**** من اون بزرگواریه که هنوز هم کلاه قرمزی دانلود میکنه :lol: :lol: :lol: :lol:
: البته واسه تست بود
**** من اون بزرگواریه که هنوز هم کلاه قرمزی دانلود میکنه :lol: :lol: :lol: :lol:
داداش شما با 128 نامحدود فوق العاده داری دان میکنی،شما باید سرعتت رو 16 باشه!!منم به نظرم آدم بهتر تو طوفان پاش تو کشتی باشه و دیر یرسه تا تو قایق تندرویی که باش لذت می بری اما به مقصد نمی رسی....
خداوکیلی من 2 سال شاتل دارم تو این دو سال یه تک تومنی گرون نشد...10 کیلوبایتم سرعتارو بالا پایین نکردن....کیفیتشم که عالی شده..قطعی شم تو این دو سال جز یبار دیگه یادم نمیاد
پس بهتره تو کشتی باشمو به مقصد برسم....
دوستان مشکل همیشه واسه همه شرکتا پیش میاد...زود خسته نشین و کشتیو ترک نکنید... ایشالا حل میشه....
داداش شما با 128 نامحدود فوق العاده داری دان میکنی،شما باید سرعتت رو 16 باشه!!
نکنه شاتل قانون مصرف منصفانه داره؟؟
منم به نظرم آدم بهتر تو طوفان پاش تو کشتی باشه و دیر یرسه تا تو قایق تندرویی که باش لذت می بری اما به مقصد نمی رسی....
خداوکیلی من 2 سال شاتل دارم تو این دو سال یه تک تومنی گرون نشد...10 کیلوبایتم سرعتارو بالا پایین نکردن....کیفیتشم که عالی شده..قطعی شم تو این دو سال جز یبار دیگه یادم نمیاد
پس بهتره تو کشتی باشمو به مقصد برسم....
دوستان مشکل همیشه واسه همه شرکتا پیش میاد...زود خسته نشین و کشتیو ترک نکنید... ایشالا حل میشه....
اگه این اوضاع ثبات داشته باشه بازم خوبه.باید بریم تو فکر یه هاست دانلود ایرانیسرعت سرورای داخلی خیلی خوبه اما سرورای خارجی هنوزم ریده ماله! فک کنم اینرنت ملیمونو مجانی برامون وصل کردن!!:thumbsdow
کارامل جان پستتو که خوندم اشک تو چشام جمع شد. :blush:
ما کشتی شکستگانیم.
دست مارم بگیر.
دوستان سرعت من 401 کیلو بایت در ثانیه شد.
الان عکسشو میذارم با هم گریه کنیم
دوستان سرعت من 401 کیلو بایت در ثانیه شد.
الان عکسشو میذارم با هم گریه کنیم
امروز مشکل "اکانتینگ!" داشتن انگار ... زنگ زدم، بعد از بیست دقیقه (52 نفر در صف انتظار) بهم این جوابو داد... حالا برای ما قطع شده بود، شانس شما سرعت انقدر شده :دی تا دی سی نشده تا حد ممکن دانلود کن انتقام 2 ساعت قطعی ما رو بگیر :دیبچهها یه 12-10 تا دانلود با هم بذارید.
سرعتتون میره رو 400. (تست شده. خیالتون راحت)
از خود IDM برای محاسبه سرعت استفاده نکنید. اگه باندواید منیجر دارید، اونها بهتر نشون میدن.
خب از اونجایی که ما شانس نداریم، الان اتفاقاتی که ممکنه بیوفته تا همین خوشی هم از ما گرفته بشه اینه که:
1- برق قطع بشه
2- تلفت قطع بشه
3- کره شمالی حمله کنه
4- مودمم ریست بشه
5- بچههای پشتیبانی آسیاتک این تاپیکو ببینن
داداش هزینه یه هاست دانلود 5 گیگی معمولی از سرور ایران خدا تومنه چه برسه به خرید وی پی اس!!!!!!!خوب بزارین یه راه خوب بهتون بگم الان مه سرعت سرور ایرانی براتون بالاست
یه وی پی اس ایرانی با حجم بالا بگیرین یه فندق شکن روش نصب کنین به اون وی پی اس وصل بشین با همین سرعت بالا از سرور خارجی دانلود کنین!
من امتحان کردم این روش رو وقتی اسیا تک داشتم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
چرا هیچکی هیچی نمینویسه؟! بدفه همه رفتن لالا فک کنم!