• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
سلام دوستان دانلود شبانه آسیا تک چطوره دایال آپ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
یه سوال این زمان های نیم چاشت رایگان یا اسپرت که تو روز هستش بازم سرعت نت 1 به 8 میشه؟

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
الان دقیفا یادم نیست اس ام اس آسیاتک رو هم پاک کردم که دقیقا بگم برای چی .
دو شرکت آسیاتک و شاتل با هم جایزه بردن اون هم جایزه برنزی رو یعنی هر دو مشترکا مقام سوم رو کسب کردن و اول و دوم نداشتیم

shadmehrbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اخیرا مودم 2750u دی لینک گرفتم وقتی با لپ تاپ به وای فای وصل میشم هر چند دیقه یه بار ارتباط قطع میشه باید دوباره کانکت و بزنم خیلی رو اعصابه ... با چند تا لپ تاپ دیگه هم تست کردم این مشکل وجود داشت درحالیکه وقتی با گوشیهای موبایل به وای فای کانکت میشم بدون هیچ قطعی کار میکنه ... به نظر شما علتش چیه ؟

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
با سلام
قطع شدن و دوباره کانکت شدن به صورتی که چراغ های مودم هم خاموش و روشن بشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه حتی مودم ولی هیچ ربطی به لب تاب نداره و یا میتونه از خط باشه که نویز شما زیاده و وقتی نت استفاده میکنید یا دانلود میکنید بخاطر ترافیک مصرفی روی خط و نداشتن توان بالا برای ارسال و دریافت این ترافیک این اتفاق برای مودم میفته

shadmehrbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قطع شدن و دوباره کانکت شدن به صورتی که چراغ های مودم هم خاموش و روشن بشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه حتی مودم ولی هیچ ربطی به لب تاب نداره و یا میتونه از خط باشه که نویز شما زیاده و وقتی نت استفاده میکنید یا دانلود میکنید بخاطر ترافیک مصرفی روی خط و نداشتن توان بالا برای ارسال و دریافت این ترافیک این اتفاق برای مودم میفته
با تشکر از پاسخ تون عزیز
ولی چراغهای مودم خاموش روشن نمیشن مودم هیچ گونه قعطی نداره چون همونطور که عرض کردم گوشیم ارتباطش با وای فای اصلا قطع نمیشه در حالیکه لپ تاپ هی قطع و وصل میشه ... این اتفاق هم فقط برای یه لپ تاپ نمیفته تمام لپ تاپ ها وقتی کانکت میشن مدام قطع و وصل میشن

ehsanmody

Registered User
لایک‌ها
659
با تشکر از پاسخ تون عزیز
ولی چراغهای مودم خاموش روشن نمیشن مودم هیچ گونه قعطی نداره چون همونطور که عرض کردم گوشیم ارتباطش با وای فای اصلا قطع نمیشه در حالیکه لپ تاپ هی قطع و وصل میشه ... این اتفاق هم فقط برای یه لپ تاپ نمیفته تمام لپ تاپ ها وقتی کانکت میشن مدام قطع و وصل میشن
اگر چراغ ADSL یا اینترنت مودم خاموش روشن نمیشه پس خططتون مشکلی نداره، سری به تنظیمات وایرلس مودم بزنید، شاید پهنای باند وای فای کمه وقتی با لپ تاب وصل میشید قطع و وصل میشه !

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
سلام در تنظیمات وایرلس Authentication Type رو در حالت wpa-psk و Encryption رو در حالت tkip قرار بده امیدوارم درست بشه.

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
یه نفر لینک دانلود راهنمای تنظیم مودم آسیاتک برا من بزاره لطفا اینی که تو سایت آسیاتک هست بصورت فلشه دانلود نمیشه:(

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
Last edited:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
به نظرتون یه چند روزیه شبیه دیال آپ نشده!؟ صفحات رو دیر باز می کنه. سرعت دانلود از بعضی سایتها کاهش چشمگیر داشته و...

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان
میخوام داستان جمع آوری سرویس ADSL آسیاتک رو براتون تعریف کنم:)
بنده پس از مشاهده سرعت حلزونی نت 256 نامحدود تصمیم به تعویض شرکت گرفتم و درخواست جمع آوری دادم...ابتدا بصورت اینترنتی که اصن ثبت نشده بود اینگار:)...سپس با تماس به پشتیبانی ک گفتن شما از نمایندگی گرفتین به اونا ز بزنید!!!به نمایندگی ز زدم گفتن دست ما نیست به آسیاتک ز بزنید!!!خلاصه درخواست قبول شد و قرار شد در اسرع وقت جمع آوری شه!!!الان از اون اسرع وقت ۵ روز میگذره و هیچ خبری نیست!!!!به پشتیبانی ز میزنم میگن صبور باشید!!!!!من دقیقا چی کار باید بکنم تا اینا از ما بکشن بیرون!؟؟؟؟؟:)
امیدوارم لذت ببرین و راهنمایی کنین
ممنون؛)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام دوستان
میخوام داستان جمع آوری سرویس ADSL آسیاتک رو براتون تعریف کنم:)
بنده پس از مشاهده سرعت حلزونی نت 256 نامحدود تصمیم به تعویض شرکت گرفتم و درخواست جمع آوری دادم...ابتدا بصورت اینترنتی که اصن ثبت نشده بود اینگار:)...سپس با تماس به پشتیبانی ک گفتن شما از نمایندگی گرفتین به اونا ز بزنید!!!به نمایندگی ز زدم گفتن دست ما نیست به آسیاتک ز بزنید!!!خلاصه درخواست قبول شد و قرار شد در اسرع وقت جمع آوری شه!!!الان از اون اسرع وقت ۵ روز میگذره و هیچ خبری نیست!!!!به پشتیبانی ز میزنم میگن صبور باشید!!!!!من دقیقا چی کار باید بکنم تا اینا از ما بکشن بیرون!؟؟؟؟؟:)
امیدوارم لذت ببرین و راهنمایی کنین
ممنون؛)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

دوست عزیز اینجوری به هیچ وجه جمع اوری نمیشه شما درخواست رو که دادید باید هر روز برید مرکز مخابراتی منطقه کلافشون کنی تا جمعش کنن وگرنه اینجوری تا دو سال دیگه هم بهت میگن صبور باش :D

مجله متفاوت ردز www.radz.ir

بالا