amin fear
Registered User
- نوشتهها
- 243
- لایکها
- 64
تایید میشه !نه آقا.
دو مگ نگیری که کلاهبرداریه به تمام معناست.
روی همون یک مگ بسته شده.
روی 90 تا 95 دانلود میکنی.
تایید میشه !نه آقا.
دو مگ نگیری که کلاهبرداریه به تمام معناست.
روی همون یک مگ بسته شده.
روی 90 تا 95 دانلود میکنی.
من 1 مگ نامحدود برنزی دارم سرعتم چه با سرور داخلی چه با سرور خارجی 60-40 است . چرا سرعت اینترنت من با سرور داخلی بیشتر نیست ؟ آیا برای شما هم به این صورت است ؟
من 1 مگ نامحدود برنزی دارم سرعتم چه با سرور داخلی چه با سرور خارجی 60-40 است . چرا سرعت اینترنت من با سرور داخلی بیشتر نیست ؟ آیا برای شما هم به این صورت است ؟
توجه توجه
همین الان با پشتیبلتی آسیادزد تهران حرف زدم و درباره کاهش سرعت سرویس 1 مگ نامحدود برنزی باهاشون حرف زدم و گفتم آقا سرعت 1 مگ برنزی من هنوز روی 512 بسته شده و بالای 64 نمیره. میدونید چی گفت؟ گفت شرهای آسیاتک عوض شده و کلا سرعت 1 مگ ها روی 512 بسته شده و سرعت 2 مگ ها هم روی 768 و این ضریب اشتراک جدید نامحدودا هست!! اما تو سایت مسخرشون ضریب اشتراک همه سرویسارو زدن 8! و گفت سرعت 1 مگ روی 64 خواهد بود و سرعت 2 مگم روی 80 تا 100 بسته شده!!
آقا الان دیگه هرکی تو آسیاتک بمونه یه مشکل روانی داره بدون شک. من که همین فردا پس فردا میرم مخابرات.
تُف بر آسیادزد امیدوارم هرچه زودتر ورشکسته بشه.
غلط کردن!
من زمانی که 512 داشتم، با یکی از اپراتورهاشون صحبت مفصلی در مورد سرعت و حداقل کردم و اون هم بمن گفت سرعتتون در حد 90 هست.
حق همچین کاری رو ندارن.
وامونده الان زنگ زدم میگه 42 نفر منتظر برقراری تماس هستند!
زمان قرارداد من همچین چیزی رو عنوان نکردند.
عجب دزدهایی هستند
بذارید بتونم با یکیشون حرف بزنم. نتیجشو میگم
عزیز ما همه اینا رو تست کردیم همشون یه خراب شده هستند. با این وضعیت 512 بهتره بگیرید یا 2 تا سواالان دوباره زنگ زدم با یه نفر دیگه حرف زدم اونم حرف همون الاغ قبلیرو زد و گفت سرعت 1 مگ هارو روی 512 بستن!!
گفتم با همون قیمت قبلی این کارو کردین؟ گفت آره قیمتا هم هیچ تغییری نمی کنه!! ای ملت دقت کنید آسیادزد داره 512 نامحدود برنزی رو ماهی 45500 تومن به شما میندازه!! نیاین تو این خرابشده توروخدا.
کدوم سرویس رو دارید؟
بعد تو یه ساعت چجوری 1.5گیگ گرفتی؟512 برنزی نامحدود
عزیز ما همه اینا رو تست کردیم همشون یه خراب شده هستند. با این وضعیت 512 بهتره بگیرید یا 2 تا سوا
اگه جای خوبی میشناسی بگو بگیریم که تازه اونم بسته به شانس طرف داره