آسیاتک اینقد سر نصب اذیتم کرده این دوبار اخیر که بیزار شدم ازش...
یبار سر سوکت زدن بود...چرا مشکل چی بوده؟
یعنی اون صفحه خرید تعرفه جدید تعرفه هاش پریدن ؟ خوب شد گفتیدوستان ما یه خریت کردیم اومدیم آسیاتک اونم طرح جام جهانی تا آبان ماه هم نمیشه تغییری داد گفتم کسی دیگه تو این چاه نیوفته چون من غرقم توش
یا حق
تا دویست گیگ سرعتت همونیه که تو قرارداده بعدش اگه پهنا نداشته باشن سرعت میاد پایین . اگرم داشته باشن فرقی نمی کنهدوستانی که دستی تو کار دارن داستان سرویس نامحدود با حداقل تبادل 200 گیگ مثلا یا هر چند گیگ چیه؟؟ منظور اینه بیشتر 200 گیگ نمیتونی دانلود کنی؟؟ اگه اینطوره نامحدود نیست که دیگه
البته ممکنه مشکل مخابرات یا شاید هم اسیاتک باشه . با اینکه خط من مشکلی نداره سرعتش بیشتر از شیش مگابیت نمیره .تو چند جای مختلف شهرمون تست زدماگه مشکل از خودت باشه احتمالا نویزت زیاده
شایدم به قولم این دوستمون چون تخفیف دادن سرعتو آوردن پایین
ولی چیزی که مشخصه 10 مگ سرعت دانلودش 300 تا 500 نیست
حداقل 900 کیلوبایت تا 1مگ باید سرعت دانلود داشته باشی
زنگ بزن سرویسشون کن ، رایگانش باید همون سیصد تا پونصد باشه برای شما ، مشکل خودشونه که خیلی جاها بیشتر از شیش مگ پهنا باز نیست . با این که دارن ده مگ میفروشن . از یکی شنیدم باید بزنگ بزنی تا پورت ده مگ بگذان ، نمیدونم درسته یا نهدوستان من جدیدا آسیاتک تک ثبت نام کردم سرویس 10 مگ فعال کردم سرعت دانلود بستگی به نوع سایتش از 300 تا 550 متغیره زمان دانلود رایگان سرعت 200 بالاتر نمیره. الان این حالت طبیعی هستش یا زنگ بزنم دهنشون سرویس کنم؟؟؟
شاید تنظیمات اتو دیسکانکت رو فعال کردیسلام من اخیرا مودم 2750u دی لینک گرفتم وقتی با لپ تاپ به وای فای وصل میشم هر چند دیقه یه بار ارتباط قطع میشه باید دوباره کانکت و بزنم خیلی رو اعصابه ... با چند تا لپ تاپ دیگه هم تست کردم این مشکل وجود داشت درحالیکه وقتی با گوشیهای موبایل به وای فای کانکت میشم بدون هیچ قطعی کار میکنه ... به نظر شما علتش چیه ؟
احتمالا وی پی اس داخل ایران خود اسیاتک هست اینآخه بحث سر اینه که ADSL نمیتونه همچین سرعتی رو ساپورت کنه.
ضمنا شما سرور رو داخل کشور قرار دادی. سرور رو روی خارج قرار بدهید.
