• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من 1 مگ نامحدود برنزی دارم سرعتم چه با سرور داخلی چه با سرور خارجی 60-40 است . چرا سرعت اینترنت من با سرور داخلی بیشتر نیست ؟ آیا برای شما هم به این صورت است ؟

mhdgsi1

Registered User
لایک‌ها
14
یک مگ با 40-60 میره ؟؟؟؟!
خیلی کمه که

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
من 1 مگ نامحدود برنزی دارم سرعتم چه با سرور داخلی چه با سرور خارجی 60-40 است . چرا سرعت اینترنت من با سرور داخلی بیشتر نیست ؟ آیا برای شما هم به این صورت است ؟

منم مثل شمام, 1مگ برنزی نامحدود دارم سرعت دانلودم بیشتر از 64 نمیره اما دیروز جاتون خالی با 300-400 دانلود میکردیم :D

1 مگ برنزی و 2 مگ برنزی نامحدود سرعتاشون اومده پایین.

معمولا سرور داخلی سرعت بیشتری دارن.
speedtest.net برید یک تست از تهران و لندن و فرانکفورت بگیرید معلوم میشه.

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64

من 256 برنزی دارم و سرعتم بین 5 تا 20 متغیره ، وقتی زنگ زدم و اعتراض کردم ، گفتند شما حق اعتراض نداری چون سرویس شما اشتراکیه ، اگر پول سرویس Dedicate را داده بودید حق با شما بود ! در صورتی که دزدان آسیاتک در هنگام گرفتن هزینه سرویس به من تضمین حداقل 32 کیلو را داده بودند !

امتحانش مجانیه ، شما فردا زنگ بزن به شماره تهران داخلی 3 ببین بت چی می گن !

طبق تجربیات کاربران دیگه که دقیقا سرویس شما را دارند همین 60 باید باشه... البته حق واقعی شما برای 1 مگ 128 هست ، یادت باشه !

Last edited:

mhdgsi1

Registered User
لایک‌ها
14
به نظر من بهتره که یک بار تحقیق کنید و کار خودتونو راحت کنید
برید از هم محله ای هاتون دوستان نزدیک (از نظر فاصله) بپرسید که سرعت کدوم شرکت بهتره یا بخواید تجربشونو بهتون بگن
مثلا برای خودم شاتل و صبانت واقعا خفنن پشگامان هم دانلودش خوبه
بدترین شرکت هم همین اسیا تک هستش

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
توجه توجه

همین الان با پشتیبلتی آسیادزد تهران حرف زدم و درباره کاهش سرعت سرویس 1 مگ نامحدود برنزی باهاشون حرف زدم و گفتم آقا سرعت 1 مگ برنزی من هنوز روی 512 بسته شده و بالای 64 نمیره. میدونید چی گفت؟ گفت شرهای آسیاتک عوض شده و کلا سرعت 1 مگ ها روی 512 بسته شده و سرعت 2 مگ ها هم روی 768 و این ضریب اشتراک جدید نامحدودا هست!! اما تو سایت مسخرشون ضریب اشتراک همه سرویسارو زدن 8! و گفت سرعت 1 مگ روی 64 خواهد بود و سرعت 2 مگم روی 80 تا 100 بسته شده!!

آقا الان دیگه هرکی تو آسیاتک بمونه یه مشکل روانی داره بدون شک. من که همین فردا پس فردا میرم مخابرات.

تُف بر آسیادزد امیدوارم هرچه زودتر ورشکسته بشه.

mhdgsi1

Registered User
لایک‌ها
14
واقعا چی بگم
من که یکی دو سالی هست از این شرکت دست کشیدم
توی یک کلمه مزخرفه

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
توجه توجه

همین الان با پشتیبلتی آسیادزد تهران حرف زدم و درباره کاهش سرعت سرویس 1 مگ نامحدود برنزی باهاشون حرف زدم و گفتم آقا سرعت 1 مگ برنزی من هنوز روی 512 بسته شده و بالای 64 نمیره. میدونید چی گفت؟ گفت شرهای آسیاتک عوض شده و کلا سرعت 1 مگ ها روی 512 بسته شده و سرعت 2 مگ ها هم روی 768 و این ضریب اشتراک جدید نامحدودا هست!! اما تو سایت مسخرشون ضریب اشتراک همه سرویسارو زدن 8! و گفت سرعت 1 مگ روی 64 خواهد بود و سرعت 2 مگم روی 80 تا 100 بسته شده!!

