http://www.speedtest.net/آقایون این لینک تست سرعت اینترنت رو به ماهم بدید شاید ما هم حرفی برای گفتن داشته باشیم :دی
http://www.speedtest.net/آقایون این لینک تست سرعت اینترنت رو به ماهم بدید شاید ما هم حرفی برای گفتن داشته باشیم :دی
منظورم اینه ک خودش اتوماتیک میره رو شبانه یا باید یورز رو عوض کردرو سرویستون فعلال هست از ابتدا
خودکار هستمنظورم اینه ک خودش اتوماتیک میره رو شبانه یا باید یورز رو عوض کرد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اتوماتیکمنظورم اینه ک خودش اتوماتیک میره رو شبانه یا باید یورز رو عوض کرد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
محدود؟
محدود؟
مودم D-link خریدید ؟دوستان من 20.000 تومان کد تخفیف آسیا تک دارم
ولی چون این سرویس رو ندارم
با تخفیف ویژه میفروشم یا با شارژ ایرانسل تعویض میکنم
کسی خواست اطلاع بده
دقیقاًمودم D-link خریدید ؟
2000 تومان خریدارمدوستان من 20.000 تومان کد تخفیف آسیا تک دارم
ولی چون این سرویس رو ندارم
با تخفیف ویژه میفروشم یا با شارژ ایرانسل تعویض میکنم
کسی خواست اطلاع بده
سلام
من الان اسیاتک سرعت 1 مگ ترافیک 20 گیگ در ماه دارم اما کم کم به این نتیجه رسیدم که ترافیکم الکی الکی کم میشه!
3 روز از اینترنت هیچ استفاده خاصی نداشتم، pc خاموش بود، فقط با وایفای موبایل کارای معمولی میکردم، امروز چک کردم دیدم 5 گیگ از ترافیکم کم شده! قبلا هم این اتفاق افتاده بود ولی نه این شدت!. ربز مصرف رو که نگاه میکنم یه جا توی یک ساعت 1.5 گیگ مصرف شده!
مشکل از وایفای هم هم نیست که بگم دزدی میشه ازش، هم فیلتر مک آیپی گذاشتم هم پسورد، بیشتر دستگاه هارو هم با wps مچ کردم..
خلاصه الان دیدم قیمت سرویس های نا محدود فن اوا خوبه
میخوام 1 مگ نامحدود که ماهی 45 تومن هست بگیرم.
سرعت دانلود و آپلودش رو کسی اطلاعی داره چجوریه؟
در صفحات پیشین زیاد در اینباره صحبت شده. به احتمال خیلی قوی، ترافیک صرف آپدیت نرم افزارها شده. هر چند که دل خوشی از آسیا... ندارم اما بعید می دونم این کار رو انجام بدن. چون به راحتی میشه با یه برنامه "مدیریت ترافیک" دستشون رو رو کرد و ازشون شکایت کرد. پس عقل سلیم حکم می کنه که این کار رو انجام ندن.سلام
من الان اسیاتک سرعت 1 مگ ترافیک 20 گیگ در ماه دارم اما کم کم به این نتیجه رسیدم که ترافیکم الکی الکی کم میشه!
آخه بحث سر اینه که ADSL نمیتونه همچین سرعتی رو ساپورت کنه.
با همین یوزر روزانه، میتونید در ساعات رایگان استفاده کنید. یعنی شما فقط یک یوزر دارید که بسته به ساعت استفاده خودش براتون رایگان یا غیررایگان محاسبه می کنه.سلام
سرویس شبانه اسیاتک چطور فعال میشه؟
یا اتوماتیک با همین یوزر خودم فعال میشه؟