حدود سی تا چهل کیلوبایت !نامحدود آسیاتک، آیا بصرفه هست؟
من 256 نامحدود میخوام بگیرم.
سرعتی که میده چقدره ؟
حدود سی تا چهل کیلوبایت !نامحدود آسیاتک، آیا بصرفه هست؟
من 256 نامحدود میخوام بگیرم.
سرعتی که میده چقدره ؟
اتفاقا من دانلود زیاد دارمنامحدود آسیاتک یعنی فاجعه
برای کسانی که داونلود زیاد مد نطرشون هست
اصلا به صرفه نیست
4مگ نه روی 3 مگ بسته میشهشنیدم سرعت های بالای 256 رو، بر روی پورت 4 مگ میبندن ؟
من که تابستان 91 داشتم سرعتش 90 بود و از ماه دوم شد 64. 1024 نامحدود برنزی هم داشتم! پس فکر نمیکنم 256 اش حدود سی تا چهل کیلوبایت باشه!حدود سی تا چهل کیلوبایت !
تابستان 90 تابستان 93 نیست !!!من که تابستان 91 داشتم سرعتش 90 بود و از ماه دوم شد 64. 1024 نامحدود برنزی هم داشتم! پس فکر نمیکنم 256 اش حدود سی تا چهل کیلوبایت باشه!
10 مگ شبانش سرعت 250 میدهنامحدودش رو بیخیال دوستان. دوستانی که 10 مگ داشتن/دارن سرعتشون توی شبانه رایگان تا کجا میره؟
لیست سایتاشو دارم ولی الان با گوشی هستم . اکانت ای دانلود بگیر تو همین سایت راحت همه سایتا رو باز کن !سلام.
کسی در مورد اینتر نت ملی چیزی می دونه؟ توی لیست آسیا تک به اسم شبکه ملی اطلاعات اومده
من یک مگ نامحدود خریدم 34 تومن (محدوده 80 گیگ)
الان نمی دونم چه سایتایی رو برام باز می کنه؟ کسی می دونه؟
اکانت دانلود آپلود باز گرفتم جدیدا یک سرور ایران هم زده. می تونم از اون سرورش دانلود کنم؟
لیست سایتاشو دارم ولی الان با گوشی هستم . اکانت ای دانلود بگیر تو همین سایت راحت همه سایتا رو باز کن !
سرعتش همون ۱۲۸ کیلوبایته دیگه ؟
استفاده کنید و نتیجه رو به ما بگید عزیزسلام.
کسی در مورد اینتر نت ملی چیزی می دونه؟ توی لیست آسیا تک به اسم شبکه ملی اطلاعات اومده
من یک مگ نامحدود خریدم 34 تومن (محدوده 80 گیگ)
الان نمی دونم چه سایتایی رو برام باز می کنه؟ کسی می دونه؟
اکانت دانلود آپلود باز گرفتم جدیدا یک سرور ایران هم زده. می تونم از اون سرورش دانلود کنم؟
نه . ربط به سرور داره ! سرور اگه رو هاست ایران باشه دات کام هم باشه باز می کنه . چون از دی ان اس های داخلیه !وصلش نکردن هنوز امروز ثبت نام کردم.
سوال:
ربطی به دامنه ir داره؟؟؟
من استفاده کردم . سوالی داری بگواستفاده کنید و نتیجه رو به ما بگید عزیز
از سرور های خارجی نمیشه دان کرد>؟من استفاده کردم . سوالی داری بگو
در حالت عادی نمبشه دانلود کرد از سرور های خارجی . حتی سایت های سرور های خارجی هم باز نمیشن . مثلا بلاگفا باز نمیشه ! سرورش کاناداست . یا خیلی از سایت های دیگه .از سرور های خارجی نمیشه دان کرد>؟
سرعت دان از سرور های داخلی چقدر هست ؟
ممنون
با این اکانت ها، سرعت افت نمیکنه؟ (سرعت دانلود از سرور خارجی یا داخلی )در حالت عادی نمبشه دانلود کرد از سرور های خارجی . حتی سایت های سرور های خارجی هم باز نمیشن . مثلا بلاگفا باز نمیشه ! سرورش کاناداست . یا خیلی از سایت های دیگه .
سرعت دانلود دقیقا همونیه که میخری . مثلا یک مگابیت حدود ۱۲۸ دانلود داره .
خوبیش ابنه که ارزونه و میشه با یه اکانت ای دانلود که همینجا هم میفروشن با قیمت ارزون میشه به سایت های خارجی دسترسی داشت و دانلود کرد ازشون
با ابن اکانتا موقع صفحه باز کردن یه مقدار خیلی خیلی کمی افت داریمبا این اکانت ها، سرعت افت نمیکنه؟ (سرعت دانلود از سرور خارجی یا داخلی )