سرویس adsl2+ بیشتر ازگفتم که، اشنا بود زنگ زدم هماهنگ کردم
نه داش میتونی تغییر تعرفه بدی ولی من 80 هزار تومن دادم تا آبان ماه برا سرویس 10 مگ ولی زنگ میزنم میگن خط شما نمیکشه بخاطر همینه سرعت پایینهیعنی اون صفحه خرید تعرفه جدید تعرفه هاش پریدن ؟ خوب شد گفتی
بسته به کیفیت خطتون و فاصله تا مرکز مخابراتی باید از حدود حداقل 450 کیلوبایت بر ثانیه تا 1250 کیلوبیت بر ثانیه سرعت داشته باشید.دوستان من جدیدا آسیاتک تک ثبت نام کردم سرویس 10 مگ فعال کردم سرعت دانلود بستگی به نوع سایتش از 300 تا 550 متغیره زمان دانلود رایگان سرعت 200 بالاتر نمیره. الان این حالت طبیعی هستش یا زنگ بزنم دهنشون سرویس کنم؟؟؟
تا میزان حد اقل تبادل سرعتتون طبق قرارداد هست و بعد از اون هر مقداری که دلشون بخواد (معمولاً 1/8 سرعت قرارداد).دوستانی که دستی تو کار دارن داستان سرویس نامحدود با حداقل تبادل 200 گیگ مثلا یا هر چند گیگ چیه؟؟ منظور اینه بیشتر 200 گیگ نمیتونی دانلود کنی؟؟ اگه اینطوره نامحدود نیست که دیگه
من خودم 10 مگ دارم ولی هیچ وقت رایگان 300 تا 500 نبوده (به جز شب هایی که سیستمشون قاطی میکرد و کلاً محدود نمیشد!). با نوسان خیلی کم و میشه گفت فیکس 2 مگ.زنگ بزن سرویسشون کن ، رایگانش باید همون سیصد تا پونصد باشه برای شما ، مشکل خودشونه که خیلی جاها بیشتر از شیش مگ پهنا باز نیست . با این که دارن ده مگ میفروشن . از یکی شنیدم باید بزنگ بزنی تا پورت ده مگ بگذان ، نمیدونم درسته یا نه
مسلماً سرویس آخر رو.با سلام
از بین این سرویسها کدوم را پیشنهاد میدید؟
(اینترنت پرسرعت 512، 06 گیگ در ماه1 تا 5 صبح نیم بها و5 تا 8 رایگان ) 258,120 ريال
(اینترنت پرسرعت 1024، 06 گیگ در ماه1 تا 5 صبح نیم بها و5 تا 8 رایگان ) 279,720 ريال
(اینترنت پرسرعت 1024، 06 گیگ در ماه 90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپورت ) 301,320 ريال
(اینترنت پرسرعت 2048، 06 گیگ در ماه1 تا 5 صبح نیم بها و5 تا 8 رایگان ) 312,120 ريال
سرعت دانلود در ساعات رایگان چنده؟ این رایگان اسپورت یعنی چه؟
ایران! 1 ماه! 100 هزار تومان! 500 گیگ تا 1 ترابایت دانلود؟!!!دوستان من میخوام 1ماه یه اینترنت مشتی بگیرم که باش نزدیک 500 گیگ تا 1 ترابایت رو دانلود کنم عقده هامو خالی کنمتا 100 هزارتومن میتونم هزینه کنم نظر شما اینه کدوم شرکت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟آسیاتک که نامحدودشم محدوده :|
اگه سرعت دانلود بین 500 تا 600 باشه تو 1 ساعت میشه 2 گیگ دانلود زد ما حد وسط میگیریم روزی 12 ساعت دانلود=24گیگ ضربدر 30 روز ماه= 720 گیگ ولی متاسفانه هنوز سرویس منصفی رو پیدا نکردمایران! 1 ماه! 100 هزار تومان! 500 گیگ تا 1 ترابایت دانلود؟!!!
دوست عزیزم با سرویسی که 30-20 گیگ در ماه اجازه ی ترافیک اطلاعات داری (به جز شبانه) چجوری میخوای 720 گیگ دانلود کنی؟!اگه سرعت دانلود بین 500 تا 600 باشه تو 1 ساعت میشه 2 گیگ دانلود زد ما حد وسط میگیریم روزی 12 ساعت دانلود=24گیگ ضربدر 30 روز ماه= 720 گیگ ولی متاسفانه هنوز سرویس منصفی رو پیدا نکردم
من آسیاتک نگفتم منظورم شاتل یا های وب بوددوست عزیزم با سرویسی که 30-20 گیگ در ماه اجازه ی ترافیک اطلاعات داری (به جز شبانه) چجوری میخوای 720 گیگ دانلود کنی؟!
بله میتونی روز اول 24 گیگ دانلود کنی و 29 روز باقی ماه رو بدون اینترنت سر کنی.
داداش اصلا به نظرت همچین چیزی داریم تو ایران :| :| :|دوستان من میخوام 1ماه یه اینترنت مشتی بگیرم که باش نزدیک 500 گیگ تا 1 ترابایت رو دانلود کنم عقده هامو خالی کنمتا 100 هزارتومن میتونم هزینه کنم نظر شما اینه کدوم شرکت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟آسیاتک که نامحدودشم محدوده :|
دوستان من میخوام 1ماه یه اینترنت مشتی بگیرم که باش نزدیک 500 گیگ تا 1 ترابایت رو دانلود کنم عقده هامو خالی کنمتا 100 هزارتومن میتونم هزینه کنم نظر شما اینه کدوم شرکت بگیرم؟؟؟؟؟؟؟آسیاتک که نامحدودشم محدوده :|