آقا الان دیگه هرکی تو آسیاتک بمونه یه مشکل روانی داره بدون شک. من که همین فردا پس فردا میرم مخابرات.

تُف بر آسیادزد امیدوارم هرچه زودتر ورشکسته بشه.

غلط کردن!

من زمانی که 512 داشتم، با یکی از اپراتورهاشون صحبت مفصلی در مورد سرعت و حداقل کردم و اون هم بمن گفت سرعتتون در حد 90 هست.

حق همچین کاری رو ندارن.

وامونده الان زنگ زدم می‌گه 42 نفر منتظر برقراری تماس هستند!

زمان قرارداد من همچین چیزی رو عنوان نکردند.

عجب دزدهایی هستند

بذارید بتونم با یکیشون حرف بزنم. نتیجشو می‌گم

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
غلط کردن!

من زمانی که 512 داشتم، با یکی از اپراتورهاشون صحبت مفصلی در مورد سرعت و حداقل کردم و اون هم بمن گفت سرعتتون در حد 90 هست.

حق همچین کاری رو ندارن.

وامونده الان زنگ زدم می‌گه 42 نفر منتظر برقراری تماس هستند!

زمان قرارداد من همچین چیزی رو عنوان نکردند.

عجب دزدهایی هستند

بذارید بتونم با یکیشون حرف بزنم. نتیجشو می‌گم

کاش به مرتیکه الاغ میگفتم چرا قیمتارو کم نکردین بیشرفا؟!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
خدا رو شکر می کنم که یک ساله نگرفتم...

باید از محشر گذشت. لجن زاری که من دیدم سزای صخره هاست...
گوهر روشن دل از کان و جهانی دیگر است. عذر می خواهم آسیاتک عذر می خواهم آسیاتک. من نمی گنجم در این سرعت تنگ.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
الان دوباره زنگ زدم با یه نفر دیگه حرف زدم اونم حرف همون الاغ قبلیرو زد و گفت سرعت 1 مگ هارو روی 512 بستن!!

گفتم با همون قیمت قبلی این کارو کردین؟ گفت آره قیمتا هم هیچ تغییری نمی کنه!! ای ملت دقت کنید آسیادزد داره 512 نامحدود برنزی رو ماهی 45500 تومن به شما میندازه!! نیاین تو این خرابشده توروخدا.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
الان دوباره زنگ زدم با یه نفر دیگه حرف زدم اونم حرف همون الاغ قبلیرو زد و گفت سرعت 1 مگ هارو روی 512 بستن!!

گفتم با همون قیمت قبلی این کارو کردین؟ گفت آره قیمتا هم هیچ تغییری نمی کنه!! ای ملت دقت کنید آسیادزد داره 512 نامحدود برنزی رو ماهی 45500 تومن به شما میندازه!! نیاین تو این خرابشده توروخدا.
عزیز ما همه اینا رو تست کردیم همشون یه خراب شده هستند. با این وضعیت 512 بهتره بگیرید یا 2 تا سوا
اگه جای خوبی میشناسی بگو بگیریم که تازه اونم بسته به شانس طرف داره

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
عزیز ما همه اینا رو تست کردیم همشون یه خراب شده هستند. با این وضعیت 512 بهتره بگیرید یا 2 تا سوا
اگه جای خوبی میشناسی بگو بگیریم که تازه اونم بسته به شانس طرف داره

مخابرات اگه نامحدود داره فقط!

Last edited:
بالا