کدوم سرویس رو دارید؟سلام دوستان سرعتا خوب شدن البته از سایت (دانلودها) از سرور خارجی نه.
این آمار دانلود دیشب منه.
مشاهده پیوست 417820
کدوم سرویس رو دارید؟سلام دوستان سرعتا خوب شدن البته از سایت (دانلودها) از سرور خارجی نه.
این آمار دانلود دیشب منه.
مشاهده پیوست 417820
نگرفتی چی شد!داداش هزینه یه هاست دانلود 5 گیگی معمولی از سرور ایران خدا تومنه چه برسه به خرید وی پی اس!!!!!!!
یه راه بهتر ارائه کن داداش
میدونم هاست دانلود نمیخواد کلی گفتم که بگم حتی قیمت هاست دانلود از سرورای ایرانی هم خیلی بالاس چه برسه به خرید وی پی اسنگرفتی چی شد!
هاست دانلود لازم نیست!
وی پی اس هست ماهی ۳۰ تومن باند ۳۰ گیگ صحبت کنین رم و هاردش رو کم کنین جاش باندویچ بگیرین اکی میشه
سرم درد میگیره هر وقت میام اینجا میبینم اسیاتر هنوز درست نشده:
سلام
من تا یک سال قبل آسیاتک داشتم که شبانه سرعت خوبی داشت و کمتر از 100 کیلو نمیومد
که رفتم رو صبانت نت و سرعت خیلیخوبی داشتم که بین 200 تا 250 واسه شبانه جواب میداد
اما 1 ماهه این صبانت بهم ریخته و رعت شبانه به شدت اومده پایین
دوستان من میخام برگردم آسیاتک .. نظرتون کدوم سرویس بگریم که شبانه بالا 100 تا سرعت داشته باشم(رایگان)
سرعت من به زیر 64 برگشت!! بعد یه ساعت آسیاچُس دوباره چُسید!
سرم درد میگیره هر وقت میام اینجا میبینم اسیاتر هنوز درست نشده:
جوابتو در p30 دادم....همشهری از " های وب " راضی هستی ؟ دانلود شبانه چطوره ؟
علیرضا جان حقیقت من اطلاع ندارم...ولی چون قیمتش زیاده به نظرم مصرف منصفانه نداره!ببینم مهدی جان این های وب شما سرویسای نامحدودش سیاست مصرف منصفانه دارن؟ اگه نمیدونی خودم می پرسم.
آسیادزدم هنوز به دزدی خود ادامه میدهد...
چه جالب تو هر انجمن یه نام کاربری !جوابتو در p30 دادم....
خب راست گفته دیگه آخه تضمین تو این مملکت معنی داره؟دوستان خواهشا از هر خراب شده ای سرویس می گیرید از آسیاتر نگیرید که بدجوری پشیمان خواهید شد !
مشاهده پیوست 418219
این سرویس نامحدود 256 برنزی است که در هنگام تهیه سرویس مسئول فروش شرکت به من تضمین داد که سرعت بنده پایین تر از 32 نخواهد رفت !
دوستان کسی 2 مگ نامحدود داره؟ سرعت اون هم محدود شده؟ چنده سرعت دانلود؟