم به شدت افت کرده و الان 50 کیلوبایت دانلود میکنه.واقعا حالم گرفتست چون با سرعت 50 نمیتونم چیزی دانلود کنم.تا دو روز قبل سرعت دانلود شبانه بالای 100 کیلوبات بود که البته از ساعت هشت صبح تا نه میرفت بالای 150 ولی الان فقط کل شب 50 میگیره.کس دیگه هم اینجوری شده؟.من سرویس یک مگ دارم

بالا