shahram2pac
Registered User
- نوشتهها
- 724
- لایکها
- 571
سلام دوستان دانلود شبانه آسیا تک چطوره دایال آپ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان دقیفا یادم نیست اس ام اس آسیاتک رو هم پاک کردم که دقیقا بگم برای چی .شرکت شاتل جایزه اپراتور برتر رو برده... آسیاتک بابت چی هدیه داده دقیقاَ؟!
دو شرکت آسیاتک و شاتل با هم جایزه بردن اون هم جایزه برنزی رو یعنی هر دو مشترکا مقام سوم رو کسب کردن و اول و دوم نداشتیمالان دقیفا یادم نیست اس ام اس آسیاتک رو هم پاک کردم که دقیقا بگم برای چی .
با تشکر از پاسخ تون عزیزبا سلام
قطع شدن و دوباره کانکت شدن به صورتی که چراغ های مودم هم خاموش و روشن بشه میتونه دلایل زیادی داشته باشه حتی مودم ولی هیچ ربطی به لب تاب نداره و یا میتونه از خط باشه که نویز شما زیاده و وقتی نت استفاده میکنید یا دانلود میکنید بخاطر ترافیک مصرفی روی خط و نداشتن توان بالا برای ارسال و دریافت این ترافیک این اتفاق برای مودم میفته
اگر چراغ ADSL یا اینترنت مودم خاموش روشن نمیشه پس خططتون مشکلی نداره، سری به تنظیمات وایرلس مودم بزنید، شاید پهنای باند وای فای کمه وقتی با لپ تاب وصل میشید قطع و وصل میشه !با تشکر از پاسخ تون عزیز
ولی چراغهای مودم خاموش روشن نمیشن مودم هیچ گونه قعطی نداره چون همونطور که عرض کردم گوشیم ارتباطش با وای فای اصلا قطع نمیشه در حالیکه لپ تاپ هی قطع و وصل میشه ... این اتفاق هم فقط برای یه لپ تاپ نمیفته تمام لپ تاپ ها وقتی کانکت میشن مدام قطع و وصل میشن
یکی بزاره نیاز فوری فوتیه دمش گرمیه نفر لینک دانلود راهنمای تنظیم مودم آسیاتک برا من بزاره لطفا اینی که تو سایت آسیاتک هست بصورت فلشه دانلود نمیشه
یه نفر لینک دانلود راهنمای تنظیم مودم آسیاتک برا من بزاره لطفا اینی که تو سایت آسیاتک هست بصورت فلشه دانلود نمیشه
تبدیلش کردم به PDF براتون، از این لینک میتونید دانلود کنید:
Asiatech help and support - ADSL setup.pdf - 3.08MB
Asiatech help and support - Making PPPoE Connection 3.22MB
سلام دوستان
میخوام داستان جمع آوری سرویس ADSL آسیاتک رو براتون تعریف کنم
بنده پس از مشاهده سرعت حلزونی نت 256 نامحدود تصمیم به تعویض شرکت گرفتم و درخواست جمع آوری دادم...ابتدا بصورت اینترنتی که اصن ثبت نشده بود اینگار...سپس با تماس به پشتیبانی ک گفتن شما از نمایندگی گرفتین به اونا ز بزنید!!!به نمایندگی ز زدم گفتن دست ما نیست به آسیاتک ز بزنید!!!خلاصه درخواست قبول شد و قرار شد در اسرع وقت جمع آوری شه!!!الان از اون اسرع وقت ۵ روز میگذره و هیچ خبری نیست!!!!به پشتیبانی ز میزنم میگن صبور باشید!!!!!من دقیقا چی کار باید بکنم تا اینا از ما بکشن بیرون!؟؟؟؟؟
امیدوارم لذت ببرین و راهنمایی کنین
ممنون؛)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk