اون موقعی دیال اپی میشه زمانیه که نامحدوده البته اگه اینترنت کشور مشکلی نداشته باشه . این راحت برای من تا سیصد چهارصدتا میزنه ! اگه شما وی پی ان ابران یا همین اکانتایی که به ای دانلود معروف شدن بگیری میتونی راحت تا شیشصد هفتصد دانلود کنی ! البته در حالت معمول و اینترنت ۱۲۸ . دقیقا حالتی که شما داریسلام
گاهی سرعت آسیاتک در حد دایال اپ میشه گاهی هم سرعتش فضایی میشه! سرویس 128 با 2گیگ حجم ماهانه دارم ولی هر 3-4 روز حجمم تموم میشه...
این سرعت دانلود با IDM
منم همین سوال رو دارم + اینکه اگه کسی نت 4 مگ نامحدود آسیاتک داره توضیح بده روزی چقد دانلود میتونه انجام بده؟؟دوستانی که اینترنت 4 مگ نامحدود آسیاتک داشتن میشه بگت سرعتشون چجوریاست؟ سرعت سایت بازکردن و ویدیو دیدنشون چی؟ اگه کسی این سرعت یا حتی 2 مگ رو تازگی داشته بگه سرعتش چند بوده؟
ممنون اما منظور من و دستمون سرعت 4 مگ نامحدود بود.سرعت چهارمگ بین پونصد تا هفتصدوپنجاه متغیره . البته حتما حداکثر سرعت قابل استفاده رو تو مودمتون ببیتید که الکی پول اضافی ندین
پونصد تا میده تو نامحدود . بستگی به پهنای باند موجود اسیاتک تو منطقه شما هم داره !ممنون اما منظور من و دستمون سرعت 4 مگ نامحدود بود.
داش اینجا ایرانه با سوییس اشتباه گرفتی اگه 500 تا برا نامحدود میداد که هیچی دیه تا جایی که من تو انجمن پی سی ورد خوندم اونایی که دارن میگن 120 بیشتر نمیشهپونصد تا میده تو نامحدود . بستگی به پهنای باند موجود اسیاتک تو منطقه شما هم داره !
طرفای شما مشکل پهنا دارن ! ما اینجا تو شهرستان مشکل پهنای باند نداریم حتی اینترنت ۵۱۲ نامحدودمون هم بعضی اوقات ۱۲۰ تا میره معمولش هم بین پنجاه تا هفتاده .داش اینجا ایرانه با سوییس اشتباه گرفتی اگه 500 تا برا نامحدود میداد که هیچی دیه تا جایی که من تو انجمن پی سی ورد خوندم اونایی که دارن میگن 120 بیشتر نمیشه
تنظیمات اتو دیسکانکت چیه ؟ منظورتون ویندوزه یا مودم ؟ اگه منظورتون مودمه که گفتم با گوشی اصلا قطع نمیشه وای فای فقط با لپ تاپ ها این مشکل بوجود میادشاید تنظیمات اتو دیسکانکت رو فعال کردی
داش درست نوشته این سرویسی که شما نوشتی 400 هزار تومن هستش :| منظورش از حداقل تبادل اینه 264 گیگ با سرعت بالا میتونی دانلود کنی بعدش سرعتت کم میشهمیزان حجم مصرفی برای کلیه سرویس دهنده ها یکسان هست. اینجا میتونید ببینید .
http://www.shatel.ir/Prices-Of-Services/default.loco
البته طبق معمول سوتی داده شاتل و به جای حداکثر گذاشته حداقل.
طبق این جدول برای سرعت 1024 حداکثر 264 گیگ دالود دارید بیشتر دانلود کنید ماه بعد میرید جز مشتریان پر مصرف و سرعت بوق.
مال ویندوزهتنظیمات اتو دیسکانکت چیه ؟ منظورتون ویندوزه یا مودم ؟ اگه منظورتون مودمه که گفتم با گوشی اصلا قطع نمیشه وای فای فقط با لپ تاپ ها این مشکل بوجود میاد
به نظرم به جای ایراد گرفتن یکبار دیگه متن رو بخونید. به احتساب نظر شا یعنی حداقل دانلود 264 ؟ یعنی کمتر جریمه داره؟ بتذه خودم با پپها کار کردم به طور مستقیم سیستم دانلود همونی هست که عرض کردم. شما هم ایراد گرفتی بعد حرف خودم رو به خودم برگردوندی.داش درست نوشته این سرویسی که شما نوشتی 400 هزار تومن هستش :| منظورش از حداقل تبادل اینه 264 گیگ با سرعت بالا میتونی دانلود کنی بعدش سرعتت کم میشه
داش چرا خود زنی میکنی شما حرف منو باور نداری بیا مال آسیاتک هم نامحدودا رو نگاه کن نوشته حداقل http://crm.asiatech.irبه نظرم به جای ایراد گرفتن یکبار دیگه متن رو بخونید. به احتساب نظر شا یعنی حداقل دانلود 264 ؟ یعنی کمتر جریمه داره؟ بتذه خودم با پپها کار کردم به طور مستقیم سیستم دانلود همونی هست که عرض کردم. شما هم ایراد گرفتی بعد حرف خودم رو به خودم برگردوندی.